sunnuntai 04. lokakuun 2015

syyskuun lempparit

Jahas, se on sitten toinen kesä takana kun kuukauden lempparit veti lonkkaa kolme kuukautta putkeen.. Mutta nyt komennus takaisin normaaliin aikatauluun ja syyskuun lempparit ilmoille!

LEMPIVAATE

syyskuunlempparit1

Syyskuun ajan olen käytännössä katsoen asunut tuossa takissa. Se hengaili kotikaupungin R-Collectionilla puoleen hintaan miesten rekissä, mutta päädyin testaamaan sitä siitä sukupuoliristiriidasta huolimatta. Myyjäkin tuli sovituskopeilla mallaillessani vienosti huikkaamaan, että tuohan on siis miesten malli, meillä löytyy samaa materiaalia oleva versio myös naisille.. :D Mutta ei se naisten malli ollut tyköistuvuudessaan yhtään niin kiva, kuin tuo rento rotsi!  Se on 100 % hamppua ja painaa aivan jumalattomasti, oikein turvallinen majapaikka lymyillä syysviimaa piilossa.

LEMPIASUSTE

syyskuunlempparit5

Onhan tuoksu asuste? On on. Sain synttärilahjaksi äipältä pitkään ihastelemani Marc Jacobsin Daisy Dreamin! Tuoksun virallisten speksien mukaan siinä on alkutuoksussa karhunvatukkaa, greippiä ja päärynää, sydäntuoksussa jasmiinia, litsiä ja sinistä viesterin kukkaa, ja jälkituoksussa valkoista puuta, myskiä ja kookosvettä. Siis anteeksi mitä? Mä pysyin kärryillä tuohon päärynään asti, miltä tuoksuu valkoinen puu?! Mutta mun mittarilla tuo on ihanan kevyt ja raikas arkituoksu, ei tippaakaan liian makea. (Aina kuvanmuokkausvaiheessa sitä muistaa miten riemukasta on kuvata kiiltäviä pintoja: Tuolta korkista oli bongattavissa ennen blurrausta sekä kuvaaja, sotkuinen makuuhuone, että sängyllä kirjaa lukenut jalkoja heiluttava poikaystävä :D)

LEMPIKOSMETIIKKA

syyskuunlempparit6

Syyskuussa tilasin itselleni pitkien henkisten taisteluiden jälkeen tuon ihan liian kalliin mutta järjettömän nätin Stilan paletin. Mutku ruusukultainen pakkaus ja 12 lämpimän neutraalia sävyä sekä shimmerisenä että mattana, ahhhnam.. Se on viralliselta nimeltään Eyes Are The Window -palettisarjaa sävyssä Soul. Ihan liikaa en ole sitä vielä uskaltautunut käyttämään, mutta on kyllä hands down nätein omistamani paletti!

LEMPIOSTOS

syyskuunlempparit4

Syyskuussa eniten iloa arkeen on tuottanut tuo Indiskasta löytynyt take away -kahvimuki. Siihen mahtuu just optimaalinen Taika-mukin vetoinen aamuannos kahvia, jonka olen napannut aikaisina aamuina mukaan työmatkalle, kun se yleensä aamukahvin juontiin kuluva kymppiminuuttinen on mennyt mieluummin vielä kerran torkkunapin painamiseen. Ei vituta viluta se kylmässä ja pimeässä aamussa värjöttely yhtään niin paljoa, kun näpeissä lämmittää kuuma kahvi!

LEMPIESINE

syyskuunlempparit3

Miten nättejä onkaan nuo Fazerin uudet lakupakkaukset! Mulla on sormet hamunneet monena kauppareissuna noita mustavalkolaatikoita kohti, ja voi sitä riemua kun Fazer sattui lähettämään maisteltavaksi koko uutuussetin. Ollaan raaskittu syödä vasta nuo Madagascar Vanilla -lakut, mutta sunnuntain kunniaks vois korkata erityisen hyvältä kuulostavan Soft Caramel -pussin.

LEMPIRUOKA

syyskuunlempparit7

Syyskuussa oli myös mun synttärit, ja synttärikakkupala tuli nautittua ystävän kanssa Fazer Caféssa. Oliskohan se ollut viralliselta nimeltään mustikka-valkosuklaakakku, mutta mulle se jäi mieleen nimellä ”apuamitenvoiollakakkunäinihanaaihankupilvenhattaraasöis”: Se oli niiin pehmeenhötöistä, nam!

LEMPITEKEMINEN

idsyyskuunlempparit2

Syyskuussa mua riemastutti erityisesti mun viherkasvien hoito, jotka on vastoin kaikkia luonnonlakeja VIELÄKIN HENGISSÄ! Erityisesti oon iloinnut mun peikonlehdestä, josta oon bongaillut uusia pieniä lehtikääröjä jo useampana aamuna. Jeeeee, oon tehnyt jotain oikein! (Vaikka mun mehikasvi piti heittää roskiin koska löysin sieltä jotain pienenpieniä toukkia?!?!? Hyiyäk sen ällötyksen määrää.. Mistä ne on edes sinne tulleet?! Mutta oon kovasti koittanut unohtaa tämän mieltäni suuresti järkyttäneen tragedian ja keskittyä muihin kasvatteihini.)

Nyt me kehitetään jotain syötävää ja lähdetään sitten sunnuntain kunniaksi leffaan! Rentoja viikonlopunrippeitä!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “syyskuun lempparit”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  mulla on myös nyt joku ihme viherkasvi-innostus! tai ainaki olen ostanu ny viimisen parin kuukauden aikana jopa kaks kakkaraa (ihan vapaaehtosesti!) ja ennen ne ei olis voinu minua vähempää kiinnostaa, onnistuin tappamaan kaikki lahja- ja tuparikukatki. mulla on onneksi tässä projektissa tukena tuo kanssa-asukki, joka on joku kukkaihmisten esiäiti, joka supermyrskyn aikana istu parvekkeella suojelemassa auringonkukkiaan ja automaattisesti hoitaa minunki kakkaroita silloin ku unohdan kastella ne kolmena viikkona putkeen.

  mutta juu, takki on superkiva, mie olen alkanu tsekkaamaan ihan tarkotuksella myös miestenpuolet aina kaupoille eksyessäni, sillä jostain syystä mallien lisäksi myös materiaalit tuppaa olemaan parempia miestenpuolella. henkkikselläki naisten neuleet on lähes aina jotain akryylisekotusta, kun taas miehille on tarjolla puuvillaaki. ja niille on kivempia pipoja ku kai aatellaan, että miehillä on isompi pää, joten ne löpöttää päässä kivemmin :D

  tykkään muuten erityisen paljon tämän postauksen kuvista, muokkaukset on fleek!

  • ia ia sanoo:

   Hehe, no pääasia että ne jonkun huolenpidolla pysyy hengissä! :D Miestenpuolelta löytyy kyllä tosiaan yllättävän hyviä matskuja, neuleiden kohdalla oon huomannut saman että sieltä bongailee tosi herkästi 100 % puuvillaisia juttuja. Voi kiitos paljon, kiva kuulla! :)

 2. Huuuh, tuo kakku näyttää just semmoselta hiuksia nostattavan hyvältä. Rupes myös tekemään kovasti mieli lakuja.

  Ja tuo kuppi! Mun on kertakaikkiaan saatava tollanen! Onneksi parin viikon päästä Helsinkiin = Indiskaan.

  Kivaa leffailtaa! :)

  • ia ia sanoo:

   No sitä se olikin! Hehe, käyhä nappaamassa kaupasta maanantaiherkuksi vähän lakua :D Nuo soft caramelit oli niiiin herkkua.. Toivottavasti löydät vielä oman mukisi, ja kivaa Helsingin reissua! :)

 3. Avatar Ellu sanoo:

  Tätä on odotettu! Pelkäsin jo, että olet hyllyttänyt koko kuukauden lempparit -homman, kun ei ole näkynyt näitä postauksia :D
  Ja nuo kynnet tuossa kahvimuki-kuvassa näyttää ihan samanlaisilta mitä tein vähän aika sitten, vieläpä samoissa väreissä :D
  Nuo Fazerin uudet lakut on kyllä kans pieni pala taivasta! <3

  • ia ia sanoo:

   Hehe, ne oli kesätauolla vaan! Kiva että näistä vielä joku tykkää :) Heh joo, tein pitkästä aikaa pilvenreunat kun oli nuo allaolevat tummat lakat lohkeilleet kärjistä enkä jaksanut tehdä kokonaan uusia!

 4. Avatar Minna sanoo:

  Niin nättejä kuvia taas! :) Sä kyllä osaat tän homman!

 5. Avatar juusto sanoo:

  Olipa hauska postaus, kirjoitat kyllä todella hyvin ja elävästi :D

 6. Avatar Taru sanoo:

  Mun ostoslistalla on take away -kahvitermari. Nyt oon tosiaan huomannut, että aamuisin ei hirveästi innosta lukea uutisia ja juoda kahvia, vaan torkkuu mieluummin sen kymmenen minuuttia. Ajelen töihin semmonen vajaa puoli tuntia, niin autoon olis kiva saada kuppi kahvia niin, että se pysyis vielä lämpimänä. PS. Ihanaa, kun etusivulla komeilee toi sun niin kaunis paitis! Miten joku väri voi olla noin ruma, mutta niin kaunis?! :D

  • ia ia sanoo:

   No aivan ehdottomasti tarttet kyllä termarimukin! Kantsii hankkia semmonen kunnon teräksinen että pysyy varmasti kahvit koko matkan lämpimänä :) Miks mä en tajunnut yhtään että missä etusivulla komeilee paitis? :D

 7. Avatar Riia sanoo:

  Valloittava muki! ❤

  Oispa kiva nähdä postaus sun meikkikokoelmasta!

 8. Avatar Kirsi sanoo:

  Rakastuin tuohon kahvikuppiin! Mun on saatava samanlainen! :D

 9. Avatar Maijjuhei sanoo:

  Tiiäkkö! Ihastuin eilen tätä kahtoessa tuohon takkiin niin kovasti, että pakko oli töitten jälkeen polkasta rokserille ja kotiuttaa viimenen kappale naisten mallia! :D

Kommentoi