maanantai 07. joulukuun 2015

asu joulukuulta 2007-2014

Ostetaan yksi annos ennakointikykyä! On niitä bloggaajia, joilla on takataskussa aina parit merkinnät pahan päivän varalle, jotka tietää viikoksi – jos ei kuukaudeksikin – eteenpäin että mitä postaa ja milloin, ja jos on muita menoja, niin merkinnät ajastetaan valmiiksi reissun ajaksi. Ja sitten oon minä. Teen merkinnän keskiviikkona, menen torstaina aamuvuoroon ja koomaan iltapäivän äkillisestä unirytmimuutoksesta seuranneessa shokissa (siis voi mikä vässykkä, ei tää oo mikään kolmivuorotyö..), ja perjantaina tajuaa että aiperhana lauantaina on lähdettävä suoraan töistä ystävän valmistujaisiin toiselle paikkakunnalle ja en mä oo hankkinu vielä sitä lahjaakaan ja mitä mä laitan päälle ja miten mä kerkeen naamioida itteni puolessa kunnossa juhlakuntoon joka kestää nelituntisen bussimatkan!! Siinä sitten merkinnänteko jäi lauantaisen Onnibus-kyydin varaan, jolloin sain kyllä menestyksekkäästi poimittua kuvat tätä joulukuiden asukatsausta varten blogin uumenista, mutta priorisoin sitten kuitenkin kuola poskella bussin ikkunaa vasten torkkumista, että jaksaisin juhlia pitkälle yöhön vielä aamuvuoronkin päätteeksi. No sitten oli juhlat ja oli superkivaa, ja sitten oli sunnuntainen paluumatka, jolloin viereeni istui liian normaali tyttö, jonka nähden en kehdannut näpytellä kappaletolkulla tekstiä omakuvarivistön jatkeeksi. Ja sitten oli linnanjuhlat ja kukkomekot ja muut ihmetykset, joihin piti antaa sataprosenttinen huomio. Niin, ja nyt ollaan sitten maanantai-illassa, neljä blogimerkinnätöntä iltaa myöhemmin.. Jumalauta, mä kuvaan kohta koko olemassaolevan irtaimistoni ja tallennan kuvat luonnoksiin otsikoiden kuten ”kaikki omistamani esineet” ja ”kivoimmat huonekalut just nyt” -alle, enkä ikinä enää joudu heittämään tommoisia bloggaustaukoja.

Pitkä tarina yhessä lauseessa: Sori ku kesti, mutta tässä olis vähän muinaisia joulukuita! Joita selatessani muuten huomasin, että olen todellinen antijouluihminen. Siis ei mitään joulunpunaisia ilotteluja ennenkuin korkeintaan joskus aatonaattona ujon punaisen mekon muodossa.. Voi kuinka mälsää! Haluaisin olla niitä tyyppejä, jotka pukeutuu ihananrumiin jouluvillapaitoihin ja muhkeisiin neuleisiin koko kuukauden ajan. No mutta entä jos ens joulukuu sitten toden sanois? Näiden yhdeksän epäjouluasuisen joulukuun jälkeen sanoisin, että you wish..

Joulukuu 2007

jouluk2007

Ahhahah, mikä tuo vyö on! Jos pääsisin yli tuosta vyöstä, niin ilman sitä tuo olis yllättävän soma asu. Mutta ei, en mä pääse. MIKÄ TUO VYÖ ON??

Joulukuu 2008

joulu2008

Tää ei oo paha! Paitsi väkisillä villapaidan päälle viritetyt Nominaiton-rannekoru ja rannekello.. (Kuka muistaa Nominationit? Vieläkö niitä joku kerää?) Voi noita virkattuja kukkakoruja, joita mä tehtailin joskus myyntiinkin asti! Multahan löytyy edelleen melkoinen kasa noita mun villalankalaatikosta. (Jep, siis laatikollinen villalankoja, joihin en oo tainnut koskea sitten tuon maagisen vuoden 2008.. Mutta kyllä sekin piti toiselle puolen Suomea näin seittemän vuotta myöhemmin muuttaa. Vielä koittaa se hetki kun mä askartelen niitä langoista jotain, koittaa se!! Nyt jotain killerihyviä jämälanka-diy-vinkkejä kehiin niin mähän tehtailen tässä vielä tän vuoden joululahjat käsin :D)

Joulukuu 2009

jouluk2009

Siinä sitä taas poseerataan jonkun himmeän jalkalampun valossa, jonka ilmeisesti luotin hoitavan kuvan valaistuksen. Juuei hoitanut.. Alaosan musta aukko jääköön ikuiseksi mysteeriksi, mutta yläosana on kierrätyskeskuksesta ostettu pappavillapaita! Se olis ihan kiva, jos siihenkin ei olis päälle viritetty tuota vyötä. Hei ia 2007 ja ia 2009, mikä hiton vyödiili teillä oikein oli?!

Joulukuu 2010

jouluk2010

Noniin, nyt on sentään tajuttu lasauttaa se kuva valoisan aikaan! Oon valkosempi kuin tuo seinä, mutta vaatteet on oikein kivat. Opiskelijakämpän parvekkeella jälleen keekoillaan. Mutta voih, tuo onneton parinkin sentin lumiharso kelpaisi tällä hetkellä enemmän kuin hyvin, ei täällä plusasteisessa vesisateessa tallustellessa paljon joulukuufiiliksiä ole havaittavissa!

Joulukuu 2011

jouluk2011

Note to self: Heitä se harmaa huopahattu sieltä kaapista nyt helvettiin, ei se tule koskaan toimimaan vaikka niin oot vuodesta 2011 asti yrittänyt. Ei edes mätsäävien shortsien kanssa.

Joulukuu 2012

jouluk2012

Noniin, tässä yritettiin olla jopa vähän jouluisia! Kuvatekstien perusteella tässä oli meneillään jokin tonttutyttönä töissä hilluminen. Tuo pitsimekko on edelleen yksi lempimekoistani, se oli itseasiassa päällä tänäkin viikonloppuna siellä ystäväni valmistujaisissa!

Joulukuu 2013

jouluk52013

Mulla on ollut arkistojen perusteella useampanakin joulukuuna tapana sonnustautua itsenäisyyspäivän kunniaksi sinivalkoisiin, harmitti kyllä että tänä vuonna tuo perinne jäi välistä kun suurin osa itsenäisyyspäivästä kului siellä bussin penkillä! Voi Kuutar-riipus, sitä on ikävä, pakko ottaa Kuuttaret käyttöön taas viimeistään jouluaaton juhlallisuuksiin. (Ps. pökalekiharat – check.)

Joulukuu 2014

idjouluk2014

Pökälekiharoista puheen ollen, miten noi näyttääkin niin oudoilta?! Apua missähän tuo villapaita on, toivottavasti en oo hukannut sitä! Aika erikoiskiva. Tosin kattellaan niitä villapaitoja sitten, kun tuo elohopea viitsis jäädä majailemaan visusti sinne nollan alapuolelle.. Tää on kyllä ensimmäinen asia, mikä etelään muutossa on ärsyttänyt. MISSÄ MUN JOULU?!

Tehtävä numero yksi: Jaksa lukea tämä järkyttävän pitkä merkintä loppuun asti. Tehtävä numero kaksi: Valitse suosikk.. No okei, ei laiteta tehtävää numero kaksi, ykkösessä on jo ihan tarpeeksi haastetta!
Saatat pitää myös näistä:

96 Responses to “asu joulukuulta 2007-2014”

 1. Avatar Heli sanoo:

  Mun on pakko sanoa, että vaikka kuinka kiva sun blogi on, niin ajoittain mulla on tullut pieni turhautuminen postausten lukemiseen, sillä usein niiden sisältö on jäänyt melko köyhäksi. Mutta tämä postaus muutti taas tilanteen, kirjoitat niin hyvin ja hauskasti, että mielellään tämmöstä lukee :)

  • ia ia sanoo:

   Anteeksi kun välillä tuotan köyhää sisältöä! Aina ei teksti kulje. Onneksi tänään kulki :) Kiitos vain !

 2. Avatar sammakko sanoo:

  2013 vuoden asu on aivan ihanan herkkä! Ootko muuten uskaltanut käyttää Helsingissä hameita niin paljon kuin Kajaanissa? Tuntuu, että täällä helmat lentää aina korvissa asti. Lauantai-iltana jouduin pitämään mekosta kaksin käsin kiinni, että en paljastellut enempää kuin mitä halusin. :D Lisäksi mulla on toinenkin mekko/hameongelma: Miten osata käyttäytyä niin rauhallisesti, ettei vahingossa paljasta takapuolta vaikka kumartuessa? Pitää varmaan aina kyykätä alas. :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Heh joo, ihan samallalailla mä täälläkin hameissa ja mekoissa asun :D Mutta ratkaisu on aivan ehdottomasti tarpeeksi raskas takki! Oon tänä syksynä käyttänyt vain takkeja jotka peittää vähintäänkin ahterin ja jotka on niin raskaita, ettei niitä tuuli jaksa nostaa yhtään minnekään. Sisätiloissa voi sitten viipottaa ihan huoletta hameissa :D Heh, mulla on tainnut painua jonnekin lihasmuistiin nimenomaan tuo kyykkääminen! Tai sitten tiedostamattani paljastelen takalistoani harva se päivä, sekin on kyllä mahdollisuus :’D

 3. Avatar M sanoo:

  Siis mullakin oli ihan järkyttävä määrä vöitä varastossa just tyyliin vuosien 2007-2009 jälkeen ja tiedän kyllä ihan tasan tarkkaan keneltä tän mun inspiraation oon siinä 13-14-vuotiaana saanut… :D

  • ia ia sanoo:

   Haha voi apua :’D Toivottavasti niistä edes osa on käytössä vieläkin niin ei ollut ihan turhaa hamstraamista! :D

 4. Avatar Sanjana sanoo:

  09, 10 ja 13. Minusta tuohon 2009 käy tuo vyö ihan, söpö on! 2010 on tosi raikas, ja 2013 varmaan yks lemppariasuista ikinä! Muistan, että palasin tuohon postaukseen monesti ku oli niin kiva asu, ja iski taas akuutti Kuutar-himotus. :D
  Ei sitä aina ehdi postata, onha sitä ihmisellä muutaki elämää :)

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitos! Mä en tajua miks niin moni tykkää tuosta 13-asusta :D Ihana ku kommentoit :) <3

 5. Avatar An sanoo:

  Tekstis on aina hauskoja ja kivoja, persoonallisia :) tuo kuutar-asu on ihana, pitänee miettiä uskaltaisko noin kallista korua toivoa keltään näin joulun alla. On se vaan upee! :)

  • ia ia sanoo:

   Ihanasti sanottu, kiitos :) Toivo vaikka yhteislahjaksi parilta eri tyypiltä? :D Se on kyllä niin kaunis!

 6. Avatar mial92 sanoo:

  Nää postaukset on mun suosikkeja! Ja taas kerran tosi söpöjä asuja sulla :)
  Toi raidallinen mekko on mun mielestä ihana. Jos haluut myydä sen (ja karnevaalikissamekon) mulle niin olis tosi kiva :D

  Sit näiden kuvien perusteella oon seurannu sua ainakin vuodesta 2008 ja vielä oot ihan ykkönen ❤

  PS. eiks noi ”tissivyöt” ollu silloin ihan kuuminta hottia? :D

  • ia ia sanoo:

   Superkiva kuulla että tykkäät! :) Vitsit, mulla ei ole mitään käryä että missä tuo raidallinen mekko on, ehkä jossain Kajaanin varastossa..? Ihan huikeeta että oot siellä vielä näin 7 vuotta myöhemminkin ^_^ <3 Haha joo tissivyöt, mut eiks niitä pidetty nimensämukaisesti just rintojen alapuolella eikä ees vyötäröllä :D

 7. Avatar Illuusia sanoo:

  Tuo vihreä mekko on kyllä ihana! Ja vuoden 2008 hiukset <3

 8. Avatar ziru sanoo:

  Oi, kivoja asuja ^_^ okei, vyöviritelmät ehkä hivenen mielenkiintosia :D mut niillekin oli aikansa! Lempparia on hankala päättää, kahen viimesen vuojen asut taistelee siitä sijasta kovasti. Ja -10 kans ihana! Ei siis yhtä lempparia :D

  Ja voi joulufiilis, ite oon myös muuttanut tänä vuonna etelämmäs ja eihän tästä tuu mittää kun ei luntakaan oo :| mut ehkä se fiilis sieltä vielä tulee, piparien ja glögin muodossa sitte ees..!

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Joo ei nuo vyöt olleet silloin yhtään outoja ;D Mä en oo vielä korkannut glögikautta lainkaan, oliskohan sen takana se maaginen joulufiilis!

 9. Avatar Minna sanoo:

  Voi, muistan liiankin hyvin vuosien 2008 ja 2009 vyövillityksen :D Muistan joulukuun 2011 asusta lähtien loput asut! :)

  Ps. Viime vuonna täällä etelässä oli näihin aikoihin lunta, mutta eipä ole nyt =/

 10. Avatar Laura sanoo:

  Ei hitsi, pukeudut ja oot aina pukeutunu kyllä niin söpösti että ei mitään rajaa! Huolisin ilomielin tässäkin postauksessa kaikki esiintyneet vaatekappaleet (paitsi en ehkä tosta ekasta kuvasta.. Sori :D). Lempparit oli -10, -13, ja -14-vuosikerrat! Tuntuu että siun asuista saa ihan hirveesti inspiraatiota (vaikka aika usein edelleen jänskättää hamosiin pukeutumine), kiitos siitä :)

  (Okei tsekkasin äske et laitoinki oikeet vuodet suosikeiks ja totesin et täytyy lisätä listaan myös -11 ja -12 :D)

  • ia ia sanoo:

   Haha :D No voi kiitos! Olipa tosi kiva kommentti :) Musta tän merkinnän asut oli jotenkin epätavallisen tylsiä, kiva että noista silti vissiin muiden mielestä ihan kivoja löytyy :D

 11. Avatar hoo sanoo:

  Vuoden 2013 asu on ihana!! Muistan kyllä jokaisen noista..:’)

 12. Avatar Tiia sanoo:

  Miusta tuo vuoden 2011 on ihana! Ja tuo huopahattuhan on just hyvä:D myöskin 2014 on tosi nätti ja raikas yhdistelmä. :) Hyvää joulunaikaa, toivotaan että tulis lunta jouluksi :)

 13. Avatar hanna sanoo:

  Suosikki on varmasti vuoden 2013 joulukuu – ihana itsenäisyyspäiväasu :) Muistan nuo asut vuodesta 2010 lähtien, huhhuh :D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 14. Avatar Ella sanoo:

  Just kattelin noita pökälekiharoita että onpahan kivat, eikä yhtään oudot! Ja voihhh, missähän mun rakkaudella hamstraamat Nominationit on?!? :-DDD

  • ia ia sanoo:

   Ai no kiitsa, musta niissä on joku oudosti :D Kaivahan Nominationit esille ja ota käyttöön varsinkin, jos niitä on muinoin rakkaudella hamstrattu!

 15. Avatar ruuskamuikkunen sanoo:

  Heippa, tykkään kyllä eniten tuosta viimeisestä asusta, ihanan pirteän värinen hame! Olisi hienoa jos itsekin osaisin käyttää noin kirkkaan värisiä vaatteita, viime vuosina vaatekaapissa on yhä enemmän ollut harmaata ja mustaa. Toivottavasti se lumi tulee tänne eteläänkin, mutta tuntuu kyllä siltä, että aika usein joulu on ollut lumeton :(

  Jos postausaiheita mietit, itseäni kiinnostaisi sellainen aihe, että miltä on tuntunut vaihtaa kotikaupunkia Kajaanista Helsinkiin? Millaisia plussia tai miinuksia (lumi jo mainittu :D)? Itseäni varsinkin kiinnostaisi saada kuulla ajatuksia, kun koko ikäni olen pääkaupunkiseudulla asunut enkä siis ikinä ole kokenut tuon kaltaista muutosta.

  Mielestäni nämä kuukauden asut viime vuosilta ovat olleet hauskaa luettavaa ja katsottavaa, muistan itsekin tuon vyövillityksen, silmiä hivelevää in jälkeenpäin :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Hei kirkkaat vaatekappaleet on just hyvä lisä mustaharmaaseen vaatekaappiin, sithän sulla on valmiiks jo vaikka mitä mikä niiden kanssa käy :) Lunta odotellessa tosiaankin! Kiitos postausideasta, pitääpä kattoa syntyiskö siitä tekstiä! Ja kiitti kommentista, mukava että on viihdyttävää luettavaa ^_^

 16. Avatar mari sanoo:

  No hyvä ettei tarvii valita suosikkia, koska se ois liian vaikeeta :D on nimittäin niin monta kivaa asua. Kuolaan etenkin tota pitsimekkoa ja vikan kuvan villapaitaa!

 17. Avatar lauram sanoo:

  oon lukenut sun blogia enemmän tai vähemmän säännöllisesti varmaan tosta vuodesta 2010 ja muistan että itselläkin oli siihen aikaan noita vyöviritelmiä pitkän neuleen tai tunikan päällä. :-D keneltähän oisin napannu idean, hahah!

  en kommentoi melkeen ikinä, niin nyt voisin vielä tähän todeta että sun blogipostaukset on kiva klikata auki kun niissä on jotenkin omanlaisensa tunnelma. aion pysyä jatkossakin mukana. :-)

  • ia ia sanoo:

   Haha voi ei noita vyöaikoja :’D Ihana ku kommentoit, tulipa hyvä mieli sun sanoistasi! ^_^

 18. Avatar Katja sanoo:

  Muistan tuon vuoden 2007 asun vielä! Oon lukenu sun blogia vaikka kuinka pitkään ja ihailen miten oot niin mukavan oloinen ja jalat-maassa-tyyppi. :)

 19. Avatar Rose sanoo:

  Selitys varsin hyväksyttävä, blogiloma sallittakoon tällaisissa tapauksissa, vaikken varmasti ollut ainoa, joka kävi blogissa muuuutaman kerran hiljaisuuden aikana toivomassa uusia postauksia! :) Enkä tiiä, olinko vaan tosi väsynyt, kun luin tän postauksen viime yönä, mutta naurahdin ääneen tuolle kivoimmat huonekalut just nyt – idealle! Ja se hymyilyttää vieläkin.

  Ehdottomasti asu vuodelta 2013 on ihanuutta! Tykkään hurjan paljon, siinä on kaikki kohdallaan. Se on itse asiassa niin täydellinen asu, että ansaitsisi toisen ilmestymisen blogiin nyt kun on sopivasti joulukuu ja lomat lähestyy. Sellainen nöyrä ehdotus. Ja muistan, että juuri tuo kuva ja asu aiheutti mun henkisen Kuutar – taistelun: ihastuin niin täysillä niihin, mutta sitten kun kävin liikkeessä ihailemassa niitä, niin ei ne näyttänytkään sitten niiiin hurmaavilta enää siellä. Mutta nyt kun näen ne taas sulla, niin tulee hinku saada ne ostettua itselle, onhan tässä jo kaksi vuotta asiaa funtsittu :) Ehkä pitää antaa niille vielä uusi mahdollisuus jossain koruliikkeessä, sain taas lisäpuhtia. Tai sitten mietin asiaa vielä seuraavatkin kaksi vuotta!

  Asu vuodelta 2014 on myös kiva, mutta 2013 oli niin täydellinen, etten nyt pysty kehumaan 2014 sen ansaitsemalla tavalla. Kaikki huomio meni vuodelle 2013.

  Kivaa, että olet taas siellä! :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos pitkästä kommentista! <3 Jep, kuuttaret on kyllä ihanat, kerkeiskö ne vielä joululahjatoivelistalle..? On toi -13 ihan ok, mutta yllättävän moni näyttää tykkäävän siitä :D Pitääpä laittaa koko setti uudestaan päälle vielä tässä joku päivä!

 20. Avatar Saara sanoo:

  Älä huoli postausväleistä! Kyllä jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että aina ei ehdi :)

 21. Avatar Saii sanoo:

  Eikä, tuo 2013! Aivan ihana:) Saisikohan tän hetkisistä kauppojen valikoimista koottua jotain tuollaista asua.. ehkä koitan oikeen kovasti telepaattisesti siirtää nuo vaatteet sun vaatekaapista omaani!

 22. Avatar LauraMarie sanoo:

  Heh, mulla oli samoina vuosina tuo vyöongelma. Liekkö ollut hienointa juttua silloin. Jälkinäteen vähän hävettää. Tässä lemppareiksi nousivat 2013 ja 2014.
  Omat joulufiilistelyt on ihan nollissa,mut lunta kaipaisin minäkin.

 23. Avatar magic- sanoo:

  Tehtävä 1. Helposti tämän jaksoi lukea kun oli niin hauska teksti! Tehtävä 2. laske postauksen kirosanat hehe :p
  Ja kyllä niitä nomination koruja vielä keräillään, omani sain muutama vuosi sitten lahjaksi, ja olen sitä aina silloin tällöin täyttänyt, mutta nyt silmiini osui nominationin mainoksessa tosi kivoja joulu-uutuuksia :)

  • ia ia sanoo:

   Haha joo huomasin itsekin oikolukuvaiheessa että nyt jostain syystä kiroilututti :D Jospa ei kukaan loukkaantunut! Se Nomination on kyllä ideana niin kiva, jokainen pala muistuttaa varmasti siitä tilaisuudesta mistä sen sai :) Jotenkin se sitten vaan on jäänyt!

 24. Selvisin postauksen loppuun asti :D Suosikkikin löytyy vuodelta 2013! Nää postaukset on kyllä niin kivoja muutenkin. Hauska seurata, miten tyyli muuttuu :)

 25. Avatar Ellu sanoo:

  Tuo vuoden 2012 asu on kyllä todella soma! Toi mekko on tosi nätti <3 Nämä asukollaasit on tosi hauskoja. On kiva itse myös katsella, että muistaako noita asuja kun olen tainnut kaikki merkintäsi sieltä helmikuusta 2008 lukea :D ihan parasta illanvietettä! :D

 26. Avatar Liinu sanoo:

  1. Luin loppuun asti! Ihanan pitkä selostus :)
  2. (Hahhaa, hiketän ja vastaan tähänki) 2012 on ihana. Mutta ton 2014 paidan ottaisin kyllä omaanki vaatekaappiini. Muistan myös Nominationit, ku ”kaikilla muilla” oli, enkä ite sitten kuitenkaan ikinä uskaltanu semmosta pyytää…

  Haluun sit hei kanssa nähä ton ”Kaikki omistamani esineet” -postauksen! Sitä odotellessa xD

  • ia ia sanoo:

   Hiketät, ihana termi :’D Mut kiitti! Voieii pitäiskö sun liittyä vielä näin jälkijunassa Nomination-klaaniin! :D Jooh ei kuulostakaan isotöiseltä tuo kaikkien esineiden kuvaus, sitä saatat joutua hetken odottelemaan haha!

 27. Avatar Olppa sanoo:

  Suosikki olisi 2013, ihana asu! :) Kiva lukea näitä kollaaseja, kun olen blogiasi jo muutaman vuoden seurannut, ja muistan oikeasti noita aikaisempia asukuvia. :) Tulee sellanen fiilis, että apua onko tästäkin kuvasta jo kolme vuotta, kun on niin tuoreessa muistissa.. aika rientää :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Hei mä muistankin sut kommenttibokseista itseasiassa, ihana kun oot vielä täällä :) <3

 28. Avatar Annu sanoo:

  2010 ja 2014 tosi pirteitä asuja molemmat. Tässä pimeydessä pirteyttä tarvittais!

 29. Avatar Eevi sanoo:

  Tuo 2012 asu on aivan ihana! Kysyisin, vaikka ilmeisesti vanha jo onkin, että, mistä tuo mekko on ostettu?

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Se on H&M:ltä, mutta mun mielestä tämänkin vuoden valikoimissa on jotain vähän tuontyylistä ollut :)

 30. Avatar Halla sanoo:

  2011 asu on kovin soma, se on ehkä suosikkini :> mäkin toivoisin vähän tekstirikkaampia ja monipuolisempia postauksia!

 31. Avatar Unna sanoo:

  Tännekin kelpais valkea joulu. Lunta yrittää tulla, mutta sulaavat melkein heti pois vaikka sataisi paljonkin.

 32. Avatar Sari sanoo:

  Hörötin ehkä liian monta kertaa, ihanan rehellistä ja hauskaa luettavaa! :D

  Kaks vikaa oli lemppareita!

 33. Avatar Joa sanoo:

  Ei oo talvea Kuopion tasollakaan, että tuplabuu. Pappavillatakki miljoonan vuoden takaa on täydellisen vihreä, aika jouluinenkin! Jaa-a, missähän viimeisen kuvan samisvillapaitani lymyilee, ei oo näkynynnä päällä hetkeen. Jotenkin sitä on näin housuihmisenä vaikeaa yhdistää, kun alla pitää olla joku ”löysä muttei liian löysä” paitaviritelmä :D

  • ia ia sanoo:

   No voi buu! Mut joo, pappavillis on kyllä aika kiva, harmi että se on tainnut vaihtaa jo omistajaa.. Jep, toi villapaita on kyllä muistaakseni tosi lyhyt! Pitäis olla superkorkeavyötäröinen alaosa tai sitten paitaviritelmiä :D

 34. Avatar Missu sanoo:

  Apua, itselle tuli ihan kauhean nostalginen olo kun muistin vielä sinun vanhat asut :D erityisesti joulukuu 2009 aiheutti tälläisen reaktion, sillä muistan miten ihailin tuota vihreää neuletakkia :D

 35. Avatar Salkko sanoo:

  Muistan tuon joulukuun 2010 asun ja se on kyllä suosikki vieläkin! Tykkäsin myös sun tukasta tosi paljon tuohon aikaan ja leikkautin omani samaan malliin, ja sellaisena se onkin jo varmaan sen viisi vuotta pysynyt :-D Samoin tuo vuoden 2012 mekko miellyttää yhä silmää ja laitoin sen päälle ainejärjestön pikkujouluihinkin muutama ilta sitten :-)

  • ia ia sanoo:

   Hehe, ollaanpa samiksii! ^_^ Mutta tuo mekko on kyllä kestänyt aikaa ihan järjettömän hyvin, se on vaan vuodesta toiseen ihana!

 36. Avatar veera s. sanoo:

  nomination-kerääjä ilmottautuu! :D tosin palojen suhteen on hiljaista pidellyt viime vuodet, mutta 2kpl ko. koruja päätyy ranteeseen harva se päivä :) en nykyisen työni takia vpi kovin massiivisia koruja pitää mutta jotain pientä kaipaan kuitenkin, niin nominationit on just passeleita arkikoruja! :)

 37. Avatar H sanoo:

  Nää on kaikki tosi kivoja!! Vyöt on joo ehkä vähän liikaa, mutta ei pahimmasta päästä kuitenkaan ;) 2013 on lemppari.

 38. Avatar sariska sanoo:

  2013 on ehdottomasti ihanin! Itekin harrastan tuota sini-valkoista pukeutumista ko. päivänä :)

 39. Avatar Milla sanoo:

  Tykkäsin kyllä kaikista loppupuolen asuista, etenkin tuo itsenäisyyspäivän asu on niin söpö.

 40. Avatar Nappi sanoo:

  En osaa päättää kuka voittaa -12, -13 vai -14. Kääk! No okei -13 on paras, ku se on niin herkkä ja koska Kuutar :>

 41. Avatar Paersky sanoo:

  Hahah, huomaa kyllä, että luin aktiivisesti blogiasi vuosina 2008-2010 :D Kyseiset asut vieläkin kolisevat mulle ihan sujuvasti, varsinkin tuo 2008…

 42. Avatar Milla sanoo:

  Aivan siun tyylisiä kyllä nää kaikki asut, söpöjä! :) Monet kuvat näyttävät tutuilta, hurja miten pitkään siutakin on seuraillu. Kiitos siis kivasta blogista ja jatka samaan malliin, hyvin olen näköjään matkassa viihtynyt! ^^

  • ia ia sanoo:

   Kiitsa :) Heeii kiitos ittelles kivasta kommentista, kiva ku vielä jaksat matkassa pysytellä! ^_^

 43. Avatar Tytti sanoo:

  Mun suosikit oli kyllä ehdottomasti 2011 (no joo, ilman hattua) ja 2012. Ai kamala kun tuli itellekkin mekkofiilis kun näitä katseli, perjantain juhlissa voisi vaikka vähän irrotella… t. farkkutyttö :D

  • ia ia sanoo:

   Hehhe, raportoihan sit että päädyitkö perjantaina johonkin muuhun kuin farkkuihin! :D

   • Avatar Tytti sanoo:

    Niin no, farkuthan ne jalassa oli :D Hame päällä pitää aina vähän miettiä että miten päin sitä heiluu… Mutta päivällä oli mekko päällä!

 44. Avatar Tiinuska sanoo:

  Tykkään kolmesta viimeisimmästä ihan älyttömästi (pinkkiä hametta lukuunottamatta). Voisin haalia ne kaikki itelle, etenki tuo 2013 villapaita <3

 45. Avatar Laura sanoo:

  Voih, 2012 kuvan mekkoon ihana! Onko se H&Mltä? Mää taisin sovittaa sitä silloin mutta tällaiselle 172 senttiselle helma oli aivan liian lyhyt :(

  • ia ia sanoo:

   Joo onpa hyvinkin! Ne nuorten puolen mekot on kyllä lyhkäsempää sorttia, mullekin meinaa jotkut olla liian minejä :/

 46. Avatar Titu sanoo:

  Suosikit 2010, 2012 ja 2014 :) On jäänyt muutamaksi viikoksi blogit lukematta muuttohommien vuoksi, mutta nyt pitää kahlata lukematta jääneet läpi :D :)

 47. Avatar Julia sanoo:

  Sitä vain, että olet mielestäni aidoin ja oikeasti, ei-teennäisesti hauskin bloggaaja. Tekstiäsi on ilo lukea. Massabloggaajat jäävät kovin vaisuiksi (ja jollain tapaa muovisiksi) rinnallasi.
  Kiitos!

Kommentoi