keskiviikko 22. lokakuun 2014

asupohdintaa

Tää on taas niin tätä! Viikonloppuna vannoin, että katon Blog Awards -gaalatouhuja varten kamppeet valmiiksi maanantaina, koska suuntaan reissuun taas perjantaina suoraan töistä. Noh, maanantai-ilta katosi maagisesti jonnekin bloggailun ja telkkarin kattelun välimaastoon. Tiistaina puolestaan päätin mennä illaksi leffaan?! (Vadelmavenepakolainen, oli ihan viihdyttävä vaikka ärsytti kun päähenkilö oli muka suomalainen mutta se puhui huonoa suomea!) Keskiviikkona eli tänään mulla oli iltavuoro, ja asetin topakkana kellon herättämään kahdeksalta, että kattelen kamppeet kasaan sitten aamulla kaikessa rauhassa. Noh, sitten tapahtui se perinteinen, kun kellon soidessa päätin jatkaa unia ihan vaan kymmenellä minuutilla, ja siitä kymppiminsasta tulikin sitten kaksi tuntia.. No, jäi mulla siihen aamuun semmoinen tiukka kolme varttia luppoaikaa, joten aloin penkoa vaatekaappiani asukokonaisuuden toivossa! Huomenna torstaina nimittäin on kaiken oltava lähtökunnossa.

vaihtis4

En ajatellut ostaa gaalailuihin mitään uutta, koska a. vastustan yhtä iltaa varten hankittuja vaatteita, ja b. en edes ehtisi. Joten ei auta kuin raapia kokoon jotain jo omistamistani rievuista! Onneksi pukukoodi on sen verran vapaatulkintainen, että paikalle voisi ilmestyä yhtä hyvin farkuissa ja paidassa kuin pitkässä gaalamekossakin.

vaihtis6

Muun muassa tämmöisiä vaihtoehtoja mä sänkyni päällä pyörittelin. Miks vaatteet näyttää niin kivoilta henkarissa, mutta sitten päälle vedettynä ne mystisesti päättää olla toimimatta ollenkaan?! Tuo ekan kuvan Lanvin for H&M -hame on ihana, mutta se on supermassiivinen ja näyttää ehkä vähän pöhköltä, ja yläosa on ehkä vähän liian väljä noin massiiviseen alaosaan. Toisen  kuvan pallopitsimekko on kans kiva, mutta meni täysin fiilikset siitä kun tajusin mun rutikuivien käsien tarraavan tuohon verkkopintaan ärsyttävästi kiinni :D (Siis oikeesti, vaikka uitan yöt käsiäni rasvakerroksessa puuvillahanskojen kanssa, niin seuraavana päivänä ne taas oikein halkeilevat kuivuuttaan. Damn you, alkava talvi!!)

vaihtis5

Oon vakaasti kääntymässä ikuisuuslempparimekkoni puoleen, joka päällä tunnen oloni kaikista mukavimmaksi. Kengät tuosta voisi kyllä vaihtua johonkin vähän sirompiin ehkä.. Ja näyttääkö tuo laukku ihan hölmöltä? Ääääh, en tiiä! Mitä mieltä työ ootte? :D

 


Saatat pitää myös näistä:

64 Responses to “asupohdintaa”

 1. Sanjana sanoo:

  Apua miten ihania asuja!! ekasta tykkään tositosi paljon, ah <3 tokaki kiva ja laukku aivan mahtava, mutta jos kädet tarttuu kiinni nii ei ehkä oo paras vaihtoehto. :D kolmannen laukku vois ehkä olla murrettua sävyä niin kävis ehkä paremmin. tai en tiiä. ÄÄÄÄ asukriisis tarttuu :D

  • ia sanoo:

   Joo mä mietin kans että tuo laukku on vähän väärän punainen! Ihanaa että siellä joku kriiseilee mun kanssa ;D

 2. Noora sanoo:

  Äänestän vikan mekon kaveriks ekaa laukkua ja noita nyt olevia kenkiä. Tosin toi vesimelonikin olis hauska jos sen vihree ja mekon turkoosi ei riitele :)

  • ia sanoo:

   Joo tuo musta laukku saattais kyllä olla varma valinta, harmi kun ei oo mitään passelia lisäväriä tuohon! Se melonin vihreä on just väärä vihreä siihen mekkoon :D

 3. Mirka sanoo:

  Viimeinen vaihtoehto ehdottomasti! Tulee näyttää varmasti superhyvältä just noin! :)

 4. Minna sanoo:

  Olisin sanonut asun 2 ennen kuin luin postauksen loppuun! :) Mutta miten olisi 3 muuten, mutta ykkösasun pikkulaukulla? :)

  • ia sanoo:

   Joo musta laukku saattais olla varmempi valinta! Ja siihen uppoais enemmän tavaraakin :D

 5. nannii sanoo:

  pallopitsimekko on ehdottomasti lemppari! :)

  • ia sanoo:

   Se on kyllä tuossa tosi nätti! Mutta kun sovitin sitä niin kädet näkyy ärsyttävästi kankaan läpi?! On mulla ongelmat :D

 6. Tuija sanoo:

  Tykkään kaikkein eniten just tosta keskimmäisestä lookista! :-D Ihanan simppeli mekko ja siihen kaveriks noi kengät ja tuo ihanimmista ihanin laukku! Tosin musta voi olla vähän synkkä, varsinkin kun sulle passaa niin hyvin kirkkaammatkin värit, niin sitten toi kolmas vaihtoehto vois olla ihan hyvä kans! :-) Jotenkin en nyt ollenkaan syttynyt tosta ekasta vaihtoehdosta vaikka yleensä oon ihan innoissani kaikista ton tyylisistä vaihtoehdoista. :-D

  • ia sanoo:

   Joo mäkin olisin niin kovasti halunnut tuon melonilaukun! Mutta se on kyllä söpöytensä vastapainoksi onnettoman pieni :D Ja haluis kyllä laittaa päälle jotain muuta kuin mustaa! Ihana ku pohdit tätä mun kans :D

 7. Missu sanoo:

  Ehdotan, että puet yllesi vikan mekon, nappaat tokasta asupohdinnasta laukun ja kengät ja näytät taatusti todella hyvältä! :) Laukku ja kengät tuovat asuusi pirteyttä, ja on mukavaa olla juhlissa siinä mekossa missä tuntee olonsa kotoisaksi :)

  • ia sanoo:

   Voii, tuo on teoriassa ihan täydellinen ratkaisu! Harmi vaan että melonilaukku riitelee jostain syystä pitsimekon kanssa tosi pöhkösti :(

 8. Piupau sanoo:

  3 <3 imo tuo sinivihreä passaa punasen kans mahtavasti :D eka on myös kiva vaikken kyllä itse tykkää pinkistä. Tokan musta mekkoki vois toimii mut ite tykkään väreistä liikaa että en tollaseen tilaisuuteen mustaa laittais. :D

 9. piitzi sanoo:

  Vihreä mekko melonilaukun kera ja jotkut iiihanat korkkarit…

  • ia sanoo:

   Teoriassa supahyvä, mutku mun silmään tuossakin laukussa on väärät värit vihreeseen mekkoon :D Ja mikäs emäntä mä oon kun mulla ei tunnu olevan mitään ihania korkkareita?!

 10. täptäp sanoo:

  Minä oon sitä mieltä että laita alimman kuvan lempparimekko mutta yhdistä siihen nuo keskimmäisen kuvan punaiset korkkarit ja vesimeloonilaukku!

  • ia sanoo:

   Tätä on ehdottanut nyt muutama! Pakko varmaan vielä kerran kokeilla :D Silloin varmaan tartteis jättää tuo kukkapanta pois..?

 11. Anni sanoo:

  eka setti, ehottomasti! :)

  • ia sanoo:

   Se näyttää sängylle levitettynä meikänki mielestä kivoimmalta :D Mutta näkisitpä päällä.. (Kato sehän on Anni, moro! Pakko mennä kyylään sun blogia!)

 12. pauliinas_ sanoo:

  Tuo eka asu on mun suosikki (ihana paita!), mutta kannatan kyllä kolmosvaihtoehtoa, jos se tuntuu susta ”omimmalta”. :) Kivempi olla juhlissa vaatteissa joissa tuntee olonsa mukavaksi eikä tarvi keskittyä miettimään vaatteita. Miten ois vikan kuvan mekko ja ekan kuvan kengät ja laukku, jos niitä kerta vielä mietit? :)

  • ia sanoo:

   Joo tuo on kyllä totta, ei oo kiva jos ilta menee nykiessä jotain epämukavan hameen helmaa :D Mä varmaan testaan vielä ekan kuvan kengillä ja laukulla tuota vihreetä mekkoo!

 13. Mie en kyllä osaa valita lempparia, kaikki on ihan siun näköisiä kokonaisuuksia! Mut mulla on vakaa luotto siihen että valitsitpa päällesi minkä vaan noista tai jotain ihan muuta, niin hyvältä näyttää! :)

  • ia sanoo:

   Voi miten ihana kommentti!! Mä tuun lukemaan tämän vielä uudestaan huomenna jos ei kriiseilyssä puusta pitemmälle päästä :D

 14. Helloi sanoo:

  Hei mistä ton ekan asukokonaisuuden paita on? Aivan ihana! Näin ekana kommenttina :D Mun mielestä näistä kolmesta viiminen oli paras ja ehkä sirommat korkkarit sopisi paremmin tuon mekon kanssa :) Ja toi laukku on juuri sopiva! Mukava väripilkku kokonaisuudessa :)

  • ia sanoo:

   Se on joku vuoden tai kaks vanha, ihan vaan H&M:ltä! :D Joo ehkä noi on vähän liian tujut, vois kyllä vaihtaa noihin sirompiin :) Paitsi että kuva ei kerro, että noissa ykköskuvan kengissä on hillittömät läskipohjat.. :D Kaikki muut, etenkin sirot korkkarit on niin epämukavia, byää!

 15. MM sanoo:

  Ekassa kuvassa valitut jutut on ihan täys 10*

  • ia sanoo:

   Niin ne on teoriassa! Pitäis ottaa kuva päällä, näytän vähän lakritsimuffinsilta väärinpäin :D

 16. julia sanoo:

  tuo viimeinen asu on ihana, tykkään erityisesti värimaailmasta.
  laukku ei näytä yhtään hölmöltä, vaan just passelilta ton mekon kanssa (ja kukkapannan)
  (kenkiä tosin miettisin vielä)

  nuo kaksi ekaakin asua on kivoja, mutta tää viimeinen mun lemppari kun on niin värikäs!

  • ia sanoo:

   Joo täytyy kattoo kengät varmaan uusiks! Noi olis vaan kaikista mukavimmat jalassa :D Kiitos kun kommentoit :)

 17. AGENTTTI sanoo:

  en nyt asuja jaksa pohtia, mutta ootko kokeillu sipaista vauvaöljyä käsiis? Siis niiku rasvauksen lisäks, ei sen tilalla :D Itellä on siitä ollu hyötyä tosi paljon!

  • ia sanoo:

   En oo, mutta pakko varmaan kokeilla! Toivottavasti sitä on olemassa jossain pikkupullossa ettei tartte älytöntä öljytonkkaa hankkia :D Paitsi jos se sit osoittautuu toimivaks mullakin!

 18. Monsku sanoo:

  Kinkkinen kysymys, kaikki asut on niin ihania. :) Tykkään eniten ykkösestä, enkä oikein usko, että se näyttää sun päällä jotenkin pöhköltä, taidat ollan vaan turhan kriitinen. ;D Kolmonen on kyllä myös tosi hieno, ja musta tuo punainen laukku on just hyvä ja tuo sopivasti särmää kokonaisuuteen. Kengät saattisin ehkä vaihtaa sirompiin, niinkuin itsekin kelailit. Mutta tärkeintähän on tietty, että asussa viihtyy, ja se tuntuu omalta, kyllä sen sitten varmaan tuntee päällä. Luota itseesi, olet varmasti illan suloisin nainen joka tapauksessa. :)

  • ia sanoo:

   Voi kiitos kun pohdit mun kanssa! Joo fiiliksellä täytyy mennä, se on äsyttävää jos menee semmosilla kamppeilla joita joutuu kokoajan vähän varmistelemaan :D

 19. hanna sanoo:

  Vikan kuvan mekko ja ekan kuvan kengät & laukku! ;) Itselläni on kriisi ohitettu löysin, täydellisen mustan mekon ja siihen sopivat kengät. Ideana oli että niitä voi käyttää useammassakin paikassa kuin vain näissä kekkereissä joten ne todellakin tulivat tarpeeseen!

  hanna
  http://www.hannamaria.vcom

  • ia sanoo:

   Bingo! :D Sovittelin äsken tuon setin ja sillä taidetaan mennä :) Hei tuuhan moikkaileen jos törmätään!

 20. Vivian sanoo:

  Ehdottomasti eka asu, aivan ihana!:) Miusta ei tuossa asussa haittaa ollenkaan, että yläosa on väljä ja hame muhkea, kun tuo hameen vyötärönauha korostuu selkeästi ja luo siluettia vartalolle. Vyötärönauhan päälle voisi laittaa vaikka jonkun vyönkin kokoamaan asua, jos tuntuu ettei hameen vyötärökaitale riitä.:) Viimenen on myös hieno, kaunis mekko!

  • ia sanoo:

   Ihana kun pohdit! Joo vyötä mä tohon mallailinkin, mutta se pitäis hirttää niin supertiukalle ettei henki kulje kun hameen vyötärönauha meinaa väkisillä putkahtaa sieltä alta jostain kohtaa esiin :D Viimeiseen taisin sittenkin päättyä :) Harmittaa kyl tuon Lanvin-hameen puolesta, se on niin ihana! :D

 21. memmi sanoo:

  Kakkonen on kyllä noista mun lemppari, mutta tosiaan ei ehkä kannata jos tuntuu ilkeeltä :D Vika on myös jees, tykkäilen tosta mekosta! Ja se on niin sun värinen ja näkönen kyllä :) Laukun laittasin vaihtoon, vaikkapa just tuohon ekan asun mustaan. Ja kengätkin ehkä, tai on nuokin näpsäkät, mutta kuten säkin mainitsit, niin ehkä jotku sirommat. Vaikka paha mennä sanoo näin, kun voi päällä näyttää hyvinki eriltä kun kuvassa :D Ja onpa muuten kiva sekin, että joku hyödyntää jo olemassa olevia vaatteita. Ei aina tartte olla hommaamassa uutta yhden illan takia!

  • ia sanoo:

   Joo just näin mä taidan tehdä, vika mekko mutta ekan kengät ja laukku :D Joo, kertakäyttövaatteet on ihan höhliä! Varsinkin jos kaappi tursuaa vaatteita jo ennestään :D

 22. anni sanoo:

  No kolmonen, mutta ekan asun laukulla. Siinä on niin ihanat värit jo muutenki ku on kukkapantaa ja turkoosia pitsiä, ni ei siihen tarvis muutaku mustat kengät ja mustan laukun. Ja mun mielestä tuollaset vähän ”rohjommat” kengät tuo kivaa kontrastia söpöön mekkoon ja ihanaan kukkapantaan, että mä ainaki laittasin nuo kiilakorot mekon kaveriksi!
  Turhaan stressaat, kuitenki näytät siellä gaalassa ihanalta! :*

  • ia sanoo:

   Joo just näin mä tein! Paitsi kengät menin vaihtamaan :D Noissa ekan kuvan kengissä on hillittömät läskipohjat niin tuo vähän äksöniä muuten hempukkaan mekkoon :) Kiitos ihanasta kommentista <3

 23. Tiksu sanoo:

  Kakkonen! Iiiiihana meloni!!

 24. Sarika sanoo:

  Viimenen mekko on ainaki paras! Jos noi kengät on mukavimmat jalassa niin laita ne :D Laukku vois olla mustakin, mutta en tiiä onko toi punanenkaan niin paha livenä :)

 25. sanna sanoo:

  Tuo turkoosi mekko ja vesimeloonilaukku ja pinkit korkkarit! Ihania vaatteita :)

 26. Nina sanoo:

  Alimman kuvan lempparimekko + laukku (tuo minusta juuri sopivan raikkaan väriläiskän) sekä keskimmäisen kuvan punaiset korkkarit! Löytäisitkö hiuskukkasta laukun ja kenkien sähäkässä sävyssä, tai sitten mekon vihreän sävyisenä? :)

  • ia sanoo:

   Voi kunpa löytyiskin! Pengoin asustelaatikon ympäri ja ei oikein mikään natsannut. On se kumma kun näyttäs olevan joka lähtöön sitä härpäkettä mut sitten kun jotain tiettyä kaipaa niin ei varmasti löydy :D

 27. Anni sanoo:

  Ensimmäinen, ensimmäinen! <3 Ihan siun näkönen. :)

 28. Kisu sanoo:

  Mä ehdotan vihreää mekkoa ja kakkoskuvan kenkiä ja melonilaukkua! Tiedän että sanoit melonin olevan väärän vihreä, mutta…! Meloni!

  • ia sanoo:

   Haha, meloni on kyllä ihan ylisöpö :D Miks oi miks se ei voi olla oikean värinen ja kaksi (okei kolme) kertaa isompi!

 29. nore sanoo:

  Mä kannatan vikaa asua, ja noi kengät on just ihanat! Munkin mielestä musta laukku kävis siihen hyvin. Kaikki asut on kyllä tosi kivoja, oih että :D

 30. kata sanoo:

  vikan kuvan mekko laukkuineen + tokan kuvan kengät!! ;)

 31. Katar sanoo:

  Jos koskaan haluat luopua tuosta Lanvin hameesta niin täällä olisi ostaja valmiina. Se on mahtava!! Eli kannatan ekaa asua..

  • ia sanoo:

   Mä pidän mielessä! En kyl varmaan raaski luopua, mutta harmittaa, kun kaikessa kauneudessaan se ei oo päätynyt kauheen montaa kertaa päälle :o

 32. Saara sanoo:

  Mun mielestä ensimmäinen oli kivoin :)

  http://girlswithapoodle.blogspot.fi/

Kommentoi