lauantai 01. helmikuun 2014

elämäni kallein meikkiostos

Tämän olisi toki voinut jättää kuukauden lempparit -merkintään (joka pitää muuten puuhailla kasaan ihan justiisa!), mutta en vaan millään malttanut! Menin nimittäin ostamaan kauneimman (ja kalleimman..) asian, mitä meikäläisen meikkipussissa tullaan vähään aikaan näkemään.

http://farm4.staticflickr.com/3710/12243057776_d86d808a5a_o.jpg

(Haha en sitten yhtään mahtipontisempaa fonttia malttanut valita..) Mulla on ollut pienessä ikuisuushaussa jokin huulipunan ja huulirasvan hybridi, joka antaisi kunnon värin mutta joka ei kuivattaisi huulia rusinaksi ekan käyttötunnin aikana. Osuttiin sitten maman kanssa joululomalla Oulun minireissulla Stockalla seilatessamme Yves Saint Laurentin hyllylle, josta löytyi nuo Rouge Volupté Shine -punat. Totesin sitten hetken empiiristen testailujen (ja niitä edeltäneinen sotkuisten nenäliinalla suoritettujen testerinpuhdistusoperaatioiden) jälkeen, että nyt ollaan jännän äärellä! Maailman kaunein hylsy check, mahtava väri check, huulirasvamainen koostumus check, hileettömyys check. Hävyttömän suolainen hinta, 37 e, check.. Jätin siis punamietteet siltä erää hautumaan. Kunnes..

http://farm4.staticflickr.com/3768/12243058156_24e7acd6b4_o.jpg

Kävin pari viikkoa myöhemmin kytistelemässä vähän kosmetiikkaverkkokauppojen alennusmyyntitarjontaa. Ja kappas, sama luvattoman nätti huulipunahylsyhän se silmille hyppi, pienen lisäalennuksen kera n. 26 euron hintaan! Törkykallishan se huulipunaksi oli edelleen, mutta tuoreessa katkerassa muistissani oli se Stockan kosmetiikkahyllyn kulmaan printattu 37 e.. Sitten muhun iski joku ihme ”itteppähä oon rahani ansainnu ja koska oon nainen niin oon sen arvoinen ja who run the world, girls!” -vamma, ja klikkasin punan ostoskoriin.

http://farm4.staticflickr.com/3796/12242908544_f941c946f6_o.jpg

Jee, se on ihana, supersievä keväinen oranssikoralli! No sietääkin olla, onhan se ny jumalauta lähes kolmenkympin huulipuna. Sillähän olisi saanut parit ruokaostokset, tai junalipun lähikaupunkiin, tai hammastahnat loppuvuodeksi, tai  Hesarin kuukaudeksi.. Tai julmetun nätin huulipunan!

Saa jakaa vastaavat tyttöhömppäostoshairahdukset kommenttiboksiin!


Saatat pitää myös näistä:

62 Responses to “elämäni kallein meikkiostos”

 1. Avatar strange sanoo:

  Älä nyt, ei kolmenkympin huulipuna oo paha! Sitä paitsi YSL:n huulipunat on loistavia :) eli hyvä ostos

 2. Avatar Minnainen sanoo:

  Tigin sokerisuihke! Samaan lopputulokseen olis päässy halvemmillakin tuotteilla, mutta kun se tuoksuu _hattaralle_!!

  Who run the world? Girls! (Satunnaisesti tuoksuen hattaralle.)

  • ia ia sanoo:

   Hei jos joku asia tuoksuu hattaralle, niin mikään hinta ei ole liikaa! No okei, ei ehkä nyt ihan mikään, mutta olisin varmasti sortunut itekki samaan vaihtoehtoon :D

 3. Avatar Liisa sanoo:

  YSL:n huulipunat on kyllä mahtavia! :) Vernis A Levres -huulilakoista saattais löytyä väri mistä tykkäisit myös, muistaakseni 6 (tai 8) on sen numero, tosi ihana oranssi! Ja YSL:n huulilakat pysyy kuin tauti, tarvii lisätä vain kerran päivässä, jos sitäkään <3 Ahh. Mutta kyllä jokaisella tytöllä pitää vähän selektiivistä kosmetiikkaa olla ;) Varsinkin huulipuna!

  • ia ia sanoo:

   Joo mä olen kans kuullut hyvää ainakin niistä perus Rouge Volupté-punista! Nuo huulilakat kuulostaa nyt kyllä liian hyvälle ollakseen totta, apuaaa :D Onko ne miten kuivattavia?

 4. Avatar Sanjana sanoo:

  Olkoon miten kallis tahanda nii onhan tuo nyt julmetun nätti! :) ihana sävy, tosi hyvin sopii sinulle.

 5. Avatar Anne sanoo:

  (Piti laittaa Beyoncen biisi soimaan taustalle, Girls, girls!)

  Käytän melko vähän meikkiä, mutta ihastuin erääseen Estee Lauderin ripsariin. Täältä pikkukaupungista sitä ei edes taida saada. Niinpä laitoin laivalle matkanneen äitin mukaan toivelistan kyseisestä ripsiväristä. Myyjänkään avustuksella ei sitä meinannut löytyä. Lopulta sen kuitenkin sain käsiini, hinta hieman päälle 25 euroa. Kaiken kukkuraksi äitini sanoi, ettei mun tarvitse sitä maksaa, vaan se olisi synttärilahjani. Pari kuukautta etukäteen. :D

  Voi, miten ihana sitä on laittaa ja mitä se tekee ripsilleni. Varsinaisestihan tää ei ole ostos kun kerran sen lopulta lahjaksi sain.

  • ia ia sanoo:

   Haha, paras Beyonce :D Oii, varmaan tuntuu vielä sata kertaa kivemmalta omistaa juttu jota on joutunut noin urakalla metsästämään!

 6. Avatar Noora sanoo:

  Toisaalta voi ajatella, että 26 eurolla vois saada monta (eikä loppupeleissä hirveen montaa, jonku 4) ei-niin hyvää ja tilaa vievää ja vähän kaikki vääränlaista huulipunaa tai yhden täydellisen. Mielummin yksi täydellinen!

 7. Avatar Maisa sanoo:

  Ihana puna! Mä perustelen ajoittaisi typeriä tuhlailuja sillä, että mun maku kosmetiikassa yms on muuten niin halpa, että välillä saa pistää haisemaan. Mä esimerkiksi rakastan Biothermin sitruksen tuoksuista vartalovoita, joka maksaa kolmekymppiä purkilta. Se vain on niin kosteuttava ja tuoksuu taivaalliselta… :D

  • ia ia sanoo:

   Hei mulla on ollut sitä Biothermin sitruunajuttua mutta kevyempänä kosteusvoiteena! Voi luoja sitä tuoksua.. Saatan nyt ehkä haluta myös tuon vartalovoin :D

 8. Avatar Nilli sanoo:

  Nojoo, tarvitsin kovasti viime syksynä sellaisia järkeviä syys/talvikenkiä, joissa voi tarpoa kauppareissut läpi sateen ja lumen.

  Lähdin tämä tavoite mielessä ja kenkiin varaamani rahat lompakossa ostoksille. Jjjaaa tulin kotiin tolppakorollisten niittinilkkureiden kanssa. Jes, meni ns. putkeen!

  Mut ihanan luksukselta kyllä näyttää puna. Oot sen arvoinen! :)

  • ia ia sanoo:

   Haha voi ei! Tuo on kyllä niin vakio, että lähdet hakemaan asiaa X, niin tuut kotiin Y:n, Z:n ja vielä Å:nkin kanssa :D We’re worth it, heh!

 9. Avatar Persikka sanoo:

  Itsehän olen hyvinkin pihi meikkien suhteen (ostan vain pakosta ja yleensä halvinta ja se on riittänyt), kuitenki olen kehittänyt nyt pakkomielteen huulipunaan oikeastaan samoilla kriteereillä kuin sä, paitsi että väri sais olla vaalea persikka tms.(tiiän ku näen Sen Oikean) ja olen valmis maksamaan siitä paljonkin.

  Vaikken ole vielä mitään ostanut niin ajatus kymmenien eurojen huulipunasta tuntuu älyttömältä, toisaalta olen järkeillyt asian niin, että kun muuten tosiaan pärjään halvemmilla tuotteilla, ni tuo kalliimpi panostus täydelliseen huulimeikkituotteeseen ei ois niin paha :)

  P.S. Olen vasta hiljattain löytänyt lukijaksesi, klikkasin sut lukulistalle ihan vaan mielettömän fledan ja ihanan bannerin takia ja tykkäillyt olen blogistasi, miten oonki blogisi aiemmin missannu :)

  Millä värjäät tukkasi oranssiksi? Käytätkö jotain shokkiväriä vai kaupan puteleita vai kampaajan?

  • ia ia sanoo:

   No ei se kyllä olisi paha ollenkaan, ja huulipunan luulisi kestävän suhteellisen kauan hyvänä niin saisi Siihen Oikeaan sitten panostaakin :) Toivottavasti täydellinen persikka kävelee vastaan! Kiva kun eksyit tänne, toivottavasti tuut lueskelemaan juttujani jatkossakin :) Kampaajalla värjään tukkaani!

 10. Avatar Anni sanoo:

  Levittyykö toi huulille tasaisesti ja lähteekö se helposti leviämään huulten rajojen ulkopuolelle? Mistä nettikaupasta ostit?

  • ia ia sanoo:

   Levittyy tasaisesti, eikä mulla oo vielä kertaakaan karannut huulten rajojen ulkopuolelle! Tosin jos syön niin sen jälkeen puna on kyllä karannut huulten reunoille. Ostin muistaakseni Feeluniquelta!

 11. Avatar ansqu sanoo:

  Mun lempparipuna on Wet’n’Wildin ”Salsa Lessons”. 3-4€ hintanen, mutta silti tosi ihana. :) Suosittelen kokeilemaan myös, mikäli et oo jo.

  • ia ia sanoo:

   En oo kokeillut, mutta oon kuullut yllättävän paljon hyvää Wet’n’Wildin tuotteista! Pitääpä katsastaa tuo puna kun seuraavan kerran Wet’n’Wild-hyllyille osun :)

 12. Meikkiksen pahe: täydellinen punainen huulipuna. Käytän huulipunaa joka päivä ja paheeni on Chanelin Rouge Coco sävy Gabrielle. Puna on täydellinen ja joka pennin väärti. Hankinta vähän kirpaisee, mutta aina kun kokeilen muita muistan miksi tämä on paras.

  • ia ia sanoo:

   Googlasin, ja näyttää kyllä aivan täydellisensävyiseltä punaiselta! Tuo se kyllä on että kun jonkun täydellisen jutun löytää, niin siitä ei sitten ihan hevillä pysty pois vaihtamaan :)

 13. Avatar millamainen sanoo:

  Ihana! Toi on kyl niin sun väris. :>

 14. Avatar candycan sanoo:

  Ihana!:D Kerrankos sitä!!

 15. Avatar pepsiiii sanoo:

  aagh mul on toi sävys pink in confidence ja huhhuh mikä puna! varo vaa ettei käy niinku mulle, en malta käyttää sitä ku se oli niin kallis ja mitä jos se loppuu ja ja ja XD nolo mä

  • ia ia sanoo:

   Googlasin, onpa tosi nätti sävy tuokin! Joo helposti sitä alkaa säästelemään noita juttuja ”erikoistilanteisiin”, ja kohta mikään tilanne ei oo tarpeeksi erikoinen että niitä raaskisi käyttää :D Jokapäiväiseen käyttöön vaan!

 16. Avatar Eneli sanoo:

  I have to say that color seems to be so you! Suits you very well! :)

  http://www.dodolce.blogspot.com

 17. Avatar retukehveli sanoo:

  Se ON ihana! Tyttöhömpät ovat mieltä kohentavia ja suotavia ostoksia aina välillä. Alelaarit ovat oma heikkouteni; miksi ajatella tuhlanneensa tuon 26 euroa, kun voi nähdä säästäneensä 11 euroa? Toimii aina :)

  • ia ia sanoo:

   Joo, se on niin kummaa miten alelöydöstä tulee semmoinen olo että ”mähän SÄÄSTIN rahaa ostamalla tämän jutun!!” Mutta se filosofia toimii kyllä aina :D

 18. Avatar Anna Jrvinen sanoo:

  On kyllä kivan värinen! Ite oon kyllä sitä mieltä, että parempi ostaa kerralla hyvä ja laadukas, kuin samalla rahalla monta halpaa, jotka lopulta jää käyttämättä huonon laadun takia. Btw oon superkateellinen sun huulista, itelläni niin olemattomat ja kapeat huulet, että en osaa käyttää huulipunaa kun omasta mielestä näyttää hölmöltä:D

  • ia ia sanoo:

   No niinpä juuri, ne vähän kökömmät ”sinne päin” -versiot sitten jää niin helposti meikkipussin pohjalle pyörimään! No voe kiitos :) Sulla taas näyttää olevan ihan täydellisen kaunis iho, voidaanko vaihtaa joo!

 19. Avatar jules sanoo:

  viime kuussa tein itse ”mainoksen uhri”- ostoksen ja ostin omalle opiskelijabudjetilleni huomattavasti liian kallista ripsiväriä, mutta kun se oli niin suloinen ja mainoskin oli niin mukava.
  en kyllä kadu ostosta ollenkaan, ripset näyttää paremmilta kuin aikoihin!

 20. Avatar Maria sanoo:

  Hahaha, nauroin täällä ääneen sun tekstille :D Olet ihan mahtava. Just tällaisia ”who run the world, girls!” -hetkiä nainen tarvii! Itelläki oli vähän samanlainen hetki maksaessani tänään kosmetologilla kasvohoitoa, kun hinta kirpoi… Mutta fuck it, I’m worth it! :D

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Just nuo kosmetologihetket sun muut on semmosia hemmotteluhommia, että välillä vetää vaikka näkkäriviikon sitten budjettikompensaatioksi!

 21. Avatar Fiibi sanoo:

  Sää oot ihana ^^

 22. Avatar Pippuri sanoo:

  Höh, no kerrankos sitä! Ihan oikein, girls run the world ja vaikka mitä muuta! Eli siis ihana puna ja älä suotta tunne oman tunnon tuskia. Niitä päiviä ehtii olla ihan riittävästi elämässä, kun ei kolmen kympin punia ostele, joten kerrankos sitä, ja silloin pitää nauttia siitä! :)

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Mä lupaan etten ala omatuntotuskistelemaan, vielä ei oo ainakaan kaduttanut! Jospa mä en tule punahulluksi ja mene ostamaan tuota muissakin sävyissä , siihen asti on kaikki hyvin ;D

 23. Avatar Sarppa sanoo:

  Ukko väittää, että 56 euroa hiusten hoitoaineesta on liikaa, vaikka se olis minkälainen tehonaamio. Ja varsinkin kun niitä menee useampi puteli vuodessa pitkiin luonnonkiharoihin.. :/

  • ia ia sanoo:

   No mitä oon luonnonkihratukkaisten taisteluja kuullut, niin veikkaan että tuommoset ihmetuotteet on ihan joka euron arvoisia! Älä tästä eteenpäin kerro ukolle niitä hintoja, ei ne ymmärrä näiden juttujen päälle sitten ollenkaan :D Mäkään en kertonut tuosta punasta, heh..

 24. Avatar emzi sanoo:

  Voi aupva että on ihana!

 25. Avatar Waffles sanoo:

  Ostin siskon häihin heräteostoksena WoodWoodin mokkanahkaisen laukun 65e. Kaverit ilmoitti ettei sitä voi ees sanoa laukuks kun siinä ei ole mitään hihnaa tai kantokahvaa ja kuulemma aivan törkeän hintainen tollaseks. Pelkkä mokkanahkainen pussukka vetoketjulla :D Mutta aivan ihanan värinen ja tuntunen ja mä vaan tarvitsin sen!!

  • ia ia sanoo:

   Höpöhöp, eihän tuo ole ihanasta laukusta (kyllä sitä laukuksi voi sanoa jos sinne mahtuu puhelin!) vielä pahakaan hinta! Sun kaverit ei vaan ymmärrä hyvän (tai pussukoiden) päälle :D Ja sitäpaitsi nuo superperusjutut on niin ajattomia ettei luulis ihan vähään aikaan kyllästyvän!

 26. Avatar innaB sanoo:

  Mun mielestä on parempi ostaa ennemmin vaikka yksi hyvä, hieman kalliimpi luottopuna kuin monta halvempaa, jotka eivät sitten toimi niin kuin pitäisi. :) Itse asiassa se säästää enemmän rahaa, sitä ei vain tule ajatelleeksi. :D Sama periaate on itellä kengissäkin: ennemmin yhdet hyvälaatuiset kuin monta huonoa.

  Mun kallein puna on Make Up Storen sävyssä Crimson, hinta oli 19€ että ei sekään nyt sieltä halvimmasta päästä ole. :D

  • ia ia sanoo:

   No juuripa näin! Äkkiä niihin ”ihan kiva” -tuotteisiinkin saa uppoamaan rahaa, varsinkin jos sitten suuri osa niistä jää tosi vähäiselle käytölle. Mulla kans pelaa tuo sama ajatus kenkien ostossa :) Oii, nätin sävyinen tuo Crimson!

   • Avatar REmmi sanoo:

    Pakko kommentoida tähän että monesti nään esim stockan hulluillä päivillä että hieman rikkaammat naiset ostaa noita kalliita huippumeikkejä pikku alennuksenkin takia monta kappaletta. ja niin sitä usein neuvotaankin, jos läydät hyvän tuotteen, niin hanki sitä nyt hemmetti varastoon, jos sen tuotanto vaikka lopetetaan! (Seuraava kysymys sitten onkin se että kellä on varaa mokomaan.. mutt sehän nyt on aivan toissijaista :D)

    • ia ia sanoo:

     No siinä tapauksessa ymmärrän hamstrauksen jos se on joku ihan ykkössuosikkituote jota kuluu tosi paljon, mä harrastan tätä itte Sokkarin 3+1 -päivillä (tosin vaan vitosen maksavien silmämeikinpostoaineiden ja kuivashampoiden kanssa :D). Mutta tosiaan rajansa kaikella ja varsinkin kalliiden tuotteiden kohdalla, ja eihän ne kosmetiikatkaan nyt ihan mahdottoman pitkiä säilytysaikoja siellä laatikon pohjalla kestä!

 27. Avatar Ninni sanoo:

  Tämä ei nyt varsinaisesti meikkeihin liity, mutta tässä päivänä menneenä lähdin ostamaan farkkuja hajonneiden lempifarkkujen tilalle (katastrofi). Farkkuja ei löytynyt, mutta jotain muuta, nimittäin MY LITTLE PONY COLLARIT! Aivan mahtavaa! Päivä pelastettu.

  • ia ia sanoo:

   Haha, close enough! :D Kyllähän poniasioiden äärellä voi aina vähän poikkeuksia tehdä!

 28. Avatar Nimetön sanoo:

  Lancomen ripsarit on mun pahe, mut niillä saa kyllä niin täydelliset räpsyt, että on pakko vähän tuhlata! :) Ihanan sävyinen toi sun uus huulipuna<3 Mä oon vielä onnistunu jättään noi ysl huulipunat kaupanhyllylle, mut ehkä joku päivä mun on kans pakko saada tollanen :D

  • ia ia sanoo:

   Mä oon kuullu kans paljon hyvää Lancomen ripsareista! Heh, ehkä joku päivä, ihan jo tuon superkauniin pakkauksen vuoksi :D

 29. Avatar iitsku sanoo:

  Naureskelin, että heti ku olin lukenu tän sun postauksen ni seuraavana päivän menin kaverille, lähdettiin baariin, ja meikatessamme kaveri sanoo: ”ARVAA MIKÄ ON MAAILMAN PARAS HUULIPUNA???” Mielessäni pyöri silloin tämä postaus, ja niinhän kävikin, että kaveri toi näytille juuri tämän kyseisen huulipunan :D Täytyy siis ilmeisesti todellakin ostaa tämä, kun sitä nyt niin monet ovat kehuneet!:)

  • ia ia sanoo:

   Haha, aika hyvä sattuma! :D Noita on olemassa sitä kunnon punaversiota Rouge Voluptéa mitä monet on kehuneet, oliskohan se ollut sitä? :)

 30. Avatar Remmi sanoo:

  Noniin! että sellaisen ihanuuden ostit! Eikä muuten ole edes järkyttävän kallis huulipunaksi, ystäväni ostelee yli 50 euron huulipunia, vain sen vuoksi että saa klassikkovärinsä käyttöönsä. (Minun kipurajani olisi varmaan mennyt tuossa 30 eurossa huh!)
  Oma hömppäostokseni liittyy kenkiin. Kengistä olen melko valmis maksamaan mitä tahansa 10 eurosta 200 euroon, tai enemmänkin, jos pystyn säästämään riittävän kauan ihanaan pariin.
  Noh, viimeksi olin käymässä Turussa ja poikkesin kaverin kanssa vaateliikkeesee, josta hän halusi hakea kengät itselleen. Minä typerys meniin perässä katselemaan (Voin vannoa! Vain ”katselu” oli tarkoitukseni!) Ja mitäpä sieltä löytyi, täydellisen mustat nilkkurit, oikein klassikkomalli, tiukka kengänsuu, istuivat kuin unelma, kunnon kuvio pohjassa, täys nahkaa ja ovat muuten näin vuosien jälkeen vielkin parhaat korkkarit jotka omistan! Toimii kesällä ja toimii talvella. Ja perhana, kyljessä koreili 150 euron hintalappu.

  Voit arvata, mietin varmaan puoli sekuntia onko minulla varaa niihin ja perkele eihän minulla ollut mutta kengät minulla nyt on. Enkä mistää hinnasta vaihtaisi vaikka kuinka epäkäytännölliset olisi jonkun mielestä 10 sentin korkoineen. On ne kuitenkin klassikkokengät :D

  (Suutarilla kävin vielä vaihtamassa niihin messinkiset korkolaput niin kyllä kelpaa! Muuten musta kenkä, mutta messingin värinen korkolappu saa ne näyttämään vieläkin tyylikkäämmiltä, ja pureutuu muuten jäähänkin kuin jääpiikki! Suosittelen! Muovi on niin out.)

  • ia ia sanoo:

   Joo kipurajansa kullakin, jokaisella varmaan just tuotekohtaista että mistä raaskii maksaa enemmän kuin jostain muusta. Oijoi, kuulostavat aivan täydellisiltä kengiltä! Paitsi että mä en kykenisi kävelemään kymmensenttisillä koroilla :D Mutta nahkakengistä ei tuo 150 e ole loppujenlopuksi älyttömän pahakaan, joten aivan mahtava löytö tuohon hintaan noin täydellisistä pareista :) Kiitos korkolappuvinkistä, enpä ole kuullutkaan moisesta vaihtoehdosta!

Kommentoi