perjantai 08. elokuu 2014

skeittiemäntä!

Lähipäivien vaatevalinnoista ei ole oikein ollut mieltä ottaa minkäännäköistä kuvamateriaalia, nimittäin kotona sattui taas pieni äksidentti kun tuhosin lopullisesti kaikki alaosat ja kivat yläosat sisältäneen vaaterekkini.. Kaikki ne pötköttää nyt nätisti tuossa sängyn vieressä lattialla, enkä ajatellut niitä siitä siirtää ennenku alan pakkaamaan niitä muuttoa varten. (JEP, MUUTTOA! MÄ LÖYSIN KÄMPÄN! Jeeasfgffs! Nyt kaikkia kivoja värikkäitä sisustusinspisblogeja sun muita pinterestejä ja tumbelereita ja mitänäitänyon kommenttiboksiin niiku olis jo!) Oho, massiivinen sivuraide.. Niin, siis se alaosayläosavaaterekki romahti, ja käyttöön jäi ainoastaan mekkorekki, joista olen käyttänyt viittä ohkaisinta mekkoa vuorotellen ja toivonut ettei kanssaihmiset huomaa että oon kulkenut varmaan kohta kuukauden samoissa seteissä!

skeit2

Ohkaisten huitulamekkojen aateliaa on tuo Monkin parin vuoden takainen mekkomalli, jota multa löytyy itseasiassa parissakin värissä. Tuossa yksi päivä päällä oli sinivalkopilkullinen versio, jota en jaksanut työpäivän päätteeksi vaihtaa kun lähdettiin illaksi kämpän saunalämpötiloja karkuun ulkosalle. Lähdettiin seikkailemaan kohti uimarantaa, ja mä päädyin kokeilemaan poikakaverin skeittilautaa!

skeit3

Siis tämä on nyt naurettavimmannäköistä touhua ikinä :D Mutta kolmen illan reenailun jälkeen mä osaan potkia jo eteenpäin ilman noita kurkiauran lailla levällään olevia käsivarsiakin! (Se on muuten kumma, että poikakaveri on skeitannut koko kymmenenvuotisen seurustelumme ajan, mutta tuo oli eka kerta kun päädyin lautaa itte testaamaan? Oon huono tyttöystävä.)

skeit4

Olin lähdössä liikenteeseen ihan vaan remmisandaaleilla, mutta kun ilmoitin haluavani rullailla, niin laudan omistaja käskyytti mut takaisin kotiin vaihtamaan umpinaisempiin jalkineisiin. Eteisessä nökötti sopivasti Reebokilta saamani Skyscrapet, jotka sattuivat passaamaan aika mainiosti mekkoonkin! Nuo kengät on ihan käsittämättömän pehmoista ja kevyttä materiaalia, niinku olis vain sukat jalassa! Ne tuntui taivaalliselta jopa helteisen työpäivän aikana paisuneissa koivissani, ahhhh.

skeit1

Siinä teille vielä kurkiaura toiseen suuntaan! :D Hemmetti, mun olis pitänyt kuvata teille eilistäkin menoa! Käytiin kuulkaas skeittiparkilla asti, ja mä uskaltauduin ”droppaamaan ditsiin” eli laskemaan semmoisen ison kaaren päältä alas! (Okei, lopputuloksena oli kaatuminen asfaltille, auennut kyynärpää, mustelmoitunut  ja turvonnut nilkka ja polvi sekä pienet itkut.. :D Mutta uskalsin!)

skeit5Oli ihan pirhanan nätti auringonlasku muuten!
skeit7Mutta hei nyt kaikkia kivoja sisustusinspiksiä aiheuttavia sivustoja kommenttiboksiin! Saa sinne toki muutakin kirjoitella :)

 


Saatat pitää myös näistä:

38 Responses to “skeittiemäntä!”

 1. Avatar Minna sanoo:

  Onnea kämpästä! :)
  Sulla on aina niin ihania mekkoja ja hameita! Mulla on muutama molempia ja haluaisin paljon lisää, mutta tuntuu, että kivalta näyttäviä on vaikea löytää =/

  Mä löysin tosi kivoja sisustuskuvia kirjoittamalla vain Googlen kuvahakuun ”sisustus”! :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Mä oon kartuttanut mekko- ja hamekokoelmaani jo aika pitkään niin noita on kertynyt jo vähän liikaakin, heh.. Kivoja on tosin vähän hankala löytää, mutta kyllä niitä aina välillä kohdalle osuu :)

 2. Avatar An sanoo:

  Moikka! Pakko vaivautua kommentoimaan että kirjotat kyllä niin hauskasti! Tosi rentoa ja aidon kuulosta juttua ja aina jotenkin niin hauskaa että hihittelen ittekseni :) hih, tsemppiä skeittailuihin!

  • ia ia sanoo:

   Moikka! Kiva kun tulit kommentoimaan, tulipa hyvä mieli :) Kiitos, sitä tarvitaan!

 3. Avatar Helena sanoo:

  Onnea pitkästä parisuhteesta :) olisiko sulla antaa vinkkejä jotka on teidän kohdalla toimineet, miten olette onnistuneet siinä missä moni nykyään ei? muutatteko muuten yhdessä vai sinä yksin?

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia :) Heh, eipä oikeestaan ole mitään erityisiä vinkkejä :D Välillä on hyviä ja huonoja hetkiä, ja pitäähän sitä parisuhteen eteen olla valmis tekemään töitäkin :) Joo tällä hetkellä olosuhteiden pakosta muutan yksin.

 4. Avatar martsu sanoo:

  En tiä oliko ajatusmoka vai ootko siis muuttamassa yksinään? Anteeksi uteliaisuuteni :)

 5. Avatar hanna sanoo:

  Hiih skeittailu on jotain niin hienoo! Ei sillä että sitä osaisin yhtään, saatika sitten longboardailua, mutta hienolta se näyttää kun sen osaa. Ja nuo Reebokit on muuten törkeän hienot, harmi kun yhdellekää uudelle tennariparille ei ole käyttöä :D

  Ja pst. Kannattaa käydä niin oma blogini kuin Annen Koti Kolmelle (http://kotikolmelle.blogspot.fi/) tsekkaamassa. Vinkkejä löytyy vaikka millä mitalla ;)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Mä en taas niille lonkkareille syty, mutta oli tuota kyllä hauska kokeilla :D Ei noita kyllä edes tennareiksi viittis laskea kun tuntuvat lähinnä siltä ettei olis kenkiä jalassa ollenkaan! Kiitos linkkivinkistä, mä käyn tsekkaamassa :)

 6. Avatar ? sanoo:

  en tiiä ootko jo kertonu mut miks muutat ? :) ja minne?

  • ia ia sanoo:

   Asuttiin opiskelija-asunnossa, missä päättyi asumisoikeus koska valmistuin. Muutan samalle paikkakunnalle toiseen asuntoon :D

 7. Avatar johku sanoo:

  Kun oot puhunu muuttamisesta, niin jotenkin oon saanut semmosen käsityksen että muutat yksin!

  Mutta niin asiani oli se, että mihin kuukauden lempparit on hävinny? :D

  • ia ia sanoo:

   Joo niin tällä hetkellä teen! Kääks, kiva kun joku kaipailee lemppareita :D Mulla on itseasiassa suunnitteilla semmonen kesäloman lempparit -koonti, mistä taas voisi jatkaa sitä perinteistä kuukausittaista listausta!

 8. Avatar magic- sanoo:

  http://www.miarmarioenruinas.com/category/deco/
  Paljon erilaisia tyylejä, joten eiköhän löydy jotain silmää miellyttävää :)

 9. Avatar Larre sanoo:

  Äääää, pikkusenko ihanat nuo kengät. Mutta ku en nyt tarvi tennareita ja pitää säästää rahaa jajaja… Mutta ihanat!!

 10. Avatar Swallow sanoo:

  Kannattaa kattoo sellanen ku Hanna Karlzon, sillä se on suunnitellut maailman ihanimpia tapetteja!! Se löytyy ainakin instagramista ja siellä on linkki sivuille, joilla myydään näitä tapettaja :)
  P. S. Sulla on ihana blogi! <3

  • ia ia sanoo:

   Ai piru miten kauniita tapetteja! Harmi vaan kun en nyt taida tapetointipuuhiin asti ryhtyä kuitenkaan :o Mutta väri-inspistä tuolta kyllä ainakin saa!

 11. Avatar Ellu sanoo:

  Mäkin oon skeittausta kokeillut ja se jäi siihen yhteen kertaan kun totesin tasapainoni ihan olemattomaksi :D
  Mutta mä tykkään kattella kuvia weheartit- sivustolta, tai kattella lehtiä tai yrittää etsiä blogeja :) sieltä löytää aika kivoja sisustusjuttuja :)

  • ia ia sanoo:

   Joo ei se tasapaino kyllä mullakaan ollut hallussa ekoilla kerroilla :D Weheartittiä vois kyllä käydä kurkkimassa!

 12. Avatar Mönkkeli sanoo:

  Saisko infoja mistä noita Reebokeja voi ostaa? Helpottaisi kovasti tätä etsintää, ihastuin nimittäin ikihyviksi <3

  • ia ia sanoo:

   Kääks, en oo ihan satavarma! Oliskohan ihan kenkäkaupoista, urheilupainotteisista ehkäpä? Intersport?

   • Avatar Mönkkeli sanoo:

    Noup, en oo löytäny mistään Suomesta vielä näitä, lienevätkö vasta tulossa? Mietin että saatko toimittajalta tietoja paremmin kaivettua, nuo nimittäinn lähtis niin ens viikolla Barcelonaan mukaan… <3

    Kiitos :)

    • ia ia sanoo:

     Hei mäpä laitan saman tien kyselyä PR-firmalle, palaan sulle pian! :) Ihanaa reissua <3

 13. Avatar Milla sanoo:

  Ihanat kenkulit! Mullakin on yhdet Reebokit, ja ne on kyllä tosi hyvät jalassa.

  • Avatar Milla sanoo:

   http://www.pinterest.com/lillatus/home-koti/

   Laitan tähän vielä tän mun Pinterest linkin. Mulla on aika värikäs sisustusmaku; jospa sieltä löytyis sulle jotain ideoita :)Valitettavasti mulla on tapana haaveilla paljo, eikä tuu sitten tallennettua niin paljoa sellaisia opiskelija-budjetti-ystävällisiä-ideoita. Tarttisin iteki sellasia! Näytä sitten sun uutta kotia ja kerro, miten sisustaminen ja muutto sujuu! :)

   • ia ia sanoo:

    Kiitos kun linkkasit! No onneksi niistä haavekuvistakin voi saada inspiraatiota :) Mä sitten lupaan postailla kunhan saan kodin järjestykseen!

  • ia ia sanoo:

   Kiitsa! Nämä on minunkin ekat Reebokit, tykkään kyllä hurjasti :)

 14. Avatar monna sanoo:

  Rakastan näitä sun sanavalintoja, kuten just toi skeittiemäntä : D

 15. Avatar Nimetön sanoo:

  ääääääääää miten ihanaa, ootte ollu niin pitkään yhessä!! en tiiä mistä tämä herttaisuuspuuska tuli mutta jotenkin

 16. Avatar Marika sanoo:

  Jäätkö asustelemaan edelleen Kajaaniin? :) Mihin kaupunginosaan?

 17. Avatar omppu sanoo:

  voisin kuvitella että tykkäisit urban outfitterssin sisustus tavaroista. niitä ei suomessa myyä, lähin kauppa tukholmassa mutta niillä on ainakin verkkokauppa, luulis suomeen toimittavan. mutta ainaki inspiraatioita saapi niistä söpöistä tuotteista! :)

  • ia ia sanoo:

   Oih, niillä on kyllä vaikka mitä ihanaa! Oikein kyllä arvasit makuni, voisin nimittäin ottaa mukaani tuota joka toisen sisustusasian.. :D

Kommentoi