tiistai 18. elokuun 2015

lemmikkisimpanssi

Tää on näköjään taas tämmöisiä iltoja: Ollaan katsottu tässä sohvalla en-edes-uskalla-arvata-monettako tuntia jakso toisensa perään Malcom in the Middleä (ja tuskastellaan koko ajan miten tää ei ole oikeastaan enää hauska, mutta kumpikaan ei tee asialle mitään. Ja kun uusi jakso pyörähtää Netflixistä käyntiin, niin siinähän ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin katsoa se kokonaan..), ja läppäristä akun loputtua siirryttiin kattelemaan padilta jotain eläinvideoita (tahdotaan simpanssi lemmikiksi, mistähän sais?). Nyt mä päätin ryhdistäytyä ja kirjoittaa merkinnän, samalla kun tuo toinen näyttää koko ajan ”kato nyt kun tuo jääkarhun pentu näyttää ihan pehmolelulta!”, aaw :D

olkapäät11

Tällä vaatesetillä on muuten menty nyt pari päivää putkeen! Näin työkaverilla päällä tuon H&M Trend -malliston mekon, ja se näytti niin törkeän kivalta, että päätin itsekin kurkata josko sitä olis nettikaupassa. Ja onnistuin riemukseni nappaamaan ittelleni sen jonkun parinkympin alehintaan omassa koossani, success! Se on niiin mun värinen, ja tykkään tuosta ”olenpas naruolkaiminen mekko eiku hähää en olekaan” -mallista. Paitsi että näytin tuo päällä kuulema kaukaa katsottuna siltä että mulla oli alla valkoinen paita..

olkapäät2222
Mä oon yhä edelleen keskittänyt vapaa-ajalla energiani kotijuttujen kanssa touhottamiseen. Millon tää oikein loppuu?! Ei mulla minkään aikaisemman asunnon kanssa ole kestänyt mielenkiinto pikkusisustamista kohtaan viikkoa kauempaa :D Ikeaankin tartteis vielä jossain vaiheessa päästä hakemaan yksi laatikosto (mutta mistähän mä saisin lahjottua itselleni autokyydin? Ilmaisbussi ja ratikka -kombinaatiolla ei 30 kilon laatikkoa taideta roudailla..) Huomenna mulla on vapaapäivä, ja ajattelin käydä sen kunniaksi kiertelemässä vähän jotain kirppis/second hand -kauppoja lähinnä kodinpiristysmielessä! Onko teillä jotain vinkata mulle jotain katsastamisen arvoisia mestoja mieluiten ratikkakiskojen varrelta?

olkapäät33

Oi että, kylläpä nämä kuvataltioinnit aina viimeistään muistuttavat, että edellisestä kampaajakerrasta on kulunut aivan laittoman pitkä aika. Mä ajattelin koittaa sinnitellä tällä tukalla vielä kolmen viikon verran, jolloin koittaa kesäloma ja pääsisin reissaamaan vakkarikampaajan penkkiin. Tulispa jo huopahattukelit, helpottaisi juurikasvun piilotusoperaatiota huomattavasti!

olkapäät44

Nyt vielä yksi virtahepovideo, sitten nukkumaan!


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “lemmikkisimpanssi”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihanat kengät :) Onk sul vaaleat sukkahousut jalas ? Oot tosi nätti :)
  -Judy-

 2. Avatar hanna sanoo:

  Upea mekko, ihan sun näköinen! Niin ja minttulaukku kruunaa kyllä koko asun, aivan ihana kombo! :) Ja tuo Netflix on niin tuttu – meillä pyörii tällä hetkellä himym, en oo koskaan niitä kattonut ja poikakaveri sai mut koukutettua kys. sarjaan! :D Kolmoskausi vasta menossa!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Haha joo, mä olin kanssa ensin tosi HIMYM-vastainen ja päätin yhden jakson perusteella että ihan tyhmä sarja, mutta sitten jotenkin katsoin hups vain kaikki kahdeksan kautta :D

 3. Avatar Sra sanoo:

  Moi!

  En oo ihan varma missä asut (tosin kuvien perusteella mulla on joku aavistus :)), mutta suosittelisin ainakin second hand-seuraavia:
  -Mekkomania Töölössä
  -Ansa Second Hand Kalliossa
  -Frida Marina Kalliossa (tässä samassa on myös kirppis, sisustusputiikki ja kahvila!) :)

  Ja kirppareista varmaan se Kaivarin Kanuuna… Mut Kalliossa taitaa olla niidenkin suhteen ihan hyvät apajat :)

  Hauskaa kiertelyä!

 4. Avatar Minna sanoo:

  Sä se sitten onnistut yhdistelemään kaikkia kirkkaita värejä yhteen ja näyttämään hyvältä vähän epätavallisemmissakin yhdistelmissä! <3 :)

 5. Avatar magic- sanoo:

  Ompa kiva mekko, sopii sulle :)Hyvä vaihtoehto hatulle näin lämpimille säille voisi olla huivi, tähän tyyliin: http://www.olivialehti.fi/nelliinan-vaatehuone/2015/01/ompeluhommia/

  • ia ia sanoo:

   Heii toi näyttää kyllä tosi kivalta! Kiitos vinkistä, pitääpä kaivella josko multa löytyis sopivia huiveja :)

 6. Avatar Laura sanoo:

  Moikka! Luin sun blogia joskus ikuisuus sitten (eli varmaan joskus 2011-2012?) säännöllisesti, mut sit se jotenki jäi, enkä nyt oo yhtään kärryillä, vaikka äske monta sivua postauksia luinki (olin unohtanu kui mukavaa luettavaa sun blogi on!). Asut nykyään siis Helsingissä? Muutitko ihan huvikseen vai? Ja onko sulla vielä sama miekkonen ku sillo muinoin? En tiiä kui oleellisia noi asiat on tietää jatkon kannalta, mut on kiva tietää kenen blogia seuraa :D Ei muuta, keep up the good work, laitan sun blogin taas kirjanmerkkeihi ku oot nii kamalan sulonen!

  • ia ia sanoo:

   Tervetuloa takaisin! :D Asun joo nykyään Helsingissä, muutin sen samaisen miekkosen perässä (joka lähti tänne opiskelemaan) joka mulla on ollut jo reilut kymmenen vuotta :D Ja toki mä töitä täällä teen, samassa firmassa kuin aikaisemminkin :) Kiva kun sain tehdä comebackin sun kirjanmerkkeihin, kysy vaan jos vielä jokin askarruttaa! :D

 7. Avatar Anna sanoo:

  Jos jaksat lähteä sporakiskoilta metrokiskoille, suosittelen lämpimästi itäkeskuksen kierrätyskeskusta! Tilat ovat paljon freesimmät kuin Kyläsaaressa ja (sisustus-, kirja- ja välillä vaate-) löytöjäkin tekee paremmin! Itse löysin sieltä pari viikkoa sitten ikuisuuden etsimäni nojatuolin kolmellakympillä :)

  • ia ia sanoo:

   Oi vitsit, kuulostaapa kivalta! Kävin siellä Arabian kulmilla sijaitsevassa kierrätyskeskuksessa joku aika sitten, mutta sieltä ei löytynyt oikein mitään. Täytyykin tsekata toi itis!

 8. Avatar Anne sanoo:

  Vallilan mkasiineihin avautuu tai on avautunut konepaja bruno -niminen kirppis, josta tulee kait Helsinngin suurin kirppis. Jossain mainostettiin, että se olis avautunut viikonloppukirppiksenä kesäkuussa.

 9. Avatar Jenna sanoo:

  Moi, kirppareista ite suosittelen ainakin:

  – Kaboom! Albertinkadulla
  – Kampin kirpputori
  – Kaivarin Kanuuna (Eirassa) :)

 10. Avatar Mävaan sanoo:

  Mistä on tuo ihana laukku??? TAHTOO! Onks miten uusi? saiskohan vielä kaupasta? Aivan ihana!

Kommentoi