torstai 16. tammikuun 2014

superhelppo kynsienpiristysvinkki!

Mä en ole koskaan ollut mikään mahtipontisten uudenvuoden lupausten laatija, mutta tuossa taannoin luukkuamme siivotessani tajusin, että oon pahimmanlaatuinen jumittaja! Jumitan usein samoissa vaatekappaleissa, samoissa kosmetiikkalemppareissa ja samoissa kynsilakoissa, vaikka kätköjeni perusteella mulla olis resurssit luoda varmaan vuoden jokaiselle päivälle uusi Tikkurilan värikartoitus ylleni. Joten tänä vuonna mä lupaan käyttää enemmän! Okei, se kuulosti jokseenkin kyseenalaiselta.. Mutta siis uusivuosi tarjosikin mainion tilaisuuden luvata ittelleen valjastaa koko vaate- ja kosmetiikka-arsenaali vähän ahkerampaan käyttöön.

http://farm3.staticflickr.com/2872/11985335283_c107ae9a20_o.jpg

Ja ajattelin aloittaa kynsistä! Valitsen useimmiten kynsilleni jonkin kirkkaan sävyn väriympyrän punaiselta puoliskolta, ja murretut sekä nudet lakkapullot jäävät helposti vähäisemmälle käytölle. Värien ylikäyttäjälle tuntuu kuitenkin kumman haastavalta tarttua noihin haaleisiin sävyihin, joten keksinkin sitten koota viisi erisävyistä hempeämpää lakkaa kynsilleni yhtäaikaa! (No okei, piti yksi kirkkaankoralli saada matkaan.) Lakat on saatu Essieltä, sävyt vasemmalta oikealle Sand Tropez, Eternal Optimist, Merino Cool, Tart Deco ja Chinchilly.

http://farm3.staticflickr.com/2840/11985336203_ddb8ecf332_o.jpg

Töpöttelin kynsien tyveen vielä glitteriä kokoamaan setin kasaan (Essien Set in Stonesia ja vähän Ciaten Locketia), ja tykästyin näihin kynsiin ihan hurjasti! Oon pari kertaa aikaisemminkin lakkaillut kaikki kynnet erivärisiksi, mutta kirkkailla sävyillä lopputuloksesta tulee jokseenkin ”ammun sormenpäistäni sateenkaaria”. Mutta kun kynsille valitseekin kourallisen samantyyppisiä rauhallisia sävyjä, niin lopputulos on hillitympi mutta silti peruslakkausta hauskempi vaihtoehto. Tätä pitää kyllä kokeilla toistekin!


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “superhelppo kynsienpiristysvinkki!”

 1. Avatar Henne sanoo:

  Ei vitsi, ton kynsilakan nimi vissiin iha oikeesti on siis chinchilla? :D Hassua!

  • ia ia sanoo:

   Chinchilly joo! Eli ilmeisesti chinchillan värinen, ja aika lähellähän tuo oli kun kuvagooglailin :D

 2. Avatar Liisa sanoo:

  Hihi, tosi söpöt, ihan sun näköisetkin :) Essien lakat on kyllä ihania! Omistan itekin tuon Set In Stonesin, se kyllä sopii minkä lakan kanssa tahansa! 8)

  • ia ia sanoo:

   Joo tuo Set in Stones on kyllä minunkin tämänhetkisiä lemppareita, niin kiva minkä tahansa lakan päällä! Kiitti :)

 3. Avatar Tutti sanoo:

  Aivan superit glitterit! Nuo toimii tosi kivasti yhessä ja ihanat kynnet muutenkin.

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Mä ihastuin noihin myös, kuten ehkä merkinnästä voi päätellä :D

 4. Avatar Emmilyn sanoo:

  En tiedä miksi muissa blogeissa tämmöset pikkuruiset postaukset ärsyttää, mutta sun blogissa nämä on kaikkein parhaita :)! Ihastelen muuten sun tukkaa aina hööämmällä (en pelottavasti stalkaten:D)

  • ia ia sanoo:

   Voi että miten kiva kommentti! Mä itte tykkään kovasti kirjotella tämmöisiä pienempiäkin merkintöjä, mutta aina vähän arveluttaa että tykkääkö kukaan näitä minejä lukea, joten kiva kuulla jos tykkää :) Haha aijaa! Paitsi että tukkaa ei saa ihastella nyt ennenkuin pääsen kampaajalle, karsee juurikasvu :D

 5. Avatar Essiiij sanoo:

  “ammun sormenpäistäni sateenkaaria”

  Sulla on aina niin ihania vertauksia, jotka kyllä saa hymyn huulille! :–D

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Luin otsikon. Takerruin sanaan helppo. Katsoin kuvan. Näin viisi lakkapurkkia. Ajattelin, että mitähän piperrystä se nyt kutsuu helpoksi, kun tekemiseen tarvitaan viittä väriä. :)

  • ia ia sanoo:

   Haha, no kyllä mä voin käsi sydämellä sanoa että tämä on kaikista mun kynsipiperryksistä helpoin sävyjen määrästä huolimatta :D

 7. Avatar rooosa sanoo:

  Ei vitsit haha tää kertoo vähän jotain mun liian suuresta kynsilakkavarastosta kun kattelin noita sun kynsilakkoja ja mietin et hei toi sand Tropez näyttää ihanalta väriltä, vois käydä ostaa sen! Sit menin kattoo et milläs kynsilakalla lakkaan tänään kynnet ja löysin sieltä semmosen essien vaaleanharmaan/beessin sävyn ja katoin mikä sen nimi on. Mikäs muukaan kuin Sand Tropez ahhaha :D

  Mutta ois kiva jos tekisit vaikka semmosen sun essien kynsilakka esittelyn, mis näkis ne kaikki lakat! :)

  • ia ia sanoo:

   Voi eeii, tuo alkaa todellakin olla jo liian suuren kynsilakkakokoelman merkki :D No onneks et ehtinyt ostaa samaa lakkaa uusiksi, haha! Kattellaan jos uskaltaisin tehdä vaikka jonkin kynsilakkakokoelmavideon? :)

 8. Avatar millamainen sanoo:

  Tosi kauniit kynnet! :)

 9. Avatar piitzi sanoo:

  Onpas kyllä kivan värinen lakkayhdistelmä! Ja nuo hileet kruunaa kokonaisuuden. Minusta nuo värit yksinään olisivat jotenkin pliisuja mut yhdessä tosi kauniit. Alkoipa itselläkin tekeen mieli kaivella lakkavarastoja =)

  • ia ia sanoo:

   Joo näin mäkin oivalsin :) Saisit tulla multa hakemaan muutamat kynsilakat sun varastoihin :D

 10. Avatar Julia sanoo:

  Nää kynsilakkajutut saa mut aina miettimään, että olenkohan nainen ollenkaan. :D Katson näitä (kylläkin kauniita!) kuvia ja sitten katson kynsiäni ja yritän kuvitella että minussa asuisi kiihkeä halu maalata ne jollain värillä, ja lopulta ilmeeni on yhtä hämmentynyt kuin apinalla joka näkee ensimmäistä kertaa itsensä peilistä. :D

  Muuten oon kyllä ikuinen fanisi! <3

  • ia ia sanoo:

   Höpöhöp, ei sitä nyt kaiken tyttöhömpän oo pakko kiinnostaa! :) Mulla on kynnet niin karseassa kunnossa luonnontilassa että niissä on pakko aina olla lakkaa, voispa itekki joskus olla ilman! Heh, kiva kuulla että tykkäät :)

   • Avatar Julia sanoo:

    Kynsipostaukset ovat oikein herttaisia juuri siksi kun ne ovat niin tuntematon taidemuoto minulle. :-)

    Älä ihmeessä lakkaa lakkaamasta!

Kommentoi