perjantai 25. syyskuun 2015

päivän naama ja H&M Beauty -testailua

Koska muutama ilmaisi kiinnostuksensa niitä lauantai videona -merkinnän videolla vilahtaneita H&M:n uusia meikkejä kohtaan, niin ajattelin askarrella niistä ihan oman merkintänsä! Ja uudet meikit – ah miten hyvä tekosyy koittaa tehdä taas yksi meikkivideo. En mä tiedä saako näistä kukaan mitään irti, mutta näitä on yllättävän kiva tehdä! Parin erittäin jäisen yrityksen jälkeen tulin tosin siihen lopputulokseen, etten osaa meikata ja puhua yhtä aikaa, joten nauhoittelinpa tuohon sitten hetken mielijohteesta tommoisen hyvin laiskan voice overin. Olis pitänyt ottaa ehkä vähän mukaansatempaavampi äänensävy tai edes jokin suurpiirteinen käsikirjoitus siihen eteen, semmoiseksi ”nosiismikätäänyon” -setiksihän tuo meni.. Arvoin kaksi iltaa tämän julkaisun ja roskakoriin heittämisen välillä, mutta anti mennä nyt sitten. Jospa tuosta noloudesta joku jotain hupia repisi!

Kaikki videolla käytetyt tuotteet:

 • Blistex Happy Lips (Mango) *
 • Vichy Dermablend Compact meikkivoide (15 Opal) *
 • Maybelline Fit Me peitevoide (10 Light)
 • H&M Beauty Colur Essence Eyecream voideluomiväri (Countess)
 • H&M Beauty High Impact Eye Colour luomiväri (Russet Rose)
 • TheBalm Mary-Lou Manizer highlighter
 • H&M Beauty kulmakynä (caramel brown)
 • Lumene Natural Code kulmageeli (Transparent) *
 • Rimmel Stay Matte puuteri (001 Transparent)
 • Mac Mineralize Skinfinish aurinkopuuteri (Medium Dark)
 • Nars poskipuna (Orgasm)
 • Rimmel Kate Moss huulipuna (12)

* = saatu blogin kautta.

hmmeikki3hmmeikki1hmmeikki2Mukavaa viikonloppua! Mä painun pikkuhiljaa pehkuihin venyttelemään ja kohti huomista työvuoroa. Oon harjoitellut viime yönä varmaan jotain päälläseisontaa, niskat on nimittäin ihan kauhian kipeät! Jos ei oo semmosta kauratyynyä, niin ajaako saman asian jos laittaa tyynyliinaan kaurahiutaleita ja mikroon? Hmm..


Saatat pitää myös näistä:

30 Responses to “päivän naama ja H&M Beauty -testailua”

 1. Mantu K sanoo:

  Hihi ihana video! En yleensä jaksa kattoo mitään meikkivideoita (koska en osaa meikata ja oon liian laiska opettelemaan) mut tää oli kaikessa viihdyttävyydessään täys kymppi! (Hyvällä!) Oot söötti! :-)

  • ia sanoo:

   Hoho no kiva jos tykkäsit :D Kiitti! Mä en pysty kattomaan tuota enää ite ollenkaan :D

 2. essi sanoo:

  Sun Kate-huulipuna näyttää uudelta, osaatko sanoa missä niitä myydään? Ostin omani ulkomailta ja sen jälkeen yrittäny kissojen ja koirien kanssa metsästää sitä Suomesta, mutta ei löydy ;(

  • ia sanoo:

   Itseasiassa se ei ole kovin uusi, mutta en oo käyttänyt sitä hirveesti :D Tilasin muistaakseni Feeluniquelta, siellä noita Kate-punia näyttää olevan tälläkin hetkellä! :)

 3. Nuppu sanoo:

  No höh, tää mikään nolo ollu, vaan oikein kiva ja pirtsakka video! Kiva oli kattoo meikkailuja; sulla on jotenkin ammattilaisen ote ja kun vielä lopputulos on noin siisti ja hyvännäkönen, niin avot :) Itte oon meikkaamisen suhteen tosi laiska ja avuton,ja yleensä meenkin ihan vaan ripsari+meikkivoide+puuteri -linjalla… Suuri saavutus on, jos saan joku kerta tuon lisäksi vielä jotain luomivärihommelia sudittua :D Toisaalta tykkään kyllä omista silmistäni ihan sellaisenaan; johtunee siitä, että omistan luonnostaan pitkät ripset, joita usein luullaan tekoripsiksi… Mun kohdalla pari kerrosta ripisiväriä vetää ihmisten huomion toivon mukaan ja todennäköisesti (ainakin kommenteista päätellen!) pois siitä muun naaman meikittömyydestä, kun kaikki vaan ihastelee ”ihanan pitkiä ja näyttäviä ripisiä” ;)

  ”Jos ei oo semmosta kauratyynyä, niin ajaako saman asian jos laittaa tyynyliinaan kaurahiutaleita ja mikroon?” Tuosta en osaa sanoa, toimisko tommonen, mutta hei, olisko tulevaa joulua aatellen tuo kauratyyny hyvä lahjavinkki joulupukille…? ;D Mulla on ollu tommonen jo iät ja ajat ja en kyllä osais enää elää ilman! Kun käyttää pakkasessa, niin toimii hyvin myös viilennyksen tarpeeseen ;)

  • ia sanoo:

   Kiva jos tykkäsit! :) Just hyvältä kuulostaa sun meikkisetti, sitä helpommallahan sitä aamuisin selviää mitä vähemmällä pärjää! Olispa mullakin semmoset räpsyttimet :) Ja jos ei arkisin paljoa meikkaa niin sitten on niin iisiä saada spesiaalimpaan tilaisuuteen juhlavampi meikkikin, pelkkä eyelinerkin tekee ihmeitä! Hoho, pitäis varmaan toivoa. En oo koskaan tajunnut että sitä vois käyttää viilennykseenkin?!

   • Nuppu sanoo:

    Se on niin monikäyttöinen, että ehottomasti toimii myös kylmänä! Esim. kesällä jos lämpömittarit paukuttaa jossain yli +30 asteen, eikä millään saa nukuttua vaikka on tuulettimet ja räppänät auki, niin isken vaan tuon kauratyynyn pakkaseen, otan nukkumaan mennessä sieltä pois ja asettelen esim. jalkojen päälle –> viilentää ihanasti ja on ees pieni mahollisuus saada helteestä huolimatta nukuttua ;) Toimii myös sillon, jos on käynyt jokin haaveri ja tarvii jotain kylmää esim. turvotuksen laskemiseen :)

    • ia sanoo:

     Tää pitää kyllä muistaa viimeistään ens kesänä, meidän kämppä on nimittäin todella tukala helteellä! Nyt talven ehkä pärjäis ennemmin sen lämmitetyn version kanssa :D

 4. Annie Mink sanoo:

  Siis toi video oli kaikkine hassuuksineen niin ihana! :D Oot siinä niin aito! Paljon parempi ku joku tarkkaan harkittu ja harjoiteltu versio :) Ja meikki näytti tosi kauniilta, pitäis itsekin opetella käyttämään luomivärejä..

  • ia sanoo:

   No kiitos ihana Annie :D Ehkä mä en sitten vielä tälle iltaa tätä poista, haha. Mäkin oon oppinut luomiväreihin vasta viime vuosina, jännä kun joskus en käyttänyt ollenkaan ja nyt ei osaa olla ilman!

 5. Tinja sanoo:

  Voi että, kuinka ihana video :-) Musta oot toteuttanut sen tosi hyvin, voice overi toimii ja sulla on kiva ääni :-)

 6. Sanjana sanoo:

  Ei oo varmaan ikinä kiinnostanu meikkivideo näin paljoa :D ja iski akuutti huiskujen (mitä nuo karvaset meikinlaittovälineet on, apua mikä blackout :D) tarve! tähän asti oon käyttäny vaan nuita sienipäisiä. Ja alko himottaa tuollane aurinkopuuteri, en nimittäi omista sellasta ja oon aina niin kalpea, en oo vaan tienny miten sitä käytetään…. oijoi, pitäs kyllä satsata meikkeihin!
  Mutta kiva video, oli mukava katsoa ^^

  • ia sanoo:

   Hehoo, no kiva jos viihdytti :D Huiskut on kyllä ihan kelpo synonyymi siveltimille! Siitä vaan aurinkopuuterin ostoon, esim. Lumenelta löytyy yks kiva vaalea sävy meille kalpeammille! Kiitos kommentista, Sanjana :)

 7. Ellu sanoo:

  Toi meikki näyttää kyllä tosi kivalta! Ihania noi meikkien sävyjen ääntämiset, oli sangen ihastuttava ja aidon oloinen video :)

 8. Jeanette sanoo:

  Tää oli hyvä video ;) Voi että kun omakin meikkailu menisi aina noin hyvin. Aamun ensimmäinen puolituntia kotona meikki näyttää hyvälle ja heti kun menet töihin ja kurkkaat peilistä niin naama on kerinnyt muuttua ihan kivasta ei hmm.. niin kivaksi ja meikki näyttää ihan lässähtäneeltä.
  Oot kyllä tosi symppis tyyppi ja saapi laittaa lisää videopostauksia niitä on kiva katsoa =)

  • ia sanoo:

   Kiva kun tykkäsit! :) Haha tuo on kyllä niin totta, itellä todellisuus iskee vasten kasvoja usein sillon kun katson työpäivän päätteeks peiliin. Minnes se meikkivoide katosikaan.. :D Kiitos kommentista, tulipa hyvä mieli!

 9. Monsku sanoo:

  Kivaa kun nyt tuli juttua noista H&M:n meikeistä, ja vielä videon muodossa, kiitos! Musta nämä sun videot on tosi kivoja, vaikka itse niitä aina (ihan syyttä) mollaatkin. ;) Ihan kelvollisiltahan nuo meikit hintaansa nähden vaikutti, kiinnostuin kovasti tuosta voidemaisesta luomiväristä. Ja siveltimistä. Ja sivellinputsarista. Okei, täytynee raahata ahteri sinne myymälään testailemaan. :D Mahtavan innovatiivinen DIY kauratyynyidea, kerro sitten, miten toimi! :D

  • ia sanoo:

   Jei, kiva jos tästä oli hyötyä! Mulla on hirveet kompleksit noiden videoiden suhteen, mutta silti niitä tykkään tehdä, hah :D Käyhän myymälässä testailemassa, sävyvalikoimaa on ihan sairaasti! Joo mä kerron sitten mitä meille mikrolle kuuluu tyynyliinaepisodin jälkeen ;D

 10. Satu sanoo:

  Ai vitsit mikä aamun piristysruiske heti alkuun. Ei yhtään hassumpi video noinkin toteutettuna, että äänes tulee päälle. Saitpahan meikatessa keskittyä just siihen itse asiaan. Hymy nousi korviin aina, kun kerroit tuotteet nimeltä. Ihan loistava video! :)

 11. Odeeeee sanoo:

  Mainio video! Toi hymyä ja naurua sunnuntaipäivään :)

 12. Hanna sanoo:

  Paras meikkivideo minkä olen ikinä nähnyt, kiitos ihana! ^.^

 13. Siiri sanoo:

  ihana video!! :D

 14. Kristuli sanoo:

  Ihan supersymppis video :D

Kommentoi