maanantai 21. huhtikuu 2014

pääsiäiskynnet, toinen yritys

Edellisestä pääsiäiskynsiepäonnistumisesta lannistumatta halusin askarrella kynsille vielä jotain pastelliviritelmiä ennenkuin tekosyy nimeltä pääsiäinen on ohi. Sain sitten pienen kynsi-inspiksen tätini lähettämästä  Marimekon pääsiäiskortista! (Kortin lisäksi pienestä pääsiäispaketista kuoriutui myös suklaanameja ja muffinssikuppeja, ihana pikkuylläri arjen keskelle :)

pääsiäiskynnet4

Suunnistin postikortin kanssa kynsilakkalaatikolle, ja väriparit löytyi kortin vaaleanpunaiselle Essien Boom Boom Roomista ja vaaleansiniselle Rock the Boatista. Tein nuo kynnet  tämän minitutoriaalin alun pohjalta!

pääsiäiskynnet3

 

Jee, ei ihan niin totaalinen failure kuin ne edelliset! Ja tajusin myös tässä pääsiäisen aikana salaisuuden lakkaukseen, joka ei lohkeile. Mulla on pysynyt nyt neljättä päivää nämä kynnet hyvinä sen tavallisen yhden päivän sijaan, aivan historiallista! Salaisuus on se, etten ole ollut näillä kynsillä kuin yhden päivän töissä.. :D Rentoa viimeistä vapaapäivää!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “pääsiäiskynnet, toinen yritys”

 1. Avatar millamainen sanoo:

  Voi, kun söpöt! :>

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  myytti väittää, että kun just ja just kuivuneet kynnet tökkää jäätävän kylmään vesiastiaan lakka on pysyvämpää :D en oo kokeillu!

  • ia ia sanoo:

   Joo oon kuullut saman, kokeiltu on! Tosin itte en ole huomannut siinä mitään maagista :D

 3. Avatar Hilla sanoo:

  Syötävän suloiset kynnet :-D

 4. Avatar Hane sanoo:

  Söpöt kynnet, ois vaan kärsivällisyyttä kasvattaa omat pitkiksi. Katkeevat vain turhan äkkiä. :<

  Juteltiin eilen kaverin kanssa käsitöistä ja se sai mut selaamaan läpi sun blogia. Musta on vähän harmillista että et enää niin usein virkkaa, neulo tai ompele. Se yksi seepra-mekko vuosien takaa on/oli aivan ihana kaiken muun joukossa! Eikä niitä t-paidoista tehtyjä pantojakaan näy sun käytössä. Samoin kirpparilöytöjäkään ei näy enää täällä. Musta on vähän harmillista että olet siirtynyt mukaan kulutushysteriaan, vaikka sulla on töitä ja sitä myöten rahaa.
  Olis kiva jos diy-juttuja näkyisi vähän useammin täällä, oli ne sitten vaatetta tai jotain muuta! :3

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Joo mullakin raksahtelee kynnet poikki aika herkästi, plaah. Ei oo neulomiselle ja ompelemiselle jäänyt oikein enää vapaa-aikaa kuin silloin muinoin kun oli huolehdittavana vain pikkuiset työtunnit koulun lisäksi, mutta kyllä mä aion taas inspiksen iskiessä ompelukoneenkin kaivaa esille kunhan muulle puuhailulle jää taas pitkästä aikaa vapaa-aikaa! Mulla meni kirppisjuttujen kanssa silloin aikoinaan niin överiksi, raahasin kotiin säkkikaupalla niitä ihankivoja kirppislöytöjä joita lopulta oli kaikki nurkat täynnä, eräänlaista kulutushysteriaa oli kuules sekin :D Mutta en mä silti koe olevani läheskään pahimmasta päästä ”kulutushysterian” lietsomisessa mitä blogeihin tulee. Panta on vilahtanut kyllä merkinnässä sen diyn jälkeen :) Mutta kiva kuulla että diy-jutut olisi jatkossakin tervetulleita!

   • Avatar Hane sanoo:

    Eäää miksen ajatellu yhtään pitemmälle että sun arki on niin kiireistä! :c Sori kamalasti. Ja mukava tietää että haluat ja aiot tehdä diy-juttuja! ♥ Ne pannat on tainneet mennä multa ohi :D
    Nii toi kulutushysteria on aika moniulotteinen käsite, oon ite opiskelija niin ei tule kauheasti shoppailtua. Ja mä en kamalasti suomalaisia blogeja lue, joten senkin suhteen olen vähän sokea. Anteeksi vielä, sulla on kuitenkin ihana blogi ja durr :3

    • ia ia sanoo:

     Hei eikä mitään tartte anteeksi pyydellä! Kiva kun palasit vielä lukemaan mun vastauksen :) Toki sekin vaikuttaa tuohon shoppailuun kun oon töissä vaateliikkeessä, heh :D Kiva kuulla että tykkäät vielä mun blogista kaikesta huolimatta! <3

 5. Avatar Maya sanoo:

  Hei vitsi miten järjettömän suloiset!!

 6. Avatar Niinu sanoo:

  just so you kno, sun blogi on oikeesti _ainut_ mitä jaksan seuraa… kiitos näistä kolmesta ja puolesta vuodesta ja keep on rockin’ bae, oot ihana!!<33

 7. Avatar Maira sanoo:

  Ompa söpöt! Millä välineellä teit tuon piparikuvion ja pisarat? Videon tyypillä oli ilmeisesti käytössään jotain mystisiä manikyyrityökaluja :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Mulla on tommonen ”mystinen manikyyrityökalu”, eli dotting tool! :D Superhalvalla saa tilattua Ebaysta, mutta sama onnistuu varmaan esim. hiuspinnin päällä, tai jos tökkäät nuppineulan lyijykynän kumipähän!

 8. Avatar matu sanoo:

  Inspiroidun sun instakuvasta ja tein tämmöset tänään, mutta höh kun en kattonu tuota videota eka! Ois ollu helpompi tehä nuo piparireunat tolleen palloina ensin : )

  • ia ia sanoo:

   Joo jos haluaa ”monipalloisen” piparireunan niin tuo videon taktiikka on tosi näppärä! Kokeilehan ens kerralla :)

Kommentoi