sunnuntai 08. maaliskuun 2015

video: sunnuntaiasu

Teinpä tuossa laiskan sunnuntain kunniaksi vähän erilaisen asun dokumentoinnin: Nappasin siitä nimittäin videon :) Kuvausympäristö on tosiaan edelleen se yhtä jännittävä makuuhuoneen nurkka.. :D Mutta onpahan vähän vaihtelua!

musiikki: Michael Jin Park / Sunday Morning – Maroon 5 jazz cover

Tuo pepsineule on kyllä ihan lemppari, 100% puuvillaakin vielä!

Psst. samainen video löytyy myös Aussie Academyn sivustolta, josta löytyy myös muiden bloggaajien askartelemia videoita! Jos tuo minun pieni amatööripätkä oli teidän mielestä ihan jepa, niin sitä saa käydä äänestämässä tuolla sivustolla. Olis tosi kiva! :) Siellä arvotaan kaikkien äänestäneiden kesken Aussien tuotepaketti, Canonin 750€ lahjakortti ja Trendin vuosikerta.

Nyt mä jatkan mun sunnuntaipuuhailuja, joihin kuuluu varmaan kuukauden verraan lykätty kämpän järjestely.. T. puolet tekstiiliomaisuudesta ei vaatekaapissa, vaan makuuhuoneen lattialla. Ja myös vähän olohuoneen lattialla. Ja eteisen lattialla?! Lisäksi koitan saada kuvailtua muutamia merkintöjä varten (miten mm. helmikuun lempparit on päässyt livahtamaan multa ihan ohi??), ja koitan puuhailla köpisjuttuja julkaisuvalmiiksi. Mä tajusin, että lähden taas neljän päivän päästä viikoksi karkuun työreissujen merkeissä?! Vastahan sitä kotiuduttiin! No mut, mukavaa sunnuntaita! pssst. mä taidan joutua tänään seuralaiseksi katsomaan Luokkakokouksen.. Mulla on siitä omat ennakkokäsitykseni, ja sanotaanko näin että ne ei ole kovin positiivisia :D


Saatat pitää myös näistä:

26 Responses to “video: sunnuntaiasu”

 1. Satu sanoo:

  Törmäsin sun videoon ja kävin jo äänestämässä ennen kuin julkaisit sen täällä :D. Tsemppiä siivousurakkaan, mun pitäis tehdä sama juttu.

  • ia sanoo:

   Hei jee, kiitos äänestä! :) Ja tsempistä, sain jopa järjesteltyä :D Toivottavasti säkin sait!

 2. Emma sanoo:

  Aivan ihana asu! Ja toi neule on niiiin bueno! :)

 3. Hilla sanoo:

  Hihi mää kerkesin jo eilen kattoa ja äänestää sun videota siellä Aussie videoissa :)) Vaikka mää en niin tuosta musiikista välittäny (joo ehkä siks koska jazzista nyt vaan mennee pää sekasi ;D) ni olit kyllä tehny sairaan hienon pätkän!

  • ia sanoo:

   Kiitos hirveästi äänestäsi <3 Siellä oli niin monta muuta paljon hienompaa pätkää että teki mieli laittaa viestiä että poistakaa ny se mun räpellys sieltä :D

 4. Rindi sanoo:

  Hei!

  Olen jo pitkään ihaillut sun tyyliä ja muutenkin sanoisin sun olevan mun idoli. Oisko sulla heittää joskus sellaista postausta missä esittelisit vaatteita joilla sinä pärjäisit mainiosti. Itsellä tilanne se, että vaatteita ei ole muuta kuin ne kahdet kulahtaneet farkut ja läjä ylisuuria vanhoja t-paitoja ja tahtoisin lähteä viemään pukeutumista hieman naisellisempaan suuntaan… Millä määrällä kutakin vaatetta pärjäisit? Mitä värejä haalisit vaatekaappisi sisältöön?

  • ia sanoo:

   Voi kiitos ihanista sanoista :) Voisi kyllä koittaa koota semmoiset vaatekaapin kulmakivet -tyyppisen merkinnän, laitan tämän idean ehdottomasti muistiin!

 5. Ellu sanoo:

  Kävinpä minäkin antamassa sinulle ääneni :) Tosi mukavaa vaihtelua tuo video, hame on ihanan värinen! Samoin kun tuo Apocalips- huulilakka, mulla on itsellänikin se korallinvärinen sävy mutta pitäisi uskaltaa käyttää sitä enemmän!
  ++ Mitä mieltä olit blogini muotokuvista? ;)

  • ia sanoo:

   Kiitoksia äänestä! Apocalips käyttöön vaan, korallinsävy kuulostaa ihanan raikkaalta :) Kävin jättämässä kommentin blogiisi!

 6. Iina sanoo:

  Miten oot laittanut sun hiukset täs videos? Teetkö sun otsikselle mitään vai onko se luonnostaan noin täydellinen? :)

  • ia sanoo:

   Niinkun videollakin kirjoitin niin kiharsin ne Remingtonin Pearl Wand -kiharruspuikolla! Otsiksen föönaan aina pyöröharjan kans ja sitten vielä suoristan, joten ei oo tosiaan luonnostaan täydellinen, haha :D

 7. Laura sanoo:

  Moikka Julia! Tykkään sun blogista paljon, koska sulla on mukavia vaate- ja tyylivinkkejä. Sun jotkut videot on olleet hauskoja, etenkin ne, joissa puhut. Tämä oli kyllä aika överisöpöstelyä ja en oikein ymmärrä tätä tyylilajia aikuisten ihmisten kohdalla. Blogeissa ja vlogeissa on valloillaan tietyt ilmeet ja eleet, jotka on niin kaukana luonnollisesta. Oot tosi kaunis ja ihana nainen, paljon parempi luonnollisena itsenäsi.

  • ia sanoo:

   Moikka! Kiitti kommentista :) Joo, tuo video meni kyllä omasta mielestänikin aika överiksi :D Mutta niinhän se on, että jokaisella bloggaajalla/vloggaajalla on ne omat maneerinsa, joista ei kokonaan pääse eroon vaikka yrittäisi! Oon mä luonnossa kuitenkin aika ”normaali” ;D ps. Mun nimi on Juulia :)

   • Laura sanoo:

    No niinpä tietysti onkin Juulia! Hitsi, sorruin vanhanaikaiseen, sori!! Tästä on ollut sun blogissa joskus puhettakin ja minä menen sitten törttönä kirjoittamaan just väärin! Hönö minä! P.S. En mä ajatellut, et sä luonnossa oot söpöstelijä, kun oon nähnyt sun videoita, joissa puhut ja oot ihan erilainen ja tykkään siitä tyypistä enemmän :)

    • ia sanoo:

     Joo lukeehan se tuossa sivupalkissakin, mutta eipä mittään :D Jep eiköhän niitä höpöttelyvideoitakin vielä tule!

 8. Nonna sanoo:

  Jotenkin söpö asu ja sun pirtee olemus tuossa videolla sai mut hymyilemään maireena! :d

 9. Annie Mink sanoo:

  Kyllä minä vaan tulin taas niin hyvälle tuulelle sun videosta :) Ihana asu ja ihana sinä, jatka samaan malliin! Ääneni on sinun :D

  • ia sanoo:

   Kiitos kommentista ja äänestä! <3 ps. Voitko päivittää blogiasi useammin, sulla on kiva tyyli! :D

 10. Eeva sanoo:

  Heip, söpö video! En tiiä onko tieto vilahtanut ohi silmieni mutta mistä tuo hame on? :)

  • ia sanoo:

   Kiitoksia! :) Se on H&M:ltä jo tovi sitten tilattu, mutta jospa vastaavia putkahtais valikoimiin taas pian!

 11. Nimetön sanoo:

  Mitä tykkäsit Luokkakokouksesta?

  Entä miksi käyt niin usein työmatkoilla? Koulutetaanko sua vuoropäälliköksi vai mitä?

  • ia sanoo:

   En tykännyt Luokkakokouksesta yhtään, mun mielestä aivan äärettömän surkea :D Mutta moni muu kyllä leffateatterissa kuulosti naurun perusteella viihtyvän! Ei meillä ole vuoropäälliköitä, mutta oon siis meidän osastopäällikkö, siihen liittyen on nyt muutamia alaisten johtamiseen liittyviä lisäkoulutuksia :)

 12. Laura sanoo:

  Ihana asu, oot niiiin nättinä! :)

Kommentoi