perjantai 15. toukokuun 2015

kakkarakynnet

Helatorstain kunniaksi innostuin taas kynsienlakkauspuuhiin, tällä kertaa lopputuloksena oli päivänkakkarakynnet! Mä olin näistä jotenkin ekstraylpeä :D Lakkasin ensin pikkurillin sekä etusormen kirkkaan keltaisella, ja jäljelle jääneet kolme kynttä läpikuultavalla nudenvaalealla. Kuorrutin nudet kynnet vielä kimalteella, ja neppailin niihin dotting toolilla superhelpot päivänkakkarat.


daisynails1
Lakat on saatu Avonilta. Erityisesti tykkään tuosta sitruunankeltaisesta Gel Finish -lakasta (Limoncello), jota olis melkein riittänyt pelkkä yksi kerros peittävään lopputulokseen!

daisynails3
Kukkakynsien pohjalla on myöskin Gel Effect -lakka sävyssä Creme Brulee, kukat on tehty valkoisella Iceberg Whitella, ja lisäksi kukkien pohjalle lisäsin timanttihitukoita Diamond Shatter -päällyslakalla.

daisynails2
Nii ja vielä kerran HOI JYVÄSKYLÄLÄISET, tulkaa huomenna Mäki-Matin perhepuistoon Kahvila Graduporkkanaan (klo 11- n.15), niin teen teillekki kevätkynnet samalla, kun voitte herkutella tuoreella porkkanarieskalla ja porkkanakakulla! (Tosin keltaisten kakkaroiden sijaan tarjolla on kynsiin yheksää eri väriä, glitteriä ja hedelmiä :D)

Aurinkoa (toivon mukaan) viikonloppuun!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “kakkarakynnet”

 1. Avatar Milla sanoo:

  Aivan ihanat! <3_<3 Kopioin varmasti!

 2. Avatar Tiia sanoo:

  Iih miten ihanat! Kaikki kukkakuviot ja pastellisävyt kyllä houkuttaa. Harmi, etten oo lähelläkään Jyväskylää tänään :D En oo noita Avonin lakkoja nähnyt koskaan, saako niitä ihan perus Sokokselta vai mistä?

  • ia ia sanoo:

   Kiitsa! Joo varsinkin näin keväisin pastellit vetää kummasti puoleensa :D Avonia taitaa saada ”myyntikonsulteilta” Oriflamen tyyliin, tuolta sivulta http://www.avon.com löytyy näköjään näppärä osoitenumerohaku, millä löytyy sähköpostiosoite lähimpään myyjään!

 3. Avatar anniina sanoo:

  tässä tää mun blogi: http://anniinanir.blogspot.fi/ ! vaikka en oo nyt vähän aikaan taas postannu :-) t. anniina jyväskylästä

  • ia ia sanoo:

   Jee kiva, meen kurkkimaan heti kotona! Jostain syystä Onnibussin netti ei oikein tykkää avata noita sivuja :o Tosi ihana kun kävit moikkaileen, toivottavasti sulle ei jäänyt hirveen tärähtänyt kuva musta :D

 4. Avatar Nuppu sanoo:

  Onpa kivat ja pirtsakat kesäkynnet! Toi keltainen on kyllä jännä väri: itse en osaa käyttää sitä ollenkaan esim. vaatteissa, kun tuntuu, että se on itselle jotenkin liian räikeä, ja lisäksi korostaa mun vaaleutta ja kalpeutta entisestään. Kesäksi on kuitenkin aina pakko saada joku keltainen kolttu, koska tuo taivaalla killottava aurinko jotenkin ”vaatii” sitä :D Eilen juuri kotiutin tulevalle kesälle keltaisen tunikan / pitkän topin, ja mies oli ihan ihmeissään, että mistäs nyt tulee kun ainaisen mustan ja valkoisen sijaan ostinkin keltaista :D

  Hei muuten, mun blogissa ois nyt sellainen nimipostaus, joka saattais kiinnostaa sua ;)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Hehe joo, keltainen on vähän haasteellinen meille vaaleammille tyypeille, mutta musta just semmonen kunnon auringonkeltainen näyttää superraikkaalta kalpeaakin ihoa vasten :) Tulispa pian lämpimämmät kelit niin pääsisit ulkoiluttamaan aurinkotunikaa! ^_^ Jeii mäpä meen lukemaan heti kotona, Onnibussin netti ei jostain syystä tykkää aukoa täällä bussissa blogeja!

 5. Avatar Millamaija sanoo:

  Ihanat kesäkynnet taas! Oon seuraillu sun blogia oma blogitaipaleen verran ja ihanan pirteä edelleen :) Menin sitten yks päivä elokuviin ja kas :D Tuttu naama! Oli tosi mielenkiintonen, tykkäsin! Sais olla enemmänkin tommosia dokumenttielokuvia eri aiheista.

  Mutta hauskaa kesän odotusta sinne :)

  • ia ia sanoo:

   Hahha :D Kiva kun päädyit dokkarin katsomaan ja ilmeisesti siitä hyvät fiilikset jäi! Kiitos paljon, aurinkoa alkukesään sinnekin :)

Kommentoi