torstai 17. huhtikuu 2014

kohtalokas emäntä hautajaisissa

Vapaapäiväläinen täällä moi! Herranen aika kun nämä rehelliset vapaapäivät tuntuu olevan harvinaista herkkua, kun kerrankin takaraivossa ei jyskytä se perhanan oppari. (Tosin vapautta kestänee tasan siihen asti, kun se palaa tarkistuksesta..) Nukuin rapsakat 11 tuntia ja vedin varmaan omat ennätykset sarjassa hitain aamupala ikinä: Lasilliseen smoothieta ja kupilliseen kahvia sain kulutettua mestarilliset puolitoista tuntia! Lisäksi olen piitkästä aikaa lasautellut kerralla menemään muutamat blogimerkintäkuvatkin, hip hei!

Tähän väliin nyt kuitenkin taas yksi asu. Kerrankin ihan vaan mustavalkolinjalla ilman mitään hypervärilisäyksiä, whaat!

asupalapeli

Paita ja nahkahame on H&M:ltä, huulipuna on Macin Morangea, nutturan ympärillä on Glitterin kukkapanta. Mietin ensin, että onkohan se kaikessa mustuudessaan ja massiivisuudessaan liian ”kohtalokas emäntä hautajaisissa”, mutta päädyin siihen että eeeiku just hyvä.

Pääsäislomailun katkaisee lauantainen työpäivä, mutta muutenpa saa vetää lonkkaa sinne tiistaihin saakka, ahh! Yleisen laiskottelun lisäksi ohjelmassa on ainakin ystävän kanssa toteutettavan kesälomareissun suunnittelua. Aaaaa, jokohan mä uskaltaisin kertoa tänne asti että minne ollaan reissaamassa kolmeksi viikoksi kesäkuussa? Mutta hei ihanaa pidennettyä viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “kohtalokas emäntä hautajaisissa”

 1. Avatar Maira sanoo:

  Ah, ihanaa, kerrankin sellainen asuinspiraatio mihin löytyy lähes vastaavanlaiset osaset jo valmiiksi omasta vaatekaapista! :) Useimmat asuinspikset kun päättyy vaan siihen haikailuun että miksi mulla ei ole vaatetta x tai mistä voisin saada vaatteen x että voisin vastaavan asun koota.
  Ihastuttavaa on sekin miten saat näinkin synkillä elementeillä asusta silti aivan itsesi näköisen eikä yhtään gootin :)
  Minä kiitän ja niiaan tästä postauksesta!

  • ia ia sanoo:

   No voee miten mainio kommentti! Mä vähän mietin että tämä on niin tylsä merkintä että kommentoikohan tätä edes kukaan, mutta tulipa kyllä hyvä fiilis sun sanoista :) Eli minä kiitän ja niiaan sun kommentista :D Onneks ehkä tuo tukka pelasti pois goottiviboista, heh!

 2. Avatar vipotin sanoo:

  Voit kertoa! Itse en oo rahatilanteen vuoksi mihinkään menossa mutta mukavaa olis kyllä lähteää :D

  • ia ia sanoo:

   Mä oon tässä viiden vuoden ajan rahaa säästänyt ja nyt vihdoin sitten päätin säästöjäni vähän käyttääkin, heh :D Mä kerron ihan just, aattelin tehdä semmosen pikkumerkinnän aiheeseen liittyen!

 3. Avatar Ellu sanoo:

  Kerro kerro minne oot menossa! :) toisten matkajuttuja on aina kiva lukea, vaikka itsellekkin nousee matkakuume… Huoh… :D

  ja sangen tyylikäs asu! Lämpöasteita on luvattu tännepäinkin niin voisi alkaa omalta osalta mekkokautta korkkailemaan ;) ja hyvää pääsiäistä! :)

  • ia ia sanoo:

   Joo mä kerron ihan just! Oon kyllä niin intona lähdössä kun tosi vähän itte oon reissannut :) Kiitos paljon! Heh, mekkokausihan ei mun osalta edes niitä plusasteita näemmä kaipaa :D Hyvää pääsiäistä vielä sinnekin!

 4. Avatar Lotta sanoo:

  Toi on kyl niin herkku toi sun hiustenväri!

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitos! Kampaaja tekee ihmeitä :D Ja apua hei Myy Maariahan se siellä, olin jo kadottanut sun blogin! Mulle oot aina ja ikuisesti Myy Maaria ^^

 5. Avatar Milperi sanoo:

  Tosi söpö asu! Ja ihana toi hiuspanta. Mietin itekin tollasen ostamista, mutta en vielä raaskinut. Nyt täytyy kyllä ehkä mennä ostamaan :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti paljon! Tuo on kyllä varsinkin mustana niin moneen asuun passaava, että et varmaan harmittele jos käyt ostamassa :)

 6. Avatar hannamaria sanoo:

  Tässä asussa on mun silmään jotain ristiriitaista – raita kuuluu kevääseen, mutta näin tumma väritys tuo mieleen syksyn. Hämäävää :D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 7. Avatar monna sanoo:

  Oisko enää mahdollista päästä lukemaan vuodatuksen puolen juttuja? (: Löysin sun blogin silloin kun vielä kirjoitit sille alustalle, toisaalta jotenki tuntuu ko oisin lukenu tätä aina :D Varmaan just sen takia että mikään muu mun seuraama blogi ei oo näin pitkään pysyny pystyssä : D

  • ia ia sanoo:

   Toistaiseksi ainakaan ei valitettavasti ole, sorry! Mutta eihän siellä ole kun vaan ne ekat (maailman noloimmat :D), bloggailukuukaudet, yli 6 vuoden jutut löytyykin sitten jo täältä :) Kiva kun oot pysynyt matkassa ikuisuuden! :D

Kommentoi