maanantai 16. marraskuun 2015

Vagabond-ihastelua ja maailman jäykin meitsi

Yhteistyössä Indiedays ja Vagabond

Mä oon ollut Vagabondin kenkien nimeen vannoja aikalailla koko pienen aikuiselämäni ajan. (Viisi vuotta, tarkistin blogin historiasta! :D) Mulle kaikista tärkeintä kengissä on laadukas materiaali ja mukava lesti. Joskus noita erehtyy laiminlyömään joidenkin kympin halpisläppösten hairahduttamana, mutta kyllä kipeät jalat mut on aina takaisin kaidalle tielle muistuttanut.. Ruotsalainen Vagabond onkin tarjonnut laadun ja mukavuuden kombinaatiota mulle (ja mun leveille jaloille) pettämättä ja järkevään hintaan, ja malleja on ollut aina ihan tuhona mistä valita. Joten tottakai lähdin mukaan lempparikenkäbrändini sekä Indiedaysin yhteistyökamppikseen!

vagabond12

Kuva Julian Schröpel / Simbayu

Parin viikon takaisessa Bloggers’ Inspiration Dayssa oli siis mukana myös Vagabond, jonka pisteellä pääsi tutustumaan tämän syksyn sekä ensi kevään uutuuksiin, sekä kuvauttamaan itsensä lemppariasusteiden kanssa ammattivalokuvaajan kameran edessä. Me päästiin Nadjan kanssa vähän vakoilemaan mallistoja ennakkoon Vagabondin showroomille ja mietiskelemään, että mitkä Vagabond-varusteet sitä sitten asukuviin lainaan valitsisi.

vagabond9Kevään uutuuksista löytyi vaikka mitä herkkuja! Hoksasin siinä hypistelyn lomassa napata parit kuvat muhun erityisesti kolahtaneista popoista.

vagabondoffice1

Mallistosta löytyi paljon 70 -luvun tyyliä paksuine korkoineen, puisine yksityiskohtineen ja leveine remmeineen, mikä iski muhun kyllä yllättävän lujaa. Nuo siksak-kengät on jotenkin hurjan söpöt! Kuten myös nuo t-remmikengät, voi miten sulot nuo olis joidenkin söpöjen sukkien kanssa.. Nauhakengät kaikissa eri muodoissaan on myös mun ikuinen heikkous, joita löytyi noista uutuuksista ihan kiitettävästi sekä rouheampina paksupohjaversioina että sirompina dandy-herrainkenkätyylisinä. (Tästä yhteistyöstä palkkioksi valitsemani Dioonitkin sattuu olemaan nauhakengät.. Ne vilahti jo täällä ja tulee kyllä vilahtamaan pian lisääkin.)

vagabondoffice2

Lisäksi mallistosta löytyi vähän sporttisempaa ysärityylistä settiä kuten nuo joustoremmiset yläoikealla. Vielä ei oikein ysärityyli meinaa iskeä, mutta pahoin pelkään sen olevan vain ajan kysymys.. Nadjahan oli jo ihan inessä valitessaan ittelleen kuvauskengiksi juurikin läskipohjaiset joustoremmikengät :D Mun kuvausvalinnat kuitenkin kaartui vähän tyttömäisempään settiin. Meinasin ensin valita nuo ylävasemmalla olevat ruskeat remmikengät ja niiden kaveriksi ruskean laukun alaoikealta (Vagabondilta löytyy siis nykyään myös laukkuja, mikä on meinannut mennä multa ihan ohi!), mutta lopulta päädyin sitten tällaiseen kombinaatioon:

vagabond3

Jep, tietenkin äkäisimmät värit mitä mallistosta löysin :D Turkoosinsiniset mokkakorkkarit paksulla korolla sekä suloinen pieni oranssi nahkalaukku! Niin, ja sitten sitä vaatekaappia tuo väripari mielessä kaivelemaan..

idvagabond10

Kuva Mikko Toivianen (muokkasin värejä itse)

Lopulta päälle valikoitui tuo Monkin monta vuotta vanha rento printtimekko, mistä sattui löytymään sopivasti sekä oikeaa turkoosia että oranssia. Mätsäys-success!

vagabond11

Kuva Julian Schröpel / Simbayu

Voin muuten sanoa että olin ihan paniikissa ammattivalokuvaajan edessä :D Posket kramppasi ja naama hikosi ja kehotus olla ihan rennosti tarkoitti mun mielestä kakanjäykkänä pönöttämistä.. Mutta kyllä se onneksi siitä parin ruudun jälkeen lähti luistamaan! Ja itseasiassa sen parin ruudun jälkeen koko homma oli ohi. Siis mitä, eikö olekaan normaalia räpsiä sarjatulella neljääkymmentä kuvaa peräjälkeen?

vagabond13

Haikein mielin jouduin jättämään nuo kengät ja laukun kuvauspaikalle.

Kiinnostaisko voittaa 100 € lahjakortti Vagabondille? Semmoisia olisi nimittäin nyt kaksi jaossa:

 • Tutustu Vagabondin kevätmalliston herkkuihin Instagramissa (ne löytyy hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa)
 • Valitse omat suosikkisi, ja regrammaa kuva hashtageilla: #vagabondindiedays2015 #modernvagabond @vagabondshoes

Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100€ lahjakorttia Vagabond Storeen! Kilpailu päättyy 30.11.


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “Vagabond-ihastelua ja maailman jäykin meitsi”

 1. Henna sanoo:

  Katsoin ensin itsekin, että aika rajut värit, mutta ton mekon kanssa ne ei hyppää silmille yhtään! :)

 2. Ansku sanoo:

  Haha! No mut hei kyl huomaa kuvasta jännitystä. Oot vaan söpö. …niinkuin aina ;)

 3. SiiriS sanoo:

  oon varmaa vähä tyhmä, mut miten toi regrammaaminen onnistuu? :D aattelin et se ois ollu iha helppo nakki mut eh… :D

  • ia sanoo:

   Apua, heititpä pahan, en oo itseasiassa itse koskaan regrammannut :D Mutta siihen näyttää olevan omia appeja, ainakin joku on käyttänyt tuolla skabassa semmoista kuin repostapp!

 4. Nappi sanoo:

  Instagramista puuttuvien syrjintää! Ei vaan, ymmärrän täysin ettei kommenttiboksikisat tuo yrityksille paljoakaan ”ilmaista” mainosta minkä instagramkisat taas tekee. Ihania uutuuksia innolla odotan kyllä nämä nähtyäni! :–) ja kaunis sinä!

  • ia sanoo:

   Joo ymmärrän kyllä täysin, ihan höhlää olettaa aina että kaikki käyttää instaa :o Mutta onneksi suurin osa arvonnoista hoituu vielä kommenttiboksin puolella! Kiitos paljon :)

 5. Soheila sanoo:

  Hei! eksyin blogiisi juuri ja rakastuin ihanaan oranssin-kupariseen tukkaan! (itse haaveilen samanlaisesta tukasta). ajattelin kysäistä, että millä värillä värjäät/ylläpidät tuota väriä? vai käytkö kampaajalla värjäämässä?

  • ia sanoo:

   Mä värjään tukkani nykyään kampaajalla, mutta tosi hyvää lisäpotkua väriin saa käyttämällä KC Professionalin color maskia, mä käytän sävyä mandarin! Ja tottakai kuvanmuokkaus kirkastaa sitä aina vähäsen myös :D

Kommentoi