maanantai 30. marraskuun 2015

jaettu karkkipäivä

Yhteistyössä Indiedays ja M&M’s

Viikonloppu. Karkkipäivä! Sain massiivisen karkkipäivälähetyksen yhteistyön merkeissä M&M’siltä jaettavaksi sekä ittelleni että muille, ja otinkin marraskuisen perjantaipäivän agendaksi pistää kirjaimellisesti hyvän kiertämään. Ehheh..

mm1

Otin siis varaslähdön karkkipäivään jo perjantaina, kun halusin jakaa namuja myös työporukan kesken ihan vaan arkisen työpäivän kunniaksi. Jätin lounashuoneen pöydälle sekä tavallisia että pähkinä-M&M’s-pusseja sekä pikkulapulla kivan työpäivän toivotuksen, ja livahdin duuniin.

mm2

Ja onhan se jaettu ilo nyt vähintäänkin tuplasti kivempaa, kun huomasin, miten ilahtuneina duunikaverit huikkaili että ”ai sinäkö niitä karkkeja toit, voi kiitos!” Ilmeitä en ehtinyt taltioimaan kameralle kun meillä porukka on aina niin eri aikoihin tauolla (olisko pitänyt asentaa piilokamera!), mutta oman työvuoron päätteeksi kurkkaus lounashuoneeseen todisti, että karkit olivat tehneet varsin hyvin kauppaansa. Olipa kiva ilahduttaa!

mm8

mm3

Varsinainen karkkipäivä koitti sitten kotona, kun jaoin loput karkit tuon rakkaani kanssa ja pistin vapaan lauantai-illan kunniaksi meille herkkupöydän pystyyn Netflix-maratonia varten (Uusin koukutus Brooklyn 99, hauskinta vähään aikaan!).

idmm4

Kipoista löytyy M&M’s -karkkeja paljaalteen (noi pähkinäversiot on meidän molempien ehdottomia lemppareita), sekä popcorneihin miksattuna. Enpä ole koskaan kokeillut yhdistää noin rajusti makeaa ja suolaista, tuo kombinaatio on kuulema supersuosittu ulkomailla!

mm6

Lisäksi leivoin meille vielä tommosia M&M’s Chocolate Oat Bar -kaurakuutioita, joihin löysin reseptin täältä.

mm5

Jenkkireseptissä oli tyhmät cupit ja ouncet ja outoja ainesosia, mutta mä kääntelin vähän vapaasti niin mittojen kuin ainesosienkin kanssa, ja lopputulos oli kyllä ihan syntisen hyvä. Seriously, yhdestä palasta lähtee makeannälkä viikoksi.. Saattaapi lähteä loppupellillinen kyllä sinne työpaikalle :D Jätin jotkut ainesosat ihan vaan cupeiksi, koska ainakin meidän desimitassa oli toisella puolella myös 1/2 cup ja 1 cup -merkinnät!

M&M’s Chocolate Oat Bar -kaurakuutiot

Tarvitset:

 • 1 1/2 cup kaurahiutaleita
 • 1 1/2 cup vehnäjauhoa
 • 1 cup fariinisokeria
 • 1 tl suolaa
 • n. 220g pehmeää voita
 • 1 tölkki kondensoitua maitoa (löytyy kuivahyllystä kookosmaitojen ym läheltä!)
 • 200g tummaa suklaata
 • 2 rkl pehmeää voita
 • 1 cup M&M’sejä
 1. Sekoita kaurahiutaleet, vehnäjauho, sokeri, suola sekä 220 grammaa voita kulhossa lusikalla. Ota seoksesta 1 cup syrjään.
 2. Painele jäljelle jäävä seos voidellun uunivuoan pohjalle.
 3. Sekoita kattilassa miedolla lämmöllä kondensoitu maito, hienonnettu suklaa ja 2 rkl voita, sekoita kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista.
 4. Kaada suklaaseos tasaisesti vuokaan kaurapedin päälle. Ripottele ylimääräkipollinen kauraseosta päälle.
 5. Viimeistele M&M’s -karkeilla, ja paista 175 asteessa 20-25 min.
 6. Anna jäähtyä täysin ennen leikkaamista.
 7. Nauti!

mm7

Kannattaa käydä kurkkaamassa M&M’sin Facebook-sivuilta lisää herkkujuttuja sekä kilpailuja ja muuta kivaa!

mm9Juu, näiden viimeaikaisten herkutteluiden jälkeen meikäläinen taitaa olla sokerilakossa ainakin jouluun asti.. Mutta yksi teistä ei pääse herkkulakkoilemaan, nimittäin nyt olis jaossa melkoinen paketti M&M’siä. Kerro kommenttiboksissa, haluaisitko voittaa suklaa- vai pähkinä-M&M’sejä, ja kenen kanssa sinä karkit jakaisit. Voittajalle lähtee 12 x 165 g:n pussia M&M’s karkkeja. Jep, siis melkein kaksi kiloa suklaanamua.. Arvonta päättyy perjantaina 4.12. klo 23! Ajattelin tällä kertaa valita kommenteista muutaman, joiden kesken suklaat arvon, joten pistäkäähän mielikuvitusta peliin :) Makkeeta viikon aloitusta!


Saatat pitää myös näistä:

192 Responses to “jaettu karkkipäivä”

 1. Minnainen sanoo:

  Suklaata! Suklaalla, pelkästään, koska pähkinät aiheuttaa ensiapureissun…

  Jos voittaisin, jakaisin voittoni paitsi rakkaani kanssa, myös tulevan entisen työpaikkani tyyppien kanssa. Työt alkaa olla kohta loppu, ja täällä on ollut niin mahtavaa olla töissä, että ei mitään järkeä. Haluan muistaa ihan kaikkia, ja tälläinen karkkiläjä ois siihen ihan loistava keino!

 2. nannneih sanoo:

  Meillä oli eilen poikaystävän kanssa ihan valtava riita ja nyt omatunto kolkuttaa..joten hyvitykseksi ja anteeksipyynnöksi siitä jakaisin karkit tottakai hänen kanssaan ja tehtailisin osasta namuista sydämen muotoisia suklaa-kaurakeksejä. Vaikka ite tykkään noista pähkinäisistä enemmän niin ottaisin ihan normaaleja suklaisia hänen ilokseen :)

 3. EmmaH sanoo:

  Suklaa m&ms ja jakaisin ne siskoni kanssa koska hän on miu luottourheilutoveri, jonka kanssa aina keksin kaikkea hauskaa extreme runeista ja puoli maratoneista lähtien. Varsinkin kun tuom määrän syö niin löytää motivaatiota ilmottautua seuraavaan juoksukisaan

 4. Pakkohan tähän on osallistua, vaikka tollasen karkkimäärän voittaminen melkein pelottaa :’D Jos voitan niin kutsun pitkästä aikaa kaikki kaverit kylään viettämään tyttöjeniltaa, juoruilemaan ja vetämään armottomat suklaaöverit!

 5. NH sanoo:

  Voi moro mikä taivas, toi resepti menee kyllä kokeiluun!

  Mulla ja mun miesystävällä on jostain käsittämättömästä syystä aina välillä iiiiiihan järjetön pähkinäisten M&M’sien himo! Viime kerralla kun tää himo iski, päätettiin tietysti lähteä kauppaan helpottamaan karkkihammasta. No mutta, uskomatonta kyllä nehän oli kaikki loppu! Finito niin Citarista, Prismasta kuin pienemmistäkin kaupoista. Noita pähkinäisiä ei löydy edes paikallisista irtokarkkihyllyistä. Muistaakseni melkein viikko kärsittiin, kunnes niitä sit taas tuli karkkihyllyllä vastaan.

  En tietenkään halua että tällainen järkyttävä tapahtuma toistuu uudelleen, joten olisi hyvä jos kaapista löytyisi pahan päivän varalle niitä pähkinäisiä M%M’s karkkeja :-) (En kylläkään voi luvata, että ne riittäisi edes viikoksi…)

 6. Marjo sanoo:

  Siis ihanaa! Tänne kelpais molemmat, mutta koska haluan jakaa ne perheeni kanssa niin valitaan ne suklaisemmat versiot. Noi on NIIN hyviä! Ja noi iloset värit, ihania koristeena <3

  Ja siis suklaatahan ei voi vaan koskaan olla liikaa, vaikka sitä ostais miten paljon vaan niin aina ne häviää johonkin...
  nimim. Mihinköhä ne pipareiden koristeluun tarkoitetut ranskanpastillit on hävinny :D

  Makiaa viikkoa sinnekin!

 7. Aino sanoo:

  Täällä toinen pähkinä M&M’s suurkuluttaja! Ovat vaan niin hyviä. Jos voittaisin kyseisen kisan, niin jakaisin karkit poikaystäväni kanssa (ollaan tajuttomia herkkusuita…) sekä pikkuveljeni kanssa, joka aina kylään tulessaan tyhjentää kaapit kaikista herkuista. :D Varmaan äidillekin pussin antaisin, kun tuo mulle aina näitä ison pussin reissusta tuljaisiksi. (=

 8. Mari sanoo:

  Jakaisin herkut joululahjojen mukana, koska en itse kauheasti syö karkkia (osasyynä kyllä myös köyhä opiskelijaelämä :D).
  En varmaan ihan kokonaista mättöpussia kenellekään antaisi vaan tekisin sellofaanista pikkupussit, rusetti päälle ja ehkä tuommoisesta liitutaulutarrasta joulutervehdykset siihen kylkeen.

  Joulunäpertely <3

 9. Eee sanoo:

  Oijoi, suklaahiiren unelma. Ehdottomasti suklaanmakuisia m&m karkkeja ja veisin myös varmaan töihin suurimman osan. Siellä on nälkäisiä hoitajia joille maistuu päivystämisen lomassa ;)

 10. Emilia sanoo:

  Pähkinä M&M’sit on parhautta, eli niitä voittaisin mielelläni ja karkit jakaisin miehen ja lasten kanssa, vaikka leffaillan merkeissä :)

 11. OonaV sanoo:

  Mä jakaisin pähkinäiset namut mun rakkaan ykkösparhaan poikani kanssa!

 12. Laura sanoo:

  Pähkinäversioita, jotka jakaisin kahden mun ihanaakin ihanamman kämppiksen kanssa! ;)

 13. Jassu Inkinen sanoo:

  Pähkinä, poikaystäväni kanssa :)

 14. atsis sanoo:

  Pähkinäiset on mun mielestä parempia, joten haluaisin voittaa niitä. Jakaisin karkkeja ihanille kavereilleni ja miksei tuntemattomillekin koulussa ja perheelle tietenkin :) Voisin vaikka paketoida pikkusisaruksille jouluksi… :D

 15. minnv sanoo:

  Suklaa-M&M’sit olisi hyviä! Ja mussuttaisin niitä mielelläni perheeni kanssa sekä kamuni, joka on ollut tosi kiireinen viime aikoina emmekä ole kerenneet nähdä kunnolla pitkään aikaan. Voisin järjestää just jonkinmoisen kivan leffahetken ja leipoa mm. keksejä!

 16. Ninni sanoo:

  OOO! Pähkinä M&M’S maistuu kyllä! Varmaan laittaisin vielä eteenpäin osan joululahjoina/muuten vaan läheisille ja loput mutustaisin oman kullan (ja James Bondin) kanssa

 17. Emma sanoo:

  Oooh, pähkinäisiä namuja mulle! Löytyy iso kaveriporukka täynnä sokeriaddikteja joten (onneksi) ei tarviis ite kaikkea syödä jos arpaonni kohdalle sattuis kerrankin osumaan

 18. Essi sanoo:

  Jakaisin ehdottomasti pähkinä M&M’ssit poikakaverin kanssa. Tämä tyyppi ei todellakaan ole mikään erityinen makean ystävä, mutta on silti ihan hulluna M&M karkkeihin! Jos tuuri oikeasti kävisi ja tää paketti lähtisi kotiin, niin onkin ihan hyvä että sieltä löytyy kokonaiset 12 pussia. Pussi kun katoaa siihen suuhun yhden breaking badin aikana… :DD P. on joskus sanonutkin et on suklaata, ja sit on M&M’ssejä, eikä niitä kuulemma saa edes lausua samassa lauseessa, on niin eri tavarasta kyse :D

 19. Hanna sanoo:

  Haluaisin jakaa nää karkit ystävien kanssa valmistumisen kunniaks, nimittäin kolmen viikon päästä valmistumisjuhlat tulossa! Olis kivaa leipoa jotain makeaa tarjottavaa isommalle porukalle ja juhlistaa yhdessä valmistumista :-)

 20. Salkko sanoo:

  Oi mikä kisa! Jos arpaonni kävisi, valkkaisin noita suklaa-M&M’sejä isoveljen kanssa jaettavaksi. Enää ei asuta saman katon alla, koska opiskellaan ei paikkakunnilla, mutta yhteiset viikonloput kotona pyhitetään perheajalle ja siihen yhtälöön karkit sopii enemmän kuin hyvin… Ennen M&M’sien Suomeen tuloa ulkomaanreissuilla lentokentältä piti aina veljen kanssa ostaa lajitelma eri laatuja puoliksi jaettavaksi. Pari vuotta sitten päästiin vielä vierailemaan kyseisen merkin jättimäisessä kaupassa Lontoossa, en unohda sen kaupan tuoksua varmaan ikinä :-D Siellä valikoimaa riitti kaikissa eri mauissa ja väreissä, mutta tykättiin eniten näiden perus suklaisten lisäksi cripsy-versiosta, saataisiinpa niitäkin joskus Suomeen!

  Tykkään kovasti kans leipoa ja kokeilla uusia reseptejä. Kesällä veljen synttärikakuksi pääsi kitkateilla vuorattu suklaakakku, jonka päälisen koristelin mansikkaviipalein tähän tapaan http://www.maku.fi/blogit/lunni-leipoo/hauska-kit-kat-kakku
  Heti joulun jälkeen juhlin omia synttäreitäni, joita varten voisin leipoa samanlaisen kakun mutta karkkirakein koristeltuna! Vanhempien makuun se saattaa olla turhan makea, mutta jääpähän meille enemmän.. ;-)

 21. salla sanoo:

  Ihana toi viimenen kuva :)
  Jakaisin pähkinä M&M poikaystävän kans, kunhan kolmen kuukauden reissulta kotiudun. :>

 22. Saara sanoo:

  Ehdottomasti suklaa! Se sulaa ihanasti suuhun ja kielikin värjäytyy nätisti eriväreillä. Hassuttelu hetken haluaisin jakaa ihanan makeannälkäisen poikaystäväni kanssa, jotta voimme kilpailla kumman kielessä on enemmän värilläikkiä! :D

 23. Anni sanoo:

  Suklaisia! Joulukarkkien tekemisessä hyödyntäisin :)

 24. lauranen sanoo:

  Ai että namskis mitä herkkuja! :’3 kuutioita varmaan tekaisen slaagimestan pikkujouluihin lasten ja yhtälailla aikuistenkin iloksi.
  Voitosta sen sijaan laittasin pussin tai pari siskolle postissa piristykseksi, loput pääsisi värittämään uuden vuoden herkkupöytää sekä ominaismuodossaan että herkullisten leivosten muodossa. Ja totta kai spämmäisin instan täyteen pöydän antimien väriloistosta!
  Olisiko tämä ensimmäinen kerta kun voitan jotain ;)

 25. Nellyssi sanoo:

  Laittaisin yllärinä naapureiden postilaatikoihin! Jos vaikka hymyjä irtoaisi helpommin tuolla vesisateessa tarpoessa! (Ja osan tietty söisin itse, nam. :p) ja suklaanamit olisi parempia, ties vaikka joku olisi allerginen. :s

 26. sarahhh sanoo:

  Voi ei miten herkullisen näköisiä nuo onkaan, kyllä alkaa sokerihiiren karkkihammasta kolottaa.

  Itse pähkinän ystävänä haluaisin noita pähkinä M&M’sejä, ja jakaisin ne tietysti tuon oman paremman puoliskon kanssa, joka myöskin on pähkinöiden ystävä!

 27. K sanoo:

  Mielummin ottaisin noi pähkinä-M&M’sit, ainaki muistaakseni ne on parempia… :D Ja jakaisin pussit perheen kesken, eniten varmaan siskon ja sen lasten!

 28. Mimi sanoo:

  Ooo! Leipoisin suklaiset karkkirakeet amerikkalaisiksi kekseiksi ja lahjoisin pikkuveljeä, jolta viikonloppuna liikeni suuren luokan kunnianosoitus isosiskolle: hänen häissä kuulema tarjotaan ainoastaan siskon tekemää Kinder-piirakkaa. Jospa kelpaisivat siis keksitkin!

 29. Laura sanoo:

  Et oo tosissas, ihan oikeesti koitan vähentää herkuttelua mut näiden kuvien myötä tästäkin maanantaista taitaa taas tulla ei-niin-herkuton.. :D

  Suklaa-M&M’sit uppoo meikäpoikaan paremmin ku pinaatti Kippari-Kalleen, pähkinäversioita en oo maistellu allergiani takia. En oo yhtä onnekkaassa asemassa ku sä, poikaystäväni ei nimittäin syö herkkuja laisinkaan (toisaalta hyvä, koska se vähentää mun herkuttelua, mut toisaalta olo on sit aina iha läski ku niitä herkkuja syön haha), joten jakaisin nää namuset pikkuveikkani kanssa! Sille tyrkkään aina sipsipussit ja suklaalevyt syötäväks hyvissä ajoin ennen ähkyä onnitellen itseäni hyvästä itsekurista. (Ja tuntia kahta myöhemmin käyn hakemassa synninpesäkkeet takasin itelleni ku veli on nii hillitty herkuttelija ettei koskaa ahmi eikä se oo kerenny syömää ku jonku 1/5 niistä.)

 30. Raakel sanoo:

  Pakko osallistua! :D Mä jakaisin pähkinäiset karkit valmistujaisvieraiden eli ystävien ja perheen kanssa. Nyt voitto kotiin.

 31. Terhi K. sanoo:

  Suklaata sen pitäis olla!Jakaisin suklaat siskojeni kuudelle lapselle. Kerrankin olisi viemisiä!

 32. Lottae sanoo:

  Haluaisin voittaa suklaa-M&M’sejä ja yllättäisi niillä ehdottomasti poikaystäväni, jonka suurinta herkkua ne on. Viimeksi tarttui laivalta kotiinviemisiksi vaatimattomat kaksi kiloa M&M-karkkeja, joten luulen että nämäkin tulisi tuhottua! :D

 33. Eeva sanoo:

  Ehdottomasti pähkinä! Ja jakaisin ihanan mieheni kanssa, joka ei muulloin syö karkkia paitsi silloin jos oon ostanu itelle pähkinä M&M:ssiä, koska nehän on niin terveellisiä… Pähkinää ja kaikkea! :D

 34. noora sanoo:

  Mun lemppareita on ehdottomasti suklaisemmat versiot. Mutta kyllä pähkinätkin uppoo jos noita toisia ei oo :D
  Mä varmaan jakaisin jouluyllätyksenä junatutuille. Jep. Mulla on muodostunu tuttuja junassa. Kun joka päivä tapaa samat naamat samaan aikaan samalla paikalla asemalla tai junassa alkaa väkisinkin jossain vaiheessa naureskella että huomenta vaan :D pikkuhiljaa ollaan ruvettu höpöttämään. Ihan tuntemattomia siis mutta pieniä juttuja ollaan ehitty jo jakamaan. Heille ois kiva jakaa jouluyllätys suklaita ja syödä yhessä :)

 35. emmimem sanoo:

  Pähkinäiset M&M:st ois hurjan mukava jakaa pikkusiskon kanssa! Itse asiassa ois aika hassua antaa ne kaikki kaksi kiloa karkkia sille joululahjaksi ja sitten yhdessä tuhota ne jouluyönä ( sillä edellytyksellä tietenkin, että se suostuu jakamaan lahjakarkkinsa mun kanssa ;P)

 36. Missu sanoo:

  Haluaisin voittaa suklaa-M&M’sejä, sillä olen suklaan suurkuluttaja yhdessä poikaystäväni kanssa! :D Jakaisin karkit sitten poikaystäväni kanssa, sillä aiomme viettää meidän yhteisen lomaviikon syöden kaikkea hyvää ja katsoen Sinkkulaivaa :D Ja kyllä minä veisin pari pussia vanhemmilleni, ettei tule ihan suklaaöveriä :D

 37. emmaliinanen sanoo:

  oih ehdottomasti haluaisin suklaaversioita! jakaisin namuset kiltisti itseni, mieheni ja masussani kasvavan pienen ihmisen kanssa! mahakaveri tuntuu kovasti tykkäävän makeasta, hirveät bileet lähtee aina pystyyn kun jotain makeaa syö :) ja jakaisin muuten kaikki karkit varmasti väreittäin omiin lasipurkkeihinsa, sisustukseen sopisi hyvin!

 38. Ida sanoo:

  Mä jakaisin namit poikaystävän kanssa, tää syksy on ollut hanurista, kummatkin kipeenä jos sun mistä ja koulut jääneet (taas) kesken, tuntuu ettei onnistuta missään. Noiden kanssa vois sit pitää vaikka leffaillan.

 39. LauraL sanoo:

  Onks pakko valita?! No ehkä mä ottasin niitä suklaa- M&M’s:iä ja herkuttelisin puoliskon ja perheen kanssa niillä. Kaikilla on ollut syksy tai oikeestaan koko vuosi tosi kiireistä ja lisänä huolta läheisistä ihmisistä, elukoista ja töistä. Olisi kiva tarjota sellasenaan sekä tehdä jotain herkkua näistä, olis sellanen huoleton hetki herkkujen keskellä.

 40. Jennynen sanoo:

  Suklaa on parempaa ja jakaisin pussit herkkupeppu poikaystäväni kanssa. Olisi pientä arjen luksusta ilahduttaa töistä kotiin palaavaa tarjoten hänelle lempparikarkkejaan :)

 41. Ewynie sanoo:

  Oi että! Jos voittaisin, jakaisin karkit perheeni kesken: Parempi Puoliskoni, neljä sisarustani, isä ja äiti sekä siskoni mies ja siskonlapset. Kaksi kiloa voisi olla ihan hyvä jakaa katsottaessa porukalla Itse Ilkimys-leffamaratonia lauantai-iltana!

 42. Ewynie sanoo:

  Jäi mainitsematta, että suklaanhimo liikkuu suvussa; pähkinöistä ei juurikaan välitetä. Suklaa M&M’sit ne ovat! :)

 43. Vili sanoo:

  Suklaiset! 8)
  Ja pikkuveljen kanssa, nää on yksii sen lempparikarkeista!

 44. Suzanne sanoo:

  Täydellinen palkinto herkkusuulle :D

  Suklaa M&M jakaisit poikaystävän kanssa. Olisi täydellinen yllätys hänelle, kun palaa armeijasta joululomalle.

 45. Roosa sanoo:

  Pähkinä on vaan se juttu, joten sanoisin, että mieluummin noita pähkinäisiä ottaisin. Toki normaalit kelpaisivat todella hyvin, suklaa kun on pieni paheeni. Jakaisin suklaat osin ihanien ystävien kanssa, jotka hekin rakastavat suklaata. Puolet voisin jakaa perheeni kanssa. Näin joulun alla kun useampi perheenjäsen on kotosalla:)

 46. Rosbe sanoo:

  Uuuu suklaa M&Msit♡ Omani jakaisin ehdottomasti kissojen kanssa ;)

 47. Oini sanoo:

  Ottaisin mieluummin pähkinän makuisia, ne on täälläkin lemppareita!
  Olen parin viikon päästä muuttamassa soluasuntoon kolmen ennestään tuntemattoman tyypin kanssa, heitä ei taitaisi haitata, jos lahjoisin heti kättelyssä vähän suklaalla!

 48. Niina sanoo:

  PÄHKYLÖITÄ! oon tähän asti mutustellut suklaaversioita kun niitä aina sattuu tuliaispusseiksi tulemaan joten pähkyläiset versiot kuulostaa hyvälle vaihtelulle.. vaikka sitten parin kilon edestä :’D
  Lähtisin varmaan minäkin jakelukierrokselle kotikotiin niiden pussien kanssa.. toki oma osuus sitten poikaystävän kanssa kotisohvalla.. :)

 49. Suklaa m&m:t lähtis jakoon pikkusiskon kanssa, olemmehan molemmat herkkuleivontaan hurahtaneita :D

 50. Anu sanoo:

  Pähkinä-M&M:sit ovat parempia! Jakaisin ne oman kullan kanssa varmaankin jonkun leffan ääressä :)

 51. Hankasaina sanoo:

  Meidän perheellä on jokaisella tosi omanlainen maku karkkien suhteen ja jokainen pitää omat karkkinsa visusti piilossa kaapeissaan. Mutta meillä karkkeja häviää aina silloin tällöin omista ”kätköistä” kenenkään tietämättä.. Namuvarkaita kulkee varsinkin silloin, kun ketään ei ole kotona ja erityisesti silloin, kun makeannälkä on perääntymätön!

  Jakaisin pähkinä M&M’sit täysin rehellisesti ja avoimesti koko perheen kesken, niin ei tarvitsisi kenenkään lähteä varkaisiin. :)

 52. Saii sanoo:

  Suklaa! Namnam! Jakaisin ne sairastavan poikakaverin kanssa :)

 53. fiia sanoo:

  Pähkinä-M&M’sit kiitos! Jakaisin karkit röyhkeästi ihan vain itseni kanssa, sillä tarvitsen kaiken ylimääräisen energian taisteluun kamalaa kaamosta vastaan. Köyhän opiskelijan arki piristyisi kummasti, jos kotona odottaisi kahden kilon suklaavuori lohduttamassa. ♥

 54. Ainokainen sanoo:

  Pähkinäisiä tietenkin! Jakaisin karkit sydänsuruisen ystävän kanssa, suklaa kun tunnetusti korjaa murtuneimmankin sydämen.

 55. Tii sanoo:

  Suklaa M&M’sejä mieluusti.Jakaisin ne hellun kanssa,sitä kun niin kovasti naurattaa tuo nimi (lausuu sen ”mömmö”ksi) : D

 56. Oona sanoo:

  Suklaa ehdottomasti! Jakaisin namut poikaystävän kanssa :–)

 57. Tiinuska sanoo:

  Ehottomasti mun leppari on suklainen, mutta poikaystävä jonka kanssa jakaisin nämä herkut tykkää pähkinäisistä. Lisäksi niitä riittäisi niin työpaikalle vietäväksi, kun lahjotettavaksi makeannälkäisille ystävilleni ja perheelleni. Oikeastaan yksi tai kaksi pussia menisi ehottomasti äidin ja iskän joulukalenteriin.

  Sun blogia on mukava lukea, erityisesti tykkään sun kuvista, ku ne on niin värikkäitä. Osaat myös sommitella, yleensä katon aina ensin kuvat ja sitten luen tekstit. :D Onko se omituista?

  • ia sanoo:

   Voi kiitos kuvakehusta! :) Mä oon itse ihan samanlainen, ensin katson kuvat ja sitten luen tekstin :D

 58. Kaina sanoo:

  Oijoi mikä voitto! Pähkinällisiä ehdottomasti, poikaystävän kanssa voitaisiin niitä napostella :)

 59. Katarimaria sanoo:

  Vaikea kysymys – oon periaatteessa vähän allerginen pähkinöille. Mitäpä elämä kuitenkaan olisi ilman pientä riskinottoa ja vaaran tuntua, joten valitsen silti pähkinäversiot, koska ne on parhaita! Jos tuollaisen kunnon satsin karkkia voittaisin näin sopivasti joulun alla, ottaisin ne joululomalle mukaan ja jakaisin sekä omien että hankittujen sukulaisten kanssa :)

 60. Lotta sanoo:

  Suklaakarkit on mun juttu! Pähkinöiden kanssa oon vähän nirso, syön mielummin pelkiltään kuin mihinkään sekoitettuna.
  Ja karkit veisin mukanani leppoisiin pikkujouluillanviettoihin, joita lähitulevaisuudessa on useampia. Etten kävisi hassusti ja suurin osa namuista päätyisi omaan suuhun :D

 61. Janita sanoo:

  Oih kylläpä kelpais suklaa-M&M’sit, en ole syönyt niitä aikoihin! Tuollaisen määrän voisin ehdottomasti jakaa poikaystävän kanssa, hänellä on nimittäin tapana ahmia herkut sellaista tahtia etten itse ole ehtinyt napata kuin muutaman ennen kuin kuppi on tyhjä. Molemmille omat pussit niin olis tasavertaista! :D

 62. Kaisla sanoo:

  Mie ehottomasti haluisin suklaanamuja! Noita ei taija ees saaha miun kotipaikkakunnalta:( Jakasin karkit koulukavereitten kanssa et sais energiaa opiskella! Antasin toki osan vanhemmillekin :)

 63. Henzu sanoo:

  Kuulehan Kajjjaanin tyttö, tälle entiselle kainuulaiselle kelepais nuo pähkinänamut :D. En minä niitä kaikkia yksin söisi, työkamuille antasin kanssa ja kotiväelle.

 64. Maija sanoo:

  Suklaa. Jakaisin namut mieheni kanssa!

 65. Linsku sanoo:

  Nams, mikä arvonta! Haluaisin ehdottomasti voittaa pähkinä M&M’s karkkeja, koska ne on niiiin hyviä. Jakaisin karkit parhaitten ystävieni kanssa makeuttamaan tyttöjeniltaamme rankan kouluviikon jälkeen. Sen vuoksi pitäisi toivoa myös pari pussia suklaa M&M’s karkkeja pähkinäallergiselle raukalle. :–D

 66. Emilia H sanoo:

  Ihana ja piristävä postaus! Mä jakaisin ehdottomasti suklaat poikaystävän kanssa, sillä me jaetaan yhteinen himo suklaaseen, heh. :-) Leffailta poikaystävän kainalossa olisi entistäkin parempi, jos saisi herkutella M&M’s-namuja. <3 Muutaman pussin saattaisin myös lahjoittaa pikkusisaruksille... :-)

 67. Möhmelö sanoo:

  Wääää! Haluaisin kovin noita suklaisia M&M’sejä. Olen juuri alkanut tapailla kovasti karkeista tykkäävää miestä (Itsehän tietysti pidän karkkilakkoa juuri nyt, mööh :P) ja jakaisin nämä namut tietenkin hänen kanssaan! Ehkä tämä ele saattaisi valloittaa ihastukseni sydämen ja johtaa johonkin vakavampaan, who knows? (Lisäksi minulla olisi hyvä syy joustaa herkkulakossani, kjeh kjeh :3)

 68. Eetu sanoo:

  Rakastan ja todellakin palvon noita pähkinän makuisia M&M:ssejä <3 Meikäläinen jakaisi karkit kiltisit ihanan pikkuveljeni kanssa. Rakas veljeni on vihdoin toipumassa vaikeasta anoreksiasta, ja on vihdoin löytänyt terveen suhtautumisen karkkeihin ja muihin herkkuihin.

 69. Tulina sanoo:

  Meillä oli yhteen aikaan kaveriporukalla tapana piilottaa tupareissa tai muissa bileissä lahjat isäntäväen asuntoon, totta kai mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin. Tämä perinne on nyt pari vuotta ollut jäissä, mutta se olisi hauska elvyttää. Aika moni ystävistäni varmasti ilahtuisi, jos astiakaapista tai sukkakorista löytyykin yllättäen pussi tai pari suklaanameja. Perinteet haluaisin herättää henkiin suklaisten M&M-karkkien avulla.

 70. Katariina Okkonen sanoo:

  Jakaisin pähkinä M&M’sit ystävien,perheen ja poikaystäväni kanssa! He ovat ne ansainneet, tekevät jokaisesta päivästä erityisen ❤

 71. Laura sanoo:

  Jakaisin karkit kämppikseni kanssa, sillä otimme tavoitteeksemme olla karkkilakossa karkinsyönnin lähdettyä hieman käsistä aikaisemmin syksyllä… Noh, tenttiviikko lähestyy lähestymistään ja pakko myöntää että tällä hetkellä karkkilakko on alkanut kaduttaa hieman. Mutta minkäs teet, lupaus on lupaus ja vielä olisi vajaa kuukausi jaksettava. Jos voittaisimme M&M suklaakarkkeja olisi se paras mahdollinen motivaatio odottamassa karkkilakon loppumista! :) Peukut pystyyn :)

 72. Maisa sanoo:

  Suklaa! Minä myös veisin karkit työkavereille taukojen herkuksi. Nam! :)

 73. Karkkihiiri sanoo:

  Haluaisin suklaa-M&M’sejä ja jakaisin ne yhtä sokerinhimoisen avomieheni kanssa. Muuten menis pähkinäisetkin, mutta mies on allerginen!

  Nam! :)

 74. Taytay sanoo:

  Suklaanamuja toivoisin, sillä pähkinöille on osa ystävistäni allergisia. Tosiaan ystävien ja sukulaisten joululahjapaketteihin noita pusseja sujauttaisin! Lopuista nauttisin hyvässä seurassa pikkujouluissa ja vielä joulun pyhinäkin (eivät varmasti lopu kesken). Kaurakuutioitakin ehtisi varmasti joulun aikaan kokeilla! Näyttävät törkeän hyviltä.

  P.S. Yhden M&M’s pussin saattaisin jakaa myös ihastuksen kanssa… ;)

 75. Santtu sanoo:

  Raksun kanssa myös täällä menisi mukavasti pari kiloa leffaa katsoessa. ;) Pähkinäsuklaa saa meidän äänen!

 76. Sanna sanoo:

  Itse en valitettavasti allergian vuoksi voi ko. karkkeja nauttia, mutta mielelläni ilahduttaisin niillä ihanaa aviomiestäni. Ilme olisi varmasti näkemisen arvoinen jos joulupaketista löytyisi tuollainen namikätkö :)

 77. anni sanoo:

  Oliko muuten reseptissä tuo kondensoitu maito tarkoitus olla sellaista juoksevaa vai kinuskiksi keitettyä? :) Menen aina niissä sekaisin..

 78. piitzi sanoo:

  Syötäis perheen ja kavereiden kesken, meilä kun on yhteensä 5 ipanaa :D pähkinä jos ei sisällä hasselpähkinää sitä en voi syödä.

 79. Satu sanoo:

  Suklaa M&M’sejä ehdottomasti. En tajua, että syön kumminkin pähkinöitä pelkästään ja kaikkia muita pähkinäsuklaita, mutta kavahdan näiden pänkinäsuklaanamuja :’D.
  Jakaisin karkit perheeni ja poikaystäväni perheen kesken. Jos tulee pähkinäpusseja, niin ne varsinkin lähtis nopeesti eteenpäin.

 80. SiiriS sanoo:

  Pähkinä M&M’s ehdottomasti! Rakastan yli kaiken pähkinöitä ja tiedän, että eräs erittäin komea mieskin niistä pitää. Jakaisin nämä yhdessä miehen kanssa jota olen kesästä asti tapaillut, voisin leipoa vaikka M&M’s cookieita tuon sokeri hiiren iloksi ja yllätykseksi. :)

 81. Helmi sanoo:

  Suklaa-M&M’sit olisivat enemmän kuin tervetulleita tähän osoitteeseen! Sain tänään näyttötyöstä täydet pisteet ja minunlaiselleni suklaahirmulle tämä olisi mukava palkkio tehdystä koulutyöstä. Olisi myös ihana antaa loput pussit perheelle joululahjaksi, opiskelijana kun ei ylimääräistä rahaa joululahjojen ostamiseen kamalasti jää.

 82. Petra sanoo:

  Suklaiset M&M’sit himottais! Jakaisin ne erään kouluprojektin työryhmämme kesken. Tätä projektia on nyt tehty hiki hatussa koko syksy, se on ollut pitkä ja kaikilta voimia vievä, eikä siinä edelleenkään loppua näy. Karkeilla saisi ehkä kaikille vähän paremman mielen.

 83. Hanna sanoo:

  Pähkinä-M&M’sit ovat makuuni mun,
  niihin kerta kerran jälkeen uudelleen rakastun.
  Kuitenkin jos voittaisin,
  suklaisia karkkeja toivoisin,
  poikaystäväni kun ei tykkää pähkinästä,
  mikä on musta aivan järjetöntä.
  Karkeilla haluaisin siis häntä ilahduttaa,
  mutta onneksi suklaanmakuiset mullekin maittaa.
  Yhdessä karkkeja napostelisimme,
  ja viltin alla loikoilisimme.
  Netflix olisi meilläkin iltaan kuuluva kaveri,
  sieltä saattaisi kulua jakso tai pari…

  Jos karkkeja jäisi kahdelta sokerihiireltä vielä jäljelle,
  suunnitelma olisi sillekin varalle.
  Lopuista karkeista maukkaita keksejä leipoisin,
  ja jouluksi kauas Kajaaniin mummolan kahvipöytään kiikuttaisin.
  Näin voisin koko sukua ilahduttaa,
  ja keksejä mutustellessani lämmöllä muistaa Iaa.

  Jos siis oven takana joku päivä seisoisi paketin kanssa posteljooni,
  olisin kuin riemuidiootin klooni.
  Riemusta saattaisin kiljaista,
  kun en ole koskaan voittanut yllätystä moista.

  Makeaa joulua tämä epätoivoinen karkkiaddikti täällä odottaa,
  ja kaikille ihanaa joulun odotusta toivottaa <3

 84. Ellie sanoo:

  Karkit menevät ehdottomasti jakoon meidän neljän tytön kimppakämpässä! Kämpässä olevan sirkuksen keskellä parhaita hetkiä on yhteinen iltapala, jolle koko porukka kokoontuu. Päivä käydään läpi maitorahkaa syöden, joten karkit olisi ehdoton erikoisherkku perusarjesta :) Herkkusuille maistuu erinomaisesti täyssuklaiset versiot!

 85. Tepsu sanoo:

  Pähkinä-MM:sit jakaisin tuon oman ukkelin kanssa, se on suurempi pähkinöiden ystävä kuin suklaan, niin ehkä voisin ensin syödä ympäriltä suklaat ja antaa miehelle pähkinät :D

 86. Riia sanoo:

  Työporukan kesken olisi mustakin kiva jakaa karkit, mutta itse veisin herkut jakoon kantakahvilaan missä karkit jakaisin muiden kantisten kanssa. Siellä kun oon muutamasti herkutellut muiden asiakkaiden lahjomilla herkuilla (kuppikakkuja, joulutorttuja ja vesirinkeleitä on ainakin ollut tarjolla).

  Mielummin noita tavallisia suklaisia veisin, ettei pähkinäallergikot jäis suotta ilman.

 87. helmi sanoo:

  Kutsuisin ison joukon ystäviä koolle ja pitäisin kunnon herkkuöveri-illan! Pähkinä-M&M´sit ovat minunkin suosikkejani :)

 88. Katariina sanoo:

  Mun lemppari on kans ehdottomasti toi pähkinäversio, niin hyviä! Mun m&m namut päätyis tuparipöytään hoitamaan makeen tarjoilun. Ja pari pussia ehkä salaa yöpöydänlaatikkoon pahan päivän varalle…

 89. Kipa sanoo:

  Uuu! Pähkinäiset on ihan jees, mut paljon ennemmin ottasin noita suklaisia! Jakaisin karkit varmaan parhaan kaverini kanssa, kenen kanssa n. 7 vuotta sitten käytiin monilla keikoilla Helsingissä, ja yöllä kotiin menevää yöbussia ootellessa haettiin vuorotellen M&M-pikkupusseja sellasesta automaatista. Niitä sit naposteltiin kuunnellen samaa musiikkia kuulokkeista mitä pari tuntia aiemmin livenä. Mahtavia muistoja, tulee aina ekana mieleen kun syö näitä karkkeja :)

 90. Ina sanoo:

  Pähkinäiset on mun valinta! Jakaisin herkut siskon kanssa :)

 91. Tiina sanoo:

  Minä haluaisin voittaa pähkinä-M&M:sejä. ;)
  Jakaisin niitä perheelle ja kavereille (paitsi meidän mittelille joka saa omat herkut).
  Onpa ihana palkinto,voisin antaa jollekin tutulle vähän niitä joululahjaksi, ja pitääkin käydä katsomassa noita Facebook-sivuja, olisi kiva leipoa jotain pitkästä aikaa. ^_^
  Tiina

 92. Jenni sanoo:

  namm!! :) Vaikea valinta, mutta valitsisin nuo suklaa M & M:t.

  Yhden söisin itse, mutta loput joulupostina kavereille ja sukulaisille. Oon tässä suunnitellut tekeväni yhdelle kaverille mm. joulumysliä lahjaksi. Mysliä voisi höystää näillä! Tulis oikeen kunnon herkku mysli, eikä voi sanoa tylsäksi.:D

 93. susku sanoo:

  Pähkinäversio vie ehdottomasti voiton! Jakaisin saaliin poikaystävän kanssa elokuvamaratonin äärellä. Meillä on aikomuksena tiirata kaikki Star Warsit ennen tätä uusinta osaa, ja tuollaisesta määrästä riittäisi evästä varmaan koko leffasarjan läpi. :D

 94. Rosinantte sanoo:

  Pähkinöitä totta kai, koska ne on ehkä parhaita ikinä! <3
  3 pussillista tuosta läjästä päätyy ilahduttamaan kavereiden joulua ripoteltuna sinne paketteihin ja rasioihin lahjojen sekaan (jep, paras idea ikinä hankkia puisia tai metallisia pikkurasioita, joihin pakata lahjat! Rasia menee osana lahjaa ja karkit sujahtaa kivasti sinne).
  2 pussia viedään kotikotiin perhettä ilostuttamaan joulun tienoilla, jotta niitä voi napsia yöllä samalla, kun käy jääkaapilla syömässä vähän kinkkua.
  2 pussia kaapin perälle säästöön pahan päivän varalle, kun tenttiin lukeminen ei nappaa ja tarttee piristystä harmaaseen päivään.
  1 pussi vielä syvemmälle kaapin perälle, että sen voi löytää yllätyksenä siivouspäivän päätteeks kaappeja tyhjennellessä.
  2 pussia menee kavereiden kanssa jakoo Uuden vuoden bileissä pimeässä korvessa mökkeillessä.
  1 pussi pudotetaan suloisen naapurinrouvan postiluukusta.
  1 syödään itse lauantai-iltana Netflixin ääressä New Girl:iä kattoessa!

 95. Nea sanoo:

  Jakaisin herkut mun äidin kanssa. Oon huono kertomaan miten paljon häntä rakastan mut eikö suklaanamit olis aika hyvä tapa avata keskustelu! äiti on niin mielettömän rakas ja ollaan molemmat sellaisia herkkusuita et karkit katoisi semi nopeasti haha

 96. Jasmiina sanoo:

  Oi, noi pähkinät on kyllä ihan ehdottomia suosikkeja!
  Uuden kämppiksen kanssa jakaisin suklaat, olisi hyvä tapa tutustua kun ei tässä olla pitkään yhdessä ehditty asua :)

 97. Anni sanoo:

  Mulle ainakin maistuisi suklaaversio! :)
  Käyttäisin puolet namuista varmaan leivontaan ja kämppää väreillään piristämään, ja loput antaisin parhaalle ystävälleni jonka kanssa ollaan tässä voivoteltu pieniä joululahjabudjettejamme. :D
  Ehkä pidettäisiin jopa vihdoin leffailta kun olisi herkutkin kasassa. :)

  ..Menen kyllä varmaan jokatapauksessa hakemaan noita suklaaversioita huomenna jos löydän, sillä alkoi tehdä mieli. :s :D

 98. avaruuskissa sanoo:

  Jos voitan, ottaisin mieluiten pähkinäversioita.

  Jakaisin karkkini ainakin ihanan naapurini kanssa, jonka kanssa meillä on tapana jakaa itse tehdyt sämpylät sekä kutsua toinen syömään jos on tehnyt erityisen hyvää ruokaa. :) On tosi mukavaa saada välillä syömis seuraa sekä saada palautetta kokkailuistaan. Ruokakeskustelut on parhaita!

 99. Roosakuuu sanoo:

  Haluisin pähkinä M&M’sejä :-) Jakaisin ne mieheni ja ystävieni kanssa :-)

 100. Kaura sanoo:

  Suklaa! :p Pikkujouluissa ja tupareissa ystävien kanssa. Osan käyttäisin mm. rocky roadeihin joulumuistamisen merkeissä.

 101. Henna sanoo:

  Valitsisin ehdottomasti pähkinäversioita! Jakoon ne menisi kavereille valmistumisjuhlassa, sillä tuo kanssa-asukki ei allergioiden vuoksi noita pääsisi mun kanssa jakamaan. Osa tosin uppoaisi meikäläiselle varmaan ihan yksinkin :DD

 102. OJ sanoo:

  Jakaisin suklaa m&m:sit vanhempieni ja sisarusten sekä ystävieni kanssa. Minulla on veli ja sisko, kummatkin saisivat suklaisen pussin, äiti saisi pussin ja isä saisi pussin. Yli kahdensadan kilometrin päässä asuva rakas ystäväni saisi pussin ja vielä kauempana asuva toinen ihana ystävä saisi pussin. Lähellä asuva upea ystäväni saisi pussin, samoin toinen vielä lähempänä asuva huikee ystäväni saisi myös pussin. Kolmas lähimpänä asuva ystäväni myös saisi suklaisen pussin. Myös minä saisin pussin suklaisen. Kymmenen pussia jaettu. Kaksi jäljelle jäänyttä pussia taitaisivat säästyä leivontaan tai illanistujaisissa vieraiden naposteltavaksi…jos pusseja pystyy hetken säästämään. Suklaiset m&m:sit siis valitsen.

 103. Anna sanoo:

  Valitsisin suklaan ja jakaisin ne perheeni sekä ystävieni kesken. :)

 104. Emmi sanoo:

  Moi!
  Jakaisin suklaat (tavallinen, ei pähkinää) parhaiden tyttökavereideni kanssa joulugaalassa, josta puuttuu karkit! Aloin myös miettiä, jos veisin joulutähden ja m&m’s yhdelle yrmylle naapurille jouluksi, joka ei ole koskaan moikannut mua tai kai ketään muutakaan! Jos ei sillä moikkaus irtoo, niin ei millään

 105. Kaisa sanoo:

  Ihan aluksi pakko sanoa, että katsoin tuossa yksi päivä teeveestä tulleen, bloggaajista kertovat dokumentin, jossa sinä olit. Tykkäsin siitä todella, varsinkin kun olen lukenut blogiasi montamonta vuotta, niin on kiva ”tuntea”/tietää vähän enemmän henkilöstä, kuka sitä oikein kirjoittaakaan :)

  Ja mitä noihin karkkeihin tulee, niin jakaisin ne ehdottomasti uuden (poika)kaverini kanssa :’) Olemme tunteneet toisemme jo vuosia, mutta vasta lähiaikoina olemme tavanneet enemmän ja säännöllisesti. Tulemmme niin hyvin juttuun, ja karkit maistuisivat varmasti elokuvia/netflixiä/hbo:ta katsellessa!

  • ia sanoo:

   Mukavaa että eksyit kattomaan dokumentin! :) Vaikka sanoisin että kyllä minusta saa paljon ”todenmukaisemman” kuvan tämän blogin kautta, se dokumentti oli vaan niin pieniä juttuja mitkä oli leikattu ohjaajan näkemyksen mukaan pitkistäkin haastattelupätkistä.

 106. emminen sanoo:

  Aivan ihana arvonta, suklaata ei vaan voita mikään… Eli siis suklaa M&M’s!

  Ystävät, perhe ja parisuhde ovat mulle niin tärkeitä asioita elämässä, joten uskoisin, että nauttisin M&M’s herkkuja yhdessä joko ystävien ja poikaystävän tai sitten ihan vain perheen eli vanhempien ja siskojen kesken. Yhdessä syötynä kaikki herkut vaan maistuu niin paljon paremmilta kuin yksin mussutettuna.

 107. Sofia sanoo:

  Pähkinä ja jakaisin karkit kavereiden kanssa.

 108. Laura sanoo:

  Ehdottomasti suklaa.
  Jakaisin ne mielellään parhaimman ihmisen kanssa maailmassa, eli mun neljä vuotiaan pojan kanssa. :-)

 109. Piia sanoo:

  Pähkinä pahaa, eli suklaata valkkaisin! :-D Karkit menis jakoon varmaankin poikakaverin kanssa, mutta tuosta määrästä riittäisi kyllä viemisiä kotikotiinkin jouluksi!

 110. Elli sanoo:

  Suklaa!! Ja pikkusisko on sellainen herkkusuu, että sen kanssa varmaan jakaisin :-D

 111. Petra sanoo:

  Valitsisin suklaan ja jakaisin karkit kavereitten kanssa :)

 112. Vietämme pian viisaiden kavereiden kanssa pikkujouluja, pähkinä M&M’sit tuovat vaihtelua aivopähkinöiden ratkomiseen.

 113. EmmaS sanoo:

  Jos arpaonni suosisi, valkkaisin ehottomasti noi pähkinäversiot! Niitä vois nauttia oikein olan takaa perheen ja ystävien kesken joulun pyhinä ja uutena vuotena. Alottais vuoden 2016 oikeen makosasti! Laittaisin myös testaukseen tuon sun reseptin, näytti älyttömän hyvältä! Vois sitä kehitellä joitaki uusia reseptejäki, voisin antaa siskon suklaakonvehtileipomuksiin täytteeks!

 114. ginty sanoo:

  oi pähkinäiset m&msit on parhautta! jakaisin pussin (pussit..) aviomieheni kanssa, joka muutti Suomeen Kaliforniasta noin vuosi sitten, eikä voi ymmärtää miksi meillä ei myydä isoja m&m pusseja joka kaupassa :D itse asiassa laittaisin pähkinäsuklaapussit lahjapakettiin ja yllättäisin sen hahaaa!

 115. matleena sanoo:

  Mä ottaisin noista mieluusti noi pähkinäiset versiot ja ne menis jakoon ennen kaikkea mun veljen kanssa. Aloitettiin pari viikkoa sitten karkkilakko, joka kestää aina Vappuun asti. Noi kun voittais niin olis ainakin mitä odottaa:D

 116. Ninneri sanoo:

  Mä ottaisin suklaakarkkeja, ja lähettäisin tänä vuonna joulukorttien sijasta läheisille ystäville karkkipussin :) Asun ulkomailla, enkä ole tulossa jouluksi Suomeen, joten korttien lähettämisestä on tullut mulle tärkeä tapa -yleensä postiin lähteekin jokaiselle ystävälle kortti + joulukirje, kun kaikki jutut ei mahdukaan korttiin :)

 117. Ella sanoo:

  Suklaa ehdottomasti. Jakaisin poikaystävän kanssa ja todellakin kokeiltaisiin tuota popparikomboa!! :) Kaikkea ei kuitenkaan tuhottaisi kahdestaan vaan osa menisi jouluherkuiksi sukulaisten kesken.

 118. Sanni sanoo:

  Ehdottomasti pähkinäsuklaat! Jakaisin karkit siskoni ja ystävieni kanssa ja muutaman pussin lahjoittaisin mummoilleni sekä kummilleni! :)

 119. Iitanen sanoo:

  Suklaata! Jakaisin kaveriporukan kanssa uudenvuoden vietoissa. Me keräännytään isolla jengillä aina kaksi kertaa vuodessa – juhannuksena ja uutenavuotena, kun kaikki asuu nykyisin missä sattuu :)

 120. M sanoo:

  Pähkinä tai suklaa, molemmat yhtä hyviä! Jakaisin aarteen tyttöjen pikkujouluissa, kun nähdään pitkästä aikaa porukalla tärkeimpien ystävien kanssa vähän ennen joulua :) <3

 121. emma sanoo:

  Suklaa karkit valitsisin :) jakaisin karkit parhaan ystäväni kanssa, joka on aikamoinen suklaan ystävä.

 122. Heidi sanoo:

  Suklaisia! Haluaisin jakaa namuset yhdessä maailman parhaimpien siskojeni kanssa ja herkkukestien tähti (suklaisten m&m´sien lisäksi) olisi maailman suloisin pieni herkkusuu, rakas siskontyttöni joka on perinyt suklaahampaan kolotukset selkeästi tädiltään;)

 123. Jere sanoo:

  Vitsit että tuli vesi kielelle ja hyvään aikaan näytti tää postaus osuvan kun just alko meikäläisen jouluaattoon asti kestävä terveyskuuri :D

  Mutta ehdottomasti menis karkit jakoon hyvälle kaveriporukalle, nam nam!

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

 124. leefi sanoo:

  Sulla tulee paljon kommentteja luettavaksi! :D

  Haluaisin suklaisia versioita jaettavaksi isoveljeni kanssa. Sen vuoksi, että lapsena oli iso tapahtuma hakea noita ruotsinlaivan taxfree -myymälästä, kun niitä ei ainakaan meidän kyläpahasessa myyty missään kaupassa! Sitten tyytyväisenä syötiin niitä hytissä veljen kanssa. :) Ja siis juuri näiden karkkien suosiota selitti se, että sekä minun että veljeni nimet alkavat M-kirjaimella, joten tuon nimen mielsimme tarkoittavan meitä kahta. Ah lapsuusmuistoja!

 125. Jenni W sanoo:

  Suklaa! Jakaisin karkit ystäväni Niinan kanssa. Makoiltas pitkä sunnuntai sohvalla tehden ei-yhtään-mitään ja mussutettas karkkia vaan. Aah!

 126. Niu sanoo:

  Pähkinä! Ja namut jakaisin poikaystävän kanssa. Asumme yhdessä, mutta hän lähtee nyt melkein kuukaudeksi töihin Kajaaniin, kun minä taas olen töiden vuoksi koko ajan (jep, myös välipäivät vaikka joulu onkin vapaata) Oulussa. Eli viimeisiä viikonloppuja vietetään ennen kuin edessä on taas etäsuhteilua ja mitenkä niitä mukavammin voisi viettää kuin kullan kainalossa hyvää leffaa katsellen ja herkutellen :)

 127. jiip sanoo:

  Pähkinä!

  Osan veisin työpaikalle ilahduttamaan taukoja (ihan niin kuin meillä ei muuten ois viikottain pullaa, karkkeja ja muita herkkuja synttäreiden, nimppareiden, kissanristiäisten ja edustajien takia! :D)

  Ja loput mussuttaisin poikaystävän kanssa sarjoja katsellessa :)))

 128. iitup sanoo:

  pähkinäversiot on suosikkejani ja herkut jakaisin perheen ja kavereiden kesken

 129. suvi sanoo:

  Pähkinä! Siskon kanssa jakaisin :–)

 130. Emmi sanoo:

  Vaikea valinta suklaan ja pähkinän välillä, mutta ottaisin pähkinäisiä kuitenkin!

  Karkit jakaisin perheen kanssa, mikä tuntuu vähän hassulta – ei sitä aikaisemmin olisi välttämättä halunnut niiden rasittavien perheenjäsenten kanssa istua alas ja nautiskella herkuista, mutta niin se mieli vaan muuttuu kun pakkaa matkalaukun ja lähtee vieraille maille… Nyt odotan joululomaa ja ajanviettoa juuri niiden rasittavien perheenjäsenten ja sukulaisten kanssa. Vähän tyhmäähän se on miten pitää mennä aika kauas ymmärtääkseen kuinka tärkeitä ne aiemmin itsestäänselviltä tuntuneet asiat ovat. Toisaalta on aika hienoa huomata miten arvokkaita asioita elämässä on kun löytää uudenlaisen näkökulman jonka läpi maailmaa katsella.

  Ja eiköhän niitä karkkeja riittäisi kavereidenkin kanssa jaettavaksi sitten kun arki ja opinnot täällä taas jatkuvat – koska mikäpä sen parempaa kuin uudet ihmiset ja ne uudet näkökulmat.

 131. Rose sanoo:

  Hyvänen aika, jos on mahdollisuus voittaa noin paljon karkkia, niin pakkohan tähän on
  osallistua :)

  Haluaisin voittaa suklaisia M&M’sejä ja jakaisin ne äidilleni ja äidin työkaverille. Äidin ja hänen yhden työkaverinsa etunimet alkavat molemmat M-kirjaimella ja tyypit päätyivät samaan työpaikkaan noin 25 vuoden jälkeen. Tapasivat + ystävystyivät 80-luvulla ja päätyivät monen mutkan ja sattuman kautta samaan työpaikkaan muutama vuosi sitten. Oltiin yhtenä jouluna lahjaostoksilla ja äiti halusi ostaa tälle ystävälleen ja nykyiselle työkaverilleen jotain pientä muistamista. Ehdotti sitten puolitosissaan itse, että pitäisiköhän ostaa M&M’sejä, kun ne ovat tavallaan heidän tiimikarkkejaan, kun tosiaan molempien nimi M:llä alkaa. M&M’sit ilahduttivat ja niistä tuli näiden kahden välillä perinne: aina kun on nimipäivät / synttärit / joulu / muuten vaan, niin paketista löytyy aina M&M – karkkeja, ja joka kerralla se on yhtä hauskaa ja vähän liikuttavaakin molempien mielestä.

  Ja ettei ihan hurskasteluksi mene, niin luonnollisesti jakaisin karkkeja itsellenikin :) Mutta suurimman osan antaisin äidille, joka sitten saisi fiilistellä kultaista kasaria ystävänsä kanssa, M&M’sejä samalla rouskutellen!

 132. Veera sanoo:

  Pähkinäisiä tietty!
  Namuset jakaisin poikaystävän kanssa, minä kun tykkään suklaasta se pähkinästä;) Meillä syönti menee niin kuin siinä lakumainoksessa, mä imeskelen päällysen ja poikkis syö pähkinän. Molemmille jotain ja pääsee välissä pussaamaan..:D

 133. mm sanoo:

  Valitsisin pähkinäiset m&m-karkit ja säästäisin ne jouluksi saakka, koska olen jouluna töissä vanhusten dementiakodissa. Osa karkeista voisi päätyä siellä yhdessä leivottuja pipareita koristamaan, tai miksei vaikka piparkakkutaloon. Osa pitäisi ehdottomasti jauhaa tai hienontaa ja lisätä pehmeämmän jouluherkun (vanukas, pehmeä piparinen herkku) joukkoon, että nielemisvaikeuksistakin kärsivät asukkaat saisivat hieman pähkinäistä karkkimakua:). Yksi pussillinen karkkeja voisi päätyä toki hoitajien kansliaankin joulun kollegoilleni energiaa ja työiloa antamaan :)

 134. Anna sanoo:

  Pähkinällisiä ehottomasti! Ja jakaisin karkit perheeni kanssa ja koska ollaan tällasia leipomishulluja kaikki niin todennäkösesti hyödynnettäs karkkeja erityisesti leivonnassa ja tehtailtas vaikka mitä herkkuja porukalla niistä perheen yhteisiin pikkujouluihin! :)

 135. neam sanoo:

  Suklaat sopisivat paremmin eri leivoksiin, mutta valitsisin kuitenkin pähkinät, koska ne ovat muuten parempia!

  Jakaisin muutaman pussin joululahjan lisänä läheisille ja osan tuhoaisin poikaystävän kanssa! Juuri poikaystävän siksi, että hän vihdoin vuoden jälkeen kotiutuu armeijasta! Tätä olisi ihana juhlistaa makein merkein. :-) Vielä jäljelle jäävät veisin työpaikalle piristämään kahvitaukoja!

 136. Anna sanoo:

  Me ollaan poikaystävän kanssa molemmat suklaahirmuja ja leipominen on lähellä sydäntä. Menisi kyllä heti nuo kaurakuutiot testiin!

 137. marjo66 sanoo:

  suklaisia ja perhe jouluna kotiinkokoontuneena olis onnellisia

 138. Lodde sanoo:

  Oii, suklaiset versiot kyllä kiitos! :) Tykkään ite leipoa, joten tuo resepti kuulostaa niiiin hyvältä! Ilahduittaisin perhettäni tuomalla tuliaisiksi noita paloja, kun jouluaatoksi juuri ja juuri sinne kotiin ehdin! Hauskaa joulunodotusta sulle kans!! :)

  Ps. Hämmennyin, kun satuin näkemään sut yks päivä töissä… Ehkä joku päivä vielä uskaltaidun moikkaileenkin!

 139. Amilei sanoo:

  ooooh…ehdottomasti pähkinöitä! Ne on vaan niin hyviä.

  Varmasti aika hyvä osa kuluisi raaka-aineena kun on isot teemabileet tulossa vanhalle työporuukalle. Pähkinäsuklaa munffinssit on vaan kyl parhita… ja tietenkin leipomisessa aina menee raaka-aineita ”vähän” ohi taikinakipan ;D

 140. slaa sanoo:

  Pähkinä! Veisin ne juurikin työpaikkani kahvihuoneeseen ja jakaisin ihanien työkavereideni kanssa :)

 141. Sarppa sanoo:

  Oih! Suklaata suklaata suklaata,nams..
  M&M’s on ollut miun suosikki jo pikkutytöstä asti, smartiesit pikku rasioissa aloitti myöhemmän M&M huuman.. Jakaisin suklaat jouluna perheen kanssa, yks sulle.. yks mulle.. koko pussi sulle.. :D Ois joulupöytääm kerrankin jotain erikoista, eikä aina niitä samoja konvehteja (jotka eivät nekään enää maistu samalta!)
  Kyllä pitää testata noita herkkuja, ja viedä työkavereille kans jos onnistuu :)
  Ps. Pohjois-Karjalaan satoi viimeyönä taas lunta! Ehkä se joulu todellakim tulee.. :)

 142. Tytti sanoo:

  Aamun piristys nuin ihanan värikkäät kuvat! <3 Miinusta siitä, että aiheuttivat sellaisen suklaanhimon että päädyin syömään brownieta aamupalaksi. Heh....

  Olen perso molemmille karkeille, mutta valitsisin suklaiset jotta lähipiirin pähkinäallergikotkin pääsisivät herkuttelemaan kanssani.
  Jos voittaisin, niin ensimmäisenä pistäisin pystyyn hillittömän voitontanssin. Karkkien saapuessa olisi varmasti pakko vähän lesoilla instassa tai snapchatissa. Laittaisin pari pussia isäni joululahjaan lisäksi, pari menisi yllätykseksi herkkulakkonsa päättävälle ystävälle, karkkeja olisi varmasti tarjolla uutena vuotena kun juhlimme yhdessä ystävien kanssa, ja no loput tuhoaisimme poikakaverin kanssa teeveetä katsellessa.

 143. Kaissu sanoo:

  Valitsisin suklaisen! Ja jakaisin ne pikkujouluviikonloppuna muutaman kaverin kanssa, luulen että he ilahtuisivat yhtä paljon kuin minäkin :D muutaman pussin antaisin myös pikkusisaruksilleni, sillä yhdellä heistä on synttärit nyt joulukuussa :)

 144. Marin namut kiertoon sanoo:

  11 pussia namuista menisi naapuriin vastaanottokeskukseen, yksi pussi omaan napaan. M&M eli Mulle&Muille.

 145. Suvi sanoo:

  Kyllä me täällä opiskelijaterveydenhuollossa tarvittas vähä epäterveellistä evästä..alkaa superfoodit tulla korvistatyökavereiden kans siis laitettas elämä risaseksi..

 146. Riaaa sanoo:

  Suklaa m&m’sit olisivat ehdoton valinta. Jakaisin herkut perheen ja ystävien kesken, koska mikä sen parempaa kuin herkuttelu ihanien ihmisten kanssa.

 147. Katri sanoo:

  Pähkinäversiot on munkin lemppareita! Pakkaisin pussit ja muita herkkuja mukaan joululomalle suunnitellulle yllätysvierailulle bestikseni luo 300km päähän. M&M-karkit on olleet mukana joka kerran kun vietetään aikaa yhdessä.

 148. lateleijona sanoo:

  Pähkinät myös on mun suurta herkkua! En voi vastustaa! Jakaisin parhaan ystävän kanssa, tyttöjen illassa!

 149. Tiinana sanoo:

  Jakaisin karkit kämppikseni kanssa. Ne ois varmasti myös hyvää tarjottavaa synttäreille parin viikon päästä. :) Suklaa ois mun valinta!

 150. Unna sanoo:

  Pähkinänamut kelpaisi ja menisivät samantien tarjolle omille sekä miehen työkavereille :))

 151. Annu sanoo:

  Joulupaniikki!

  Se mikä ei omaan suuhun menisi (ja vähän työkavereidenkin), päätyisi joululahjaksi suunniteltuihin rocky road – pusseihin! Tiedän että ystävät arvostavat suklaata jonka päälle on ripoteltu ainakin lisää suklaata :3 Joten siis suklaiset karkit mielessäin!

 152. Annika sanoo:

  Pähkinäiset meidän kotisohvalle, kiitos! Jakaisin namut tuon toisen puoliskon kanssa, joka on hulluna m&m-karkkeihin (juuri muista karkeista se ei välitäkkään). Ja voisipa siitä pussin jos toisenkin viedä työpaikan arkea piristämään :)

 153. Sonjam sanoo:

  Suklaa olisi valintani! Koska karkkipusseja on kaksitoista kappaletta niin jaettavaakin olisi enemmän. Osan jakaisin perheeni kanssa joulun aikaan, koska aiemmin en valitettavasti ehdi käydä muutaman sadan kilometrin päässä asuvan perheen luona. Osan jakaisin muutaman ystävän kanssa, vaikka ensi viikonloppuna, kun on sovittu näkeminen. Pussin tai pari jakaisin kaukana asuvan ystävän kanssa, jota en näe usein välimatkan vuoksi, mutta jota koitan ehtiä joululoman aikaan nähdä. Sitten voisin vielä yhdellä pussillisella ilahduttaa yhtä ystävää.

 154. Riikka sanoo:

  Suklaat on niin namia! Tyttären kanssa pidettäis leffa-ilta ja herkuteltais, osasta vois jotain herkkua leipoakki.. ;)

 155. jenni sanoo:

  Suklaa on mun lemppari näistä kahdesta! Jakoon menis perheen kesken :-)

 156. Viivi sanoo:

  Pähkinä-M&M’s!! Ne on ihan parhaita! Jakaisin kavereiden kanssa, koska me niin tykätään mässäillä keskenämme. :D Mut kyllä noista pusseista varmaan pari liikenis perheenjäsenillekin!

 157. Siny sanoo:

  Pähkinäiset naaaaaammmmm! Minä jakaisin karkit meidän tytön 1v vieraiden kesken. PIan koittaa ensimmäisten synttärijuhlien aika ja ovathan kyseiset karkit jo sellainen väriloiste juhlapöytään, ja sitten kun on riittävästi jokaiselle myös herkuteltavsksi :)

 158. Suvi sanoo:

  Suklaa m&m’sit jakaisin isoveljieni kanssa. Pienestä pitäen ollaan kähvelletty toistemme karkkeja mukamas huomaamatta ja nyt haluaisin korvata tämän menetyksen erityisesti vanhimman veljeni kanssa, jonka karkit maistuivat (maistuvat) aina paljon paremmilta kuin omani. Kilttinä pikkusiskona jakaisin karkkit myös nuoremman veljeni kanssa, joka joutui syömään aina vuodenkin vanhoja jemmattuja suklaitani kun jostain syystä en niitä enää halunnutkaan syödä. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä hyvittämään menneisyyden tekoset tuoreilla karkeilla:D

 159. Meikämuija sanoo:

  No suklaiset tietyisti ja tekisin just tuollaisia ohjeessa olevia ruutuja kotijoukoille joululomalla!

 160. iLu sanoo:

  pähkinä!! herkkuavomiehen kanssa :)

 161. Marrasunelma sanoo:

  Suklaiset tänne, kiitos! omaan suuhun! pähkinäversioita en valitettavasti allergian takia voi testata…

 162. maatuska-katjuska sanoo:

  Yrittäisin jakaa aviomieheni kanssa suklaa M&M-karkit. Yritys siksi, ettei tää toinen osapuoli ole yhtä hulluna suklaaseen kuin mie plus saatan olla nopea :D Pähkinää sisältävät karsiutuu tuon toisen allergian takia. Tosin jos olisikin pähkinää sisältäviä, niin sehän olis miulle enemmän? :D

 163. anna s, sanoo:

  Suklaata ja varmaan söisin itse kaikki :D

 164. Krisse sanoo:

  Pähkinäinen versio. Muistan ensimmäiset M&M’s karkit omalta kohdaltani vaihto-oppilaana olleen kaverini tuliaisina aikana jolloin niistä ei oltu vielä kuultukaan täällä kotimaassa. Siis kivikaudella.
  Sen jälkeen söin ja ostin niitä kaikilla mahdollisilla matkoilla missä ikinä niihin törmäsinkään.
  Sain lapsenikin innostumaan noista.
  En koskaan osta noita kotimaassa – noihin jotenkin sisältyy aina matkalla olo.

  Olisihan se kiva voiton myötä päästä kuvittelemaan palanneensa reissusta!

 165. Enni sanoo:

  Jakaisin pähkinäiset namuset pikkuisten työkavereitteni kanssa ;) työskentelen eskariopena (ja vastoin kaikkia periaatteitani…) lahjoisin eskarilaisiani pienillä namipusseilla viimeisellä viikkolla ennen joululomaa :) kaikista pusseista pitäisi tietty ehkä kotona koemaistaa varmuuden vuoksi, mieheni varmaanki ilmoittautuu vapaaehtoiseksi…….

 166. emmig sanoo:

  Mulle kelpaisi ihan kummat vaan, mutta ehkä pähkinäversiot on kuitenkin niitä ”parempia” :D Jakaisin ne ihan vaan perheen kesken, koska perhe on paras!

 167. Saana sanoo:

  PÄHKINÄÄÄÄ!!! :D siskon kanssa jakaisin! Tai ehkä olis parempi jakaa jonku toisen kanssa, kun hän on sellainen herkkusuu, ettei itelle jäisi mitään :D

 168. Jennuli sanoo:

  Aloitetaan sillä, että mie ja meiän luokka valmistuu amk:sta nyt jouluna kolmen ja puolen tuskallisen vuoden jälkeen ja aiotaan juhlistaa sitä oikein kunnon porukalla! Kyllä kelpais tulla paikalle noitten namujen kanssa ja nostaa tunnelma katosta läpi! :D Suklaanamut taitaa olla enempi allergiaystävällisiä niin ne sopis meiän porukalle :)

 169. minttu47 sanoo:

  Suklaisia kiitos ja miehen kanssa jakaisin.

 170. Hiisukas sanoo:

  Koko perhe tykkäisi kovasti suklaisista karkeista!

 171. Minna sanoo:

  M&M’s <3 ! Suklaiset ja ilahduttaisin niillä kummipoikaani. Nähdään tosi harvoin ja ne hetket kun saadaan touhuta yhessä on kultaakin kalliimpia <3

 172. hilkka sanoo:

  Suklaa ja perheen kesken jakaisin :)

 173. Kuusama sanoo:

  Yksi päivä kun heräsin, niin aurinko paistoi silmiin,
  ja aivan ajattelin: Mitäs tänään keksisin?

  Pullia jos leipoisin..
  (mutta jauhoja ei ollut)

  Lauluja jos laulaisin..
  (mutta niin julma en sentään ollut)

  No, taikoja jos tekisin..
  (taikasauvaa kellään?)

  Mutta sitten selvisi mulle:

  Voi kun olisi M&M, suklaisena vielä
  niin huomaisin tän elämän, uudenlaiseks aivan

  Linja-autoon astuisin ja vierustovereita katsoisin,
  pussit laukusta kaivaisin.

  Niin saapuisi kello viiden tee
  sille tutulle linjalle:

  Ja kaikki ajaisivat ohi pysäkin!

  Tuparit mä pitäisin
  karkkeja kaverit täyteen syöttäisin,
  että ne vierisi kotiin.

  Kissaani kävelyttäisin
  ja sen tassunjälkien kohdalle
  jäisi pitkä karkkivana

  ja pienet lapset katsoisi
  huimaa taikakissaa
  josko se ois paijattava.

  Niin ihmeelliseksi muuttaisin,
  koko arkisen maailman,
  ja hohtelemaan laittaisin
  sen kulmat ja kukkalavat!

  Ja illalla päivän jälkeen,
  laulaisin mä kuulle:
  ”Hei kuule juustoseni,
  on maailma huima ja hieno,
  sen kaupungeissa asuu
  iloista suurimmat!
  Sillä tänään sain hymyä monta
  ja suukkosen poskelle,
  että tämän taidan tehdä,
  joskus toistekin!”

  Ja siihen tuumaisi kuu:
  ”Voi tyttöseni mun,
  kauniilta kuulostaa
  teidän maailmanne,
  ja nyt suklaisena sekin,
  hohtaa riemuanne.
  Minä pidän vahtia,
  tämän tumman yön,
  ja taas aamun noustessa,
  kättäs kanssa lyön”

  Näin vaihdoimme me vuoroa,
  kuutamoisen kanssa!
  Hän yöllä pitää vahtia
  ja minä päivät loistan

 174. Kuusama sanoo:

  Hei,

  runoni lähti liian aikaisin, ja viimeiset säkeet jäivät pois!

  Loppu kuuluu:

  ”Näin vaihdoimme me vuoroa,
  kuutamoisen kanssa!
  Hän yöllä pitää vahtia
  ja minä päivät loistan,

  ja illalla kun nukkumaan,
  peiton alle käyn,
  niin vielä kerran toistan:

  ”Kun suklaiseksi kerran
  muuttaa maailman,
  niin voitte olla varmoja,
  sen tekee toistekin

  ja väreihin sadekaarten
  maalaa myös taivahan.

  Niin nukahdin ja kuiskasin:
  Voi, hymynne muistan aina!”

 175. nonna sanoo:

  Suklaa M&M’s on eniten mun mieleen, joten valitsen ne. Antaisin niitä kavereille ja perheelle joululahjaksi :)

 176. riikka sanoo:

  Mä haluaisin molempia. Toi rakas tuore aviomies pitää enemmän suklaista ja mä rakastan noita pähkinöitä. Mä jakaisin noi lentokoneessa matkalla häämatkalle ton miehen kansa, noista riittäisi muillekn kyllä. Voisi ehkä aiheuttaa hilpeyttä koneessa jos vetäisin esiin kaksi kiloa karkkia.
  Tai sitten toinen vaihtoehto olisi pyytää veljenpojat meille ja syöttää niille. Olisin PARAS TÄTI IKINÄ!

 177. Milja sanoo:

  Valitsisin pähkinäversion ja jakaisin sen perheen kanssa, suklaa-addikteja kun ollaan. Ei varmaan jäljelle jäisi kuin mahakipu tuon suklaa määrän jäkeen :D

Kommentoi