keskiviikko 22. huhtikuun 2015

Velotar

Merkintä tehty yhteistyössä Helkaman kanssa.

Se on täällä!! Keväässä on nimittäin yks erityisasia, jota meitsi odottaa aina oikein erityisellä intensiteetillä: Se hetki, kun pikkukivet lakaistaan jalkakäytäviltä pois, ja tienpintaa pitkin pääsee rullaamaan pyörällä! Mähän oon niitä sankareita, jotka siis kitkaa läpi vuoden, joten mistään varsinaisesta pyöräkelin korkkaamisesta ei voi puhua.. Mutta on se aina riemun paikka, kun alla on vihdoinkin jotain muuta, kun pienoiskamelinselkämuhkurainen sohjojäätikkö!

Mun pienen aikuisiän polkupyörähistoria on aika lyhyt: Ensimmäinen nappulapyörä tais olla joku Nopsa (jolla ajaessa leikittiin tietty kaverin kanssa hevosta. Siis olihan tää joku yleinen juttu? :D), sitten pelastin muutamaksi vuodeksi ittelleni mummon vanhan mökkipyörän. Sitten kun sen runko alkoi osoittaa aika vaarallisia puhkiruostumisen merkkejä, niin siirryin äipän vanhaan Helkaman Kaunottareen (linkissä tosin nyt keväällä uusittu versio pyörästä). Nyt kun silläkin alkaa olla ikää pikkuhiljaa varmaan yhtä paljon kuin mullakin, niin oli aika siirtyä etiäpäin. Ja pitkästä aikaa mulla on ihan ikioma uusi pyörä!

helkama01

Mun uus kulkupeli jatkaa itseasiassa merkkinsä puolesta samaa laadukkaaksi koettua kotimaista linjaa, kuin aikaisempi ajokkinikin: Se on Helkaman Velotar!

Helkama on tuskin kellekään tuntematon merkki: Se on ollut aina tae korkealle suomalaiselle laadulle, ja kotimainen merkki täytti itseasiassa vastikään 110 vuotta. Valikoimista löytyy tosi laaja skaala menopelejä lähestulkoon kaikissa sateenkaaren väreissä, ja en voisi kyllä tyytyväisempi tuohon omaan fuksianpunaiseen ajopeliini olla!

helkama02

Tuo kevään uutuus Velotar on aivan törkeän nätti retrohenkinen kolmivaihteinen pyörä, jolla kyllä kelpaa rullailla. Värin kanssa piti käydä pieni sisäinen kamppailu, mutta päädyin valitsemaan laventelinsinisen ja fuksianpinkin väliltä tuon jälkimmäisen vaihtoehdon.

helkamacolla1

Eniten tykkään mun pyörässä retrotyylisestä muotoilusta, ja huolella mietityistä yksityiskohdista. Kilikellossa on mehevin kilikelloääni minkä oon kuullut, semmonen kakstasoinen ding-dong! Tekis mieli käydä säikäyttelemässä mummoja ihan vaan pelkän kilisyttelyn ilosta.

helkamacolla2

 

Satula ja kahvat on ruskeaa nahkaa, kuin tyylikkäät nuo tikkaukset! (Huomioikaa pyöräsormus! See what I did there? :D)

helkama6

Lisävarusteena löytyy pumppu. Ei tartte enää pölliä pyörävarastosta naapurin pyörän tarakalta, heh..

helkama2
Siinä vielä neiti pyöräilijä mielissään mätsättyine varusteineen!

Löytyykö sieltä muita pyöräintoilijoita?


Saatat pitää myös näistä:

68 Responses to “Velotar”

 1. Repe sanoo:

  HOX! Täällä ilmoittautuu kanssa yksi jokasään fillaristi :D satoi sitten pieniä miehiä taikka +50 helle ni pyöränrenkaat näkee asfaltin! Täältä löytyypi helkaman ainotarko se oli? Sellanen vanha jostain navetanperältä löydetty :) Ikää enemmän kuin polkijallaan, mutta väliäkös sillä? Rakastuin ton väriin! Ja noi renkaat! <3 Tuli kauhee fillarintuunausfiiilis..

  • ia sanoo:

   Jee! Paitsi että ei ne pyöränrenkaat kyllä aina sitä asfalttia nää ;D Onpa kivannäköisiä nuo vanhat Ainottaret mitä googlailin! Ja eihän se ikä mitään meinaa, just hyvä niin kauan kun sillä vaan eteenpäin pääsee :D

 2. siggg sanoo:

  Kyllä ainakin meilläpäin leikittiin kans, että pyörät oli hevosia. :D Kerättiin ruohoa ruoaksi ja pestiin niitä. :) Söpön värinen pyörä!

  • ia sanoo:

   Jes hyvä että tää oli laajempikin ilmiö :D Ihan hyvä vois olla jokakeväinen ”hevosenpesu” nykyäänkin! ;D

 3. Suvi sanoo:

  Meilläkin oli hevosleikki! Tehtiin pyörille aitaus jostakin kuminauhasta ja nyt mietin, että mistä hitosta oltiin saatu se 30 metriä kuminauhaa. :D Kerran menin jopa niin pitälle, että solmin sarviin hyppynarun ja ohjailin siitä narusta. Tietäähän sen, miten se päättyi: Itkuun ojanpohjalla, polvi auki.

  Hieno pyörä. Minullakin pitäis laittaa uusi, kun mummossa ei toimi jarrut, enkä saa korjattua. Oulu vaan on pyörävarkaitten luvattu maa. Ei huvittais laittaa mitään arvokasta.

  /Suvi

  • ia sanoo:

   Haha, onko olemassa siis kuminauhaa joka ei ole lenksu? :D Voi kamala, ohjakset kuulostaa jo aika onnettomuusalttiilta! Sun täytyy naamioida kiva pyörä ei-varastamisenarvoiseksi, tai vaikka maalata se sateenkaareksi niin kukaan ei ilkee sitä varastaa kun se on niin tunnistettava? :D

 4. Salla sanoo:

  Aika herkku! Kyllä tuolla kelpaisi kesäkatuja pitkin rullailla :)

 5. Sanjana sanoo:

  Täällä Joensuussa on ollu kohta kuukauden tiet hyvässä kunnossa, parastahan se on kun saa pyörän alleen (en osaa talvisin ajaa, pelottaa liikaa :D). Miun pyörä on appiukon 80-luvulla saama lahjapyörä, jonka pari vuotta sitten iskän kanssa purin osiin, hioin ja maalasin uudelleen pinkiksi :) sai varastossa lojunut vanha pyörä uuden elämän ^^ ja mikä parasta pyöräilyssä: voi lähtee koululle 5min ennen luennon alkua ja ajoissa silti, jee! :D

  • ia sanoo:

   No ihan hyvä vaan jos ei aja talvisin, on se aika vaarallista liukastelua välillä :D Oi kuulostaapa kivalta tuo sun pyörä, sillä on saletisti roimasti tunnearvoa!

 6. Anna J sanoo:

  Äää miten söötti!! Mun on pitäny ehkä viimeset viis vuotta ostaa fillari itelleni, mutta ne on vaan niin prkln kalliita ettei koskaan raaski sitten investoida ja sitten taas ei huvita ostaa mitään viidenkympin pyörää joka hajoaa ennen heinäkuuta. Eli ei pyörää vielä tähänkään mennessä, ehkä kymmenen vuoden sisällä kuitenkin… :-D

  • ia sanoo:

   Joo, herkästi kyllä lykkää pitkään tommosten asioiden hankkimista jotka on oikeesti tarpeellisia mutta silti niiden hankkiminen kirpaisee :D Ehkä tää vois olla sun uuden pyörän kesä! ^_^ Tai sit seuraava, tai sit sitä seuraava.. :D

 7. hanna sanoo:

  Herranjumala miten kaunis pyörä! En kuvitellut että pöytä voi koskaan olla noin kaunis :D Oma pyöräni on työkaverilla tällä hetkellä huollossa ja odottelen jo malttamattomana että saisin sen takaisin ja pääsisin hurauttamaan pyörällä töihin! Nyt matkaa on reilu 5km, ennen sen ollessa vain 2km.

  Ja vielä kerran – tuo pyörä on ihan sun näköinen ja SÖPÖ! Itse haluaisin mm. Jopon mutta pelkään sen päätyvän varastetuksi :(

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia sanoo:

   No samaa kyllä tuumin minäkin! :D Uh, viittä kilsaa ei kyllä ihan heti tee mieli kävellä.. Pitää pitää tää kyllä huolella lukittuna, nuo pyörävarkaat on kyllä niin inhottava ilmiö :(

 8. Voi ei, just tän haluaisin myös!! :)

 9. emma sanoo:

  Super söpö pyörä!

 10. Tepsu sanoo:

  Voi että miten soma! Oma pyöräni on ollut viime kesästä telakalla, kun renkaat pitäisi uusia. Tällä hetkellä pyöräilyä myös hidastaa 3-kuinen vauva, joten saa nähdä milloin pääsen taas pyörän selkään.

  • ia sanoo:

   Eikös! Ohho, kolmekuista ei ihan heti tarakalle laiteta.. No ensi kesänä viimestään :)

 11. mariah sanoo:

  Upea menopeli :) itse ostin myös uuden fillarin kun vanha varastettiin! Se olikin jo yli 10v vanha se pyörä, joten ei haitannut vaikka se varastettiin. Nyt on niin hieno pyörä tilalla <3 eikö sulla ole koria pyörässä? :) mulle kori on ainakin välttämätön!

  Ihanaa kevättä ja aurinkoisia ajokelejä!

  • ia sanoo:

   Kiitoksia :) Voi ei, pyörävarkaat on kyllä niin kenkku ilmiö! Toivottavasti uusi pyörä pysyy turvassa :) Mä tuun todennäköisesti hankkimaan tuohon vielä korin, se on niin näppärä olla olemassa! Kevätaurinkoa sinnekin!

 12. Marie sanoo:

  Söpö fillari ja aivan ihana tuo sinun asukokonaisuus!

 13. hanna ä sanoo:

  Voi vitsi miten mahti pyörä!! :) Mäkii haluun..! vaikka mulla on kyllä periaatteessa ihan hyvä Tunturi, mutta se on ihan ruosteinen ja reissussa rähjääntyny… :)
  Ja fillarin kuskikin näyttää hyvälle!♡ Näissä kuvissa on ihana tunnelma. :)

  • ia sanoo:

   Kiitsa! Heh, ehkä seuraavaks merkkipäivälahjaksi vois pyytää pyöräsponssia ja päästää Tunturi eläkepäiville? :D Kiitos hurjasti, olipa kivasti sanottu :)

 14. Emilia sanoo:

  Toi heppaleikki pyörillä on ihan tuttu juttu omastakin lapsuudesta. Vietiin se vaan toisille akseleille, että piti esimerkiksi jalkakäytävälle ajaessa nousta seisomaan ja vetää tangosta ylöspäin, että se ”heppa” ikäänkuin hyppää siihen jalkakäytävälle…onneksi näistä leikeistä ei syntynyt kuin pari naarmua. :D

  • ia sanoo:

   Haha voi ei, tuo on jo ihan seuraavan tason heppapyöräilyä! :D Onneks ei käynyt pahemmin!

 15. miona sanoo:

  Siis aivan mielettömän upea fillari! Enpä tiennyt että tuollaisia kaunottaria nykypäivän markkinoilla. Taisin kehittää ittelleni pienoisen pyörä crushin vaikka oma tylsä kakspyöräseni kököttää täysin toimintakunnossa pihalla :D
  Olisikohan hyväksyttävää vaihtaa pyörää ihan vaan koska silmäkarkkia? :3

  • ia sanoo:

   Voi kiitoksia! :) On kyllä älytöntä, miten joku niin käytännöllinen asia voi olla niin kaunis :D Hei multa saat ainakin täyden siunauksen pyöränvaihtoajatuksille, miten kiva on lähtee heittämään lenkkiä söpöllä pyörällä vaikka ihan vaan huvikseenkin! Kato kuntoilunkin kannalta ja näin! ;D

 16. strange sanoo:

  mulla on ihana vihreä pyörä ja sen nimi on mooses, sunkin pitää ehdottomasti nimetä sun pyörä!!

 17. fresa sanoo:

  Hei, mistä tuo villatakki on? Aivan ihana!

 18. Nimetön sanoo:

  No siis ei kyl mätsää toi sun kultainen sormus ton oikeen pyörän hopeisiin osiin ;(

  • ia sanoo:

   Joo mä kans puntaroin että onko räikeä metallisävyrike pyöräsormuksen arvoinen, mutta päätin sen sitten olevan ;D

 19. Essi sanoo:

  Pyöräilijä ilmoittautuu! Ite kituutin monta vuotta jopolla eteenpäin, ihana pyörä mutta tällaselle hujopille auttamatta liian pieni, polvet suussa sai ajella. Viime kesänä raaskin ostaa Jopo Cruiserin, sen mustanruskean mallin, ja voi pojat se on ihana.

  Supersöpö tää siun pinkki Velotar! tosi makee! :-)

  • ia sanoo:

   Haha kiitos mielikuvasta miten ajetaan pyörällä polvet suussa :D Jopo Cruiser on kyllä ihan mahdottoman tyylikäs, kyllä meillä kelepaa molemmilla pyöräillä taas tänä kesänä! ^_^

 20. aava sanoo:

  Onko mulla mennyt jottain ohi vai etkö oo kertonut blogissa tuosta dokumentista :OOO

 21. nepo sanoo:

  Aivan täydellinen fillari ja ihan sun näköinen! Todella kauniita olette kummatkin :3 Pyöräily on tosi kivaa, mutta tulee harrastettua lähinnä kivoina kesäviikonloppuina, pitäis kyllä jaksaa alkaa sutimaan kouluun/töihinkin!

  • ia sanoo:

   Kiitti! Jännä miten jollain voi olla noin päin, mä nimittäin aina vedän kaikki koulu- ja työmatkat pyörällä, ja harvoin sitä lähtee fillaroimaan ihan huvikseen :D

 22. Sonja sanoo:

  Aivan ihana pyörä! Ja täältä löytyy yksi, joka leikki myös tuota pyörä on hevonen -leikkiä. Jopa juotettiin niitä pyöriä ojasta.

  Mulla on itsellä Helkaman Matkatar, käytettynä ostettu ja palvellut muakin jo useamman vuoden. Tosi kiva, vaikka ostettiinkin se vähän niinkun sika säkissä: pyöräkaupassa kysyttiin miesmyyjältä käytettyjä mummopyöriä, hän sanoi, että hänen tyttärellään olisi myynnissä. Se oli kuulemma punainen, sellainen tyttöjen väri. Sitten äiti sopi hakevansa pyörän illemmalla ja takaisin hän tuli kyllä ”tyttöjen värisen” pyörän kanssa, mutta ei punaisen vaan vaalean violetin. :D Oli myyjä muistanut vähän väärin. Hyvin on kuitenkin toiminut ja kivan värinen se on tuokin. :D

  • ia sanoo:

   Aaw, meitä on täällä jo monta pyöräheppatyttöä! ;D Kivannäköinen tuo Matkatar! Haha, no miehille noiden värien erottaminen on tunnetusti hankalaa, punainen-kategorian alle saattaa hyvinkin mennä kaikki pinkistä violettiin :D

 23. Jutta sanoo:

  Niiiiin ihana pyörä <3 ja paljon kivemman värinen kuin se sininen… Harmi kun itse sain juuri vuosi sitten uuden vähän liian sporttisen ja monivaihteisen pyörän, olisin muuten mennyt heti ostamaan tälläisen samanlaisen. Kivoja pyöräilyhetkiä :)

  • ia sanoo:

   Kiitos! No hei, monivaihteisesta pyörästä kyllä saa niin paljon enemmän irti varsinkin jos ajelee pitempää matkaa, kaikki ylämäet on ihan lastenleikkiä :) Kiitos, ihanaa kevättä siullekki!

 24. LauraL sanoo:

  Eii, toi on niin ihana! Ihastelin tota Helkaman sivuilla ja samalla kauhistelin sen hintaa. Mutta voisin mielelläni ottaa sen laventelinsinisenä. Mutta mitä ihmettä, tossahan ei ole ritsiä?!
  Kyllähän pyörällä on kiva suhailla, pitäis vaan hommata se potta ja opetella varottaan sillä kilikellolla muita kulkijoita.

  • ia sanoo:

   Se laventelinsininen on kyllä niin herkku! Jep, ei oo tarakkaa, sillä se onkin niin hauskannäköinen :D Mutta kori tarttee varmaan hankkia! Ja se potta myöskin.. Kilikelloa onneks käytän jo ihan suvereenisti :D

 25. Missu sanoo:

  Toinen himopyöräilijä ilmoittautuu täällä! Oli pakkasta -30 astetta (been there, done that..) tai tie peilikirkkaalla jäällä tai lämpöasteita +27 astetta, niin oon pyöräillyt joka paikkaan :D Nykyinen pyöräni on ollut minulla varmaan jo 10 vuotta ja sen näkee: kelloa ei ole (sillä pyörä on kaatunut tooodella monta kertaa), vaihteet ei toimi, käsijarru on arvaamaton, etulokasuoja on vinossa ja ruoste kukkii huolella, mutta silti luotan siihen :D Tosin tuo Helkaman pyörä näyttää liian suloiselta, että pyörän vaihtoa voisi harkita… :D

  • ia sanoo:

   Hui kauheeta, tuohan lasketaan jo extreme-lajiksi! ;D Kai sulla on kypärä siellä peilijäällä arvaamattomilla käsijarruilla mennessä? :D Toi on kyllä pyöräpäivityksen harkitsemisen arvoinen menopeli, oon ihan innoissani :)

 26. Miraba sanoo:

  AAA ihan pirun nätti pyörä!En tiiä oonko koskaan aiemmin kommentoinu, mutta blogisi on tosi ihana. Inspiroit mua käyttämään Huutonettiä ekaa kertaa elämässäni, huusin vanhaa pyörää ja nyt toivon että onni osuis. Oon pitkään haaveillu pyörästä, mutta hoksasin vasta äsken että mulla ihan oikeesti lyhenis työmatka-aika puolella (30 min->15 min) jos fillaroisin menemään, ja kouluun pääsee melkein samassa ajassa ku julkisilla (ainakin Reittioppaan mukaan). Jee!

  • ia sanoo:

   Uii, mä niin pidän peukkuja että saat sen pyörän! Se on kyllä niin paras kulkupeli, pääsee pujottelemaan kaikki ruuhkat ja on niin paljon nopeampaa mitä käppäily :) Kiva kun päädyit kommentoimaan! <3

 27. tirppa sanoo:

  Missä täällä Kajjaanissa on tuommonen minttu puutalo, mikä taustalla näkyy? :D Näyttää tutulta mutta en saa päähän!

  Itsekin ostin nyt kevääksi uuden pinkin pyörän, se oli vain rakkautta ensi silmäyksellä <3

  • ia sanoo:

   Terveyskeskuksen kulmilla! :D Uu, onnea uuden pyörän johdosta, kivaa pyöräilykevättä :)

 28. Helmi sanoo:

  Hei nyt on pakko kommentoida, en tiedä näenkö harhoja vai mitä…MUTTA ootko sä sellaisessa leffassa mukana kuin Matka minuksi? Luin nimittäin Me Naiset- lehteä jossa oli juttu kyseistä elokuvasta. Ja kuvassa on aivan sun näköinen nainen!!:)
  Ps. Siisti fillari :>

 29. An sanoo:

  Ei oo totta toi on upee!! Oon ehdoton kotimaisten tuotteiden tukija, niin mut kasvatettiinkin pienestä pitäen :) harmittaa vaan kamalasti Helsingissä, kun kaikki upeudet varastetaan nykyään… ostin muutama vuosi sitten pohjoissuomesta upean vintagepyörän johon ihastuin täysillä, en ehtinyt ajella sillä kuin muutaman päivän, kun sen kaikki lukot oltiin yöllä saksittu ja pyörä lähti muiden matkaan :( en tiedä, uskaltaisinko sijoittaa tuollaiseen pyörään tänäkesänä, olis kyllä ihan mielettömän hieno! Ehkä ottaisin sen joka yö sänkyyn mukaan nukkumakaveriksi hihihii

  • ia sanoo:

   Voi että, tuo pyörien pöllintä on kyllä niin perseestä! Saa kyllä kattoa niin tarkkaan että mihin pyöränsä parkkeeraa. Mutta mikäs ettei komeaa fillaria vaikka eteisessä kattelis? ;D

 30. Annie Mink sanoo:

  Ihana pyörä todellakin, kiva että Helkamalla on otettu tuollaisia kaunokkeja valmistukseen :) Mulla itselläni on myös Helkaman pyörä, violetti korillinen Kaunotar, jonka sain joskus vitosluokalla ala-asteella :D Mutta hyvin edelleen pelittää kun sitä muistaa joka vuosi huoltaa :) Löysin Belliltä vielä just saman värisen kypärän pari vuotta sitten, niin kyllä on kelvannut pyöräillä kun kaikki on mätsätty sävy sävyyn :D

  • ia sanoo:

   Kiitti! Joo mulla oli kans se edellinen just violetti korillinen Kaunotar :D Mun tartteis kans saada nyt pinkki kypärä tuon kaveriksi, heh! Tuo Bell on kyllä kivanmallinen :)

 31. Tunturipallo sanoo:

  Himopyöräilijä ilmoittautuu! Juuri tänään käytiin miehen kanssa viemässä pyörät kesärenkaiden vaihtoon ja muutenkin yleiseen kesähuoltoon :) Meilläkin pyöräillään kanssa ympäri vuoden kaikkialle (töihin, kouluun, kauppaan, keskustaan…) ja talveksi juuri vaihdetaan nastarenkaat et ei tarvitse jäätä ja sohjoa ihan mahdottomasti pelätä. Kypärät molemmilla päässä ku päivittäin suhaillaan: kaaduin tossa talvella komeasti fillarilla ja pää kopsahti jäiseen asfalttiin, onneks selvittiin vain aivotärähdyksellä mutta sen kerrasta oppi ja kypärä visusti lyhyilläkin kauppareissuilla päässä nykyään! (suosittelen muillekin vaikka ne ei kovin seksikkäitä olekaan ja tukka litistyy :D)

  Sun pyöräs on uskomattoman hieno ja varmasti kääntää katseita! Ite valitsin aikoinaan perus valkoisen tylsän Tunturin siinä toivossa, että se säästyisi pyörävarkailta edes jotenkin (meidän kotipaikkakunnalla pyörät viedään ihan lukituilta sisäpihoiltakin) ja tähän mennessä ainakin on aina uskollisesti odottanut mua siellä, minne sen oon jättänyt :) Pitäsköhä koputtaa puuta varmuuden vuoks.. *kopkop* :D

  p.s. mekin leikittiin monta vuotta ala-asteikäisinä likkojen kaa, että pyörät on hevosia! Oli yks parhaimpia juttuja ikinä

  • ia sanoo:

   Joo nastarengas pyörään on kyllä niin nerokas keksintö, täälläkin luotetaan talvisin siihen! Hui että, onneksi selvisit säikähdyksellä :o Nykyään tehdään niin kivannäköisiä kypäröitä että täytyy semmoinen kyllä itsellekin hankkia. Tukan litistymisenkin uhalla :D Joo toivottavasti pyörä pysyy tallella! Pitää varmaan ottaa tuo oma lemmikin lailla mukaan kaikkialle sisätiloihin ;D Jes meitähän on täällä kunnon pyöräheppatyttöjen kerho!

 32. Linnea sanoo:

  Ihan mielettömän söpö polkupyörä, värit ja kaikki ihan kohdalleen! Kyllä kelpaa tuolla polkea! :D

  t. Linnea
  http://linnealisa.blogspot.fi/

 33. tsirppa sanoo:

  Investoin 8 vuotta sitten 400e Helkaman Saana-pyörään, enkä oo kyllä katunut! Vieläkin kuin uusi… Pitäisi ehkä kyllä alkaa lukitsemaan sitä, nyt kun noita pyörävarkaita on niin paljon liikkeellä.. Yläasteella en tainnut lukita sitä kertaakaan.. ups. Koulumatkan ollessa semmoset 6 km se on tosi kätevä. mutta aah, se on tylsän harmaa, tahtoo kivan värisen!

  • ia sanoo:

   Oho, no se on kyllä ollut hyvä investointi! :) Mutta miten sä uskallat pitää pyörää auki?? Ja hmm, jos se on vieläkin uudenveroinen, niin voiskohan sitä vaikka itte maalata pirteämmän väriseksi!

 34. emmery sanoo:

  Ihana pyörä! Täällä kans yks joka pyöräilee vuoden ympäri säällä kuin säällä, tosin asun Kööpenhaminassa jossa se on enemmänkin itsestäänselvyys ja pyöräily on elämäntapa :D mun kasaan ruostunut rämisevä pyörävanhus varastettiin (…miksi ihmeessä?) viime viikolla joten se oli hyvä tekosyy hankkia upouusi fillari tilalle, joka sekin on aika kaunis vaikkei ihan noin söpön värinen olekaan ku sulla:

  https://instagram.com/p/1vtp5aoiMZ/

  • ia sanoo:

   Joo tuli kyllä huomattua Kööpenhaminan reissulla että siellä on outo jos EI pyöräile :D Voi mikä pyöräkaunotar sulla onkaan, toivottavasti pysyy tallessa! (Ja voitko silittää sun kissaa mun puolesta *sydänsilmäemoji*)

Kommentoi