sunnuntai 03. toukokuun 2015

huhtikuun lempparit

Muista kirjoittaa tähän joku ”vitsit kun kuukausi vierähti taas nopeasti” -alkuteksti, mutta ei niin kliseistä!

LEMPIVAATE

huhtilemppari4
Huhtikuussa alkoi vihdoin ajoittain tareta ulkosalla kevättakilla! Huhtikuun suosikkitakki onkin ollut tuo H&M:n Trend-mallistosta löytynyt scuba-henkistä pönkkömateriaalia oleva takki, jossa on kaikki lempparitakin ominaispiirteet: Kiva väri – check, vyötärön kuromismahdollisuus – check, loputtomankokoiset taskut – check!

LEMPIASUSTE
huhtilemppari2

Huhtikuun lempiasusteeksi valikoitui nuo astetta pirteämmät nappikuulokkeet! Mä oon yleensä vannoutunut ”kunnon luurien” käyttäjä mitä kuulokkeisiin tulee, mutta reissukäytössä nappikuulokkeet on ihan ehdottomat: Ne ei vie paljoa tilaa laukussa (jonka olen muutenkin pakannut tuttuun tapaani ihan liian täyteen ihan liian turhilla ”no entä jos tartten sittenkin sadeviittaa”-henkisillä asioilla), ja pystyn junassa taistelemaan VR:n wifin kanssa kattelemaan Netflixiä muita häiritsemättä. Sain nuo törkeän tyylikkäät napit blogin kautta, ja ne ovat Sudio -merkkiset ja mallia Två. Sudio on ruotsalainen tyylikkäitä ja studiolaatuisella äänentoistolla varustettuja kuulokkeita valmistava merkki, joka hoitaa itse kaiken suunnittelusta ja valmistuksesta myyntiin asti. Tykkään noiden kuulokkeiden designistä kovasti: Johto on hauskan littana, napeissa ei ole raivostuttavia irtoilevia pehmustetyynyjä, ja johdossa on pikkunappi josta musiikin saa pauselle. Niin ja mikä parasta: Kuulokkeiden mukana tuli säilytyspussukka!! (Sain teille muutes alennuskoodin, koodilla ”indiedays15” saa -15 % alennusta kuulokkeista!)

LEMPIKOSMETIIKKA

huhtilemppari1

Huhtikuun lempikosmetiikaksi valikoitui tuo meikkijemmoissani jo muutaman vuoden majaillut asia, nimittäin muutama joulu sitten tädiltäni saama Sephoran jättikokoinen meikkikombinaatti. Sieltä löytyy luomivärien lisäksi myös huulituotteita ja poskipunia, mutta erityisesti oon innostunut leikkimään noilla vinkeänsävyisillä luomiväreillä, joita mulla ei juurikaan muutoin varastoista löydy. Käyttöön on päätynyt jo ainakin vihreä, pinkki ja vaaleanlila, ja seuraavaksi on pakko testata ainakin sitruunankeltainen!

LEMPIESINE

huhtilemppari3
Huhtikuun lemppariesine oli ehdottomasti mun uus pyörä! On se vaan niin nätti, tähän väliin semmonen sydänsilmäemoji.

LEMPIOSTOS

random4
Huhtikuussa ei tullut liiemmin shoppailtua, mutta tuon Asoksen paketin kanssa oli niin paljon draamaa, että annan sille kyllä ihan jo siitä hyvästä oman erikoistittelinsä. Hommahan lähti siitä, kun mä kätevästi puoltoista viikkoa ennen Indiedays Blog Awardseja tajusin että kappas, olishan sitä voinut jotain vaatettakin miettiä.. Päädyin sitten surffailemaan Asoksen alepuolelle, ja sieltä löytyikin varteenotettava mekko! (Ja pari muuta juttua..) Sain tilauksen tehtyä, ja siitä sitten alkoikin viikon verran kestänyt raivoisa pakettiseurantasivun päivittäminen ja jännittäminen, että ehtiikö paketti ajoissa perille. Kun päivä toisensa jälkeen vierähti ohi, ja paketti junnasi jossain helkkarin Unna Hubissa, niin täytyi jo alkaa miettiä plan B:tä jos mekko ei ennättäisikään.. Sitten koitti perjantai, jolloin mun juna lähtisi klo 15 kohti Helsinkiä, ja seurantapalvelun mukaan paketti oli vihdoinkin kaupungissa. Sitten seurasi muutaman väärän numeron kautta vihdoinkin oikean lähettipoitsun kanssa soittelua, paketin kaivamista terminaalin uumenista ja lähetti jo lupaili kuskaavansa paketin vaikka juna-asemalle :D Kiitettävää asiakaspalvelua! Paketti lopulta ehti kotiin asti kymmenen minuuttia ennen kuin mun piti lähteä asemalle.

No, pikasovittelun jälkeen tajusin, että se mekko oli mulle liian iso. Eeeeeeih.. No ei muutaku plan B-mekko laukkuun ja junalle.

LEMPITEKEMINEN

huhtilemppari7

Jeps, minäkin siis pyörähdin ystäväni kanssa Indiedays Blog Awardseissa! (Vanhassa H&M:n mekossa.. :D Mutta kyllä se asiansa ajoi, kukkalaite hämäsi hommaa muka kiinnostavammaksi!) Palkintoa sieltä ei odotetusti kotiinviemiseksi napsahtanut, mutta olipahan mukava törmäillä tuttuihin ja viettää muutenkin mukava ilta :) Erityisterkut jutskailemaan tulleelle ihanalle Ennille! <3

Semmonen huhtikuu! Nyt mä lähden ostamaan lähikaupasta spagettikastiketarpeita, semmoinen vapun jälkimaininkien hehkeä brunssi meillä tällä kertaa :D Rentoa sunnuntaita!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “huhtikuun lempparit”

 1. mju sanoo:

  Ja huhtikuun lempiväri on punaoranssi. :) Sivupalkin ikä muuten pitäisi vissiin päivittää.

 2. Enni sanoo:

  Kiitos terkuista <3 oot ihana!

 3. Anniina sanoo:

  Uuuu tuolta asoksen paketista pilkistää ihania kukkakuoseja *–*

  • ia sanoo:

   Kuosit oli kyllä kivat! Niin kivat että tekis mieli tehdä tuosta vääränkokoisesta väkisillä jotain päällepuettavaa :D

 4. Uma sanoo:

  ”Muista kirjoittaa tähän joku ”vitsit kun kuukausi vierähti taas nopeasti” -alkuteksti, mutta ei niin kliseistä!”
  Onko tuo vitsi vai vahinko? :D Joka tapauksessa, made my day!

 5. Marjo sanoo:

  Pakko kommentoida nyt tähänkin kun aikaa on, kiitos ihanista väri-pläjäyksistä! P.s loppuaika lounastauosta menee Asoksen sivuilla ;)

 6. Essi sanoo:

  Wow mikä takki! Ja kuulokkeet sopii siihen komboon kuin nenä päähän ;) tää siun blogi kyllä muuttaa miun ajatusmaailmaa askel askelelta, tähän asti olen ollut vannoutunut valkoisten kuulokkeiden käyttäjä mutta nyt himottais nuo värikkäät… :p

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! Haha, oon mä kyllä kuin yks kävelevä oranssiin taittava liikennemerkki noissa vermeissäni :D Mutta hei jossain kirkkaanvärisissä kuulokkeissa ei ehkä näkyis käytön jäljet niin nopsaan kuin valkoisissa?

 7. Unna sanoo:

  Siis ääh, toi siun takin väri ja pyörä, vuos sitten ostin uuden pyörän ja tommonen iskee ruutuun niin tuli sellanen pakkosaadahetimullenyt-tuntemus, kukkaron onneks meni ohi :))

  Mut blogias oo lukenu jo kauan, raikas, pirtee ja värikäs tuulahdus valkoisen blogimassan keskellä. Kiitos, kun blogia kirjoitat.

  • ia sanoo:

   Voi eii! :D No hei tuunaa pyörä maalin kans riemunkirjavaksi jos liikaa alkaa kyllästyttää ;D Voi kun kiva kuulla, kiitos ittelles kivasta kommentista!

Kommentoi