sunnuntai 01. helmikuun 2015

tammikuun lempparit

Ei vitsit miten nopsaan tammikuu on taas mennyt ja muut kliseet.. Eli se olisi tammikuun lempparilistauksen aika!

LEMPIVAATE

tammilempparit1

Tammikuun lempivaate oli aivan ehdottomasti tuo H&M:n nettialesta kotiin klikattu keltainen hame. Se on tehnyt mieli vetää päälle vähintäänkin kolmena aamuna viikosta, ja tuntuu, että sen kanssa sopii ihan loputon määrä yläosia! Yhden version mä kerkesin jo tovi sitten julkaista, mutta lisää on kyllä tulossa.

LEMPIASUSTE

tammilempparit2

Päätän, että hiukset on asuste! Viime viikolla kävin kampaajalla parin kuukauden mittaiseksi venähtäneen tauon jälkeen. Vaikka mun tukka ei ainakaan mun silmissä oikein mihinkään älyttömiin katastrofimittoihin ehdi räjähtää, ja tukan punaisuuskin haalenee niin vaivihkaa asteittain etten ennätä sitä hillitympää kuparia edes kamalasti tuskastella, niin kyllä se fiilis kampaajan jälkeen on kuin uudestisyntyneellä. Latvoista pätkäistiin pari-kolme senttiä, otsis napattiin myös lyhkäisemmäksi, ja Saagan Kaisu kiepautti mulle vielä lopuksi rennot latvakiharat. Jeii!

LEMPIKOSMETIIKKA
tammilemppari2

Tammikuussa mua on ilostuttanut myös Hurrawin huulirasvat! Sain nämä testiin blogin kautta tuossa pari viikkoa sitten, ja nyt kun oon ennättänyt testaamaan näitä ihan huolella niin halusin putkauttaa nämä myös blogiin. Hurrawit on 100 % luonnontuotteita, vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja ja kaikkea muuta hyvää huumaavan tuoksuvalikoiman lisäksi. Oon kylvänyt jokaista vähän eri kohtaa elinympäristöäni: Aamulla pohjustan huulet meikin yhteydessä piristävällä Grapefruitilla, laukusta löytyy kirsikantuoksuinen Black Cherry (josta tulee myös vähän sävyä huuliin), ja yöksi laitan tehokosteuttamaan vaniljan ja kamomillan tuoksuista Moon Balmia. Erityismaininnat vielä huumaavan lakritsintuoksuiselle Licoricelle sekä monen hypettämälle vinkeäntuoksuiselle Chai Lattelle. Näitä jälleenmyy Sokos, Ruohonjuuri ja ekoputiikit n. 5 € hintaan. Joko ootte testanneet?

LEMPIOSTOS

tammilempparit4
Tammikuun alussa Helsingissä piipahtaessani tein kyllä puhtaan heräteostoksen, kun törmäsin Zarassa tuohon luumunväriseen toppatakkiin. Vaikkei mulla varsinaista takin tarvetta ollutkaan, niin alennettu hinta ja tuo mainio väri ajoi sovituskopin kautta kassalle. Kahdenkympin pakkasten koittaessa ja uuteen toppatakkiin kääritytyneenä hoksasin sen olevan kyllä mainioin heräteostos pitkään aikaan. Niiin lämmin! Ja aivan mainion mallinen: Vaikka se on kunnon untuvalla topattu takki, niin se ei siltikään ole mikään michelinmiespalloke. Jättimäiset taskut on koko omaisuuttaan taskuissa kuljettavalle oikein iso plussa, ja huppu suojaa kylmimmältäkin viimalta varsin tehokkaasti. (Hupun massiivisesta kokoluokasta todistusaineistoa täällä.)

LEMPIESINE
tammilempparit3

Tammikuussa saapui myös uusi puhelin muinaisen Samsung Galaxy S 2:n seuraajaksi. Tästä ehdinkin jo alkukuussa vähän höpistä, mutta tosiaan uusi luuri on nimeltään OnePlus One. Tykkään tykkään tykkään! Se on kooltaan aika iso (esim. täällä vähän viitekuvaa), mutta oon tottunut siihen kyllä tosi nopsaan enkä pidä sitä enää isona ollenkaan :D Käyttöjärjestelmä on mulle entuudestaan tuttu Android joten käyttöönoton suhteen ei ole kyllä kummempia ongelmia ollut, ja tykkään että tuota voi kustomoida ihan loputtomiin! Eka ilta hurahti siinä kun askartelin ihan intona asetusten kanssa ja tein esimerkiksi tuosta alkunäytöstä aikas tyylikkään kun sovellusten nimet ei näy. Ja mikä parasta: Akku kestää kevyesti kaksi päivää (ja supervähäisellä käytöllä jopa kolme)!

LEMPIRUOKA
tammilemppari5

Mulla on tunne, että jonkin toisenkin synkeän talvikuukauden lempiruoka oli kahvi.. :D Tammikuussa parasta ei kuitenkaan ollut aamulla kiireessä hörpitty iso kupillinen suodatinkahvia, vaan iltapäivällä huolella askarreltu herkkukahvi maitovaahtoineen päivineen! Viimeksi lisäsin tavan kahvin sekaan karamellikahvia, ja maitovaahdon päälle murskasin muutaman suklaakarkin sekä kinuskikastiketta. Mmmmm..

 

LEMPITEKEMINEN
tammilempparit7

No vihdoinkin myös mä hyppäsin HIMYM-kelkkaan! (Jossa suurin osa populaatiota on varmaan ollut jo viimeiset viis vuotta..) Joululomien aikaan katteltiin poikaystävän kanssa pienoismaratoneja jostain satunnaisesta kaudesta eteenpäin, ja musta tuntui että vihdoinkin aloin päästä siihen sarjaan sisälle ja aloitin sen sitten alusta. Jaksot on mukavan lyhkäisiä niin niitä on kiva kattella vaikka yks aamupalan kanssa, toinen unta odotellessa. Ai vitsit sitä tunnetta, kun on vielä seittemän kautta kivaa sarjaa katsomatta!

Löytyikö samislemppareita?


Saatat pitää myös näistä:

30 Responses to “tammikuun lempparit”

 1. Avatar Halla sanoo:

  Ihana postaus taas kerran! :)

 2. Avatar Nellyssi sanoo:

  Me kahlattiin joulukuussa vika kausi HIMYMstä läpi ja voi surkeutta, kun ei olla vielä keksitty korvaajaa sille! (Barney! <3) Dexterin vika kausi myös käynnissä eli sillekin tarvitaan kohta korvaajaa, yh..

  • ia ia sanoo:

   Joo mäkin oon kattonut Dexterin läpi! Byää.. Miks on liian vähän hyviä telkkarisarjoja :D

 3. Avatar raakel sanoo:

  No tieteski puhelin-lemppari. Hassua, että meillä näyttää niin ereiltä nuo!!

 4. Avatar ide sanoo:

  Oi Kaisu, paras kampaaja! Ihmekkää ku sun tukka on niin kiva ;) Mulla pitäis päästä käymään kampaajalla, mutta piru vie ku piti muuttaa Ouluun vuojen vaihteessa, niin enhän mää uskalla täällä mennä mihinkää, ku jäi Kaisun kanssa projekti kesken :D Ja jo oli aikaki HIMYMille! Aloin vasta kattomaan toista kertaa sitä alusta asti ja oon silti aivan totaalisen koukussa, vaikka muistan mitä siinä tapahtuu :-D

  • ia ia sanoo:

   Kaisu on kyllä paras! Mä veikkaan että vaikka muutto koittaisi niin siltikin varmaan kävisin aina täällä kampaajalla.. :D Mäkin menin pöljyyksissäni kuulemaan että miten se sarja päättyy! Mutta ei se onneksi niistä jaksoista huonompia tee :)

 5. Avatar Sanjana sanoo:

  Oh ku tuo kahvi näyttää hyvältä ♡ en jaksais kyllä väkertää ku monesti menee viikkoja kahvitta ku ei jaksa vaan keittää.. :D
  Tuo hame! Kahtelin sitä H&M netistä ja jäin pohtimaan, että onko tuo yläosa hankala pukea vaatteiden kanssa ku on noin paksusti laskostettu? :) vai toimiiko niinku ne muhkut scubahameet, sellainen yks mulla on ja se on iha jees! Ja vielä yks utelu, onko tuo minkä mittanen esim. niihi muhkuhameisiin verrattuna? (Netin kuvan naisilla on niin pitkät jalat että en luota niihin! :D)
  Huh mikä kommentti.

  • ia ia sanoo:

   No voiskin olla viikkoja tai edes päivän ilman kahvia, ole vaan onnellinen jos et oo kofeiinikoukussa :D Tämä hame on ainakin tämmöiselle vähän lyhkäisemmälle sopivanmittainen, mutta toisin kuin niitä scubahameita niin tätä ei voi hilata alaspäin lantiolle jos tuntuu liian lyhkäiseltä :D Laskokset on aika voimakkaat, tykkään pitää vähän löysempää paitaa niin että se menee iisisti tuohon päälle tai sitten tyköistuvaa joka menee survomatta vyötärön sisään.

 6. Avatar emmi sanoo:

  Siis noi hurrawit… käytiin kaverin kanssa nuuskuttelemassa Sokoksella ja oltiin ihan taivaassa :-D Mun lemppari oli se sitruuna. Harkitsen tosin vielä sen ostoa koska se tuoksu niiiin hyvältä että tekis mieli syödä se eikä tyytyä vaan laittamaan huulille :-D

  • ia ia sanoo:

   Ne tuoksuu kyllä ihan älyttömän hyvälle! Ai vitsit, saatan tarvita myös sitruunan kokoelmiin :D Mä en oo ainakaan sortunut vielä noita puraisemaan (:D), on vaan kiva kun makeannälkään huulet tuoksuu vähän aikaa lakritsalta haha!

 7. Avatar sofkua sanoo:

  Heips ia! Oon samaa mieltä, himym on huippu! Mut voisitko kertoo vähän enemmän tosta sun uudesta kännykästä? Onks se ollu hyvä ja mikä siinä on parasta? Ite oon päättänyt luopua vanhasta Lumiasta, mutta nyt entiiä minkä hommaisin :D

  • ia ia sanoo:

   Kysy ihmeessä vaan tarkempia kysymyksiä mitä haluat tuosta puhelimesta tietää :D Parasta on tuo akun kesto ja tosi hyvännäköinen näyttö, aivan törkeästi muistia ja edullinen hinta. Jos saat kutsun käsiisi niin suosittelen kyllä hankkimaan :)

 8. Avatar Titu sanoo:

  EIkä, repesin kun katoin tuon huppu kuvan instasta :D Samalla muuten liityin insta seuraajaksi :)
  Itsehän en ole vielä noita HIMYM jaksoja koskaan katsonut :D

 9. Avatar papu sanoo:

  mäkin tossa hetki sitten hankin itelleni oneplussan (poikaystävän iphone-dissaus ilmeisesti vihdoin tehosi). oon kyllä ollu myös supertyytyväinen ja toi akun kesto etenkin on jotenkin erittäin tervetullutta vaihtelua sen jokapäiväisen laturin raahailun sijasta…

  Kiva että jaksat edelleen bloggailla, oon lukenu sun juttuja sieltä vuodatusajoilta asti, hahah! :D

  • ia ia sanoo:

   Jei toinen oneplussakaveri! On se jännä kun ei tartte iltamenoja suunnitella sen mukaan onko laturi mukana :D Huhhu, ihanaa että joku on jaksanut lukea noin törkeän kauan <3

 10. Nuo huulirasvat on ihania! Mulla oli niitä Englannin vuosina useita, pitää taas täyttää varasto kun sinne kohta taas palaan. :)

 11. Avatar laura sanoo:

  Ei hitto, mää oon himoinnu tota one plus puhelinta!! mutta kun emmää saa ikinä sitä linkkiä siihen, että saisin sen tilattua :’D ni päädyi sitte Samsungin S4, uskon, että hyvä puhelin sekin. Android on vaa paras käyttöjärjestelmä puhelimissa!

  • ia ia sanoo:

   Ei varmasti ole huono SGS4:kään! :) Jep androidista en kyllä ole millään valmis luopumaan, ihan paras :D

 12. Avatar Ella sanoo:

  Hei! Rupesin heti pohtimaan tuosta oneplussasta luurilleni seuraajaa mutta kuulin että sen ostaminen ei ole ihan niin yksinkertaitsa, vaatii kutsun joltain joka on jo ostanut sellaisen(?) Onko näin ja jos niin miten systeemi toimi? Kiitos kovasti avusta! :)

  • ia ia sanoo:

   Juu siis homma menee näin että kun sä ostat sen puhelimen, niin saat jaettavaksi kaksi kutsua eteenpäin joilla taas seuraavat voi sen puhelimen lunastaa! Systeemi toimii niin että puhelimen saaja saa sähköpostilla kuukauden parin viiveellä linkit, joiden kautta puhelimen sitten pystyy hankkimaan :) On kyllä tehty ärsyttävän hankalaksi :D

 13. Avatar Mari sanoo:

  No noi huulirasvat on munkin lemppareita kyllä! Ehkä seuraavaks kokeilen tota lakritsaa :) Voi oispa mullaki HIMYM vielä katsomatta, vaikka onhan niitä kiva uudestaankin katsoa! Hetkeks vaan se sarjan loppu vei multa maun siitä mutta nyt taas ilolla katon niitä satunnaisesti (mutta ei vikaa kautta!!!) :D

  • ia ia sanoo:

   Lakritsa on kyllä nam! Haha joo mäkin menin selvittämään sitten että miten se loppuu :D Mutta onneks kököhkö loppu ei poista sen sarjan viihdyttävyyttä noin muuten :)

 14. Avatar Nimetön sanoo:

  Tosi kaunis meikki tuossa tukka- kuvassa :-)

 15. Avatar Pepa sanoo:

  Mullakin on monien mielestä ”liian iso” puhelin, Samsungin Note 3, ja tää on just parasta! Katon kaikki sarjatkin nykyään kännykältä ku tästä jaksaa niitäkin tiirailla :)

  Tuli muuten noista sovelluskuvakkeista mieleen, et voisit tykätä semmosesta appista ku Cocoppa, oon ihan addiktoitunu siihen ja mun puhelimen söpöihin galaxy-kuvioisiin kuvakkeisiin :D

  • ia ia sanoo:

   Joo yllättävän äkkiä tuohon kokoon tottuu! Ja varsin näppärää juurikin Netflix-mielessä, ei aina tartte raahata läppäriä mukana :) Ooo tuo Cocoppa näyttää kyllä liian söpöltä, pakko ladata!

Kommentoi