torstai 12. marraskuun 2015

asu marraskuulta 2007-2014

Voi ankeutus! Olen napannut jostain matkaani ihanan flunssanpoikasen, joka pistää joka paikan kolottamaan niiku vanhalla mummolla ja energiatasot tuntuu riittävän työpäivän jälkeen välille sohva ja vedenkeitin, josta kaatelen ittelleni teetä muki toisensa jälkeen. Kurkussa asuu kans joku piikikäs aavikkokasvi, joka säikäytti aamupäivällä mut uniltani herättäneen lehtimyyjänkin. Vastasin niin raakkuvalla demoniäänellä puhelimeen, että myyjä sanoi lähes oma-alotteisesti palaavansa paremmalla ajalla ja toivotteli pikaista paranemista :D Eihän ne yleensä luovuta koskaan ennen viidettä kiitos-eitä! Nomutjoo, tästä tyhmästä kipuilusta johtuen ei ole pukeutuminen jaksanut kiinnostaa oikein pätkän vertaa ”kunhan nyt en alasti ole” -asuvalintoja pidemmälle, joten ajattelin ottaa aseeksi taas menneiden marraskuiden asut. Kääks, toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet näihin kokoelmiin! Näitä on niin kiva tehdä.

Huomasin muuten muinaisten marraskuiden settejä selatessani, ettei nuo marraskuut taida olla muutenkaan mitään inspiroivinta pukeutumisaikaa :D Ihan ihme räpellyksiä taas koko blogi täynnä..

marraskuu 2007

marraskuu32007

Hmm, mustaa ja ruskeaa samassa paketissa (jep siinä on vielä ruskeat sukkahousutkin, öö what??), superleveää vyötä ja ihan ihme korviksia. Mulla tulee mieleen joku 70-luvun hahmo, jonka puvustukseen ei ole oikein riittänyt budjettia ja jonka stailaaja on ollut värisokea :D Blogitekstini perusteella olin noissa kamppeissa baarissa. Ai että sitä 18-vuotiaan autuutta, kun perjantaiden vakiokalustoa oli baarivisiitti!

marraskuu 2008

marraskuu2008

Melkonen maahinen! No ihan söpö. Neuletakki taitaa yrittää olla joku luumunliila, voi tätä kuvanlaadun riemuvoittoa :D Nuo taulut oli muuten oikeasti ihan normaalisti seinällä, mikä lie taiteellinen oivallus on ollut ottaa ne lattianrajaan kuvauksen ajaksi.. Fun fact, nuo kehykset on mulla vielä täällä uudessa kodissakin, sisältö on vain vaihtunut. Olisi ehkä tosin aika hankkia uudet kehykset, nuo oli jostain Anttilan alelaarista ja ne alkaa jo ihan kirjaimellisesti hajota käsiin.

marraskuu 2009

marraskuu2009

Tulipa suru puseroon kun koitin valkkailla 09 -vuoden kuvia, nimittäin tämä oli ainoa mikä niistä näkyi, muut oli pelkkää rikkinäistä linkkiä! No sen siitä saa kun latailee kuvat johonkin ihme imageshackiin.. Tämä taisi olla isänpäivän asu. Mekko on ihan sulo, taitaa olla jossain kaapinpohjalla vieläkin, mutta tuota keltaista rusettia rinnuksissa en ehkä ihan ymmärrä. Mielenkiintoisia myös nämä pimeällä kuvatut setit tuolloin, salamalla kuvaaminen ei ilmeisesti ollut vaihtoehto ja ainoana valonlähteenä taitaa oikeasti toimia tuo kuula täynnä jouluvaloja?! Professional.

marraskuu 2010

marraskuu2010

Oi parvekekuvat talvisin! Meidän parveke ei ollut lasitettu joten lunta tuli suoraan sisään, eikä mulla itseasiassa koskaan käynyt mielessäkään lakaista niitä lumia kuvasta pois. Tuo on ihan suloinen kombinaatio, harmaan säkkitunikan voisi itseasiassa heittää vaikka tänään iltavuoron ajaksi päälle. Haluan salaa tuon tukan takaisin!

marraskuu 2011

marraskuu22011

Vaikka tää on aika kiva setti, niin tuo taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun pidin tuota hametta. Miten epämukava voikaan kireä hame olla!

marraskuu 2012

marraskuu32012

No oho mikä väriyhdistelmä. Ihan noin äkäisiä settejä en olekaan hetkeen päälle vetänyt!

marraskuu 2013

marraskuu2013

Hei tää on ihan kiva! Mä olen testannut monena aamuna noita villakangasshortseja, mutta yhtä monena aamuna oon tunkenut ne takaisin lipastoon tuomiten ne ihan liian mineiksi. Miks ne ei tuossa näytä yhtään liian mineiltä?

Marraskuu 2014

marraskuu22014

Ja taas sisätiloissa pimeän aikaan kuvaamista, tällä kertaa valaistuskalusto on tainnut kehittyä niistä jouluvaloista nurkassa sojottavaan kirkasvalolamppuun :D Sinistä ja punaista, kunnon jenkkimuija.

Näistä ei edes kehtaa pyytää lempparia valitsemaan, marraskuut ei selvästikään ole mun juttu! Ja ai että, saas nähdä mitä valaistusratkaisuja tämä talvi tuo tullessaan. Nyt mä keitän tuhannen kupin kahvia ja koitan naamioida itteni ihmisennäköiseksi iltavuoroon. Onneksi huomenna on vihdoin vapaapäivä!


Saatat pitää myös näistä:

46 Responses to “asu marraskuulta 2007-2014”

 1. Avatar kasuuu^ sanoo:

  Mun suosikkei ainakin oli 2009, 2010 ja 2013. Jotenki toi harmaa viehätti silmää, koska marraskuun harmaus. Ja ei todellakaan kyllästytä, nää on jotenkin ihan superkivoja lukee! :)

 2. Avatar Raakel sanoo:

  Jotenkin mun mielessä oot edelleen ihan kuin toi v. 2012. En kyl tajuu miks..?!

 3. Avatar Sanjana sanoo:

  Pyydät tai et, lempparit on 2010 ja 2012, jälkimmäinen ehkä vielä enemmän. Ihanat värit, vähemmän masentaa marraskuu kun on noin pirteänä!

 4. Avatar emmuli sanoo:

  Näitä on ollut tosi kiva lukea joten lisää vaa mun puolesta :-)

 5. Avatar Ida sanoo:

  Tuo 2007 on just ihana! <3__<3

 6. Avatar Perhoneito sanoo:

  Hyvä valinta, ettet pyytäny valitseen lempparia, koska eihän noista osais valita. Musta se eka oli just aivan mielettömän söpö (sanokaa vaan värivammaseks, mutta mun mielestä toimi), tokan maahistyyli oli todella suloinen, ja se musta pallorusettimekko… awwwwww… ja kaikki oli kyllä aivan ihania, no totta puhuakseni toi 2013 harmaus ei iskeny.
  Sun tyyli on aivan ihana ollu ja on edelleen!

 7. Avatar Minna sanoo:

  Mun mielestä toi ensimmäinen asu on tosi nätti! :) Kivoja asuja muutenkin :)

 8. Avatar Milla sanoo:

  Tykkään näistä postauksista ihan hirmuisesti! On niin kiva kattoo kuinka sun tyyli on muuttunut, ja toisaalta kuinka se on myös niin omanlaisensa pysynyt. Muistan kun ostit tuon 2009 vuoden kuvan mekon (asokselta?) ja se oli mun mielestä maailman söpöin synttärikissamekko! :D Muistan kun pitkään halajin samanlaista mut silloin en jostain syystä uskaltanut koskaan tilata netistä mitään, jotain pelotteluja kai olin kuunnellut, joten jäi hommaamatta.. :D

  Paranemisia sulle! :)

  • ia ia sanoo:

   Haha joo Asokseltahan se oli! Ihan hullua että joku muistaa sinne asti, apua :D Huippua että oot vielä täällä <3 Kiitos!

 9. Avatar essi sanoo:

  Nämä postaukset, joissa esitellään aiempien vuosien asuja, on mun lemppareita. Samalla muistelee itsekin, mitä kaikkea sitä on vuosien mittaan päällensä pukenut

 10. Avatar SiiriS sanoo:

  Marraskuu 2010 on hei kiva! :) noi sävyt on jotenki ihanat ja söpöjä lumihiutaleita. :3

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  Nää on ihania! Saat mun puolesta tehä joka kuulta vaikka kaks =)

 12. Avatar Maria sanoo:

  Musta nää on kaikki kivoja asuja! :) Ikävää kun tunnut löytävän jokaisesta jotain pahaa sanottavaa, vaikka toki oman kehittymisen huomaaminen on hyvä juttu. Eka oli musta kaikkein jännittävin ja omaperäisin. Sopivan retro, eikä mun mielestä mustan ja ruskean yhdistämisessä oo mitään vikaa. :>

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Joo mä tykkään kritisoida itteeni :D Mutta jos nää kaikki jotain ultimatekamalia mun mielestä olis niin enhän mä näitä ilkeis julkaista uudelleen ollenkaan ;D

 13. Avatar Kala sanoo:

  Siis mun mielestä tuo eka asu on ihana! Jos ainekset löytyis omasta kaapista, mun pikkujoulupukeutuminen vois hyvin näyttää tuolta :D. Samoin vuoden 2013 asu on todella kiva.

  Ja kokoelmat ei kyllästytä, kaikenlainen vanhojen muistelu on kivaa!

  • ia ia sanoo:

   Haha aijaa! :D Musta se on muuten kiva, tuo ruskea+musta on vaan pahin mikä häiritsee! Kiitos :)

 14. Avatar Eevi sanoo:

  No voi ei, koita parantua pian! Tuo 2010 kuva on kyllä aika suloinen <3

 15. Avatar Wilma sanoo:

  Eihän näihin postauksiin voi kyllästyä, näähän on huippuja! Pakko vilkasta itekkin, minkälaisia kuvia löytyy vuosien takaa :D
  Tykästyin myös täysin 2010 ja 2013- lookkeihin.

 16. Avatar LauraMarie sanoo:

  Ei vitsi, saat mun puolesta tehdä näitä postauksia vaikka tuhat! On ihana palata noihin kuviin taas (:
  2013 ehdoton suosikki silti. Nuo ensimmäiset vähän ”taiteellisemmin” kuvatut kuvatkin on jotenkin tosi symppiksiä. Tsemppiä sulle ja toivottavasti paranet pian!

  • ia ia sanoo:

   Haha joo silloin oltiin tosi taiteellisia :’D Voi miten ihana kuulla että tykkäät! Ja kiitos paranemistsempeistä :)

 17. Avatar janika sanoo:

  Marraskuu 2010 *lisää tähän tusina sydänsilmäemojia*

 18. Avatar Rimpula sanoo:

  Hahaha,ihania kuvia! Tuli niiiin hyvä mieli tosta marraskuun 2010 kuvasta, sillä aloin sua siihen aikoihin seuraamaan ja blogisi vei heti mennessään. Ja toi 2010 tukka! Ah, ihana <3

 19. Avatar magic- sanoo:

  Jos näitä on kiva tehdä niin on näitä kiva katsoakin! Ja on hauska lukea omia kauhistuneita kommenttejasi :D

 20. Avatar Rose sanoo:

  Mä myös tykkään tosi paljon näistä postauksista! Nää ja kuukauden lempparit on parhaita. Tosin vielä odottelen leipomisjuttuja sulta ja vejeltäsi, ne pääsisi pronssille :)

  Mun suosikkivuosi on ehdottomasti 2013, aivan täydellinen asu, vaikka mekkoihminen olenkin. Myös 2008 ja 2010 on hyvät, sellaisella sympaattisella tavalla, koska ovat hyvin samantyylisiä miten ite pukeuduin noihin aikoihin. Mutta 2013 on paras, näytät vielä erityisen nätiltä siinä kuvassa, hyvin onnistunut kuva susta.

  Nää vuosikoosteet on siksi mun lemppareita, että vaikka tietenkin on hauska nähdä miten sun tyyli on muuttunut, on melkein vielä hauskempaa nähdä, kuinka hyvin ite muistaa sun vanhoja asukuvia :) Tosin nyt marraskuun kohdalla 2011-asua en muistanut yhtään, vaikka varmasti olen jo silloin lukenut.

  Mukavaa viikonloppua!

  • ia ia sanoo:

   Voi miten kiva kuulla :) Lokakuun lempparit on muuten vielä tulossa! :D Harmi että se veli asuu nyt toisella puolen Suomea, mutta kyllä mä sen vielä samaan keittiöön leipomaan koitan saada! Ihana kun kommentoit ja muistelit, toivottavasti jaksat lueskella juttujani vielä yhtä monta vuotta tästä eteenkinpäin :) Ihanaa sunnuntaita! <3

 21. Avatar sariska sanoo:

  Mie tykkään näistä postauksista! Kivoimmat asut oli miusta 2007 ja 2009 :)

 22. Avatar Henne sanoo:

  Määkin oon täällä sitä mieltä, että musta ja ruskea yhistettynä ei oo lainkaan paha! Ihanat nuo 2007 ja 2010 -vuosien paidat!

  • ia ia sanoo:

   Aijaa, no sitten mä taidan olla yksin sen asian kanssa :D Kiitti! 07-paita on jo tuhoutunut hyvän aikaa sitten mutta 10-paita oli päällä pari päivää sitten :)

 23. Avatar Surku sanoo:

  No hömpsönpömpsön, tuo 2007-versio oli nimenomaan mun ehdoton lemppari! :D Ja ai että, 2010-versiossa on niiiin ihana yhdistelmä kirkkaan punaoranssi tukka harmaata vaatetta vasten. Ne on kyllä niin värikavereita!

Kommentoi