tiistai 22. syyskuun 2015

vihreän toinen tuleminen

Täytin eilen 26. Eli virallisesti lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä ollaan.. Mutta oon tehnyt asian suhteen etukäteiskriiseilyvalmistelut jo hyvissä ajoin kuluneen vuoden aikana, joten enää ei oikeastaan tunnu missään :D Tosin nyt taitais olla aika vaihtaa tuohon sivupalkkiin jo vähän korrektimpi luku kuin tuo muinainen kaksnelonen. Joko ollaan siinä pisteessä, että ikä pitäis jättää kokonaan pois? Tai vaihtaa johonkin ei-ketään-huijaavaan ”twenty-something” -kamaan, ehheh..

synttäriasu1

Nomutta, synttärit sattui sateiselle maanantaille, joten mitään sen kummempia juhlallisuuksia ei järjestetty, käytiin kahdestaan syömässä ja leffassa lahjalipuilla. Pyysin nappaamaan parit kuvat kun käppäiltiin syömästä kotiinpäin. Huulipunat oli syöty burgereiden mukana, tihkusade oli kastellut tukkaa ja ulkona oli hämärtynyt jo siihen malliin, että kuvanlaatu lähenteli perunaa.. Mutta ei se ole aina niin justiinsa, eihän!

synttäriasu2

Päällä oli H&M:ää. Voisin jopa julistaa uudeksi lempivärikseni tuon puseron oliivinvihreän! Mulla oli joskus yläasteella vuoden pari kestänyt vastavärioivalluksen vauhdittama vihreä vaihe, jolloin en pukenut punaisen tukkani kaveriksi juuri mitään muuta kuin myrkynvihreää, jonka jälkeen päädyin vihreävieroitukseen ja kyseinen väri kaikissa sävyissään katosi aika lahjakkaasti mun vaatekaapista. Mutta nyt saattas olla vihdoin aika vihreän toiselle tulemiselle..!

synttäriasu3

synttäriasu4

Synttäreiden kunniaksi oli kiva meikkailla vähän pitemmän kaavan kautta, ja päädyin askartelemaan silmiin tommoisen vihertävän silmämeikin!

idsynttärimeikit2

Siitä tuli aika hauska, ja päätin haudata muhun juurtuneen meikkiväriopin jonka mukaan sinisille silmille käy vaan ruskeat luomivärit.

synttärimeikitTänään käyn vielä vihoviimeisen lomapäivän kunniaksi yksillä synttärikahveilla, ja sitten se kai alkaa olla aika palata arkeen. Mutta vielä hetki ultimaattista löhöilyä ja kaksi viimeistä jaksoa Gossip Girliä. Siis oikeasti viimeistä, apua! Tää on aikakauden loppu! :D


Saatat pitää myös näistä:

32 Responses to “vihreän toinen tuleminen”

 1. Avatar anniina sanoo:

  ekana kiinnitin huomiota tohon ihanan väriseen seinään! ja sit puserokin on aika ihanan värinen. ja sit myös sun tukka. hyvä yhdistelmä :-)

 2. Avatar Minna sanoo:

  Paljon onnea! :)
  Asu ja meikki on tosi kivoja! :) Hyvä, että hautasit juurtuneet meikkivärisäännöt! Ruskeilla sävyillä saa hienojakin meikkejä aikaiseksi, mutta omassa käytössä en kyllä syty – liian tylsää =/

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Joo mä olin kyllä pitkään ruskeiden sävyjen suurkuluttaja ja onhan ne ihanan helppoja, mutta välillä on kiva kokeilla jotain muutakin :)

 3. Avatar Nisha sanoo:

  Aapua, aivan ihana silmameikki (ja kauniit silmat)! Pitaapa kokeilla itsekin, oon niin laiska meikkaamaan etta jos luomivaria kaytan, niin se on aina sellainen perus haaleanruskea pikasotku :l

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Joo toi on kivaa vaihtelua just sille perus haaleanruskealle sotkulle mitä itsekin yleensä harrastan :D

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  mitä! etkä täyttäny.

 5. Avatar Liinu sanoo:

  Hei onnea!!! Eikä tarvii sivupalkista mitään ikää poistaa, se on kiva vaan siellä olemassa ;) Ja on kyllä tosissaan hauska silmämeikki!

  Oon ollut vähän saamaton ton koko Matka minuksi -asian kanssa ja luulin jo, etten harmikseni tuu koko leffaa koskaan näkemäänkään. Onneks Sellossa toi meni kuitenkin vielä yhen viikon, joten pääsin sen vihdoinkin näkemään! Ja olihan se aika hyvä ja visuaalisestikin tosi nätti. Se anto susta yhtä mukavan kuvan kuin blogikin, jollei jopa vielä mukavamman :) Ihanaa, kun uskallat pukeutua just oman tyylis mukaisesti!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! :) Kiva kun päädyit leffan vielä näkemään! Se on visuaalisesti joo tosi kiva, vaikka mun mielestä se loppujen lopuksi antaa minusta aika yksipuolisen kuvan, varsinkin niiden kahden muun rankemman elämäntarinan rinnalla :P

 6. Synttärionnitteluja! Eipä se kriiseily mitään auta mut oon huomannut et toi mun lähestyvä kaksvitonen aiheuttaa kanssa pientä hermoilua :D Ihana toi sun meikki myös!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Haha, sitä ollaan sit puolivälissä viittäkymppiä, mietippä sitä ;D Onnea jo sinnekin näin etukäteen!

 7. Avatar Riikkanen sanoo:

  Myöhästyneet synttärionnittelut kivalle bloggaajalle!

 8. Avatar Mira sanoo:

  No nyt on meinaan hieno silmämeikki! Ja hyvää synttäriä :)

 9. Avatar Tinja sanoo:

  Onneksi olkoon! Itsehän täytän 26 nyt perjantaina :-DD

 10. Avatar Maria sanoo:

  Hei paljon onnea! Ja siis todella kaunis silmämeikki!! :’o En halua kuulostaa tylyltä, mutta vielä jokunen kuukausi sitten tehtyihin verrattuna nää viimeisimmät ovat olleet melkoista priimaa! :) Luomiväritaiteiluja on myös melko vaikeaa valokuvata tosin, mutta kaikesta huolimatta nää onnistui loistavasti. :) Ja höpsis etteikö muka sinisilmäiset saisi käyttää vihreää (tai mitä vaan muuta kuin ruskeaa)! Sulla taitaa muutenkin olla saman kaltaiset simmut kuin mulla, jotka alkavat hieman vihertää kun päällä on jotain vihreää väriä. ^^ Rohkeesti vaan kaikkia värejä jatkossakin!<3

  • ia ia sanoo:

   Hahhah, kiva jos jonkinasteista kehitystä on ollut havaittavissa :D Kiitos paljon! Mä kans ihmettelin että miten noi silmät noin vihreiltä alkoi näyttää, en mä noita kuvia nyt mielestäni niin rajusti muokannut :D

 11. Avatar Annie Mink sanoo:

  Ihanat synttärionnittelut :) Ihana toi sun silmämeikki, käy tosi hyvin! Ja katsoin eka noita asukuvia, että onpa kivoja ja ihana tausta, just hyviä siis :)

 12. Avatar juusto sanoo:

  Paljon onnea syntymäpäivän johdosta :-) eikös teillä ole poikaystäväsi kanssa sama syntymäpäivä (toivottavasti en nolosti sotke toiseen blogiin!!), joten onnea hänellekin.

 13. Avatar Monsku sanoo:

  Tässä kohdassa kuuluisi sanoa kaikki kliseet ”ikä on vain numero”, ”ihminen on sen ikäinen kuin tuntee olevansa”, ”kolmekymppisenä se elämä vasta alkaa” ja mitä kaikkia näitä nyt on, mutta jätän sanomatta. Ei muuta kuin hirmuisot synttärionnittelut ia, 26 on uusi 16, tai jotain… :D Tosi hienon meikin oot askarrellut, saa sun silmät näyttämään ihan turkooseilta. Kyllä toi vihreä tosiaan sopii sulle, missä muodossa ja sävyssä tahansa. Multa on mennyt kyllä ohi, että sinisilmäisille ei muka kävis muu kuin ruskea, ja sitäpaitsi, eikö säännöt oo tehty rikottaviksi? (Näin vielä yks klisee tähän loppuun!) :D

  • ia ia sanoo:

   Haha, no toi olis aika lohdullinen että 26 on uus 16 :D Kiitos paljon onnitteluista ja hauskasta kommentista! Sinisilmäisiä siis korostaa ruskean sävyt niin kai mä oon sen sitten joksikin säännöksi keksinyt laittaa. Mutta hyvä loppuklisee ;D

 14. Avatar hanna sanoo:

  Tuhannesti onnea! Niin ja vihreä on iskenyt muhunkin tänä syksynä, tosin ei tälläisenä oliivinvihreänä vaan sellaisena tummana metsänvihreänä, jota löytyy mm. H&Mltäkin :D Ostin heti pari paitaa siinä värissä, en pystynyt vastustamaan kiusausta!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 15. Avatar Niiskuneiti sanoo:

  Mitä oot opiskellut ja mitä teet työkses? En oo vähään aikaan lukenu sun blogias kunnes löysin tän tänää sattumalta. Varmaan oot maininnutkin asiasta, mut jollet, voitko tehä postauksen opiskeluistasi ja ammatistasi/työstäsi? :)

  Hyvää syntymäpäivää! Mul ois enemmänki kirjotettavaa ja ihmeteltävää, mut täytyy lähtee töihi! Palaan myöhemmi lukee sun blogia :)

  • ia ia sanoo:

   Opiskelin ammattikorkeassa liiketaloutta ja tein esimieshommia, mutta tällä hetkellä työskentelen myyjänä :) Muutin pari kuukautta sitten kotikaupungistani miehen perässä etelämpään. Piakkoin on itseasiassa tulossa merkintää jotka liippaavat vähän juurikin aihetta opinnot+työ, joten pysyhän kuulolla! Tervetuloa lueskelemaan ja kommentoimaan jatkossakin :)

 16. Avatar Taru sanoo:

  Synttärionnittelut! :) Vaikka oletkin virallisesti lähempänä kolmea kuin kahtakymmentä, niin muista välillä vähän olla hölmö ja leikkiä! Se pitää mielen lapsellisena :D Ah, toi sun paita on vaan NIIN nätti… Ja höpsis, jatka vihreän luomivärin käyttämistä, mun mielestä se jotenkin korostaa sun omien silmien väriä!

Kommentoi