lauantai 08. marraskuun 2014

päivä kuvina feat. Olympus PEN E-PL7

Embrace yourselves, kuvatulva on vyörymässä! Nimittäin nyt olisi luvassa kevyen 30 kuvan merkintä aiheesta viime perjantai kuvina. Jösses, miten mä sainkin läiskittyä noin monta otosta yhdestä nihkeästä vuorokaudesta?! No mut kelpasi kyllä läiskiäkin, kun pääsin nimittäin läiskimään Indiedaysin ja Olympuksen yhteistyökamppiksen merkeissä tuolla uutukaisella Olympus PEN E-PL7 :lla!

Olympus PEN E-PL7 :han siis on uusin tulokas Olympuksen PEN-perheeseen. Pienen koon ei kannata antaa puijata, sillä kyseessä on ihan ehta järjestelmäkamera (peilien puuttuminen mahdollistaa pienen koon verrattuna järkälejärkkäreihin). Kuvanlaatu pelkällä kittilinssillä on aivan törkeän kova, mutta noihin Olympuksiinhan on saatavilla myös vallan monipuolinen objektiivivalikoima. Tuossa seiskassa erityistä on muun muassa älyttömän sievä vintage-henkinen ulkomuoto, aivan pannukakun littanaksi supistuva zoomiobjektiivi, todella tehokas kuvanvakaus, alaspäin kääntyvä suuri näyttö, sisäänrakennettu WiFi ja vinkeät taidesuodattimet. Jaa mitä nämä sitten käytännössä tarkottaa? No eiköhän se seuraavan 30 kuvan aikana selviä :D

Perjantai, 30.10.2014

oly1

6:30 Herätys! Mun uusin aamuinnovaatio on laittaa herätyskello olkkariin soimaan, jolloin on pakko nousta sängystä ylös ennen kuin sen rääkymisen saa lakkaamaan. Tosin on niitäkin aamuja kun nappaan kellon syliin ja painutaan molemmat jatkamaan vielä unia.. :D Mutta tuona aamuna lompsin hälytyksen sammutettuani suoraan kylppäriin.

oly26:35 Hirveen kiva idea oli ottaa kuva omasta naamasta kirjaimellisesti heti heräämisen jälkeen, eihän tolla pysy vielä silmätkään auki.. Tukka on eilisiltaisen suihkun ja yönutturan jäljiltä tommonen märkä läjä, mutta se onneksi oikiaa aika helposti föönin ja harjan kanssa. Naaman oikiamista odotellessa.. Niin, ja mua paleli yöllä niin valtavasti että nukuin tuo kokovartalohaalari päällä kuin mikäkin potkupukuvauva :D

oly36:47 Tukan föönauksen ja hamppipesun jälkeen aamupalaa! Smoothieita mä yhä edelleenkin vedän :D Tosin viimeiset pari kuukautta oon tehostanut mun tavallista rahka/jugurtti + banaani + ananas + mustikkasettiä mustaviinimarjoilla! Saa tulla flunssa koittelee, en oo näillä d-vitamiineilla sairastumassa!

oly47:06 Radio taustalle soimaan (YleX on pakollisuus jos on aamulähetyksen aikaan hereillä!), kahvikuppi mukaan ja meikkailemaan.

oly5

7:31 Naama ja tukka jokseenkin ojennuksessa! Vaatteiden valinnalle jää perinteisesti se pari minuuttia aikaa, mutta ”toimii aina” -mekko toimii nimensä mukaisesti aina, ja lisukkeeksi vielä se viime merkinnässä näkynyt kukkapanta. (Joka tosin ei mahdu pipon alle, joten sieppaan sen työmatkan ajaksi laukkuun.)

oly6

7:35 Hissimoi!

oly7

7:39 Lyhyt kävelymatka töihin. Pihlajat näyttää hassuilta kun ne on marjoja lukuunottamatta ihan kaljuja! Mun idyllisen kuvausastelman pilaa toi pirun parkkitolppa..

oly9

12:31 Lounasaika! Vaikka kuinka kuvaa koittaa muokata, niin ei se kaurapuuro siitä hehkeämmäksi muutu :D Kaveriksi mansikkakeittoa ja jälkkäriksi mandariini. Aika ankeuttajaeväät!

oly8

12:51 Puuro loppui ennenkuin tauko loppui! Joten mulla jää vielä hetki ruokkista jäljelle, ja pistäydyn myymälän puolelta ostamassa pari pikkujuttua iltaa varten, jolloin meillä on työporukan pienet epäviralliset halloween-kekkerit. En osaa päättää että mitä eläintä noissa korvissa oikein esittäisin, mutta parempi kai edes korvat kuin ei mitään?

oly10

16:45 Työvuoro pulkassa! Ja äh, ulkona on jo hämärää?!

Kameravinkki 1: Noissa PEN-kameroissa on valikoima erilaisia taidesuodattimia, jotka tavallaan muokkaa kuvan jo siinä vaiheessa, kun sen kuvan otat. Seiskalle monien muiden filttereiden lisäksi uusia on mm. tuo vintage-filtteri, jota innostuin testaamaan ankeaan hämärtyvään iltamaisemaan. Se hyppäsi kyllä mun lempifiltteriksi, kattokaa ny noita vinkeitä värejä! En muokannut tätä kuvaa jälkikäteen ollenkaan.

oly11

16:56 Pistäydyn ruokakauppaan hakemaan jotain syötävää sekä vähän naposteltavaa iltaa varten. Apua, joulusuklaahylly on jo pystyssä!! (Päädyn ostamaan iltaa varten Fazerin Joulusuklaata. Onko muita joiden mielestä se on aivan tai-vaal-lis-ta?)

oly12

17:27 Kotona! Ensinälkään nappaan jääkaapista jugurttijuoman, ja ryystän sen samalla kun juttelen mikon kanssa Skypessä. (Heh, näköjään vielä kolmannen kuvan verran se vintage-filtteri päällä.. :D)

oly1318:00 Lakkaan kynnet samalla, kun jatkan datailua. Tällä kertaa kokeilin tuota Essieltä saamaani uutta Jiggle Hi, Jiggle Lo :ta. (Niin mikä oli? :D)

oly14

18:20 Jaa tartteis varmaan etsiä jotain päällepantavaa! Sovittelen muutamat mekot läpi, mutta päädyn luottomekkoon, jossa on itseasiassa tullut juhlittua jo monet kerrat aikaisemminkin. Se on kämäisen kympin maksanut H&M:n trikoomekko, miten voin tykätä siitä noin paljon?! Päätän niiden päivällä ostamieni korvien kuuluvan hiirelle, ja valitsen mekon päälle tommoisen vähän minnihiirimäisen pallojakkujutun!

oly1518:24 Instagram-aika!

Kameravinkki 2: E-PL7:sta löytyy myös sisäänrakennettu WiFi, mikä mahdollistaa Olympuksen oman ilmaisen sovelluksen avulla mm. kuvien siirtämisen törkeän helposti kamerasta suoraan kännykkään. (Eikä se tosiaan lataa niitä kaikkia kuvia puhelimeen niinku joku dropboxi, vaan kameran kuvavirta tulee näkyviin puhelimeen, mistä voi valita ne kuvat mitkä haluaa tallentaa puhelimelle! Tämän ansiosta mulla on ollut pari aika kivanlaatuista instakuvaa viime aikoina :)

oly16

18:43 Pakko syödä edes jotain vähän kunnollisempaa! Keitän pussillisen vihannesnuudeleita, ja pilkon kylkeen avokadon. Mun vakkari-iltaruoka kun en ehdi/jaksa tehdä mitään muuta. Elättelen toiveita, että se on edes vähän eineshampparia parempi vaihtoehto..?

idoly28

19:16 Pitäis varmaan alkaa laittautumaan!

Kameravinkki 3: Toinen E-PL7:n uusista taidesuodattimista on valikoiva väri, missä siis voi valita että mikä sävy kuvasta näkyy värillisenä, muiden sävyjen häipyessä mustavalkoiseksi. Mä valitsin ylläolevaan kuvaan näkyville pelkän oranssinpunaisen, aika hauska!

oly17

19:45 Nyt moon valmis -selfie! Tai siis eihän tuossa ole kuin meikki valmis, jätin tukan laittamisen ja irtoripsien asentamisen ihan suosiolla taitavampiin käsiin. :D

Kameravinkki 4: Selfienäyttö! Tuossa kamerassa on siis suurikokoinen LCD-näyttö, joka kääntyy aika harvinaisesti alaspäin. Ei siis ylös, eikä edes sivulle, vaan alas! Sillä on haluttu helpottaa juurikin näiden käsivarakuvien ottamista (joihin itsekin tulee syyllistyttyä aiika usein..), ja alhaalla olevan näytön napittaminen näyttää kuvassa aika pitkälti siltä, kuin katsoisit kameraan, eikä kuvaan muutenkaan jää niin herkästi esimerkiksi näytöltä tarkennusta hipaisevaa sormea tai muita ylimääräisiä ruumiinosia.

oly18

Laitoin ainakin neljää eri luomiväriä, mutta miksei se nyt taas näytä siltä?! No, ainakin kultaa löytyy senkin edestä! Se on Urban Decayn Naked -paletista sävy Half Baked.

olycolla2

20:17 Perillä kaverin luona! Me pyöräytetään booli, johon tiputtelen aikaisemmin kaupasta löytämiäni muovihämähäkkejä (vasta sen jälkeen kun oon vannottanut, ettei kukaan sitten vedä hämiksiä nieluunsa..). Jossain vaiheessa ihana työkaverini kihartaa mulle hiukset suoristusraudalla (ei edes aloiteta tästä aiheesta.. :D), ja asentaa mulle pienten taistelujen kanssa räpsyttimet. Pitikin mennä hankkimaan semmoset hemmetin hankalat, joissa on maailman jäykin koristekivireunus..

olycolla

22:14 Ilta vierähtääkin sitten boolia maistellessa korttipelin siivittämänä, ja selfieitä vähän kaikkien kanssa räpsien! (Tosin ihana Katariina oli ainoa, keneltä uskalsin kysyä lupaa yhteiskuvan julkaisuun. Tiiättekö hei kanssabloggaajat sen tunteen, kun vuosienkin jälkeen nolostelette sitä faktaa että bloggaatte? :D Katariina on noista kavereista ainoa, jolla on myös oma blogi! Niin kehtauskerroin oli vähän matalampi. ) Tuossa yhdessä kuvassa myös testailen mun puhelimen kanssa, että minne asettais kameran että saatais otettua koko lössistä yhteiskuva!

Kameravinkki 5: Kameran WiFi mahdollistaa myös puhelimen käytön kaukolaukaisimena! Sen samaisen Olympuksen ilmaisen sovelluksen kautta siis kameraa voi kontrolloida täysin puhelimella: Kameran voi asettaa vaikka huoneen nurkkaan hyllyn päälle kuvaa ottamaan, ja itte voi kipittää huoneen toiseen nurkkaan puhelimen kanssa. Puhelimen näytöltä näkee sen kameran kuvausnäkymän, joten voit tsekata suoraan kännykästä että onko kaikki kuvassa ojennuksessa, minkä jälkeen kuvan voi tarkentaa ja ottaa puhelimen nappia painamalla! Soolokuvaajalle (lue: bloggaajalle.. :D) älyttömän näppärä ominaisuus.

oly25

00:02 Ilta jatkuu perinteisesti Onnelaan. Jossa tosin soi suurimman osan illasta huono gangstarap? Siis ei edes hyvä gangstarap, vaan biisejä joita kukaan muu, kuin fiiliksissä oleva DJ ei ole kuullut! Onneksi mukaan mahtui muutamat teemaan sopivat Michael Jacksonin Thrilleritkin :D

Kameravinkki 6: Tuon seiskan mukana tuleva 14-42 mm EZ -objektiivi on aivan julmetun näppärä! Se on nimittäin kyllä ihan zoomiobjektiivi, joka mahdollistaa tosi monipuolisen peruskuvaamisen, mutta se on elektroninen, ja se litistyy kameran sammuttaessa pannukakun ohueksi, minkä ansiosta jo valmiiksi pieni kamera mahtuu vieläkin pienempään tilaan, kuten nyt esimerkiksi tuona iltana mun pikkulaukkuun. Johon ei tosiaan olisi mun edellinen järkkäri mahtunut..

oly27

3:05 Viimeisetkin meidän porukasta alkaa pikkuhiljaa luovuttaa, joten suunnataan kotejamme kohti. Ahh sitä tunnetta, kun sai vetää nuo ripset irti!

Semmoinen merkintä, toivottavasti jaksoitte lukea loppuun asti aivan tolkuttoman pitkästä mitasta huolimatta!

Meitsi sai kyllä uuden parhaan kaverin tuosta kamerasta. Jos tekin innostuitte siitä, kamerasta on tällä hetkellä aika herkku diili Verkkokaupassa! Nimittäin nyt tuon Olympus PEN E-PL7:n (sillä 14-42 mm EZ zoomiobjektiivilla varusteltuna) saapi hintaan 599,90e, ja kameran kylkiäisenä tulee Design House Stockholmin Harri Koskisen suunnittelema Mini Block -klassikkolamppu! (arvo 121,00€.) Siis just se lasikuutio minkä sisällä on se lamppu mikä on kaikilla tyylikkäillä tyypeillä ja minkä minäkin haluaisin.. :D

Lisäksi yksi kappale Olympus PEN E-PL7 -kameroita arvotaan kampanjasivulla! Sivulle ilmestyy meidän bloggaajien ottamia kuvia, ja niitä kuvia kommentoimalla osallistuu samalla kameran arvontaan. :) Kilpailu päättyy 20.12.2014.

 


Saatat pitää myös näistä:

37 Responses to “päivä kuvina feat. Olympus PEN E-PL7”

 1. Avatar laura sanoo:

  aaah, se joulusuklaa on taivaallista!! ostin sitä hulluilta päiviltä 2 kappaletta kun oli tarjouksessa, ne meni yhessä hujauksessa, siis hitto, pitää varmaan ostaa varastoon, että voi syödä ens jouluun asti :D se on kamalaa kun sitä saa vaan yhtenä vuoden aikana :(

  • ia ia sanoo:

   No eikö ookki!! Ehkä osa sitä parhautta tulee just siitä, kun sitä saa vaan yhteen aikaan vuodesta :D Mutta sitä suuremmalla syyllä vois vetää kyllä joulusuklaaöverit ennenkuin se taas viedään kaupoista.. ;D

 2. Avatar Milperi sanoo:

  musta tää ainakin oli tosi kiva postaus, eikä noita kuviakaan ollut liikaa :) en tiedä mikä siinä on, mutta kai se on vaan hauskaa kun sää vähän kyylätä ihmisten päivään

  • ia ia sanoo:

   Voi kun kiva kuulla, että tykkäsit! :) Mä tykkään kyllä kans kyyliä aina muiden vastaavia postauksia :D

 3. Avatar malla sanoo:

  Ihana postaus !! Nää päivä kuvina postaukset on parhautta! :)

 4. Avatar Vivian sanoo:

  Ihania kuvia, vaikuttaa oikein passelilta tuo kamera!:) Tuollainen pienempi kamera ois järkkärin rinnalla todella näppärä, kun ihan joka paikkaan ei kehtaa järkkäriä viedä, ellei käsilaukkuna ole joku isompi laukku. Kiva ois testata tuollaista, et olisiko se omassakin käytössä niin näppärä, kuin mitä on blogeista saanut lukea! :) Nimim. Käytän Canonia, eikä siskon Nikonilla ole niin helppoa ottaa kuvia.:D On se jännä, miten sität tottuu siihen omaan kameraansa et muiden käyttäminen on sit hankalampaa.

  • ia ia sanoo:

   Joo just tuohon kokoon mä oonkin erityisen ihastunut! Sitä ei jotenkin kehtaa kaivata sitä järkkäriä esiin niin herkästi julkisilla paikoilla :D Mä käytin kans Canonia semmoset yli 6 vuotta ja olin ihan varma etten tuu kuvaamaan enää millään muulla, mutta kuinkas sitten kävikään.. :D Toivottavasti pääset testailemaan kameraa, se on kyllä ehdottomasti sen arvoinen!

 5. Avatar Ellu sanoo:

  Näin fanina tuolta tekstistä pomppasi heti sanat ”Michael Jacksonin thriller” :D onhan se nyt aivan täydellisesti halloweeniin sopiva :D kumma juttu että nyt kun artistia kuuntelee niin sen nimi pomppailee kaikkialta esiin :D

  Ja allekirjoitan kyllä täysin joulusuklaan puolesta! Sitä tulee vedettyä jouluna useampikin levy terästettynä glögin, kynttilöin valaistun huoneen ja lemppari animejakson kanssa :)

  • ia ia sanoo:

   Hahaa :D Joo oon kyllä ite huomannut saman, että jos koukkuunnut johonkin uuteen juttuun niin sitten se putkahtelee joka paikasta esille! Ai vitsit, pitäiskö sitä korkata glögikausikin jo tälle talvea.. Eihän oo vielä liian aikaista, eihän! :D

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Oliko niitä todella 30? Tuntui vähemmältä. :) Joulusuklaa on kyllä namia, mutta pitääkö sen olla niin isona levynä… Ei sellaista uskalla yksin ostaa, kun seuraavana päivänä on jäljellä enää kääreet.

  Ja ihanat jokerikortit!

  • ia ia sanoo:

   Oli niitä! :D Haha joo, mä itseasiassa mietin viime kauppareissulla ihan samaa! Ei olis yhtään niin paha ostaa itelleen semmosta pikkulevyä, kun sen tietää jos sen jättilekan menee ostamaan niin se on kuitenkin parissa päivässä tuhottu.. Tuo korttipakka on kyllä mun aarre :D Kiitos kun kommentoit :)

 7. Avatar Katariina sanoo:

  Haha mä niin samaistun tohon viimeseen. Perjantaina tosin heittäydyin laiskaksi enkä edes yrittänyt taistella räpsyjen kanssa koko iltaa. :D
  Mutta tosi kiva postaus ja ilta myös! :)

  • ia ia sanoo:

   Haha :D No mä oon lähtökohtaisesti niin laiska kaikkien tommosten ylimääräisten härpäkkeiden kanssa, että pakko sitä on joskus vaivautua ;D Kiitos! Ilta oli kyllä kiva, pian niiden pikkujoulujen merkeissä uusiksi ;)

 8. Avatar Henna sanoo:

  Hei, ja olipas kiva postaus! :) Itsekin olen tuota kameraa miettinyt, kokemusta valokuvauksesta ei vielä paljoakaan ole, ja vasta harjoittelen. Saako tuolla kameran mukana tulevalla objektilla ja aukolla ja kuvattua myös muotokuva, joissa tausta ”blurraantuu”? Ainakin tuossa yhdessä huulipunakuvassa tausta näyttäisi melko sumealta.. :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Tuo on kyllä tosi helppokäyttöinen ihan ensikertalaisellekin, mäkin taisin itseasiassa kaikkien tämän merkinnän kuvien kanssa ”laiskotella” sen verran, että otin ne automaattiasetuksilla :D Suurin aukko tuossa mukana tulevassa objektiivissa on 3.5 . Tuon huulipunakuvan oon kyllä ottanut tuolla mukana tulevalla objektiivilla, joten kun taustaan on tarpeeksi etäisyyttä niin kyllä se blurraantuu! Mutta muotokuvaukseen suosittelen ihan kamerasta riippumatta ehdottomasti kiinteäpolttovälistä objektiivia! Mulla on itellä lainassa tuohon Olympukseen 45mm f 1.8 joka mahdollistaa tosi nätin taustan blurraantumisen :) Mutta ehkä kuitenkin kantsii kuvailla ihan sillä perussetillä ja katsoa miten sitä hommaan innostuu! Ja voihan se olla että mukana tuleva obska blurraa ihan tarpeeksi sun makuun :)

 9. Avatar :----------) sanoo:

  kivoja kuvia taas! sun blogi on ainoo mitä oon jaksanu lukee kyllästymättä yli vuoden :P oot ihana ! ♥

 10. Avatar Naapurinrouva sanoo:

  Ihania kuvia! :D Onnistuisikohan tällainen tumpelokin saamaan wow-efektiotoksia tuolla masiinalla? Ja jos vielä kokokin on kompakti, eikä sellainen joka vaatii aseenkantoluvan niin.. ;)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Kyllä mä uskon että onnistuu, käy ihmeessä testailemassa kaupassa miltä kamera tuntuu käteen! Koko on kyllä aivan äärettömän näppärä :)

 11. Avatar Sonja sanoo:

  Harkitsin ton kameran (tai edellisen version, en oo ihan varma) ostamista, mutta sitten kun mulle selvis että tuo kääntyvä näyttö kääntyy tolleen alaspäin niin en halunnut sitä enää. Oisin siis kuvannut sillä myös jotain vlogeja, eli olisin halunnut käyttää kääntyvää näyttöä apuna siinä kuvatessa itseäni, mutta kun se kääntyy alaspäin niin siinä tulee kameranjalka eteen! Epäloogista. Siksipä ostin sitten toisen kameran.

  Kiva postaus anyway! :)

  • ia ia sanoo:

   Edellisessä versiossa kääntyi sinne sivulle! Mä kans painin vähän saman ongelman kanssa, mutta tuohon jalustakuvaamiseen+kääntyvään näyttöön on olemassa semmoinen ”lisähärpäke” juurikin tuota varten! Mulla on tarkotuksena kysyä siitä vähän tarkemmin vielä Olympuksen edustajalta, mutta ainakin Ebaysta löytyi ensihätään tämmöinen. Noi on näköjään onneks tosi halpojakin :) Mutta sitä odotellessa jalustakuvaaminen on kyllä onnistunut tuon kännykkäsovelluksen avulla, kun siitä näkee saman mitä kameran näytöltäkin.

 12. Avatar jennie sanoo:

  Eiiiii! Mulla on tosta kamerasta joku vanhempi malli, en ees nyt muista mikä, mut ihan on saman näkönen, mutta ei siitä tietysti mitään tollasia superominaisuuksia löydy :( mäkin tahon kääntyvän näytön ja wifin, buu! Tekis melkei mieli päivittää tuohon, vaikka se omakin on lepoillu laatikossa käyttämättä jo ihan liian kauan..

  Ps, se joulusuklaa on parasta ikinä, mut miks se on niin kallista verrattuna ns normilevyihin!?!

  • ia ia sanoo:

   Joo mä en kyllä pärjäis ilman kääntyvää näyttöä, ja kohta tuntuu että ilman wifiäkin olis hankalaa :D Aktivoiduhan kuvailemaan niin sitten vois hyvällä omatunnolla hankkia päivitetyn version! :) Höh, ehkä ne on tajunneet miten hyvää se joulusuklaa on ja siks kiskotvat siitä kovempaa hintaa :D

 13. Avatar Liinu sanoo:

  Täällä kans yksi Fazerin joulusuklaan rakastaja! :) Oon ihan äskettäin vasta löytänyt sun blogin, mutta voin sanoa, että ihastuin sun pukeutumis- ja kirjoitustyylin ensisilmäyksellä <3

 14. Avatar monna sanoo:

  Mä en oo siitä joulusuklaasta innostunut, mutta se sen sisarus piparisuklaa on ihan parasta! :D Harmi vaan tosiaan että se levy on niin iso ja kallis..

  • ia ia sanoo:

   Ai piru, mä en muista oonko edes maistanut koko piparisuklaata! Valitsen aina automaattisesti sen joulusuklaan.. :D Pakko ostaa testattavaks ens kerralla! Tai meidän pitäis yhdessä käydä ostamassa se jättilevy puokkiin? :D

 15. Avatar PinjaS sanoo:

  En oo tooosi pitkään aikaa lukenu blogeja kun opiskelut tahtoo syyä kaiken ajan, mutta nyt kun tässä verkkokirjoittamisen luennolla päädyin selailemaan niin pakko kehaista, että sinun blogista tullee aina mahottoman hyvä mieli! :) Ihania kuvia ja jouhevaa tekstiä, värittää hyvin tätä ankeaa sadeaamua.

  • ia ia sanoo:

   Kiitos tosi paljon ihanista sanoista! :) Ja aivan mainiota jos blogien lueskelun saa integroitua jollain tapaa opiskeluun :D Voimia kouluhommiin!

 16. Avatar Nimetön sanoo:

  Multa on tainnut mennä ohi, että miksi asutte nykyään Mikon kanssa erillään? Ainakin oon saanut käsityksen että oisitte aiemmin asunut yhdessä.:)

 17. Avatar marra sanoo:

  Ensinnäkin, miekin ennen jätin herätyskellon (eli kännykkäni……) muutaman metrin päähän sängystä just siks, et aamulla ois pakko raahautua pois sängystä sitä sammuttamaan. Arvaa kuinka monet kerrat kuitenkin heräsin sängystä kännykkä kivasti siinä tyynyn vieressä ilman mitään muistikuvaa siitä et koko puhelin ois koskaan ees herätystä soittanu… Hups.

  Toiseks, niinpä, mikä ihmeen Jiggle Hi Jiggle Lo ?!? :D

  Kolmanneks, äääääää tuo kamera! Kävin hiplailemassa sitä yhessä kaupassa ja melkein valahdin vedeks niinku Amélie (siinä samannimisessä leffassa, how surprising) ku se miekkonen astuu sinne kahvilaan. <3

  Neljänneks, ei todellakaan tuntunu 30 kuvalta! Tää blogi on kyl pitkään ollu ehdottomasti yks miun lemppareista. Oot söppe!

  • Avatar marra sanoo:

   …pakko vielä korjata edellistä kommenttiani ku tajusin just ”jätä kommenttisi”-nappia klikatessani et muistin väärin! Améliehan sulaa kun Nino lähtee POIS sieltä kahvilasta!

   Pitää selkeesti kattoo tuo leffa uudestaan n:nnen kerran. Teen sen heti ja lähen tästä häpeämään moi. —>

  • ia ia sanoo:

   Voi kauheeta, tuo on inhottavin tunne ikinä kun herää siihen kun tajuaa että kello on soinut aikoja sitten ja sen soimisesta tai sammuttamisesta ei oo mitäään mielikuvia :D Been there! Joo tuo kamera on kyllä ihan Amélie-valahduksen arvoinen, ihana vertaus! Se on mun lempparileffa :) Kiitos ihanasta kommentista, marra! <3 Tuli tosi hyvä mieli!

 18. Avatar Mari Johanna sanoo:

  Ihania kuvia! :)

Kommentoi