keskiviikko 21. toukokuun 2014

videotutorial: kukkaiskynnet

Pienoisen kynsi-innostustauon jälkeen musta on tullut viime aikoina taas varsinainen kynsinäpertelijä! Ehdin jo näpertelyinnoissani luvata teille ohjeistusta mm. näihin kukkakynsiin, joten nytpä puuhasin tänne moisen ihan videolle asti. Voi hyvä jumala kun kynsien lakkaaminen kameran alla on hankalaa?! Ne edelliset kukkakynnet onnistui vähintäänkin tuplaten paremmin vaikka se oli ensimmäinen kokeilukerta, mutta sitten heti kun suoritusta aletaan videoida, niin alkaa sormet krampata ja käsi täristä.. No mutta mennään asiaan!

essiekevätkynnet1

Toteutin lakkauksen Essie :ltä saamillani Spring 2014 -koelman lakoilla, nuo sävyt Romper Room ja Fashion Playground on niin herkunvärisiä, että kynsiä teki mieli purra ihan vaan saadakseen minttukarkin ja mansikkahattaran makua suuhun. Note to self: Älä kokeile, ei ne maistuneet minttukarkille. Eikä mansikkahattaralle.

 essiekevätkynnet2

Ja siinäpä sitten sama videona! Tuon työkalun voi korvata hyvin vaikka hiuspinnillä tai nuppuneulalla, jonka on tuikannut lyijykynän kumipäähän kiinni :)

Voi että miten reppanannäköiset nuo minun töpökynnet.. No mutta jospa se ei häiritse liikaa ja videosta saa jotain selkoa! Lupaan että saatte tuplasti nätimpää jälkeä aikaiseksi jos päädytte kokeilemaan :D


Saatat pitää myös näistä:

24 Responses to “videotutorial: kukkaiskynnet”

 1. Avatar kukkainen sanoo:

  Kokeilin heti! Ja vieläpä samoilla väreillä, kun nuo näytti niin söpöiltä (oon hirvee matkija)! Vasen käsi meni hyvin, oikean käden kynnet näyttävät lapsen tekeleeltä… No harjoitus kai tekee mestarin. Kiitti vielä mahtavasta ideasta laittaa nuppineula kynän päähän :)

 2. Avatar Ellu sanoo:

  Uuuuu toi vaaleanpunainen näyttää aika mehevältä, pitäisiköhän rahaa käyttää siihen…? Onko noi Essien lakat laadukkaita? :)

  • ia ia sanoo:

   Se on kyllä ihana lakka :) Tykkään Essien lakoista ehkä eniten, ne sudit on ihanan leveitä ja parilla kerroksella tulee peittävää jälkeä! Kyllähän nuo laadukkaita on, tosin mulla ei pysy mikään lakka kynsissä lohkeilematta paria päivää enempää :D

 3. Avatar Maya sanoo:

  Täytyy kokeilla kanssa seuraavalla kertaa, kun tulee sellanen fiilis, et jaksaa kunnolla väkerrellä. Tosi söpöt on nimittäin!

  • ia ia sanoo:

   Kokeile ihmeessä! Joskus iskee semmoinen näpertelyfiilis että jaksaa tuherrella vaikka tietää että parin päivän päästä ne on kuitenkin lohkeilleet :D

 4. Avatar Sanjana sanoo:

  ÖYH! Yleensä kynsijutut ei kiinnosta erityisemmin ku lakat ei pysy kynsissä, mutta nuo on söpöt ja näyttää helpolta kyllä :) kiitos hyvästä videosta!

  • ia ia sanoo:

   Hei kiitti ittelles! :) Tuuhan sit raportoimaan että miten onnistui jos päädyt kokeilemaan!

 5. Avatar emmi sanoo:

  Oi ku nätskät :-)

 6. Avatar magic- sanoo:

  Tuota voisi koittaa tehdäkin! Ihan mahtavaa, että olet löytänyt taustan jossa on ihan samanvärisiä ja samannäköisiä kukkia! :D

  • ia ia sanoo:

   Tuu sit kertomaan miten onnistui! Hah joo, sisäinen perfektionistini oli hyvin iloinen tuosta taustasta :D

   • Avatar magic- sanoo:

    Heh no sitä tulikin heti kokeiltua :)Muutamaan kynteen tuli oikein hyvät kukat, mutta toisiin ei niinkään… Ei sovi ihmiselle jonka kädet tärisevät :D Mutta kyllä tätä tulee koitettua uudestaakin! Suunnittelin jo vähän millä väreilläkin voisi tehdä… Kiitos siis vinkistä!

    • ia ia sanoo:

     No hei sehän lasketaan jo onnistumisen puolelle jos ei kaikki menneet pieleen! Ens kerralla jo taas helpompi :)

 7. Avatar Millamaija sanoo:

  Voi miten söpöt, kokeilenpa heti illemmalla päivittää kynnet kesäkuosiin !

 8. Avatar LittlePhoenix sanoo:

  Söpöt! ♥ pitää kokeilla kun tulee vähän pidempää loma-aikaa (sairaanhoitajana kynteni ovat lyhyet ja lakkaamattomat :D) mutta kerrohan yksi asia, mistä oot tuon ”pilkku-työkalun” löytänyt? Askartelu-paskartelu-ihmisenä mietin että se vois olla kynsien lakkailun lisäksi aika kätevä esim kortti-koristelussa kunhan vain aina puhdistaa kunnolla käytön jälkeen :)

  • ia ia sanoo:

   Laitahan sitten lomakynnet kun tilaisuus siihen tarjoutuu! Hei joo noita Dotting Tooleja olen tilannut ihan Ebaysta, eivät maksa paljon mitään :)

 9. Avatar Marika sanoo:

  Ihana kynsituto! :) Ajattelin itsekin kokeilla! Vaikka töissä joudunkin käyttämään hanskoja käsieni ja kynsiparkojeni suojelemiseksi, kiva olisi sentään kotona ihastella värikkäitä kukkakynsiä. :–)

  Mun on muuten pakko sanoa yks juttu. Saat kuulla tätä varmasti usein (toivottavasti), mutta… sun blogi, postauksien aiheet, sä itse bloggaajana = mahtavuus, täydellisyys, ihanuus! Suhun on helppo samaistua, sun postauksiin on helppo samaistua, sun blogia lukiessa TULEE HYVÄ OLO. Voisin ottaa melkeen tavaksi lukea sun vanhoja postauksia aamukahvilla. Varmaan työpäivät sais heti jonkun kunnon positiivisen mielen täyslatauksen!

  Katselin sun vanhempia blogivideoita toissailtana ja valvoin super myöhään, kun en malttanut lopettaa. Oot niin ihana tyyppi! :–) much love!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos paljon, kiva jos intoudut kokeilemaan! Ja voi vitsiläinen, miten hyvä mieli sun kommentista tuli <3 Kiitos tosi paljon kauniista sanoistasi, just tällasten kommenttien jälkeen sitä puhkuu bloggailu-intoa aiivan älynä :) Rakkautta sinnekkii!

 10. Avatar Zippora sanoo:

  Tosi kiva video. Kokeilin itekin. Laitoin valkoselle pohjalle mustia kukkasia ja hopeiset pallot. Kivat tuli. Ei menny edes hermot. Kiitos! :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Kiva kun päädyit kokeilemaan saman tien :) Eikö ollutkin helppo!

   • Avatar Zippora sanoo:

    Oli tosi helppo ja laitoin ebaysta tilaukseen tollasia pallopää juttuja, on tosiaan melkein ilmasia.:)

    Tää on muuten ainoo blogi, jota luen säännöllisesti ja ihan huippu! Et oo yhtään ärsyttävä edes.:) (tuntuu et kaikis muissa blogeissa on jotain mikä ärsyttää, vika on kyl varmaan täällä päässä..:)).

    • ia ia sanoo:

     Hei kiitti! Haha, kiva jos en oo vielä onnistunut ärsyttämään sua! :D Joo ne dotting toolit on tosi näppäriä, jospa ne saapuu pian niin pääset näpertelemään!

Kommentoi