torstai 09. huhtikuun 2015

maaliskuun lempparit

Maaliskuun lemppareiden aika!

LEMPIVAATE

maalislemppari11
Maaliskuun lempparivaatteeksi valikoitui Monkilta mukaan lähtenyt t-paita, jonka kuosi oli ensisilmäyksellä ”huisaakeli miten kasari”, mutta jo toisella katsahduskerralla se alkoi näyttää talven synkistelyvärien jälkeen aikas kivalta. Niin, ja kolmannella katsahduskerralla se sitten sujahtikin jo ostoskassiin.. Ananakset ihan vaan yleistä kevättunnelmaa nostattamassa. (Vielä tänäkin päivänä ihmettelen, että mikä helkkarin päähänpisto sai aikanaan ostamaan kaksi ananaksenmuotoista rasvapurkkia.. Muistaakseni syystä että KATO ANANASPURKKI! PURKKI JOKA NÄYTTÄÄ ANANAKSELTA! En mä niitä ole vieläkään ole viittinyt pois heittää, vaikka törkeän esanssisentuoksuiset kookos-ananas-vartalovoiteet odottaa vieläkin käyttäjäänsä.. :D Mutta hei, eikö ne ananaksenmuotoiset sisustusasiat ole nyt jokseenkin in?)

LEMPIASUSTE

maalislemppari22
Maaliskuussa koitti kevät myös kynsille, kun aloin maalailla niitä pitkästä aikaa ihan urakalla jollain muullakin, kuin iänikuisilla punertavilla tylsyyksillä. Lemppareiksi nousi limenvihreä, deniminsininen ja vaaleanlila!

LEMPIKOSMETIIKKA

maalislemppari33
Maaliskuussa tuli tehtyä työkaverin kanssa pieni yhteistilaus Makeup Revolutionille. Ihan vaan hyvää hyvyyttäni olin jakamassa postikuluja enkä hankkinut ittelleni paljon mitään ja muut kootut selitykset! Tilaukseen palaan vielä tuonnempana, mutta yksi ostos piti nostaa jo maaliskuun lemppareihin. Se oli tuo  ”What you waiting for?” -niminen paletti, jossa on turvallisten ruskeiden lisäksi myös aika vinkeitä punertavia sävyjä.

LEMPIOSTOS

maalislemppari44

Voi kyllä, ne on farkut! Sorruin lähinnä läpällä sovittelemaan noita H&M:n girlfriend -mallisia nilkoista käärittyjä reikäfarkkuja, ja jostain käsittämättömästä syystä peilikuva ei aiheuttanutkaan hillitöntä naurureaktiota?! Kun ”näähän on ehkä ihan kivat” -olotila sai vahvistusta teiltä Instagramissakin, niin päädyin sitten pitkästä aikaa farkkujen omistajaksi! Ajattelin yhdistää nuo varsinkin nyt keväällä kaikkiin hempeisiin himpulapaitoihin. Ja on muuten mukavat, kun lähtökohtaisestikin jo superpehmeään materiaaliin lisää liikkumavaraa tuo aukihalkaistut polvet! Mutta en mä kyllä ihan hoksaa, mistä tuo girlfriend -nimitys tulee. Pitäiskö näiden lököttää jostain vai häh..? Niin ja hei, nyt kun on olemassa boyfriendit, girlfiendit ja mom jeansit, niin pitäiskö olla farkkutrendien aallonharjalla ja kehitellä itte käsite pappafarkut!

 

LEMPIRUOKA

maalislemppari55
Mitä ruokaan tulee, niin mulla on aina kausittain jumitussettejä. Ensin syön viikkotolkulla jugurttimuroja, sitten en saa tarpeekseni maitoon keitetystä kaurapuurosta.. Tällä hetkellä iltapalana vetelen lähes poikkeuksetta maitorahkaan sekoitettua ananasta ja päälle heiteltyä pähkinä-siemensekoitusta. Ostin muuten yhdellä kertaa kaupasta miljuuna pussia kaiken maailman auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä suolaamattomia pähkinäsettejä, ja heitin kaikki sekaisin tuommoseen lasipurnukkaan. Siitä niitä on helppo roiskia just jugurttien sun muiden sekaan!

 

LEMPITEKEMINEN

maalislemppari66

Mitäs ihmettä mä oikein tein maaliskuussa? Piti ihan kaivaa kalenteri esille muistelmia varten, mutta ei siihen näyttänyt kuuluvan mitään perusarjen eteenpäin rullailua kummempaa. Sitä perusarkea mulla on rytmittänyt maaliskuussa erityisen ahkeraan Spotify! Luureista on kuulunut työmatkoilla Eminemin artistiradio (joo joo, oikeesti hyvää settiä! :D), kotona kuntopiiriä ähistessä Dance Workout -soittolista ja perus kotitouhuilun taustalla kuuluu yleensä Afternoon Acoustic tai Acoustic Covers.

Oliskohan tuo sämpylätaikina jo kohonnut? Me nimittäin tehdään kohta ruuaksi itsetehtyjä hamppareita, naaaam! Kivaa torstaita!


Saatat pitää myös näistä:

28 Responses to “maaliskuun lempparit”

 1. Avatar Annie Mink sanoo:

  Nää on kyllä tosi kivoja nää sun kuukauden lempparit :)

 2. Avatar Rousk sanoo:

  Aivan ihanat noi farkut ja sopii sulle todella hyvin!! Pakko kysyä, että onko ne korkeavyötäröiset? Entä minkä hintaiset? :) (saatoin ehkä just ihastua niihin :’D)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti paljon! :) Ne ei oo korkeavyötäröiset, hintaa oli muistaakseni 39,99e. Käy ihmeessä sovittamassa!

 3. Avatar Atsume sanoo:

  Nämä kuukauden lemppari -postaukset on aina yhtä ihania! :-) Ihan odotan aina, milloin uusi ilmestyy..

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kun tulit kertomaan tuon :) Nykyään tulee niin vähän kommentteja että tuntuu siltä ettei kukaan enää jaksa lukea, mutta sun sanat kyllä pelasti päivän!

 4. Avatar milla sanoo:

  noi farkut on ihan mielettömän hyvät jalassa!! mä otin niistä viel normikokoo pienemmän niin ne on tavallaan vaan ihan farkut eikä yhtään lököttävät (semmosina ois jääny vyötäröstä liian isoiks :( ) mut tällä kommentilla ei tainnu olla muuta virkaa kuin hehkuttaa noita ja samalla kiittäisin sua tosi kivasta blogista :) oon tainnnu olla mukana kuus vuotta??!! hullua

  • ia ia sanoo:

   Heeii kiva kun kommentoit! Ei kommenteilla tarttekaan olla sen kummempaa virkaa, ihana kun joku vaivautuu kirjoittamaan, oli sanottava sitten mitä tahansa :) Joo mä otin kans nuo farkut kokoa pienempinä, ehkä sen takia ne ei sitten lökötäkään? :D Mutta ne on just kivat noin tiukkoinakin! Ihan huikeeta että oot jaksanut lueskella mun juttuja noin pitkään, toivottavasti pysyt mukana jatkossakin :)

 5. Avatar tuikku sanoo:

  Itsekin tykkään aina hirveästi näistä kuukauden lemppareista!

  Jotain mainosta selaillessani taisin jo avautuakin kavereille näistä girlfriend-farkuista, kun jos siis boyfriendien idea on näyttää poikaystävältä lainatuilta, niin jos minä tyttönä lainaisin tyttöystävän farkkuja, eikö ne näyttäisi sitten aika samalta kuin kaikki omat farkut yleensäkin? :D No mutta, sulle ne kuitenkin sopivat oikein mainiosti!

  • ia ia sanoo:

   Mahtista kuulla että tykkäät! Nää on kyllä tosi kivoja merkintöjä tehdäkin :) Haha joo, noinhan sen kai loogisesti kuuluisi mennäkin :D Mua häiritsi niin paljon että googlasin, ja kuulema Marie Clairen mukaan ”The Girlfriend is a more feminine version of the boyfriend jean cut”! No tämä selvä :D

 6. Avatar P sanoo:

  Mitä fonttia käytät kuvissa? :)

 7. Avatar Minna sanoo:

  Ihanilta näyttää noi farkut sun päällä! :)
  Luin tosta tokavikasta lempparista ”nahkaa+ananasta+pähkinöitä”, nam :D

 8. Avatar Ellu sanoo:

  Kuukauden lempparit on mun ehdoton lemppari! :D Tuo farkkukuva on jotenkin kerrassaan ihana oransseiksi lakattuine varpaankynsineen! Se on juurikin näissä kuvissa ihanaa kun näkee, että on nähty vaivaa. On kivoja kuvauskulmia, kekseliäitä taustoja ja kivoja yksityisohtia. Kohta on kai tullut luettua tätä blogia kolme vuotta, ja lempparina se vaan porskuttaa edelleen! :)

  Omaan blogiini sain viimein lykättyä lisää piirtämiäni kuvia :) Viime kerralla blogini katselukerrat pomppasivat tavallisesta ehkä viidestä tai kymmenestä viiteenkymmeneen pariksi päiväksi! :D Huhhuh, ilmeisesti paria muutakin kiinnosti nähdä töherryksiäni! Ihmettelin hirveästi kun kävin katsomassa tilastoja ja siellä oli jäätävä piikki ylöspäin käyrässä niiden kuvien julkaisupäivän aikaan :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kun kiva kuulla että tykkäilet, ja vaivannäkö välittyy sinne asti! :) Hahha, kiva kun tuli kävijöitä! Oot sää kyllä ihan huisin taitava, oon esitellyt täällä sun teoksia vähän kaikille :D

 9. Avatar Rose sanoo:

  Hyvää nimipäivää! Merkkasin kalenteriin päivämääriä tänään, katsoin nimipäiväsankarit samalla ja ensimmäinen ajatus oli, etten tunne ketään. Sitten keksin, että Colour me – blogi, Juulia, pakko onnitella lempparibloggaajaa vaikkei oikeasti tunnetakaan. Joten onnea :)

  Mäkin tykkään muiden kommentoijien tapaan tosi paljon näistä kuukauden lempparit – postauksista, niitä ihan odottaa! Ja jos on aika mennyt nopeammin kuin mitä on edes huomannut, niin tulee aina sellainen mukava olo, että jee, taas on kuukausien lemppareiden aika. Odotan kyllä kaikkia postauksia ja pakko myöntää, että käytännössä päivittäin käyn katsomassa blogiasi. Ainakin jokatoinen päivä. Yritän kommentoida aktiivisemmin, koska oon monta kertaa miettinyt että on varmasti turhauttavaa kirjoittaa suosittua blogia ja tietää, että on paljon lukijoita, mutta lukijat ei kommentoi. Koska sun blogi on lemppariblogini ja käyn täällä niin usein ( ihan kuin jossain ravintolassa :) ) niin taidanpa nyt ottaa tavaksi kirjoittaa vähän useammin sulle takaisin. Se kun ei ole iso homma ollenkaan. Sä ilahdutat kirjoituksillasi niin monia, joten haastan muutkin kommenttiboksia lukevat mukaan! Kevään kampanja : ”Kommentoi useammin” :)

  Sellainen juttu vielä, että sun blogi on ainoa blogi, missä tykkään lukea meikkijuttuja. En osaa ite yhtään meikata, saan siis juuri ja juuri laitettua peitevoiteen, ripsivärin + huulipunaa, mutta sun tekemät meikkijutut on helposti lähestyttäviä ja selkeästi selitettyjä, että tykkään niistäkin hirmu paljon. Muissa blogeissa en juuri edes lue niitä, mutta sun meikeistä inspiroidun niin paljon, että melkein poikkeuksetta jotain on pakko ostaa itellekin. Ja sitä ei ikinä, ikinä tapahdu muissa blogeissa koska en vaan osaa ja ne on niin lannistavia, kun pitäisi olla 35 eri tuotetta, häivyttää ja korostaa ja ite ei vaan pysty haha :)
  kiitos siis meikkijutuistakin!

  • ia ia sanoo:

   Voi miten ihanan pitkä kommentti! Kiitos Rose kun käytit aikaasi sen kirjoittamiseen <3 Ja kiitti nimipäiväonneista! Mullahan ei virallista nimpparipäivää ole (mistä olen todella katkera, on meitä kahen uun juulioita saletisti jo ihan kohtuumäärä!!), mutta kiva kun muistetaan siitä huolimatta :)

   Ja voi arvaa miten tunsin piston sydämessäni kun neljän päivän postailemattomuuden jälkeen luen noin kivaa kommenttia, mä oon niin pahoillani kun niin monena päivänä joudut pettymään että ei se laiskuri ole taaskaan kirjoittanut :D

   Ihan mahtista kuulla että meikkijutut kiinnostaa! Mä oon innostunut meikkailusta viime aikoina jotenkin ihan hurjasti, aamun paras hetki on kun meen aamukahvin kanssa meikkaamaan :D Niitä juttuja siis kirjoitan tosi mielelläni, mukavaa että niistä on myös jollekin lukijalle iloa!

   Kannatan ehdottomasti tuota kommentoimiskampanjaa, kommentit on bloggaamisessa heittämällä parasta :) Mä painan sun sähköpostin mieleen ja alan kuules vahdata että milloin se Rose kirjoittelee ;D Ihanaa viikkoa! <3

 10. Avatar minä sanoo:

  Voisitko tehdä mielipide postauksia? Tarttua vaikka Iinan oikeanainen haasteeseen? Olisi mielenkiintoista kuulla myös sinun mielipiteitä ja mietteitä asioista!

  • ia ia sanoo:

   Joo mä oon ollut aika luuseri mitä mielipidepostauksiin tulee! Jotenkin arkihömppää on niin paljon helpompi kirjoittaa :D Pitäiskö pistää pystyyn joku kysy mitä vaan -merkintä, johon vois sitten heitellä semmosiakin syvällisempiäkin kysymyksiä..?

 11. Avatar bcilla sanoo:

  Hyvältä näyttää, melkein tälläkin vannoutuneella hameilijalla houkuttais! Ja mulle tuli vaan heti mieleen, että girlfriendien ideana ois se, miltä näyttäis jos poikaystävä vetäis mun farkut jalkaansa :D Että semmoset vähän naftit, vähän väärät mittasuhteet. Eihän sellasten farkkujen valmistamisessa tietenkään ois mitään järkeä, mutta mun mielestä olis paljon loogisempi selitys nimelle.

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia! Käyhän säkin sovittelemassa, jos vaikka pääsisi tuo malli toisenkin hameilijan yllättämään :) Haha, kiitos tuosta poikaystävä ahtautuneena tyttöystävän farkkuihin -mielikuvasta :DD Ahhah en kestä!

 12. Avatar SiiriS sanoo:

  Aivan ihana paita! Miks mulle tulee jotenki Marimekko mieleen? :’D Ja nuo farkut niin siistit! Täytyy ehkä vakavasti harkita samanlaisten hankkimista. :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Joo hei niin muuten vähän tuleekin, nyt kun sanoit! :D Käyhän sovitteleen tyttöystävii!

 13. Avatar Johu sanoo:

  Nää kuukauden lempparit postaukset on kyllä miunkin mielestä ihania! :D ja hyvällä tavalla ihanan arkisiakin! Mukava tietää että muillakaan ei välttämättä joka kuukausi tapahdu mitään Spotifyn ylikulutusta suurempaa :D Näitä vaan lisää :)

  • ia ia sanoo:

   Heehee, kiva jos kaikilla sielläkään ei tapahtu välttämättä joka kuukausi spotifyn ylikäyttöä kummempia spektaakkeleita :D Mainiota kuulla että tykkäät näistä! :) Tän kommentin innoittamana aloin punoa juonia vähän vastaavalle, tiheämpään tahtiin tulevalle sarjamerkintäjutskalle, hmmmmm…

Kommentoi