maanantai 05. tammikuun 2015

väärä vuodenaika

Terveisiä Helsingistä! Aika pitkälti ollaan hengailtu sisätiloissa ja katteltu Lie to Me:tä eteenpäin sekä yhden kauden verran Uutta Sherlockia (Benedict Cumberbatch <3), mutta tänään kävin pyörähtämässä vähän kaupoilla. Muutamat löytöt onnistuin tekemään: yksi mekko, kaksi puseroa, yksi takki ja Macin luomiväri hups! (Terkkuja Macin tiskillä törmäämääni tyttöön, en mää sit pystynyt poistumaan sieltä tyhjin käsin :D) Nyt pojat pelaa tuossa pleikkaria ja mää päätin tulla kirjoittelemaan jemmakuvien kanssa.

kukkascuba11

Itseasiassa jo joulukuussa tulin vetäneeksi päälleni tuon yllänäkyvän vaatekerran, joka kirkui jotain ihan muuta kuin petterinnenänpunaista joulunaikaa. Nimittäin hävyttömän keväistä kukkaprinttiä! Scubapaita on H&M:ltä, hame on Monkista.

kukkascuba22

Selailen tässä samalla muuten myös ebaysta taas puhelimen kuoria – menin nimittäin tilaamaan ittelleni joululahjaksi uuden luurin! Edellinen n. neljä vuotta vanha Samsung Galaxy s2 alkaa vetelemään jo niin viimeisiään, että oli kyllä jo korkea aikakin. Päädyin tilaamaan OnePlussan (1+). Merkin, josta en ollut kuullut vielä viikko sitten yhtään mitään :D Se on siis suht tuore puhelinmerkki, joka ei käytä rahaa markkinointiin juuri nimeksikään, mutta spekseiltään se on ihan törkeän kova puhelin ja vetää kyllä vertoja noille uusille Samsungeille ja Appleille. Hintaa 64-gigaisella versiolla on n. 300 e (siinä missä esim. 64-gigainen iPhone 5 on yli 600 e.) Semmonen ihmejippohan tuossa on, ettei tuota puhelinta voi vielä ostaa ilman ”kutsua”, jonka voi saada toiselta tyypiltä jolla tuo puhelin on. Menipä taas elektroniikkahöpöttelyksi.. Mutta en malta odottaa! Ja onneksi ebaysta näyttää löytyvän oikein söpöjä kuorivaihtoehtoja tuolle ihmemerkillekin!

kukkascuba33

Mutta mulla on yks kysymys: Miten kauan on mahdollista viihtyä yhden helkkarin pleikkapelin parissa?!

 

 


Saatat pitää myös näistä:

58 Responses to “väärä vuodenaika”

 1. Avatar monna sanoo:

  Mulla on itellä Iphone 5 ja oon tilannut siihen ihan luvattoman paljon kuoria ebaysta : D Tällä hetkellä omistan varmaan lähemmäs kolmekymmentä ja varmaan joka 5-10 lisää on tulossa : D Onneksi ne mitä oon ebaysta tilannut niin on maksanut euroissa jotain 80 senttiä kappale, muuten olisin vararikossa kun ne täällä Suomessa maksaa jotain 7,90-19,90€ tms : D

  • ia ia sanoo:

   Joo ebayhin on kyllä helppo hullaantua :D Hui, mä luulin että mun n. 5 erilaista kuorta tuolle Samsungille oli paljon!? No ei kait siinä, kiva kun on mistä valita! Jos niitä vaan tosiaan sitten muistaa olla kokoajan vaihtamassa :D Mutta on ne kyllä ihan törkeän edullisia!

 2. Avatar Shadou sanoo:

  Asu on kyllä hieno. ^-^ Ja virkistävää nähdä blogeissa talvella muutakin, kuin virallisesti jouluun sopivia värejä ja kuoseja. Itselläkin oli jakso, kun teki mieli vain pukeutua vuodenaikaan sopimattomasti.
  Jos muistuttavat yhtään omaa tuttavapiiriäni tai allekirjoittanutta, voi peli sessio venyä yllättävänkin pitkäksi, jos vain on hyvää seuraa ja mieleinen peli (http://seurallinenerakko.blogspot.fi/2015/01/all-of-this-technology-is-making-us.html). ^^”

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia! Joo, kun tarpeeks kauan kattelee jotain talvineuleita niin alkaa kummasti ne kukkakuosit kiinnostaa :D Ohhoh, sullapa on ollut paljon sanottavaa tuosta peliaiheesta! Pitääpä lukea oikein ajan kanssa :)

 3. Avatar Marika sanoo:

  Mulla on sulle vastaus: kauan… (-__-)

 4. Avatar Maiju sanoo:

  Voi kun olet piristävän näköinen tuossa asussa.

 5. Avatar Ansku sanoo:

  Eiihän se mittään haittaa vaik olisi kukkaa talvella, itselläkin oli eilen, sekä ylä- että alaosa :D

 6. Avatar Noora sanoo:

  Voi kestää! Tietokonepeli vielä pidempään…

 7. Avatar Henna sanoo:

  Yhteen pleikkapeliin voi koukuttua vuosiksikin ;)

  Ja tuo puhelin on muuten loistava, mieheltä löytyy oneplussa ja hyvin on kyllä pelannut :) Se takakuori on muuten aivan ihanan tuntoinen, sellainen karhean mattainen. Hivelen salaa miehen puhelinta vaikka muuten oman luurini winkkapalikoita rakastankin enemmän :D

  • ia ia sanoo:

   Joo mä pääsin kans hiplailemaan kaverin oneplussaa, aika vinkeä se takakuori! Vaikka oonkin tilaamassa jo sen peittävää suojakuorta siihen :D

 8. Avatar Lotta sanoo:

  Kokemuksesta sanoisin, et miehet voi viihtyä pelien äärellä monta tuntia.. voimia. :D

 9. Avatar Sanna sanoo:

  Ikivanha (ei ikänsä puolesta :P) lukija täällä hei, mäkään en tajua tota pleikkaria, varsinki ku kyse on yleensä viel fifasta -___- pitänee ite opetella ja rökittää pojat siinä nii ehkä se ei sit kiinnosta enää :D
  ps. miks mulla on sellanen fiilis et sulla on väärä ikä tossa kuvassa :D

  • ia ia sanoo:

   Hei ikivanha lukijani <3 Joo vois olla että kiinnostus laskisi kummasti kun löytyisi taitavampi pelaaja samasta taloudesta ;D Joo apua tartteis vaihtaa toi! Jospa mä meen siihen asti vielä 24-vuotiaasta? ;D

 10. Avatar Wimn sanoo:

  Kerrothan mielipitees tuosta OnePlussasta kun sen saat? Kattelin sitä jo kesällä kun uutta puhelinta olin hommaamassa, mutta se ei ollut vielä saatavilla. Vaikka ei tuo invite-systeemi vieläkään kovin helppo ole.. Minua siis kovasti kiinnostaa tämä elektroniikkapuolikin! :D

  • ia ia sanoo:

   Joo pitää kertoa, voisin tehdä siitä sitten oman postauksen! Kiva jos elektroniikkajutut kiinnostaa, välillä jaksan puhua niistä nimittäin ihan loputtomiin :D

   • Avatar Jenska sanoo:

    Haluun tietäääää jo lissää tuosta puhelimesta! :D

    • ia ia sanoo:

     Mä taisin tästä kertoa tän merkinnän jälkeen jossain kuukauden lempparit -listauksessa! Hae vaan tuolla sivupalkissa löytyvällä hakutyökaululla oneplus niin varmasti löytyy. Kysy ihmeessä jos sulla on jotain mielen päällä tuosta puhelimesta! :)

     • Avatar Jenska sanoo:

      Joo, löysinkin sen heti tuon komnentin jätön jälkeen, perus :D mut siis sellanen, et onko nyt ku jo pidempään oot puhelinta käyttänyt, löytynyt minkäänlaisia miinuspuolia?

     • ia ia sanoo:

      Haha :D No siis pidemmällä käytölläkään ei muita miinuspuolia kuin tuo koko, ei pysty käyttämään yhdellä kädellä!! Muuta moitittavaa en keksi.

 11. Avatar Halla sanoo:

  Millon sä teet sen lempparimekot postauksen? :)

  • ia ia sanoo:

   Se jäi vähän suunnitteluasteelle.. Mutta laitoin siitä nyt luonnoksen tuonne blogiin niin muistan tarttua siihen mahdollisimman pian :)

 12. Avatar Laura sanoo:

  Mua ainaki kiinnostais jonkunlainen arvostelu tuosta uudesta puhelimesta kunhan oot jonkun aikaa sitä käyttäny :D

 13. Isäntä on parhaimmillaan hakannut yhtä peliä melkein 50 tuntia yhtäsoittoa, joten ei kannata pidättää hengitystä odottaessaan….

 14. Avatar Valerie sanoo:

  Kyllähän yhden pleikkapelin parissa vierähtää tunti jos toinenkin! Puhumattakaan vanhan kunnon Commodore 64:n ja Amiga 500:n peleistä; Nintendon kun vielä saisi hankittua. Super Mario Bros. 2 <3.

  • ia ia sanoo:

   Oijoi, vanhan kunnnon nintendo-Marion kanssa sais varmaan itekki hujahtamaan tunnin jos toisenkin jos sitä pääsis pitkästä aikaa pelaamaan!!

 15. Avatar nasse sanoo:

  Ohoh, onnittelut hyvästä puhelinvalinnasta :)

 16. Avatar hanna sanoo:

  Sisäinen anti-jouluilija nosti päätään! :D Hyvältä näyttää asu vaikkei niin jouluinen olekaan. Ja kyllä, pojat saa vietettyä pleikkarin edessä aivan saatanan pitkän ajan pelaten sitä samaa samperni codia.. Tai änäriä.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 17. Avatar Anton sanoo:

  OnePlussan puutteena on se, että se ei tue 800 mhz taajuuksia joita Suomessa joissain paikoissa käytetään. Eli jos olet lähdössä jonnekkin vähän kauemmas kaupungeista niin kannattaa ottaa varapuhelin messiin.

  Muutenhan se on todella hyvä laite ja varmasti hintansa arvoinen. Eikä ongelmia ainakaan suurempien kaupunkien lähistöillä pitäisi olla. :)

 18. Avatar iitsku sanoo:

  Kyllä se pleikkari on joku ihan ihme maailma minne miehet aina uppoutuu :D Vaikka yleisesti olenkin pelien puolestapuhuja, on tietysti ärsyttävää kun teeveestä tulee oma lempiohjelma ja poikaystävä ei voi lopettaa pelaamista, koska ”paha paikka” :D Yleensä ne pahat paikat tuppaa kestämään sen oman lempiohjelman ajan.

  Odotan myös innolla OnePlussan arvostelua, koska ite oon suunnitellut saman luurin hankkimista. On todellakin hinta-laatusuhde kohdillaan :)

  Enpä olisi koskaan uskonut jättäväni blogiisi näin elektroniikkapainotteista kommenttia. Siksi on tietysti lopuksi kehuttava ihanaa asuasi! Tuo hame on niiiiin kivan värinen :)

  • ia ia sanoo:

   Heh joo :D Sen pelin saa aina pauselle mutta lemppariohjelmaa ei! Tai hetkinen, saattaa ehkä nykyään saadakki.. :D Joo pitääpä tehdä jonkinsortin merkintä sitten jahka on tovi puhelimen käyttöä takana! Hame kiittää :)

 19. Avatar nepo sanoo:

  Ihana asu, ihanan piristävä kevätkukkaispaita :) jos ei jaksa kattoo konsoleiden hakkaamista, kannattaa liittyä seuraan. T. Lomien aikana varmaan 100 xbox tuntia.. Heh.

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia! Haha, olis vaan joku kiva tasohyppelypeli niin vois kiinnostaakki, mutta ei oikein noi pyssymeiningit iske :D

 20. Avatar sippe sanoo:

  Hei muakin kiinnostais sit käyttökokemukset tuosta OnePlussasta! Oma iPhone 4 on kohta neljä vuotta vanha ja alkaa olla raihnainen vanhus, kiinnostaisi varteenotettavat vaihtoehdot esim. ökyhintaiselle iPhone kutoselle.

  • ia ia sanoo:

   Joo pitääpä laittaa jonkinnäköistä arviota tulemaan! Neljä vuotta on jo aika hyvä veteraani-ikä älypuhelimelle.. Ja supersuolasen hintaisia kyllä nuo uudet iPhonet :o Mun kaveri vaihtoi just omasta iPhone nelosestaan tuohon 1+:aan, ja on kuulema tykännyt kovasti!

 21. Avatar sarppa sanoo:

  Hei, toi puhelinhan kuulostaa ja näyttää erittäin hyvältä! Miten sen sit käytännössä saa jos ei saa keltään sitä kutsua.. :(
  no heh, ihankuin olisin vain puhelimesta lukenut. :D olen vieraillut blogissasi pari vuotta tuntemattomana sotilaana ja nyt ajattelin myös kommentoida. Olet erittäin inspiroiva flikka! :) terkkuja itä-suomesta siis vaan!

  • ia ia sanoo:

   No sepä tuon ongelma vähän onkin! Uskon että tuo tulee vielä vapaille markkinoille, varmaan vaan koittavat vielä kasvattaa hypeä sitä ennen koko merkin ympärillä tuolla jipolla.. Ainakin näin mä järkeilisin :D Ihana kun päädyit kommentoimaan! Saa tulla jutskailee toistekki<3

 22. Avatar Nefer sanoo:

  Mullekin on OnePlus tulossa! Mies päätti tilata minulle sen, kun sai kutsun. Itsehän jahkailisin uuden puhelimen ostoa yhä, ellei tuo olis asiaan puuttunut. :D Odotan mielenkiinnolla mitä paketista paljastuu. Mutta uskallan veikata, että voittaa nykyisen Lumiani, joka on vuoden (!) jälkeen heittämässä henkeään.

  • ia ia sanoo:

   Uu, onnea uudesta puhelimesta! Mun luuri saapui tänään, oli kyllä niin tyylikkäässä pakkauksessa jo että lupaa hyvää :D Toivottavasti oot tyytyväinen uuteen tulokkaaseen!

 23. Avatar Jonna sanoo:

  Miten saat laitettua otsatukan ilman mitään ”koloja”? Ikuisuusongelma mulla… :)

  • ia ia sanoo:

   Pesun jälkeen föönaan sen pyöröharjan avulla ja suoristan sen jälkeen vielä suoristusraudalla! Jos en tee näitä niin koloja ilmestyy mullekin :D

 24. Avatar Jansku sanoo:

  Vastaus viimiseen kysymykseen: KAUAN. Nimim. kerran pelattiin avokin kans Diablo 3:sta (pc:llä tosin) 13 tuntia putkeen :D tai taidettiin me jossain välissä syödä jotain, mut aika lailla koko päivä. :D Mut se on meidän juttu siinä missä muut käy romanttisilla kynttiläillallisilla tai jotain :D

  • ia ia sanoo:

   No huhh! Mutta ei kai noin pitkissä putkissa mitään vikaan ole jos molemmat pelaa! :) Yksinäistä vaan kattella jos vaan toinen peilailee :D

   • Avatar Jansku sanoo:

    No se on kyllä totta! Varsinkin jos itellä on tylsää tai pitäis lähteä johonkin niin täytyy odottaa että toinen lopettaa pelaamisen :D

    • ia ia sanoo:

     No niinpä, siinä vaiheessa on usko vähän heikoilla kaikkiin ”tämä kohta vielä!” -selityksiin.. :D

 25. Avatar Jonna sanoo:

  No pitää kokeilla niin. Oon aina tehnyt vaan jommankumman noista :)

 26. Avatar Noora sanoo:

  Meillä pelataan vaan änäriä ja kiroillaan. :D ja sitä voi pelata kauan.
  Oon joskus ajatellut, että piilotan pleikkarin ohjaimen. Semmoinen viikon vieroitus ei tekisi edes pahaa kenellekään.

  • ia ia sanoo:

   Hahha :D Joo se vois kyllä olla, että ohjain mystisesti siivouksen yhteydessä katoaa, ja sit viikon päästä mystisesti siivouksessa taas löytyy! ;D

Kommentoi