keskiviikko 04. marraskuun 2015

koslalliset syyskuvat

Kuvanottohetkellä: ”Hei hei hei kato miten nättejä puita ja lehtiä ja värejä ja aurinko pilkistää ja joo otetaan tässä ne kuvat aijaijai!!”

Kotona koneen äärellä: ”Ai jaa. Mun takana meni autotie ja kuvassa on kadullinen koslia..” Kevyt palautus maan pinnalle kuvista, joiden mä kuvittelin olevan oikein erityisen ihania ja syksyisiä :D

syksyasu2

No mut anti nyt mennä, kun uusintaottoon ei taida olla enää tämän vuoden puolella mahdollisuutta: Tuuli on tuntunut vieneen mennessään kaikki lehdet puista maahan pyörimään niiksi jättimäisiksi rapiseviksi kasoiksi, joiden kohdalla on vaan pakko kahlata läpi eikä kiertää lehtikasaa. Sama efekti on muuten sadesäällä lätäköiden kanssa: Jos sulla on kumpparit jalassa, niin lätäköiden päältä on vaan pakko kävellä. Niin, ja alkutalvella jäätyneiden lätäköiden päältä on rikottava se ohut jää rits rats. Tai sitten mä olen ainoa..

syksyasu1

Mutta tuossapa yhtä syyspäivän settiä. Superihana villakangashame on suhteellisen uusi löytö (H&M). Jalassa pitkästä aikaa vähän korollista meininkiä muistuttavat kengät! Nuo Vagabondin Dioonit on kyllä tämän syksyn kauneimmat ja samalla mukavimmat möhkäleet. (Kengät saatu blogin kautta)

syksyasu3

Etsi kuvasta jänis!

Nyt mä kerään vielä hetken voimia ennen kuin lähden loppuviikon kestävään Balmain-pyöritykseen töihin. Voi apua!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “koslalliset syyskuvat”

 1. Noora sanoo:

  Ihana asu! Toi hame on söpö.

 2. Petra sanoo:

  Mistä toi sun ihana paita on? :) Haluaisin jonkun just ton värisen ja mallisen :)

  • ia sanoo:

   Se on H&M:ltä mutta varmaan jotain viis vuotta vanha! Toivottavasti vastaava sattuisi kohdalle, mä oon ainakin nähnyt tuota metsänvihreää ihan kivasti kaupoissa :)

 3. Sanjana sanoo:

  No vähän jos sitä kerran taustanvalinta epäonnistuu.. :D ihan värikäs se on silti!

  Ja kyllä, pakko on rikkoa ne ratisevat jäät lammikoista, vaikka ikää ois kuinka.. :D

  Onnea pyöritykseen, mahtaa olla vilskettä!

 4. Mannukka sanoo:

  Kauniin syksyiset kuvat, et todellakaan ole ainoa, ja pupukin on söpö! :)

 5. Mantu K sanoo:

  Oon nyt hei puol tuntii tuijotellu noit kuvia ja ettiny jänistä! :-D Missä se on?! Päästä mut jännityksestä! (Itkunauruemoji)

 6. Sariska sanoo:

  Aattelin et mitäköhän tuo sivistyssana kosaaliset oikein tarkoittaa ja miten se liittyy näihin asukuviin…sit vasta pari päivää myöhemmin tajusin et KOSLALLISET eli autolliset :D

Kommentoi