torstai 10. joulukuun 2015

marraskuun lempparit

Voi apua miten sulo työpäivä mulla tänään oli, kun kolme eri tytsyä mainitsi lukevansa blogia, aaw! Oli niin hyvä mieli koko työpäivän ajan :) Ja ihan sinun yhden syytä on se, kun mulle tuli hirveät omantunnontuskat hitaasta bloggaamistahdista, kun menit kertomaan että käyt kurkkaamassa joka päivä että oonko kirjoittanut mitään :D No toivottavasti käyt kurkkaamassa vielä tänään, nimittäin tässäpä tulis marraskuun lempparit!

LEMPIVAATE

marraslemppari7

Marraskuussa useimmin päällä oli tuo kotikolitsini. Löysin sen monta vuotta sitten muistaakseni jostain outlet-myymälästä ulkomailta, se on alun perin Cheap Mondayn XL-kokoinen pisaracollege. Siis hyvä kun olen kerennyt lyödä oven rappukäytävään kiinni, kun meitsi on jo kuoriutunut vaatekeoksi keskelle eteisen lattiaa ja sujahtanut tuohon pisarakollariin! Tiiättekö muuten mistä tunnistaa hyvän kotivaatteen? No siitä, että sen sisälle voi vetää polvet koukkuun niin että näyttää munalta!

LEMPIASUSTE

marraslemppari2

Marraskuussa ei ollut kahta kysymystäkään siitä, että mikä olisi ollut käytetyin asuste. Sontsahan se. Parhaina päivinä oon huomannut olevani tuplasontsautunut kun oon lähtenyt sateenvarjo tanassa aamulla ulkoilmaan, ja töissä sitten huomannut laukusta tervehtivän vielä toisenkin sontikan.. No oonpahan aina varustautunut kirjaimellisesti pahan päivän varalle! (Joita on tuntunut mahtuneen marraskuuhun noin 40 kappaletta..) Itseasiassa tuo Monkin muinainen ötökkäsontsa on tällä hetkellä ainoa sateenvarjoni, jota tuuli ei ole onnistunut heittämään nurinpäin ja vääntämään vähintään yhtä sakaraa sykkyrälle.

LEMPIKOSMETIIKKA

marraslemppari4

Tämä marraskuu oli kyllä ensimmäinen meikkijumikuukausi naismuistiin: Oon ollut jo pitkään ihan fiiliksissä luomiväreillä kikkailusta, mutta ankeat marraskuut ovat rokottaneet näköjään luomiväri-intoilustakin, kun olen löytänyt itteni aamu toisensa jälkeen sutimasta tuota metallinhohtoista Loreal Parisin luomivärinappia sävyssä 200 Nude (sain joskus muinoin blogin kautta) luomilleni. En ole edes jaksanut käyttää erillistä häivytysväriä, vaan tuon saa häivytettyä pulskemmalla pensselillä tosi nätisti luomivakoonkin, sävy muuttuu jotenkin maagisesti mattaiseksi häivytettäessä. Ihan huisin hyvä sävy!

LEMPIESINE

idmarraslemppari3

Marraskuun lempiesineeksi pitää valita nuo Balmin huulivoiteet. Miten söpöjä pikkukuutioita, joiden sisältä paljastuu voidepyramidi! Sain noita uutuushuulirasvoja blogin kautta testattavakseni, ja tuo kuutiomuotoilu oli kyllä niin vinkeä että niistä piti vinkata tännekin asti.

LEMPIRUOKA

marraslemppari5

Marraskuun ykkösherkku oli kyllä nuo M&M’s -kaurakuutiot (resepti täällä!). Mulla on vielä pieni herkku-ujous päällä tuon uuden työpaikkani kanssa: Vein sinne marraskuussa ensin rasiallisen muffinseja jotka jäi yli meidän vuosipäiväjuhlinnasta, ja sitten parin päivän päästä ilahdutin M&M’s -karkeilla. Olin viikon sisään kiikuttamassa sinne vielä noita kaurakuutioitakin, mutta kysyttyäni mikolta virallista mielipidettä siihen että pitääkö ne mua jonain hulluna herkkulahjojamuijana, niin hän totesi, että entä jos pitäisit nyt vähän taukoa.. :D Mä sitten majoitin pellillisen kuutioita pakkaseen, mikä ei valitettavasti ole juurikaan hidastanut niiden nappailua kahvikupin kaveriksi hälyyttävän usein. Siis miksi ne on jäisinäkin niin törkeän hyviä??

LEMPITEKEMINEN

marraslemppari6

kuva täältä

Brooklyn 99:n kattominen. Jälleen yksi Netflix-löytö, joka kerettiin marraskuun aikana innolla aloittaa, liian pikaisesti hotkia sekä haikeudella jättää kahden kauden jälkeen, kun enempää ei ole vielä tehty. Damnit! Tuon sarjan huumori upposi meihin molempiin kyllä ihan kympillä, suosittelen tsekkaamaan vaikkapa joulupyhien ratoksi! Voi joulupyhät, voisitteko tulla jo..


Saatat pitää myös näistä:

24 Responses to “marraskuun lempparit”

 1. Ninni sanoo:

  Haha, tottakai sitä oli tultava tänään vielä kurkistamaan ja apua, tunnontuskia ei pitänyt aiheuttaa! :D

 2. joanna sanoo:

  Kolmoskaudesta on kyl tullut jo 9 jaksoa jenkeissä :-D

  • ia sanoo:

   Totta, mutta en tykkää yhtään katsoa niitä muualta kuin suoratoistopalveluista niiden hiton mainosten takia! :D

 3. Nisha sanoo:

  Haha nauroin aaneen tuolle ”etta nayttaa munalta” lausahdukselle :D Mulla on kans ihana iso neule, minka sisalle pystyy kapertymaan. Ne on kylla ihan parhaita kotivaatteita.

  Sopo tuo sontsa!

 4. n sanoo:

  Suloinen sontsa! Sateenvarjojen kannattaa olla ihania, niin ei niin ärsytä avata niitä.

 5. Minna sanoo:

  Sun suosikkipostaukset on aina ihania kaikilla tavoilla! :) Ps. Supersöpö sateenvarjo!

 6. Lorealin Nude näyttää just mun sävyltä. Tykkään tosi paljon väreistä, joita voi laittaa ihan vaan yksinään luomille :)

 7. Rose sanoo:

  Mä taidan olla maailmankaikkeuden ainoa ihminen, joka ei ole päässyt mukaan tuohon Netflix – aikakauteen. Oon mä sitä testannut ja onhan se kätevä + edullinen, mutta en vaan tykkää katsoa läppärin ruudulta! Tarvitsen kunnon telkkarin ja sohvan, ei pääse tunnelmaan, jos pitää tihrustaa pieneltä näytöltä ja tällain :) Mutta kaveripiiristäni päätellen olen todellakin ainoa, joka näin asian tuntee! Minä ostan vieläkin dvd:itä kun taas modernit tyypit katselee Netflixiä.

  Mulla ja mun veljellä on ollut jo pitkä etsintä uuden komediasarjan löytämiseksi! How I met your mother jätti jälkeensä ison tyhjiön, eikä olla löydetty vielä korvaajaa sille. Frendit ei käy veljelle ja veljen ehdotukset ei oo kiinnostanut mua, voisikohan tuosta Brooklynistä löytää meillekin uuden sarjan? Tämä tosin vain ja ainoastaan, jos saa dvd:lle, koska se Netflix on no go :)
  Officea ollaan myös harkittu, mutta kaikista kehuista huolimatta en oo varma onko se kuitenkaan niiiiiiin hauska, mitä kuulemma on. Youtube-pätkien perusteella ei nimittäin toistaiseksi ainakaan ole kunnolla vakuuttanut, vaikka onkin tosi suosittu.

  Vuoden tärkein kommentti tämä selvästi! Liittyi taas ei mihinkään :)

  • ia sanoo:

   Me katotaan Netflixiä aina just telkkarista! Pleikkarin kautta :) Mutta ei vanhoissa kunnon DVD:issäkään mitään vikaa ole, kiva kun se leffakokoelma on siinä konkreettisesti kirjahyllyssä eikä jossain digitaalimaailmassa! :D

   Kokeilkaa tuota Brooklyniä jos se uppoais :) Siinä ei tosin ole niin paljoa katseltavaa mitä kymmenessä HIMYM-kaudessa kun sitä on vaan se pari kautta, mutta ainakin nyt väliaikaiskorvikkeeksi :D Me ahmittiin yhdessä vaiheessa myös Weeds, tosin se oli vähän draamapohjaisempi komedia! Jenkkien Office on ihan kamalaa kuraa, brittiversio taas puolestaan aivan loistava :D Se on katsottu pariinkin kertaan, suosittelen siis ehdottomasti tsekkaamaan sen! Mutta britti, EI jenkki, tätä en voi korostaa tarpeeksi ;D

   Kiitti kommentista, nää tv-asiat on lähellä minunkin sydäntä! :D

  • Sanjana sanoo:

   Samaa sanon ku Juulia, eli pleikkarin kautta :) jos ei sellasta oo, niin hdmi-/vga-piuhalla läppäri telkkariin kiinni ja kattomaan sarjoja :)

 8. strange sanoo:

  Mietin tässä, että miksi tuossa luomivärikuvassa lukee Zoo. Se olikin 200… :D oli pakko jakaa tämä

  • ia sanoo:

   Haha, myönnetään että ne on itseasiassa O-kirjaimia eikä nollia ;D Ku nollat oli niin isoja tuossa fontissa!

 9. Oi vitsi miten suloinen toi sateenvarjo onkaan!

 10. annin sanoo:

  Aiemmalle kommentoijalle – HDMI-piuha telekkarin ja läppärin välille ;) ja oon sun kanssa ia ihan eri mieltä, jenkki-Office on huippu! Mun suosikkikomediat on Moderni Perhe ja New Girl.

  • ia sanoo:

   Näinpä juuri! No okei, jos ollaan rehellisiä, niin katsoin ensin britti-officen kannesta kanteen ja sitten koitin katsoa jenkkejä, ja se oli vaan niiden tismalleen samojen vitsien toistamista vaan vähän kömpelömmin ja ilman sitä yhtä herkullista myötähäpeän tunnetta, niin päätin sitten vihata koko versiota :D Mutta makuja on monia! Ja voi ah, miten unohdinkaan mainita Modern Familyn!!! New Girl on myös hyvä, ainakin pari eka kautta :)

 11. Taru sanoo:

  Hei kiitti Netflix -vinkistä! Me ollaan kans vähän aikaa etitty jotain uutta katottavaa ja plussaa olis se, ettei yks jakso kestä 40min, vaan mieluummin 20min. En edes ottanut selvää tosta sarjasta, laitettiin vain kerran pyörimään. Hauska sarja, suht tuntemattomia kasvoja, hyviä hahmoja ja … Ai, BOYLE! Se on NIIIIN paras. Ehdottomasti. Tämän ansiosta mainitsin sut ihan mun blogissa! ;) http://blog.anotherstory.fi/tanaan-on-keskiviikko/

  • ia sanoo:

   No hei aivan mahtavaa! :) Joo Boyle oli munkin lemppari, ai että mikä tyyppi :DD Kiitos maininnasta! ^_^

Kommentoi