keskiviikko 10. kesäkuun 2015

aika jättää hyvästit

Kyllähän mä tiesin, että tämä on jossain vaiheessa edessä. Jotenkin oon lykännyt tätä asiaa vaan niin monta kertaa, painanut ahdistavat ajatukset takaraivoon ja ajatellut, että ei vielä.. Mutta nyt on niin suuri elämänmuutos edessä, että varaa lykkäykselle ei enää ole.

myyntiinkolla

Nimittäin nyt oli vihdoinkin aika tarttua siihen suureen ja pelottavaan mörköön nimeltä MUN VAATEVARASTOT, ja jättää hyvästit vaatteille, joille mulle ei vaan ole enää käyttöä. Viikonloppuna käytiin läpi maman avustuksella koko mun tekstiiliomaisuus (johon kuului siis vaatekaappien lisäksi ihan laiton määrä alavarastoon roudattua tavaraa) ja jaoteltiin vaatteet pidettäviin ja hylättäviin. Eihän siinä mennyt kuin semmoiset seittemän tuntia :D Osa hylätyistä lähtee suoraan vaatekeräykseen, osa on semmoisia kysymysmerkkejä joille pitäisi pistää joku kirppispöytä pystyyn (kuka sen pystyttää ja missä välissä, se on sitten ihan oma mysteerinsä), mutta kaikista herkuimmat ajattelin laittaa myyntiin tänne! Ajattelin helpoimmaksi ratkaisuksi pistää vaatteet tuonne mun blogin Facebookin puolelle huutokauppaperiaatteella. Onkohan se ihan ok? Aloitellaan kuitenkin iisisti muutamalla mekolla ja yhdellä puserolla. Huutokohteet löytyy täältä, huutoaikaa vain kolme päivää eli perjantaihin 12.6. yöhön saakka!

myyntikolla1

ps. Anteeksi kun oon ollut epäaktiivinen bloggaaja, tahallisesta hämäysalusta huolimatta en ole blogia todellakaan lopettamassa! Koittakaa kestää mun kanssa tää elämäni tähänastisista kuvioista stressaavin, kyllä me vielä takaisin normaaliin päiväjärjestykseen päästään! :D


Saatat pitää myös näistä:

52 Responses to “aika jättää hyvästit”

 1. monna sanoo:

  Mä jo oikeasti pelästyin tosta otsikosta että sä lopetat! Ei tuollain saa säikytellä : DD

 2. Illuusia sanoo:

  Hui olkoon, ei saa pelotella tuollaisilla otsikoilla! D: Harmi, kun vaatekokoni ei ole sama, kuin sinulla, muuten varmasti lykkäisin paljon rahaa myytäviin vaatteisiisi!

 3. essiiij sanoo:

  Herrajjestas ku pelästyin et oot blogis lopettamassa! Onneks kyse olikin vähä erilaisesta luopumisesta. :D

 4. Joa sanoo:

  Hui saakeli kun luulin ekasta kappaleesta, että lopetat blogin. Mutta 9 vk mailman toisella puolella olleena ja rinkan kanssa matkaan lähteneenä (ei puhuta shoppailumääristä nyt tässä yhteydessä) voin sanoa, että ei sitä edes muista miltä tuntuu kun oli valinnanvaraa vaatteissa. :D

  • ia sanoo:

   Hahha :D Mä aina välillä salaa unelmoin että mäkin pärjäisin rinkallisella vaatteita!

 5. S sanoo:

  No huh mikä alku, olin jo tosiaan ihan varma et nyt oot lopettamassa blogia!

 6. Vilma sanoo:

  Hui että mä säikähdin! Mutta jos laitat tänne Kajaaniin jonnekin kirppikselle sun vaatteita niin mä olisin ainakin kiinnostunut niitä käydä kattomassa! Ja mun on pitänyt tulla viimeisen vuoden aikana tulla juttelemaan sulle h&m:ällä mutta en ole vieläkään uskaltanut, ehkä joka päivä ennen kun lähdet:'(

  • ia sanoo:

   Joo pitää kattoa jos aikataulut antais myöte vaikkapa kotikirppikselle! No voi höh, lupaat kyllä ens kerralla moikata että Vilma tässä kun törmätään! :)

 7. Tiia sanoo:

  Muuten hyvä idea mutta huono niille kenellä ei ole facebookia.. :( esim. miulle!

  • ia sanoo:

   No voi rähmä! :( Mä mietin että Facebook on parempi kuin huuto.net, jossa on taas vielä vähempi porukkaa.

 8. Taru sanoo:

  Kiitos ehin jo saada sydänkohtauksen :-D Mut pitää kyllä tsekkailla noita sun vaatteita, sulla on niin paljon kivoja että kyllä mulle varmasti joku kelpais!

  • ia sanoo:

   Pahoittelut melkein-sydäristä :D Joo käyhän kurkkaileen jos tulis jotain sinun makuun!

 9. Heitu sanoo:

  Voi kun ehdin jo pelästyä! Harvoin tulee kommentoitua, mutta tää on ollu jo vuosia yks mun lemppariblogeista :) Tsemppiä elämänmuutoksiin, kyllä me sua täällä odotetaan.
  Ps. kävin muuten taannoin kattomassa sen Matka minuksi -leffan, oli huikee <3

  • ia sanoo:

   Ihana kun kommentoit! Kiitos paljon :) Ai vitsit miten kiva kuulla että näit dokkarin, ja vielä että tykkäsit!!

 10. alisa sanoo:

  Hei ootko miettinyt että järjestäisit kotonasi vaikka semmoisen kirppiselypäivän, että sinne saisi tulla vaatteita katselemaan ja ostamaan? Sulla kuitenkin varmasti kajaanilaisia lukijoita on useampia, ja varmaan olisi helpompi (?) sinullekin, ettei tarviisi alkaa raahaamaan vaatteita kirppikselle. :)

  • ia sanoo:

   Tästä kommentista inspiroituneena aloin harkita tätä vakavasti :D Se muutaman vuoden takainen kotikirppis kun onnistui ihan kivasti! Kesäkuun aikana joku sunnuntai vois olla aika bueno, pysykäähän kuulolla!!

 11. Ida sanoo:

  Hemmetti Juulia! Mä oon lukenu sun blogia jo aika pitkään ja tykkään sun itseironisesta ja rennosta tyylistä. Sit pamautat tollasen otsikon ja mulla melkeen loppuu henki! Hitto! Haha no joo,onneks et lopeta. Tsemppiä muuttoon ja kirppishommeliin. Ps. Voisitko millään kirjoittaa sun postauksien otsikon isolla alkukirjaimella?:D

  • ia sanoo:

   Hähää :D Pahoittelut!! Ette te musta näin helposti eroon pääse ;D Kiitti tsempistä! ps. Eeeei pysty luopumaan pahasta tavasta, kurkkasin että jo tuolla 2008 oon kapinoinut sisäistä äikänmaikkaani vastaan ja kirjoittanut otsikot pienellä!

 12. Sini sanoo:

  Hui, ei saa säikytellä tuolla tavalla! Järkytyksestä toivuttuani voin kyllä mennä tsekkaamaan sun huutokaupan :)

 13. Anni sanoo:

  Oon lukenut sun blogia vuosia, välillä vähemmän ja välillä enemmän, enkä ikinä ole kommentoinut. Mutta nyt täytyy sanoa että sydän meinasi pysähtyä kun luin ekat lauseet.. :D mutta vaikka sulla olikin vaikea luopua vaatteista, täällä ollaan taas todella iloisia että kyse oli vaan vaatteista.

  • ia sanoo:

   Voi ei, pahoittelut ylimääräisistä sydämentykytyksistä :D Tai siis niiden puutteesta, ehhehe!

 14. Marsa sanoo:

  En tiedä olenko ainut, mutta voi elämä että pelästyin tuosta otsikosta. Olet julma! :D Luulin jo että on aika jättää hyvästit blogille.

 15. nore sanoo:

  Pakko myöntää että vähän säikähdin tota alotusta… :D Superpaljon tsemppiä muuton kanssa!

  Mullakin on toivottavasti edessä tän kesän jälkeen muutto, ja ihan rehellisesti eniten mua stressaa toi vaatteista luopuminen. Ei pidä antaa tilaa millekään ”no kyllä tätä ehkä vois joskus käyttää vaikken viimeseen viiteen vuoteen ookaan!” ja ”tästä tulee hyvä treenipaita/yöpaita!” -selittelyille! Pitäs varmaa tehä iso kasa kaikista ”treenipaidoista” ja miettii et tarviinko oikeesti toistakymmentä mokomaa :D

  • ia sanoo:

   Hohoo :D Kiitti! Joo, siis se oli niiin raastavaa koittaa miettiä että jos mä en oo tätä käyttänyt kahteen vuoteen niin tuunko käyttämään tulevaisuudessakaan MUTKU TÄÄ ON NIIN KIVA! Suosittelen lämpimästi ottamaan vaatekaapin läpikäyntikaveriksi jonkun makutuomarin, mieluiten suorasanaisen, joka kertoo että ei, et tartte enää kahtakymmenettä kotipaitaa ;D

 16. Milla sanoo:

  Senki ilkimys! Minä ihan kauhulla aloin lukemaan tätä postausta, että eikai se lopeta :D

 17. helmi sanoo:

  Hyi kauhia ku säikähin alussa että oot lopettamassa! Aloin lukea sun blogia silloin joskus vuosia sitten ku siitä oli Hesarissa juttu, ja siitä asti tää on pysyny ihan ehdottomana lempparina! Toivottavasti saadaan lukea sun ihania mahtavia sepostuksia vielä pitkän aikaa! <3 :)

  • ia sanoo:

   Voi siitä hesarista on jotain kolme ikuisuutta aikaa! Jospa mä jatkan bloggailua vielä seuraavatkin kolme ikuisuutta :) Kiitos kun kommentoit, ihana kuulla että tykkäät <3

 18. Miss Shi sanoo:

  Otsikkosi sai mut pelkään et oot lopettamassa bloggaamisen :D Julmaa, ei noin saa pelotella toisia….

 19. Rose sanoo:

  Voih, pelästyin niin paljon, että lopetat blogin kirjoittamisen!! Meni ihan kylmät väreet! Hui, ei saa kirjoittaa noin monitulkinnallisia tekstejä, että lukijat vetää heti omat johtopäätökset. Hui. Onneksi, onneksi kyseessä olikin ”vaan” vaatteet.

  Ja onkin aivan ihania vaatteita! Sääli, että ollaan eri kokoisia ja mulla ei edes oo facebookia, joten ei jää jossiteltavaa :) Mun illan pelastus oli se, että blogin kirjoitus jatkuu! Huh. Anteeksi, jos tää kommentti on vähän hysteerinen :)

  Tsemppiä muuttojuttuihin!

  • ia sanoo:

   Voi apua, sori!! :D Hauska ajatus tuo että pelastin sun illan tavallaan asialla jota ei ollutkaan, tai siis silleesti, tajuuthan! ;D Kiitti muuttotsempistä!

 20. Belala sanoo:

  Mulla jätti jo pumppu muutaman lyönnin välistä ku luin tota alkua… Kauhulla rullasin noiden ekojen kuvien ohi että mitä tulevan pitää ja onneks kyseessä oli vaatteet! :D Elä ennää säikyttele nuin :D

 21. Joanna sanoo:

  ILKEÄÄ!! :D

 22. Titu sanoo:

  Mää toivoisin mieluummin blogikirppistä tai huutista, koska ite en tykkää omalla nimelläni huudella vaatteita :D

  • ia sanoo:

   Mä taas aattelin että harvemmalla on huutistunnukset kuin fb-tunnukset, ja voittajaan saa helposti yhteyden! En aatellutkaan että jotakuta häiritsisi omalla nimellä huutaminen, pahoittelut :o

 23. Ellu sanoo:

  Voi mikä säikähdys tuossa alussa!!! Luin kauhulla ensimmäiset lauseet ja saatoin päästää suusta pienen kiljaisunkin… Kun tuli ilmi, että kyse on vaatteista eikä suinkaan blogin lopettamisesta, pääsi suuri helpotuksen huokaus :D tämä on oma lempparini blogeista, muutama vuosi on tullut jo seurattua!

  • ia sanoo:

   Haha, pahoittelut säikäytyksestä! :D Kiva kuulla että oot pysytellyt jo useamman vuoden päivät linjoilla, jospa tässä vielä muutama samanmoinen vuosi menee! :)

 24. Viivik sanoo:

  Huhhhh mikä aloitus postaukselle! Mutta onneks et lopeta. Siivosin kans just itse vaatekaappini, ja homma oli aikamoinen… Nyt pitäis vielä viedä vaatteet eteenpäin kierrätykseen. Tsemppiä muutoskuvioihisi!

 25. Julia sanoo:

  No mutta hei, ”you don’t know what you’ve got till it’s gone”, tämän kokemuksen jälkeen kaikki varmasti osaavat arvostaa blogiasi ihan uudella tavalla. :D <3

Kommentoi