sunnuntai 26. lokakuun 2014

juhlakynnet ja junailun ihanuutta

Indiedays Inspiration Day – sekä illan Blog Awards -kemut on nyt kemuiltu, ja mää istun parhaillaan matkalla junassa kohti kotia. Ajattelin käyttää koko junamatkan bloggailuun ja kuvien läpikäymiseen, mutta AARRGHHG! Tuossa seuraavalla penkkirivistöllä istuu eräs kanssamatkustaja, joka on nyt koko tähänastisen nelituntisen junamatkan käyttänyt siihen, että hän puhuu puhelimessa. Kovaan ääneen. Taukoamatta. Ehkä mulla on sitten vaan puutteelliset keskittymiskykytaidot, mutta sen sijaan, että olisin edennyt näissä bloggailupuuhissani tässä koneella napottaessani, niin olen saanut selville (kuten myös junavaunun lisäksi ainakin kymmenen eri puhelinkeskustelukumppania), että missä tämän kanssamatkustajan juna just tällä hetkellä menee, milloin se on perillä, moneltako hänen täytyy huomenaamuna olla paikassa x, missä ja kenen kanssa hän aikoo viettää joulunsa…. Siis neljän tunnin ajan, ilman ainoatakaan taukoa! Aina välillä liikkuva juna tekee tepposet ja hän huomauttaa kulloiselle keskustelukumppanilleen, että saattaa sit linjat pätkiä kun kenttä on huono ja tässä on näitä tunneleita.. Mun niin tekis mieli käydä tempaisemassa tuo puhelin, huikata sinne että ”TUNNELIIIII!” ja katkaista tuo puhelu! Anteeks, oon mä vähän kakara :D Ens kerralla varaan jonkun työskentelyhytin!

ibakynnet
Mutta joo! Onko miten ankea ratkaisu jos nyt aloitan tuon viikonlopun purkamisen julkaisemalla jonkin onnettoman kynsikuvan? :D Tuli mulla sieltä päivätapahtumasta nappailtua joitain otoksia, mutta ajattelin pihistää kattavamman merkinnän tueksi muutamat lisäkuvat, kunhan Indiedays niitä virallisia kuvia alkaa varmaankin huomenissa julkaisemaan. (Olettaen siis, että niissä meikäläisen naaman osalta jotain julkaisukelpoista on..) Mutta kuten noista kynsikuvista voi päätellä, niin illan mekkovalinta osui siihen vihreään pitsimekkoon, mitä moni teistäkin kannatti! Kiitti hurjasti kaikille jotka jaksoi kriiseillä asuvalintaa mun kanssa viime merkinnässä :) Kynnet laitoin mätsäämään tuohon kukkapantaan Essie Winter Collection 2014 -kokoelman Jump in My Jumpsuit :lla ja päälle töpötin glitteriöverit Rock at the Top :lla. Lakat on saatu blogin kautta.

ibakynnet2

Nyt mä hautaudun junaeväisiin, Netflixiin ja White Collariin loppumatkan ajaksi, ennen kuin kuulen yhdennentoista kerran tuntemattoman ihmisen joulusuunnitelmista. Rentoa sunnuntai-iltaa!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “juhlakynnet ja junailun ihanuutta”

 1. Avatar lusene sanoo:

  Kyllä korpeaisi minuakin tuo toisen matkustajan jatkuva hölötys :—D Miten siinä voi kukaan muu keskittyä omiin puuhiinsa kun yksi jaarittelee tuntitolkulla kovaan ääneen… Toivottavasti kukaan samassa vaunussa ei elätellyt toivoa mukavista nokosista.

  On muuten kauniit kynnet! Ja ihana mekko. Ostin itse samanlaisen viininpunaisena käytyäni häplimässä sitä useampaan kertaan ja olen kyllä iloinen, että tuli tuhlattua siihen se kolmekymppiä, joka tuntui silloin suurelta summalta :D Nyt vähän harmittaa kun ei tullut hankittua myös vihreänä, niin nätin värinen sekin.

  • ia ia sanoo:

   Joo oli kyllä haastavaa keskittyä mihinkään, olis kyllä totaalisesti hermot mennyt jos olis koittanut nukkua :D Kiitoksia paljon! Tuo mekko on kyllä ollut niin nappiostos, toivottavasti onnistun pitämään sen ehjänä mahdollisimman pitkään! Mä hankin kans myöhemmin samantyylisen semmosena luumunvärisenä, mutta ei se oo kuitenkaan se tismalleen sama :D Mäkin olisin halunnut viininpunaisen!!

 2. Avatar Hilla sanoo:

  Haaa White Collar!! Kiva ku muistutit mua, tykkäsin siitä sarjasta hulluna, mut jotenki se unhohtu kaikkien kouluhommien ja muiden keskellä.

  P.s Tee ens kerralla sille kovaan ääneen puhujalle tollain ;) Pitäähän nyt matkustusrauha olla. Tai jos haluaa olla aikuismaisempi, ni voihan aina panostaa hyviin kuulokkeisiin… Mutta toi tunnelijuttu vois silti olla kivempi toteuttaa.

  t. luultavasti ikuinen kakara

  • ia ia sanoo:

   Joo se on kyl mainio! Mäkin muistan tapittaa noita sarjoja oikeestaan vaan kun oon just jumissa jossain junassa :D Joo pitäis varmaan hankkia semmoset noise canceling -kuulokkeet.. Tai sitten vaan lippu sinne työskentelyhyttiin :D

 3. Avatar siiri sanoo:

  Okei – nyt on pakko tunnustaa. Olen koko 15-vuotisen elämäni aikana (synttärit oli muuten perjantaina, juhlin kavereitten kanssa berliinissä!) ollut vain kerran junassa. Ikinä. (Se kerta oli muuten viikko sitten kun suuntasin turusta helsinkiin i love me – messuille!) Puolustukseni voin sanoa ettei kotipaikkakunnaltani lähde junia ( iki-ihana VR on tehnyt 60 vuotta sitten päätöksen että Raumalle ei tule matkustajajunia… ) mutta kun aaah se juna oli mukava! Olen ikuisesti katkera niille joiden kotikaupungeissa on juna-asema :D . Mutta siis joo ihanat kynnet! Olin juuri siellä berliinissä ja Alexanderplatzin Tk Maxx: issa oli iiihania opin kymmenen kynsilakan pakkauksia 25 eurolla (saatoin kotiuttaa kaksi :D)

  • ia ia sanoo:

   Oi synttärionnittelut näin vähän jälkikäteen! :) Mäkin tykkään oikeesti yllättävän paljon junalla matkustamisesta, mutta kivointa se on silloin kun ei tuu tuntematonta vieruskaveria ja vaunukin on mieluiten vähän vajaa kuin täpötäys :D Ai piru, Opi-paketin olisit saanut hankkia mullekin! ;D

 4. Avatar Minna sanoo:

  Otan osaa rasittavaan junamatkustuskumppani-tapaukseen! (Mikä sana!)
  Meillä oli poikaystävän kanssa hiljattain junassa sellainen tyyppi seurana, että pölötti koko 1.5h pelkistä uskontoon liittyvistä asioista takanamme vierustoverilleen ja siis jokainen kerta, kun tyyppi avasi suunsa, sieltä tuli jotain uskoon liittyvää. Aluksi kuuntelin mielenkiinnolla, mutta lopulta alkoi tuntua, että pää hajoaa, kun ei se osaa puhua mistään muusta :S Vaikka uskovaisia kohtaan ei mitään vastaan olekaan ja uskon itsekin Jumalaan, mutta joku raja sentään! Ei sitä tarvitse kaikkia uskoon tulemisesta uskonkriiseihin käydä läpi ja manita jokaisen mahdollisen asian kohdalla jotain, mikä viittaa siihen, että hei mä muuten uskon Jumalaan. Anteeksi vuodatus :D

  • ia ia sanoo:

   Voi että, tosi raivostuttavaa! Oli aihe mikä tahansa niin ei sitä kyllä puoltatoista tuntia ilman valinnanvaraa oikein mielellään kuuntele :D Haha, ei haittaa vuodatus, kiva vaan kun on ”kanssakärsijöitä” ;D

 5. Avatar Salkko sanoo:

  Voin samaistua sun tuskaan, mä kuuntelin viikonlopun parituntisen bussimatkan ajan miten joku ulkomailta palaava teinityttö oli taistellut lentokentällään saadakseen juuri sen tietyn Victoria’s Secret- tuoksun.. Kaikki uurastus (eli ainakin kolmen kilometrin edestakainen juoksu lentokentällä ja liikkeessä oikean pullon etsiminen samalla, kun nimeä kuulutetaan porteille) palkittiin, joten loppu hyvin kaikki hyvin :-D
  Hyvä mekkovalinta, kuvia odotellessa!

  • ia ia sanoo:

   Haha, voi ei! :D No onneksi sankaritarinalla oli sitten kuitenkin onnellinen loppu! Kiitsa :) Jospa mä jostain jonkun julkaisukelpoisen kuvan kaivan :D

 6. Avatar Tassuttelija sanoo:

  Aivan ihanat kynnet! Miten aina onnistuu, kun joku muu tekee tuollaiset ja sen kerran kun yrittää, niin omat menee ihan… Mutta hei, ihanat♥

 7. Avatar laura sanoo:

  mitä mitä mitä, ootko värjänny sun oranssit kutrit pois?? Nadjan blogissa on kuva indiedaysin pippaloista ja sulla on siinä ruskeet hiukset :OOO ei sitä kuvaa nii paljo olla voitu muokata, että sulle olis tullu siihen ruskeet hiukset!

  • ia ia sanoo:

   En oo värjännyt! En tiedä mitä siinä kuvassa tapahtuu, kyllä nää peilistä katsottuna on oranssit edelleen. :)

Kommentoi