keskiviikko 18. marraskuun 2015

lokakuun lempparit

No älä ny perhana livahda marraskuukin ohi ennen kun mää kerkeen kerrata lokakuun lempparit!!

LEMPIVAATE

lokalemppari2En ole jostain syystä oikein osannut käyttää tuota Monkista joskus miljoona vuotta sitten ostamaani kukkamekkoa, mutta tässä lokakuussa tuohon perunasäkkimalliin tuli turvauduttua useampanakin aamuna. Mä vakaasti uskon että just tän takia ei kannata heittää niitä ”kyllämätätäjoskuskäytän” -vaatteita pois. Koska tadaa, kyllä mä niitä aina joskus päädyn käyttämään! En sitten tiedä mitä mieltä tuo vaatekaappi on noista ”hengaan täällä pari vuotta tyhjänpanttina” -asukkaista..

LEMPIASUSTE

lokalemppari3

Lokakuussa eteiseen muutti uusi kenkäpari,nimittäin nuo Vagabondin Dioonit jotka sain valita ittelleni Vagabondin kamppiksen tiimoilta. Näin vanhimmiten mun jalat on mummoutuneet niin, ettei koroista ja arkipäivästä voi puhua samassa lauseessakaan.. Noissa möhkäleissä varsinainen korko-osuus jää aika maltilliseksi, mutta niistä saa kuitenkin kivasti lisänostetta mun uljaaseen vähänpäälle 160-senttiseen olemukseeni.

LEMPIKOSMETIIKKA

lokalemppari1

Lokakuussa kynsillä viihtyi harvinaisen tummat kynsilakat. Erityisesti Essien vihreän ja violetin välillä kuoriaisen lailla hohtava For the Twill of it, sekä supertummansininen After School Boy Blazer oli meikkipöydän kulmalla hyvin hanakasti koko kuun, joilla tilkin ilta toisensa jälkeen lohkeilleita kärkiä kun olin liian laiska poistamaan lakkoja ja laittamaan niitä kokonaan uudelleen..

LEMPIESINE

lokalemppari4

Äippä toi mulle lokakuisella vierailullaan tuliaiseksi kaksi Iittalan Kastehelmi-tuikkukippoa. Ja voii miten ne on mun pimeitä iltoja piristänytkään! Miten jokin niin simppeli asia kuin silmäkulmassa lepattava valo voi tuoda niin paljon kotoisemman fiiliksen ihan vaan ankean sateiseen arki-iltaan?

LEMPIOSTOS

lokalemppari5

Lokakuun lemppariostosta miettiessä piti mennä niinkin sherlock-tasolle kuin tutkia tilitietoja, en mä oikein ostanut mitään uutta?! Ainoa mikä sieltä oikeastaan löytyi oli tuo Urban Decay All Nighter Setting Spray, jonka ostin Sokokselta. Tuota siis suihkitaan aamulla viimeiseksi meikin päälle ja sen pitäis pitää meikkisetit paikoillaan iltaan saakka, ja ainakin UD:n pisteen myyjä vannoi tämän nimeen. Oon koittanut testailla tätä arkikäytössä, mutta oon unohtanut sitten illan päätteeksi tutkailemalla tutkia naamaani että onko suihkeella ollut mitään vaikutusta meikin kestävyyteen.. En mene siis vielä nimeämään tätä uudeksi eipärjääilman -tuotteeksi. Ootteko te testailleet?

LEMPIRUOKA

idlokalemppari6

Lokakuussa rohkaistuin vihdoin poimimaan kaupasta mukaani pari persimonia sen jälkeen, kun olin epäileväisenä maistanut palasen työkaverin eväästä. Siis täähän on hyvää! Maistuu aika persikkaiselta. Oon napsinut näitä ihan yksistäänkin (sen jälkeen kun googlailin ensin ”kuinka syödä persimon” :D), ja sekoittanut niitä rahkan kaveriksi. Nams mikä välipala!

LEMPITEKEMINEN

lokalemppari7

Lokakuussa koitti halloween, ja pitkästä aikaa pääsi pähkäilemään kostyymijuttuja mikä on ihan superhauskaa! Teemapukeutuminen on musta ihan liian aliarvostettu viihdyke. En taaskaan viitsinyt alkaa ostaa mitään uutta vain yhtä tilaisuutta varten, joten kaivoin vaatekaapista nukkenaaman kaveriksi Lanvin for H&M -malliston supermuhkean hameen (joka on jäänyt ihan liian vähälle käytölle!), sekä jonkun random pitsikaulustopin. Niin, ja näinä hetkinä oon iloinen etten vielä ole osannut luopua mittavasta rusettikokoelmastani vaikkei niitä enää oikein osaa käyttääkään :D Jalassa oli Vagabondin platformit. Meillä oli illan poseerausteemana kuollut katse kaukaisuuteen, ihanan helppoa kun ei tarvinnut yrittää hymyillä yhdessäkään kuvassa hah.

Semmosta! Se olis kohta joulukuu. Millon tänne etelään oikein tulee lumi?!?


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “lokakuun lempparit”

 1. María sanoo:

  How lucky with Vagabond’s. I love this brand. That pair is just awesome.
  XXX

 2. sarianna sanoo:

  ihan mahtava Halloween asu ja meikki!! :D ihana!

 3. möttis sanoo:

  Aina luen sun blogin vaikka olenkin laiska kommentoimaan! Oot Nelliinan ohella ekoja blogeja joita oon alkanut lukemaan, ja vaikka tyylillisesti ollaan aika eri maailmoista tykkään silti lukea sun juttuja :) Sussa on sellaista suloista hyvää mieltä.

  • ia sanoo:

   Hirmu kiva kuulla että lueskelet edelleen! :) Joo mulla on kans Nelliina edelleen lukulistalla, aina sieltä vuodesta 2008 tai jotain lähtien!

 4. MittuMaaria sanoo:

  Ah, persimonit! Pidin kyseisiä yksilöitä jopa hitusen epäilyttävinä ennen kuin uskalsin hiissata ensimmäiset kotiin joku aika sitten. Nyt olen koukussa. Jokin hyöty siitäkin, että sattuu näkemään olohuoneen ikkunasta Lidlin hedelmäosastolle ja näin ollen onnistuu aina spottailemaan kyseisen päivän tarjoukset. Kiitos muuten sievästä ja herttaisesta blogista! Olen seurannut aivan alkuajoista saakka, mutta harvoin tulen kommentoimaan, koska olen saamaton lusmu. Joskus ihan itseäkin naurattaa tämä aikaansaamattomuuteni. :)

  • ia sanoo:

   Joo mustakin ne oli jotenkin todella hämäriä epähedelmiä :D Mutta onneksi uskaltautui maistamaan, ne on tosiaan koukuttavia! Kiitos ittellesi että olet jaksanut lukea nuin hirmuisen kauan, mulle tuli hyvä mieli sun kommentista :) <3

 5. H sanoo:

  Viime vuonna lumi tuli juhannuksena, suli pois ja siinä se :D eli ei kannata laskea sen varaan että tulis luminen talvi Helsinkiin.. ja mulle kävi kans just toi kyllämätätävieläjoskuskäytän yhden neuletakin kanssa, parin vuoden käyttämättömyyden jälkeen se on ihan lemppari nyt! No niin, siinä sulle kommenttia, kun kyllä täällä lukijoita piisaa vaikkakin hiljaisia sellaisia ;)

  • ia sanoo:

   Haha mitä ihmettä?! :D Ehkei kannata elätellä liikaa toiveita valkeasta joulusta.. Hoho jes, tästähän vois nyt päätellä ihan yleispätevän elämänviisauden että vanhojen vaatteiden panttaus kannattaa! Kiitti ku kommentoit :)

 6. Efa sanoo:

  Täällä me ollaan, vaik ei jaksettaiskaan kommentoida. <3

 7. Milla sanoo:

  Ostin tuon UD:n Make up setting sprayn kokeiluun, ja vaikka en kasvoissa muuten huomaa eroa, niin luomivärit pysyy paljon paremmin paikallaan sen avulla! Mulla on nimittäin ollut ongelmana, että luomivärit katoaa heti luomivakoon, vaikka käyttäiskin luomivärinpohjustajaa, mutta tämä pitää ne paikoillaan. JES!

  • ia sanoo:

   Mulla taas on luomivärien pohjustukseen toiminut Urban Decayn Primer Potion ja Too Facedin Shadow Insurance! Etenkin tuota jälkimmäistä oon käyttänyt nyt pari vuotta ja ei karkaa luomivärit minnekään :) Mutta iholla en kyllä noiden primereiden vaikutusta huomaa, jospa tämä suihke auttais siihenkin!

 8. milla sanoo:

  Juu kyllä on sinul lukijoita! Mäkin olen lukenu jo yli viis vuotta ja ehkä kerran kaksi kommentoinut :D kiitos ihanan värisestä ja häikäisevällä asenteella ladatusta blogista<3

Kommentoi