perjantai 01. toukokuun 2015

vappumeikki

No kato moi, hyvää vappua! Mitenkäs siellä on juhlallisuudet sujuneet? Mun vappuaatto kului iltavuorossa töissä, ja illalla eilisen lumimyrskyn jälkeen valkeina hohkaneet kinokset ei hirveesti houkutelleet ulkoilmaan, joten päädyttiin pitämään ihan vaan kotonahengailuvappu itsetehdyn pizzan ja viinin kanssa. Niin ja poikaystävän! Ei pelkästään minä ja pizza ja viini :D

vappumeikki11

Juhlapyhän kunniaksi teki kuitenkin mieli koittaa vähän vappuisempaa ulkomuotoa, ja päädyin heittäytymään meikkieni kanssa aika villiksi! Ainakin omalla perusmeikkarimittapuulla katsoen :D

pinkkimeikki2

Viime aikoina oon ottanut ahkeraan käyttöön muutama joulu takaperin tädiltä saamani Sephoran massiivisen meikkiaarrearkun! Ilmeisesti se vaati kypsän 25 vuoden iän, ennenkuin mä uskaltauduin sutimaan silmiini jotain muuta kuin sitä iänikuista ruskeaa. Vapun kunniaksi meikkasin liikkuvan luomen helmiäisellä shampanjansävyllä ja häivytin sen luomivakoon matalla persikalla, ja alaluomelle lisäsin pinkkiä.

vappumeikki22

Huuliin vetäisin blogin kautta saatua uutta Maybelline Baby Lips Electro -sarjan sävyttävää huulirasvaa sävyssä Pink Shock, ja yllätyin miten käsittämättömän pigmenttinen tuo oli. Sävy pysyi huulilla myös paljon paremmin, mitä noissa sävyttävissä huulirasvoissa yleensä.

vappumeikki44

Kynsiin piti saada myös kunnon konfettisade! Pohjalakkana käytin Essie :n kevään 2015 kokoelmasta sävyä Perennial Chic, ja konfettihipluina Lumene Natural Code :n sävyä 63 Daisy. Lakat saatu blogin kautta.

vappumeikki33

Nyt me otetaan missioksi korjata eräs suuri vääryys: Mä en oo nimittäin saanut käsiini vielä ainoatakaan munkkia enkä simamukillista tälle vappua!! Illalla vissiin pitää tapittaa jotain jääkiekkoa..

Kivvaa vapunloppua!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “vappumeikki”

 1. monna sanoo:

  mäkin tarkastelin noita uusia babylipsejä samalla kun kävin ruokakaupassa ja mietin että kuka sitä keltaista versiota oikeasti käyttää? :D

  • ia sanoo:

   Hahha :D Ei siitä tule (pettymyksekseni) yhtään keltaiset huulet! Kivan sitruksisen tuoksuiset kylläkin :)

 2. Ihanan leikittelevä vappumeikki! :)

 3. Tiia sanoo:

  Oon nähnyt tota Natural Coden kynsilakkaa hurjan paljon kaikkialla ja se on vaan niin söpö! Pakko hankkia pian :D

  • ia sanoo:

   Joo noi ”mattaglitterit” on kyllä tosi vinkeen näköisiä! Kivaa vaihtelua niihin perus blingiglittereihin :D

 4. abc sanoo:

  Tuleeko sulle ikinä asiattomia/ilkeitä kommentteja? Jotenkin tuntuu että täällä sun kommenttiboksissa on aina niin hyvä meininki ja ei tarvitse ”pelätä” että aina on joku sota menossa jostain sanavalinnasta, kuvasta, ostoksesta/lahjoitettuna saadusta esineestä, bloggaajan luonteesta tai jostain muusta yhtä tähdellisestä :D

  Mun mielestä tässä blogista on parasta se, että sä oot niin samastuttava (vai samaistuttava, en oo ollu äikän tunnilla varmaan neljään vuoteen :D). Sun elämä ei ole jatkuvaa erilaista juhlatilaisuutta ja ylisommiteltuja aamupaloja ja muita ruokailuhetkiä, vaan tavallista elämää iloineen ja suruineen. Osaat jakaa elämästäs ”tarpeeksi” olematta liian avoin tai liian ns. suljettu ja salaperäinen. Musta on ainakin aina kiva aukaista tää sun blogi ja lueskella vaikka uutta postausta ei olisi tullutkaan! Ja uskon että moni muukin jakaa saman mielipiteen (: Oot ihana!

  • ia sanoo:

   En kyllä muista millon mulle viimeksi olisi tullut asiaton kommentti, ja oon kyllä siinä mielessä ollut tosi onnekas ettei tarvitse oikeastaan koskaan pelätä kommenttiboksin avaamista täälläkään puolella! :) Vitsit, mulle tuli ihan älyttömän hyvä mieli tästä kommentista, ihan hirmu ihanasti sanottu <3 Mulla on parhaimmat lukijat! Kiitos kun kommentoit, itte oot ihana! :)

 5. Katariina sanoo:

  Katoin jo töissä et tosi makee oli toi sun silmämeikki! En vaan siinä hulinassa muistanu sanoa :D Pitäs välillä itekki poistua mukavuusalueelta ton meikkaamisen suhteen!

  • ia sanoo:

   Hee, kiitti! Laitetaan kuule kohta uutta MUR-tilausta menemään vähän värikkäämmällä sävyskaalalla ;D

 6. Milla sanoo:

  Upea meikki, pinkit huulet ja näyttävämpi meikki sopii kyllä vapun juhlintaan todella hyvin! :)

 7. Mimi sanoo:

  Ah, ostin ton samaisen Baby Lipsin vapunaattona ja yllätyin itsekin miten paljon väriä tuli huulin, mutta niin on ihana! Baby Lipsit on mun pelastus muutenkin kun en jaksa huulipunien käyttöä yhtään, Babyt tuo sopivasti sävyä mutta ei liikaa, helppo lisäillä ja hoitavuutta huulillekin samalla. Ehdottomasti yks mun lemppareimmista kosmetiikkatuotteista.

  • ia sanoo:

   Joo se oli kyllä yllättävän pigmenttistä! Samanlainen huulipunalaiskuri löytyy kyllä täältäkin, nuo on kyllä niin hyvä yhdistelmä väriä, hoitavuutta ja helppokäyttöisyyttä :)

Kommentoi