keskiviikko 01. lokakuu 2014

korkokengät kirjahyllyssä?!

Uuteen asuntoon muuttaminen ei muuttanut ongelmaa nimeltä ”liian paljon tavaraa, liian vähän säilytystilaa” yhtään minnekään. Itseasiassa kaappitilaa on jopa vähemmän kuin aikaisemmin.. Ugh. Samalla kun mä suunnittelen ostavani ikeat tyhjiksi viehkeistä muovisista säilytysjärjestelmistä ja muuntavani sekä saunan että parvekkeen varastorakennelmiksi, niin lähdin kokeilemaan myös ratkaisua nimeltä ”ei kaiken tartte olla kaapissa”. Eikä varsinkaan kaikkien nättien asioiden!

Pääsin nimittäin mukaan Indiedaysin ja Vagabondin yhteistyökamppikseen testailemaan, että mitäs jos niitä nättejä kenkiä ei jemmaisikaan laatikkoon ja laatikkoa sängyn alle (jonne se laatikko ei itseasiassa edes mahdu ilman, että isket siihen pilkottavaan kulmaan varpaasi vähintään kerran vuorokaudessa), vaan laittaisi ne kauneimmat parit ihan pokkana näkösälle ja soluttais ne osaksi sisustusta!

sistustus1

Soluttautumiskohde numero 1: Kirjahylly! 

sistustus2

Mun kirjahyllynurkkauksessa valtaa pitää tuo suuri Jaffa-taulu, josta itseasiassa olen poiminut värejä vähän ympäri olohuonetta. Taulun kanssa samaa sinistä löytyi myös noista Vagabondin Esther-koroista, jotka näyttää ainakin omaan silmään hauskalta taulun kaverina! Jalustaksi pinosin niille pari kirjaa. Lisäksi tuolta hyllylokerosta kurkkaa myös ikivanhat Vagabondin punaiset lempparikenkäni! Korkkareita muutenkin pääsee käyttämään niin harvoin, joten useammin ne silmän ilona on olohuoneessa hengaillessaan, kuin siellä kenkälaatikossa ylähyllyllä.

sistustus44

Saatoin lainata alustaksi parit mikon kirjat.. :D Jotenkin muusikoiden elämänkerrat on uskottavampia opuksia paraatipaikalla, kuin mun Bridget Jonesit.
sistustus5

Soluttautumiskohde numero 2: Makuuhuoneen lipasto!

sistustus6

Kakkoskengät sopi puolestaan vaaleutensa vuoksi aika kivasti makkarin puolelle! Mulla on tuossa lipastossa koruja, jemmakosmetiikkaa sekä hiusasusteet, pinkissä korurasiassa on koruja vielä lisää ja näkösälle keräilen naulakkoon roikkumaan kivoimpia koruja sekä kakkuvatien päälle useimmin käytettyjä kynsilakkoja sekä hajuvesiä. Joten miksipä vaihtuvassa kokoelmassa ei vois olla kivat kengätkin :)

sistustus77

Nuo Dioon-popot on kyllä yllättävän söpöt tuosta hurjasta paksupohjastaan huolimatta!
sistustus8

Soluttautumiskohde numero 3: Olohuoneen nurkka!

sistustus9

Saappaiden säilytys on kyllä yksi kenkuimpia dilemmoja noiden pitkien varsiensa kanssa! Joten ihan pokerina telkkarin viereen vaan :D

sistustus1010Nuo Kayla -saappaat sain itseasiassa valita ihan omakseni, ja ne tulevat kyllä olemaan ihan taatusti syksyn ykköskenkäpari. Vihdoinkin napakasti istuvat saappaat jotka ovat mulle oikeankokoiset! Joudun nimittäin valitsemaan saappaissa usein kokoa isomman koska mulla on paksummat pohkeet mitkä ei meinaa mahtua kolmeseiskan varteen, mutta noissa pystyy nauhoja löysyttämään ja säätämään niin, että sekä kenkäosa että varret on kerrankin just sopivat :)

Mikäs sisustusviritelmä oli näistä eniten mieleen? :D Ja hei, jos oot minunkaltainen Vagabond-fanaatikko niin ensinnäkin Vagabondin fb-sivusta kantsii tykätä täällä, ja sitten tarjolla olis vielä pari satasen lahjakorttia Vagabondille jolla voi lunastaa kengät sinne kirjahyllyyn (ja ehkä kumminkin myös käyttöön asti)! Kilpailuaikaa on lokakuun loppuun saakka.

Käy valitsemassa oma Vagabond-lempparikenkäpari täällä ja oot mukana 100 € Vagabond-lahjakortin arvonnassa!

 


Saatat pitää myös näistä:

30 Responses to “korkokengät kirjahyllyssä?!”

 1. Avatar bae sanoo:

  Käytätkö noita kenkiä ollenkaan vai pidätkö vain koristeena? Itse en ainakaan viitsi/halua laittaa mitään syksyn ihanissa loskakeleissä kulkeneita rapaisia kenkiä pöydälle : D

  • ia ia sanoo:

   Eiku pelkkiä koristeita :) No ei vaan :D Toki kaikki tiheiten käytössä olevat kengät on eteisessä, mutta esim. pelkässä juhlakäytössä olevat nätit korkkarit vois olla kiva pitää esillä! Ainakaan mulla ei niin usein juhlia ole että ne olis aina kurassa :D

 2. Avatar sarah sanoo:

  Mä oon aina miettiny näissä tällasissa sisustuskikoissa sitä, että mitä jos niitä kenkiä oikeesti myös käyttää sen lisäksi, että ne olisi koristeena pitkin kämppää… Etenkin näin kuraisilla syksysäillä ei kauheasti houkuttele ajatus paskaisista kengistä kirjahyllyssä :—D Tietysti tommoset puhtaat ja nätit kengät hyllyssä on nam!

  • ia ia sanoo:

   Mä aattelin tässä ideaks just sen, että ne harvemmin käytetyt kengät, jotka muuten joutuis olemaan vaan laatikossa hyllyn päällä, vois olla esillä! :) Kyllä niiden kuraisten käyttökenkien paikka on ehkä kuitenkin visusti siellä eteisessä :D

 3. Avatar Jeah sanoo:

  Kauniit kengät toimii hyvin sisustuselementtinä. Mietin vain miten niiden kanssa sitten toimitaan, kun kurakelit alkaa…. saako esim saappaan pohjia niin siistiksi, ettei niistä kuivuttuaan kuitenkin varise kaikenmaailman kadulta mukaan uurteisiin tulleet mömmöt…

  • ia ia sanoo:

   Joo siis eiköhän niiden aktiivikäytössä olevien kurakenkien paikka oo siellä eteisessä :D Lähinnä just ajattelin niitä kauniita ja vähässä käytössä olevia kenkiä jotka joutuis säilömään piiloon!

 4. Avatar hulabaloo sanoo:

  Tosi kivannäköistä ja kengät sopii musta tosi hyvin sisustuselementiksi! :)
  Pakko vähän udella,että asutko sää siis edelleen kajaanissa ja hellusi jossain muualla?

 5. Avatar Saara sanoo:

  Jännä idea :D Mutta hyvältä näyttää :)

  http://girlswithapoodle.blogspot.fi/

 6. Avatar Oinas sanoo:

  Ideanahan toi on ihan hyvä – uusille käyttämättömille kengille. Kyllä ne mun järjen mukaan kuuluu sitten yhden käyttökerran jälkeen pelkästään eteiseen, ellei pohjia puunaa ensin puhtaiksi!
  Mutta nuo Dioon-kengät on kyllä ihanat!

  • ia ia sanoo:

   Juu tottakai aktiivikäytössä olevat popot eteiseen, ehkä ne on sieltä kätevämpi noukkia aamulla jalkaan kuin kirjahyllyn kolosta :D Dioonit on kyllä nätit, ja tuon platon kanssa varmaan yllättävän mukavat jalassakin!

 7. Avatar Minna sanoo:

  Olipas jotenkin tekemällä tehty postaus. Koomisuutta toi varsinkin tuo viimeinen ”likaiset kurasaappaat olohuoneen paraatipaikalle”-tyyppinen ratkaisu. :P

  • ia ia sanoo:

   Voi eii, harmi jos tuli tekemällä tehty fiilis! Kun mä kerrankin uskaltauduin kokeilemaan jotain uutta vaikken todellakaan oo mikään sisustusbloggaaja :D No yritin kuitenkin :) Ja hahha, ehdottomasti joka ilta kuralenkin jälkeen saappaat telkkarin viereen ;D

 8. Avatar Essiiij sanoo:

  Toi eka viritys näyttää ihan mun olohuoneelta, paitsi että mulla toi ikean hylly on valkonen. Parit lempparikorkkarit on päässyt esille, koska on vaan niin ihanat etten haluu piilotella kaapissa. :) Ja onhan se kiva kuunnella kateellisia kavereita kun ne kuolaa niitä joka kerta kyläillessään ;D

  • ia ia sanoo:

   Uu, kuulostaa kivalta! Kiitti kommentista, ihan ässää kuulla että tää on oikeesti käytössä oleva sisustusidea, kun ei meinaa kaikkien kommentoijien mielestä olla :D

 9. Avatar Hilla sanoo:

  Ihana idea!! Ehdottomasti numero 9 on lempparini! ! Niin söpöt ja monikäyttöiset! :)

  • ia ia sanoo:

   Käyhän laittamassa lempparit vielä tuonne kilpailusivustollekin niin pääset mukaan lahjakortin arvontaan! :)

 10. Avatar Nimetön sanoo:

  kyllähän ne uudet puhtaat kenkulit pistää nätisti esille, mut sit ku niillä on tarponu tässä suomen ilmastossa muutaman kerran tekee vaan mieli vuorata koko eteinen sanomalehdillä… :—D

  • ia ia sanoo:

   Hahaa, ehkä me pidetään ne kurakengät visusti siellä eteisen puolella :D Ehkei niillä sievillä juhlakorkkareilla kuitenkaan ole tapana tarpoa loskakeleissä, ainakaan toivottavasti! :)

 11. Avatar Suvi sanoo:

  Hei minulla oli kans käytössä tuo kirjahyllyratkaisu!! Ja vielä sama Ikean hylly!! Sitten otin tuon miehen tähän väliaikais(kröhm)asumaan, niin kummasti ne kengät oli hävinny siitä hyllystä johonki muitten kenkien sekaan eteiseen…

  /Suvi

  • ia ia sanoo:

   Niinkö, mahtavaa kuulla! Mä haluaisin lihavoida nää teidän kommentit jotka oikeesti käyttää kenkiä sisustuksessa, kun ei tainnut kaikki ihan tätä mun merkintäviritelmän ideaa hoksata :D

 12. Avatar Sonja sanoo:

  Mulla taas on saappaiden kanssa toisinpäin, eli kun mun jalka on 39½ niin sitten se varsi on aina liian leveä! :D Kivasti sait ujutettua kengät sisustukseen. :)

  • ia ia sanoo:

   Sulla taitaa olla vieläkin haasteellisempi saapasjalka! :D Musta tuntuu että joillain merkeillä saattais olla jotain pienempikokoisia varsia, kun tuntuu että joillain on ainakin niinpäin että löytyy leveämpi varsi verrattuna terään..? Kiva kuulla :)

 13. Avatar Monsku sanoo:

  Kivoja virityksiä on minun mielestä, eniten tykkään makuuhuoneen lipaston päälle kootusta asetelmasta. :) Minä ainakin ymmärrän tuon idean kengistä sisustuselementteinä, itsekin olen sitä suunnitellut, mutta kun tuo minun kenkä- ja sisustusmaku ei oikein käy yksiin. :D Mistä muuten olet hommannut tuon makkarin lipaston? Juuri tuollaista kapeaa ja korkeaa olen etsiskellyt meidän kammariin. :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! :) Jes, kiva kun joku ymmärtää :D Tuo mahtaa olla ihan vaan Jyskistä aikoinaan hankittu!

 14. Avatar Titu sanoo:

  Mullakin aivan upeat niittinilkkurit sisustuselementtinä. Eihän sitä tiedä jos joku päivä vaikka oppisin niillä kevelemäänkin…. :D
  Mut sitä odotellessa visusti hyllyllä D
  Söpö etenkin toi sun Jaffa-taulun alla oleva hyllykkö ja kenkäratkaisu :)

  • ia ia sanoo:

   Haha joo, mullakin saattaa olla parit korkeat nilkkurit odottamassa sitä kaunista päivää kun osaan kävellä niillä kivuttomasti :D Kiitos paljon! :)

 15. Avatar Gingerella sanoo:

  Tosi hyvä idea! Olenkin miettinyt erilaisia hyllyratkaisuja, minne näteimmät korkkarit saisi nätisti esille, mutta toistaiseksi ne lojuvat kaapissa. Pitääkin siistiä näteimmät ja pistää kirjapainoksi!

  • ia ia sanoo:

   Joo suosittelen kyllä ehdottomasti testailemaan kenkiä vähän näkyvämmällä paikalla, hukkaanhan ne kauniit korkkarit siellä kaapissa piilossa menee!

Kommentoi