lauantai 19. heinäkuun 2014

NYC shopping

Erään sankarillisen urotyön eli matkalaukun tyhjentämisen päätteeksi nappaisin kuvat kaikista reissun aikana tekemistäni ostoksista (no okei yks hassunhauska huumorikirja puuttuu!), joten nyt seuraisi ainakin muutaman lukijan toivoma ostosmerkintä!
ostokset88
Loppujen lopuksi mun ostostelu jäi suhteellisen maltilliseksi (ainakin omasta mielestäni :D). Itse asiassa mulle iski reissussa jokin ihmeellinen ostososaamattomuus, kun yhtäkkiä ympärillä oli niin paljon kaikkea kivaa ja ihanaa etten osannut hankkia ittelleni yhtään mitään?! Vasta näiden kuvien nettiin lataamisen myötä tajusin, että itse asiassa vain kaksi näistä ostoksista on tehty New Yorkista, kaikki loput hankin Bostonista.. Mutta koska kirjoitin tuohon kuvaan jo NYC ja käytin just tunnin kuvanmuokkauksen kanssa taisteluun, että en ala askartelemaan sitä enää Bostoniksi! Ja kyllä nämä kaikki jutut löytyisi myös sieltä Nykin puoleltakin. Seli Seli. (Niin, ja parempia kuvia jutuista tulee sitten asukuvien kanssa, niin älkää liikaa lyökö minnuu kun kuvasin jutut littanina!)

ostokset11

 

Levi’s:in farkkumekko oli ainoa ostokseni outlet-paratiisista nimeltä Jersey Gardens. Suunnattiin Bronxin naapurin vinkkaamana yhdeksi sateiseksi päiväksi bussilla New Jerseyn puolella sijaitsevaan jättimäiseen ostoskeskukseen, joka oli täynnä poistomyyntiliikkeitä niin Nikestä Victoria’s Secretiin kuin Saks Fifth Avenuesta Gappiin. Mutta mun aivot tekivät totaalisen oikosulun niiden alehintaisten Rebecca Minkoffien ja muiden keskellä enkä osannut hankkia ittelleni mitään melkoisen huokeista hinnoista huolimatta. Ei mulle koskaan käy näin :D Mutta löytyi kuitenkin Leviksen hurjan kiva farkkumekko!

Pilkullinen deniminsininen mekko löytyi puolestaan liikkeestä nimeltä Jack Wills (joka oli muuten brittiläinen yltiö- Union Jack-sisustuksestaan päätellen, hups..). Siellä oli kiva (komea) miesmyyjä joka kiikutti mulle sovituskoppiin mekkoa toisensa perään, ja joista mun piti pyytää kaks kertaa isompaa kokoa, awkward.. :D Hemmetti kun noista UK ja US -koista ota selvää!

ostokset33

Sinipohjainen kukkapusero oli ainoa ostokseni Forever21:sta. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt F21:ssä, ja ensivisiitin jälkeen olin ihan pähkinöinä siitä kauniiden ja edullisten vaatteiden määrästä, mutta sovituskopin armoton valo paljasti vaatteiden laadun aivan surkeaksi?! Saumat tarjoili langanpätkiä joka ilmansuuntaan.. Mutta tuo toppi oli kuitenkin oikein kelvollinen.

Vaalea kukkapusero löytyi puolestaan jostain ihan ihme kaupasta Bostonista, jossa kaikki koot olivat onesize?!

ostokset44
American Apparel näytti myös hurjan kivalta, mutta hinnat puolestaan eivät.. Onpa musta tullut kunnon pihimummo :D Mutta nuo päivänkakkarashortsit olivat liian söpöt jäädäkseen hankkimatta!

ostokset22

Nojoo, tottakai sieltä nyt oli meidän molempien hankittava myös the turistipaidat.. :D I <3 NY -teeppari löytyi jostain päin Manhattania, siellä tuntui olevan noita matkamuistokrääsäkauppoja vähintäänkin tusina joka korttelissa. Koin olevani kahden viikon majoituksen jälkeen tarpeeksi Brooklyn myös Brooklyn-paitaa varten :D Se löytyi Coney Islandilta, Brooklyn Beach Shopista.
ostokset55

Keltaisen rusetin hankin itse asiassa niiden päivänkakkarashortsien kaveriksi American Apparellista, kukkakaulakoru löytyi puolestaan Bostonista sieltä viime merkinnässä mainitsemastani Beacon Hillistä jostain pienestä putiikista.
ostokset66

Bostonissa käppäiltiin eräs viaton päivä söpöltä näyttävään Kate Spaden liikkeeseen, enkä ollut itseasiassa kuullut merkistä aikaisemmin juuri mitään. Siellä oli sitten koruvitriini. Ja koruvitriinissä oli sitten rusettikoruja. Ei mulla ollut hirveesti vaihtoehtoja…

Mun ainoita ostoslistalla olleita juttuja oli löytää ittelleni kunnon kello niiden rihkamavitkuttimieni rinnalle, Ja Macy’s:ssä arvoin pitkät tovit Marc Jacobsin, Michael Korsin sun muiden ajannäyttimien välillä. Päädyin kuitenkin hopeiseen Kate Spaden Gramercyyn, kun semmoisiin en ollut aikaisemmin törmännyt, ja se näytti koostaan huolimatta tarpeeksi sirolta toisin kuin moni muu noista kunnon panssaritelaketjurannekkeellisista! Macysiltä sai muuten kaikista ostoksista 10 % alennusta kun mainitsi olevansa turisti ja esitti passin :)

ostokset77Bostonin Macin liikkeeseen tein varsinaisen tehoiskun muutama tietty tuote takaraivossa, ja sieltä mukaan tarttuikin täydennystä maailmankaikkeuden parhaimpaan luomivärisävyyn (All That Glitters), sekä vloggaajien maasta taivaisiin kehuma luomivärisivellin (217). Lisäksi hankin sopivasti matkan alkumetreillä hajonneen poskipunasiveltimen tilalle uuden, ja nappasin vielä mukaani suklaanruskean silmänrajauskynän (sävy Duck), jota olen käyttänytkin jo ihan hurjana. Macin hinnat olivat muuten aika makoisasti Suomen hintoja edullisempia, esimerkiksi huulipuna taisi olla jotain 16$ (n. 11€), mun mielestä täällä niistä saa maksaa yli kahtakymppiä?

Sephorasta hankin myös ostoslistalla olleita juttuja, eli Narsin peitevoiteen sekä Benefitin Porefessional-meikinpohjustusvoiteen. Peitevoide odottaa vielä edellisen loppumista, mutta meikinpohjustusvoide on kyllä ollut ihan jokapäiväisessä käytössä!

Targetissa piti tehdä vielä täsmäisku kosmetiikkahyllyille, ja onnistuin rajaamaan ostoskärryllisen verran kosmetiikkatuotteita vain muutamaan (6=muutama, on on) huulituotteeseen. Parin dollarin Baby Lipsejä piti saada pari sävyä lisää, lisäksi testasin vloggaajien hehkuttaman Nyxin Butter Glossin. Kaikista lemppareimmaksi kuitenkin osoittautuivat nuo Revlonin Colorburst Balm Stainit. Hankin ensin vain tuon oranssin, mutta kun ekana testipäivänä kurkkasin lounaan jälkeen peiliin ja totesin sävyn olevan huulilla yhtä jämäkästi kuin sen aamulla levitinkin, niin jouduin hankkimaan vielä kaksi sävyä lisää.

Yleisesti hintatasosta: Kyllähän tuolla jenkeissä tunnosti kaikki olevan halvempaa, erityisesti ”merkki”kosmetiikassa hinnat oli tuntuvasti edullisempia. Toinen juttu oli elektroniikka: Voi että mua jäi harmittamaan, kun en tajunnut ostaa sieltä ulkoista kovalevyä!! Kaksiteraisen olisi saanut 110$ eli noin 80€:lla, Suomessa se maksaa n. 160 euroa aghdgfkzjdf…

Voi jösses että mää oon väsynyt!! Tekstit tuli kirjoitettua silmät puoliummessa pää välillä uneen olkapäälle retkahdellen.. Joten nyt tais jäädä lyyriset taidonnäytteet lurittelematta :D Toivottavasti tuonne ei nyt kauheen pahoja typoja jäänyt! Nyt nukkumaaaaan ->


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “NYC shopping”

 1. Avatar anna sanoo:

  Voi eii, miten ihania juttuja löysitkään!! Varsinki tuo pallomekko! Tahtoo myöös! :–D

 2. Avatar Satu sanoo:

  Oon imeny sun teksteistä kaiken mahdollisen tiedon, koska joskus vielä itsekin noita katuja kävelen :). Oot tehny tosi kivoja löytöjä ja näitä matkakirjotuksia on vieläkin kiva lukea.
  Sain lahjaks tollasen samanlaisen kukkakaulakorun just vähä aika sit ja se on aivan ihana.

  • ia ia sanoo:

   Hei kiva jos näistä kirjoituksista on saanut jotain irti! :) Joo näin noita kukkakaulakoruja useammassakin kaupassa siellä, mutta ne on kyllä tosi nättejä. Kivaa vaihtelua kukkaseppeleelle :)

   • Avatar Satu sanoo:

    Juu ja noita kukkakoruja löytyy Suomesta pinkkinä, valkosena ja mustana. Rantautuneet tänneki :). Vaihtelua nimenomaan, kun itse oon jämähtäny noihin kukkapinneihi.

 3. Avatar infp sanoo:

  ihania ostoksia! tuo farkkumekko varsinkin näyttää kivalta :3

 4. Avatar Laura sanoo:

  Hei paljon toi kukka kaulakoru maksoi ? Ostin meinaan täysin identtisen glitteristä keväällä ja taisin pulittaa siitä 25-30 euroa en ihan tarkkaan enää muista

  • ia ia sanoo:

   Joo mua harmitti sikana kun näin että Glitterissä on tommosia valkoisina :D Maksoin tuosta n. 20 dollaria eli 14 euroa, varmaan olisi jostain löytynyt vielä halvemmallakin :)

 5. Avatar anna sanoo:

  Tänään tv5 kanavalta tulee 16:30 ohjelma nimeltä DC Cupcakes. Onks se sama paikka missä sä kävit ostamassa muffinseja? :D

 6. Avatar Milla sanoo:

  Vautsi! Täällä ilmoittautuu yks kateudesta vihreä lukija! Varsinki nuo Kate Spaden asusteet, vau! Ja miten sä löysit Forever 21:stä nuin ihanan topin? Aina ku mä oon käyny siellä, siellä on vaan rumaa roskaa. Sitten päätin, etten ees haluais olla ikuisesti 21, hähä! (Ja kiitos vielä tosta Revlon vinkistä. Pitää kokeilla sitä)

  • ia ia sanoo:

   Joo, tuo toppi oli kyllä yllätys! Paria muutakin kivaa juttua kyllä sovitin siellä, mutta kehnon laadun takia jätin kyllä hankkimatta. Ja hahhaa, mä sanoin just mun kaverille tuon saman, että ehkä mä en haluakaan olla forever 21 :DD Ole hyvä vinkistä, suosittelen lämpimästi mikäli siihen törmäät! Suomeen Revlonin tilailua en kuitenkaan suosittele, niiden haaliminen jostain ebaysta kalliilla ei oo sen arvoista :D

 7. Avatar caisha sanoo:

  En tiedä/muista oletko jo aiemmissa postauksissa avannut asiaa, mutta mua kiinnostas kauheesti tietää tuosta matkan järjestelystä enemmän. Asuminen, lennot, lomakkeet ym. Olen kerran aiemmin käynyt nykissä, mutta joku toinen huolehti nuo kaikki puolestani, nyt olisi reissua tiedossa ja olisi kiva perehtyä itsekin asiaan enemmän jotta jatkossa osaisin ehkä ilman jenkkitukihenkilöänikin varata matkan maahan jossa kaikki on mahdollista :) kiitos ihan hirmuisesti jos jaksat kertoilla :)

  • ia ia sanoo:

   Hei joo mä meinasinkin tehdä ihan oman merkinnän tuosta aiheesta, tosi kiva kuulla että sille on kiinnostusta! Saihan tuota itte ottaa aika paljon selville varsinkin kun ei ole itte juurikaan aikaisemmin matkustellut :)

 8. Avatar monna sanoo:

  Noi Kate Spadet <3 Oon just yrittänyt etsiä vähän tuon tyylisiä koruja, mutta sillä infinitymerkillä, mutta kaikki mitä oon löytänyt on olleet joko kultaisia tai liian minejä :D

  • ia ia sanoo:

   Infinity-koruja luulisi löytyvän varmasti Ebaysta (jos laadulla ei ole väliä :D)! Se on kyllä totta, että kaikki kivat korut on aina kultaisia, mäkin haluan kaiken aina hopeisena :D

 9. Avatar riina sanoo:

  Voitko tehdä joskus postausta asunnostasi? :)

  • ia ia sanoo:

   Tästä vanhasta opiskelijakämpästäni oon tehnyt kuvapostauksia! Ne löytyy tuolta ”kotijuttuja” -tägistä sivupalkista :) Mutta mä oon ihan pian muuttamassa, joten kun saan uudesta kodista kivan niin voisin tehdä siitä kyllä postauksen!

 10. Avatar Eneli sanoo:

  So many lovely and summery pieces! :)

  http://www.dodolce.com

Kommentoi