perjantai 06. helmikuun 2015

uutuuksia meikkipussissa

Meikkipussiin on muuttanut tässä viime viikkojen aikana muutama uutuus, ja ajattelinpa sitten esitellä nuo uudet tulokkaat teillekin!
uutuusmeikit1

Menin tekemään taas pienen tilauksen LookFantasticille ihan vaan viattomasti jossain ”no ku mulla on tää mun lempparishampoo loppu” -mielessä, mutta jotenkin tuo Too Faced :in Natural Eyes -paletti hakeutui ostoskoriin. Vaikka koitin järkeillä itteäni ulos siitä muistuttelemalla että multa löytyy jo Urban Decayn Naked 1 jonka lisäksi ei virallisten luomivärijumalien mukaan tarvitsisi omistaa enää yhtäkään ruskeasävyistä luomiväriä, mutta.. No hei kompakti koko! Helppo ottaa mukaan! Shimmereitä ja mattasävyjä! Eikä yhtään tyhmää ”no hei laitetaan tähän muuten käyttökelpoiseen palettiin yksi oksunvihreä sävy jota kukaan ei voi käyttää koskaan missään” -sävyä! Ja onhan tuo kyllä sievä. (Tarkempaa kuvaa paletista voi zoomailla vaikka täältä.)

Lisäksi klikkasin kotiin tuommoisen Bourjois :in Khôl & Contour -kajalkynän (sävy 78 Brun Design) oikeastaan siksi, koska se maksoi jotain alle vitosen, ja koska olen pian terottanut koko Macin Teddy-kajalkynän piloille ja ärsytys maximus…

Blogin kautta testattavaksi oon saanut viime aikoina myös Lumene Natural Code :n CC Color Correct Matt Primerin aika sopivasti orastavaan kasvoprimertarpeeseen (antoi kyllä kivan sileän sekä mattapintaisen pohjan meikille), sekä CC Color Correcting Shine & Redness Eliminator -puuterin, jonka vihertävä osio blendailtuna peruspuuteriin neutralisoi nassun punakkuutta.

Lisäksi sain blogin kautta testiin myös Maybellinen Master Hi-Light -napin, jossa on sulassa sovussa sekä poskipuna, aurinkopuuteri että highlighter.

Päätin sitten pienessä demonstroimismielessä kuvata videolle asti, kun meikkailin tuossa yksi aamu noilla uusilla tuotteilla. Niin tässä olis sitten video! Saisko nyt jotain rumpujenpäristystä tai muuta mahtipontista tähän alle, täähän on hei toinen video kuukauden sisään!!

musiikki: Dj Groovecellar – Don’t Tell It To Missy & Madonna (feat. MC Lyte)

Lykkäsin videon muuten ekaa kertaa ikinä Youtubeen, kun kyllästyin Vimeon loputtoman pitkiin odotusaikoihin. Siis siinä, missä sinne videon lataaminen kesti tunnin, niin Youtubeen se humpsahti alle kymmenessä minuutissa.. Keneltä voin vaatia näitä odotteluaikaan valuneita elinminuuttejani takaisin?

uuttameikkipussissa7

Koska mun kosmetiikkavideointitaidot on aivan alkeelliset (jos sitä ei nyt huomaa esimerkiksi jo siitä että kamera näkyy kokoajan kuvassa ja että mun naama on hälyyttävän usein ennemminkin ruudun ulko- kuin sisäpuolella..), niin tässä vielä pari kuvaa samasta setistä josta nyt toivon mukaan näkee lopputulosta vähäsen paremmin! Tosin en edelleenkään tajua mihin kamera syö luomivärit?? Kuten videolta näkyy niin mähän sudin ainakin seittemäntoista kerrosta sitä tavaraa naamaan..

uuttameikkipussissa6

Tykästyin kyllä tuohon kokonaisuuteen! Tuo poskipunabronzerkombinaatiomikäonkaan antoi nätin luonnollisen pronssisen hehkun poskille, joka on just mainio kaveri vähän tujummille huulille. Samoin tuolla luomiväripaletilla sai tosi kivan viileähkön pronssisen lopputuloksen, täytynee kokeilla ens kerralla Honey Pot -sävyä ja tehdä vähän lämpimämpi setti.

Notta semmosia tällä kertaa! Mähän en nykyään edes kehtaa kattoa kanssabloggaajien meikki/videotuotoksia kun tiedän olevani auttamattomasti amatöörimpi.. :D Nomuthei saadaan me taviksetkin yrittää!


Saatat pitää myös näistä:

34 Responses to “uutuuksia meikkipussissa”

 1. Avatar lusene sanoo:

  Uu, hyvältä näyttää meikki! Sinulle sopii kyllä loistavasti kirkkaat huulipunat. Tykkään itsekin käyttää niitä ja meikkipussiin onkin kertynyt huulipunia ehkä enemmän kuin kukaan oikeasti tarvitsee, mutta jotenkin on useimpina aamuina vähän sellainen ujofiilis. Tai siis no ujofiilishän minulla on aina, mutta… Jotenkin sitten yleensä päätyy laittamaan vain huulirasvaa. Jos oikein villiksi heittäydyn, valitsen sävyttävän. Ehkä se on tuo yliopisto kun tuntuu, että liian pyntätty naama tai asu on akateemisissa ympyröissä joidenkin kirjoittamattomien sääntöjen rikkomista. Ettei nyt vaan vahingossa näytä siltä, että miettii välillä jotain muutakin kuin yhteiskunnan solmukohtia, olevaisen olemusta tai alkoholia. :-D

  Oletko jo niin tottunut kirkkaisiin huulipuniin, että ne tuntuvat täysin arkipäiväisiltä, vai onko ikinä mitenkään kiusallisen huomiota herättävä olo pinkkien huulten kanssa? Minä katselen aina muita että vau, näyttääpä hyvältä, mutta itselläni tuppaa olemaan sellainen olo että naamassani on huutomerkki enkä osaa päättää, tuleeko rohkeasta valinnasta itsevarma vai epävarma olo.

  Sinulla on muuten tosi nätin väriset silmät. Laita vaan lisää naamakuvia :D

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitoksia! :) Haha, kyllähän ne vähän semmoisia huutomerkkejä ne punatut huulet on, mutta mä ajattelen sen aina niin että ne katseet on enemmänkin luokkaa ”vitsit näyttääpä kivalta, pitäis itekki käyttää enemmän huulipunaa” kuin jotain että no kylläpä se on nyt pynttäytynyt :D Musta huulipuna on just hyvä keino viedä huomio pois vaikkapa huonosta tukkapäivästä! Mutta kyllähän punan kanssa saa olla aina tarkkana ettei se karkaile niin ei sitä nyt joka päivä viitti vaivautua. Rohkeesti vaan, saa sitä nyt joskus pohtia muutakin kuin sitä olevaisen olemusta ;D

 2. Avatar hemo sanoo:

  Aivan ihania nämä sun postaukset!:) Joka kerta pistää hymyilyttämään (siis hyvällä tavalla:D) ja tulee paremmalle tuulelle. Pakko tunnustaa, et jos mulla on ollu huono päivä, lähden kajaanin hmlle ihan vaan sen takia, että pääsisin kassalle höpöttelemään sun kanssa. Oot ihanan pirtee ja huippu persoona! :)

  • ia ia sanoo:

   Voi miten kiva kommentti, kiitos paljon! Hahha eikää, tuli niin hyvä mieli tuosta :D Paljastauduhan ens kerralla lukijaksi! ^_^

 3. Avatar Satu sanoo:

  En ees ekalla katselukerralla huomannu koko kameraa vilkkuvan kuvissa ennen ku sanoit myöhemmin tekstissä :D. Joku päivä mäkin vielä osaan tehdä silmiini sopivat rajaukset. Tosi kaunis lopputulos tuli sulla koko nassusta :)).

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia paljon! :) Noi ruskeansävyiset kajalkynät on kyllä maailman iisein rajausmenetelmä, tuntuu ettei niitä saa kiireessäkään pieleen :D Toisin kuin esim. nestemäistä mustaa eyelineriä..

 4. Avatar chatte sanoo:

  Ihana, tuli just hyvä! :) mutta kynnet paljasti sun ketkuilun! :p

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Halusin kuvata uudestaan päivänvalossa nuo lähikuvat kun siitä aamuhämärän aikaan vessassa kuvatussa videossa kameran edessä heilutellut tuotteet ei oikein toimineet!

 5. Avatar Noora sanoo:

  Oot niin ihana!

 6. Avatar virtaen sanoo:

  Tää oli just mainio meikkausvideo tavalliselta tallaajalta tavalliselle tallaajalle ! :D

 7. Nudevärejä ei voi olla liikaa :D.Todella kaunis tuo Too Faced paletti.

 8. Avatar Jenny sanoo:

  Mua tavallaan kiinnostaa tuo Maybellinen 387 tuotetta in 1- hässäkkä (koska se on kivan näköinen..) mutta luettuani Saara Sarvaksen postauksen siitä taidan pitää poskituotteet erillään :D Eri käyttötarkoituksen omaavista tuotteista ei vissiin pitäis tehdä monitoimituotteita.. Mut videot on kivoja, niitä lissää! Hyvää viikonloppua :)

  • ia ia sanoo:

   Siis joo en mäkään tuota missään nimenä aurinkopuuterin tavoin käyttäis vaan nimenomaan rusehtavansävyisenä poskipunana, siinä se toimii musta oikein kivasti! Huonosti nimetty keksintö kyllä :D Kiva kuulla, kiitoksia samoin sinne!

 9. Avatar Nora sanoo:

  Hei kuule, sullahan on se oneplusone puhelin? :D tää on ehkä vähän randomia mutta jos sulla tulee jossain välissä ylimääräisiä kutsuja, niin voin ottaa kyllä vastaan :D olisin maailman paras tyttöystävä jos saisin ostettua sellasen poikaystävälle synttärilahjaksi :D hyvän tyttöystävän pisteitä haussa heh.

  Mut kyllä mä sun blogia seuraan muunkin takia hahah! Oot yks lemppari, aina niin positiivinen ja kirjotat hirmu kivasti :)

  • ia ia sanoo:

   Mulla saattaapi olla vielä yksi vapaa kutsu jossain vaiheessa tulossa sähköpostiin, pidän sut mielessä! :) Kiva kuulla että muutenkin tämä blogi kiinnostaapi! ;D Kiitti paljon!

 10. Avatar Aino sanoo:

  Muuten kiva video nut jäi häiritsee ku sul kynsien väri vaihtui välillä. :D

 11. Avatar -R sanoo:

  http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/paivan-wtf-highlight-bronzer

  ^juuri luin Saaran postauksen kyseisestä poskipunabronzer-hybridistä ennen tätä teikäläisen postausta :D

  • ia ia sanoo:

   No niin on näköjään Saara kirjoittanut! Musta toi toimii kivasti rusehtavana poskipunana :) Mutta setti on kyllä nimetty melkoisen oudosti yksittäisten tuotteiden käyttötarkoitusta ajatellen :D

 12. Avatar Monsku sanoo:

  Jei, meikkiasiaa! Sustahan on tullut varsinainen videomaakari. :D Kaunis meikki, ja tuo luomiväripaletti on kyllä hieno. Vaikuttaa tosi käyttökelpoiselta, ymmärrän haksahduksesi. :) Muakin kummastutti tuo poskipuna-aurinkopuuteri-korostusväri-kombinaatio, ihmettelin miten kolme aivan eri tarkoitukseen käytettävää tuotetta voidaan sekoittaa keskenään samaan pakettiin. Sitten luin Saaran postauksen, en siis ole ainoa. Mut what the hell, sulla se näyttää ainakin tosi nätiltä ja freesiltä, ja sehän on pääasia. :) Ja toinen juttu mikä hämmästytti videolla: miten sä osaat meikata molemmilla käsillä, varsinkin silmät?! Mulla ainakin meikatessa vasen on aivan halvaantunut, hyvä jos meikkivoidetta pystyn sillä levittämään. Vai osaako kaikki muutkin, ja mä oon ainoo käsi (hehheh!) tässä asiassa? Mutta joo, kiitos kivasta ja viihdyttävästä postauksesta ja videosta! Lisää näitä vaan kiitos! :)

  • ia ia sanoo:

   Haha, no aletaan kyllä olla jo maakarin mitoissa ;D Kiitos paljon! Jep, tuote on kyllä nimetty todella mielenkiintoisesti, kun ainakin mun käsityksen mukaan jokaista noista kolmesta lisätään ensinnäkin eri kohtaan kasvoja :D Mutta jos nimen ignoraa niin tuo toimittaa just tommoisen rusehtavan poskipunan virkaa oikein kivasti! Joku on joskus aikaisemmin sanonut tuosta molemmilla käsillä meikkaamisesta, eli sä taidat olla se normaali ja mä epänormaali? :D En vaan jotenkin osaa vääntää sitä oikeeta kättä sinne vasemmalle puolelle rajausta tekemään, jotenkin oon vaan aina tehnyt kummankin silmän oman puolen kädellä! Kiitos ittelles kivasta kommentista ja vihreästä valosta meikkijuttuja kohtaan :)

 13. Avatar Tiia sanoo:

  Tooosi nätti meikki, sopii siulle tosi hyvin :) Ootko mistä ostanut tuon narsin peitevoiteen ja mitä sävyä käytät? :>

  • ia ia sanoo:

   Kiitti paljon! :) Ostin ekan jenkeistä Sephorasta ja nyt kun se alkaa loppua niin tilasin varakappaleen Look Fantasticista! Mulla on se vaalein Vanilla-sävy :)

 14. Avatar Anne sanoo:

  Tosi kiva video ja ihanan keväinen meikki! Huulipunakynähässäkkä näyttää ihan mielettömän kivalta :) Keep on going!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 15. Avatar iinaem sanoo:

  Siis näähän on just parhaita, pro-meikkaajien videoista iskee vaan emmäätotaainakaanosaa-tuska, tästä tulee enemmänkin sellainen ”ai hei noinkin voisin ton tehdä” -fiilis :D

 16. Avatar Rousk sanoo:

  Ihania uutuuksia! :) Katselin tota Color Correcting -puuteria itekin Sokoksella, mut jotenkin en sitten ostanutkaan (vaikka oonkin aina punainen ja kiiltävä :D). En ite vaan oo päässy mukaan tähän BB- ja CC- ja mitävieläkirjaimia -”trendiin” mukaan. Vaikka en panisi pahakseni esimerkiksi kompaktia meikin alle laitettavaa voidetta. Oon vaan vähän onneton meikkaamaan muutenkin, niin en yhtään tiedä mitä mun pitäis ostaa :D Pitäisköhän joskus kysyä vaikka myyjältä neuvoa… :’D

  • ia ia sanoo:

   Joo nuo tuplakirjainvoiteet ei ole kyllä olleet oikein minunkaan juttu, niissä on niin vähän sitä peittävyyttä loppujen lopuksi vaikka ne kuinka heleyttäisivät ja kosteuttaisivat sekä kaikkea muuta mukavaa! Tuon primerin eteen mä en olis mitään CC-yhdistelmää itte ehkä heittänyt, ihan perinteiseltä primeriltä se mun mielestä tuntuu, mutta siinä tarkoituksessa se kyllä toimii ihan mukavasti :) Marssi ihmeessä vaikka Sokokselle suoraan myyjän luo, auttavat varmasti meitä meikkitumpeloita erittäin mielellään! :D

Kommentoi