maanantai 14. joulukuun 2015

kulmaton jouluknalli

Joo’o, joulukiireitä meinaa vähän puskea! Vaikka ihan henkilökohtaisessa jouluelämässäkin on vielä pieniä stressinpoikasia havaittavissa, niin työn puolella sitä äksöniä vasta riittääkin. Töihin ei ole jaksanut askarrella niskaani oikein mitään sen kummempaa, kunhan on vilpoisat ja mukavat kamppeet joissa jaksaa juosta ympyrää aina päivän verran, mutta oon mä niitä nyt vähän jouluisammilla hommilla koittanut piristää. Tässäpä viime perjantain versio:

jouluknalli3tupla

Meikkipuolella olin punakuparilla tuulella: Huulissa on superpunaista Rimmel Apocalipsin Big Bangia, luomilla kuparista Urban Decayn Bakedia ja kynsissä jotain H&M:n muinaista minilakkaa, jonka käyttökelpoisuus näin about viiden laatikossasäilyttämisvuoden jälkeen on suoranainen ihme.

jouluknalli5

Huomaatteko muuten kuvissa mitään ihmeellistä? En oikeastaan minäkään huomaa, vaikka niihin on ikuistunut mun viimeperjantainen kauhuskenaarioni. Laittelin itteni siinä kuntoon iltavuoroa varten, kähärtelin oikein tukkaakin kun siihen kerrankin oli aikaa ja löin jouluhenkisen hatunkin päähän juurikasvua peittämään ihan vaan joulun kunniaksi, ja siinä ratikkamatkalla punaisissa huulissani ja kiharaisessa tukassani napottaessa se mulle tajuntaan jysähti. Ei perhana. Unohdin meikata kulmat!!

jouluknalli4

Siinä sitten yritin alkaa kehittelemään jotain pätevää ratkaisua tähän käytännössä katsoen kaljuuteen verrattavissa olevaan katastrofiin: Mitä mulla on meikkipussissa? Huulirasvoja, ei toimi.. Peiteväri, ei toimi.. Musta eyeliner? No jos ei nyt sentään.. No, onnekseni mä olin loikannut normaalia aikaisempaan ratikkaan tarkoituksenani käydä nappaamassa matkan varrelta Anttilasta yksi joululahja, ja siinä se mun sotasuunnitelma sitten kehittyi. Käyskentelin sitten muka oikein rauhallisin askelin meikkiosastolle, oikein tutkailevasti ympärilleni kuikuillen. Sitten muka ”sattumalta” bongaan just sen mun Lumenen kulmageelin, hyökkään gasellin lailla testereiden luo ja siinä muka auon vähän kaikenvärisiä geelejä että HMMM MIKÄKÖHÄN OLIS HYVÄ! ”Päädyn” sitten siihen omaan sävyyni, ja tyynenä testailen kulmani meikaten, että oliskohan tää hyvä. No jäis nyt vielä miettimään.. Oho hups kulmat meikattu! Taisin vielä hämäykseksi jotain random huulipunahylsyä auki pyöritellä ennenkuin poistuin vaivihkaa sinne lahjaosastolle.

Semmoisia elämää järisyttäviä draamankäänteitä mun elämästä tällä kertaa :D Hyvää yötä ja tsemppiä kaikille kanssa-asiakaspalvelijoille jouluhulinoihin!


Saatat pitää myös näistä:

28 Responses to “kulmaton jouluknalli”

 1. Avatar Anne sanoo:

  Hihihihhh, ihan paras toi sun kulmakarvaepisodi ja hyvin hämätty meikkihetki! :D Kiitos myös joulutsempeistä ja samat sanat, kyllä ihmisiä riittää… :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 2. Avatar Tiina sanoo:

  Ha, ite olen pariin otteeseen pelastanu puuterin unohtamisen aiheuttaman kiiltonenäkatastrofin turvautumalla Anttilan testeriin :D Illalla sitte tajusin kuinka epähygieenistä hommaa seki muuten on (vaikka yritin kyllä valita sen kaikista epäkäytetyimmän näkösen yksilön), mutta ilmeisesti siinä nenäpaniikin hetkellä se kiillonpoistotarve sammutti hygieniaotsalohkon toiminnan :D ja juu, testaamista varten ne testerit toki siellä on, mutta jotenki silti ahistaa tieto siitä, että melko moni on sellaseen sormensa sörkkässy ennen ku mie sitä naamaani isken (siksi kai testaanki usein käteen, vaikkei se välttämättä oikeaa värisävyä takaakaan).

  • ia ia sanoo:

   Mä käytän puuterinpuutteessa aina paperia, semmoinen kämänen vessapaperi toimii parhaiten :D Imee kiillon ihan hullun hyvin kun sillä painelee! Muttajoo onhan nuo testerit aina vähän kyseenalaisia, mäkään en koskaan kokeile huulijuttuja huulille enkä silmäjuttuja silmille.. Ties mitkä taudit niistä vielä saa! Mutta ajattelin että ei nyt kulmakarvoihin mitään tautia varmaan tartu :D

 3. Avatar Sari sanoo:

  Söpönen asu ja mainio stoori. Pakko myöntää, että olisin itsekin saattanut tarpeen vaatiessa toimia samalla tavalla. ;D

 4. Avatar emmuli sanoo:

  Kylläpä oli aika smooth :-D Hyvin keksitty sotasuunnitelma. Se on kyllä kun on tottunut kulmat laittamaan nniin tuntuu että näyttää ihan kummajaiselta jos jättääkin ne meikistä pois, tahallaan tai tahattomasti.

  • ia ia sanoo:

   No niinpä! Muut ei tosiaan välttämättä huomaa edes mitään eroa mutta kun on tottunut itte näkemään tietyn peilikuvan niin poikkeamat näyttää kamalilta :D

 5. Avatar Jenna sanoo:

  Nauroin tolle kulmien unohdukselle ja pelastukselle :D. Mull itella on töissä pukukaapissa pientä vara arsenaalia: deodorantti, purkkaa, ponkkareita ja pinnei sekä huulirasva. Pitäis varmaa lisää kulmaväri kehiin :)

  • ia ia sanoo:

   Joo mulla kulkee kans sama varustus aina laukussa! Mutta tästä lähtien pitää lisätä joukkoon tosiaan toi kulmaväri :D

 6. Suloinen asu! Ei kyllä yhtään huomaa, ettei olisi jaksanut niin paljon miettiä :) Mun meikkitilanteessa on kyllä havaittavissa tällä hetkellä hiukan samoja ongelmia, kun jotenkin kaikki loppu tai väärää :’D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos :) Siis se on kyllä totta että kaikki meikit loppuu yhtä aikaa! Tai kosmetiikkatuotteet, mulla on finaalissa tällä hetkellä sekä silmämeikinpoistoaine, kosteusvoide, muotovaahto että hiuslakka.. Huoh! :D

 7. Avatar Halla sanoo:

  Siis häh? Noi kulmathan on just noissa kuvissa hyvännäköiset, ei ne mitään meikkiä tarvii + huippu söpö asu! :)

 8. Avatar Barbabababa sanoo:

  Ei apua :D Kiitos piristävästä tarinasta, toi oli varmasti ihan kamala hetki tajuta mutta mielikuva susta Anttilan meikkiosastolla ku joku FBI agentti :DDD onneks loppu hyvin kaikki hyvin!

 9. Avatar Lotta sanoo:

  Eikä miten ihana tuo kulmakriisitarina :D mulla on sama geeli käytössä ja on kyllä helpoin ikinä!

  • ia ia sanoo:

   Heh :D Joo se geeli on kyllä ihan ykkönen! Käytän nykyään myös kynää siinä pohjalla mutta vähintäänkin geeliä tarttee olla :)

 10. Avatar Titu sanoo:

  En kyllä yhtään huomannut että kulmat oli meikkaamatta :) Sitä vaan tarkastelee itseään niin tarkasti että varmasti huomaa jos jokin juttu normaalista poikkeavasti :D

 11. Avatar Rose sanoo:

  Mä en itse asiassa huomannut tuota kulmattomuutta, mutta ninjailu Anttilassa aiheutti suurta ihailua, oot selvästi agenttiainesta :) Itse olisin luultavasti päätynyt ostamaan sen kulmageelin ja meikkaamaan töissä sitten loppuun ennen työvuoron alkua, mutta sun keino oli vielä taloudellisempi ja ennen kaikkea nerokkaampi! Nyt tähän olisi hauska saada lähellä olleen myyjän näkökulma! Sellainen ”no just, luulee olevansa kovinkin salamyhkäinen, mutta kaikki me nähdään, mitä se oikeasti tuolla tekee, no antaa hustlata rauhassa, jos on noin epätoivoinen tilanne” :)

  Ps. Tilasin muuten sen Brooklyn 99:n! Kiitos vinkistä siis. Veli hyväksyi ehdotuksen nähtyään trailerin, joten nyt on katseltavaa jouluksi. Dvd:llä luonnollisesti, ehkä minäkin vielä joskus siirryn siihen Netflix-aikaan. Mutta pidän kyllä näkökulmastani kiinni, että siinä on ihan oma hohtonsa pitää niitä dvditä fyysisesti kädessä, järjestää kaappeihin jne. Sama kuin oikeat kirjat vs. e-kirjat. On netflixit ja e-kirjat joo hyödyllisiä, ei vie tilaa, mutta mutta… Alan selvästi vanheta, koska tää vaikuttaa nyt selvästi sellaiselta ”ennen oli aina kaikki paremmin” – ajattelulta!

  • ia ia sanoo:

   Hahhah ihana :’D Jospa sitä episodia ei ollut kovin montaa silmäparia todistamassa, oli onneksi aika rauhallinen alkuiltapäivä! Heii mahtista, toivottavasti tykkäätte Brooklynistä :) Mä en ole kyllä myöskään lämmennyt niille e-kirjoille! Kyllä ne pitää kirjat olla kovakaantisia oikeita kirjoja :D Ihan hyvä vaan että joistain ”vanhanaikaisuuksista” pitää kiinni! Mutta suosittelen ehkä joskus siihen Netflixiin tutustumista, siellä on tosi mielenkiintosia dokkareitakin! Eikä ala DVD-hyllyt ihan liiaksi pursuamaan ^_^

 12. Avatar Sinisi sanoo:

  Hahah, eikä! Onneksi ongelma ratkesi :D

  Mulla on vähän vastaava kokemus. Olin järkyssä kiireessä menossa töihin, pukkarissa tsekkasin naaman peilistä samalla ku painoin pää kolmantena jalkana palvelupisteelle. Ihmettelin vain, että näyttipä naama läikikkäältä, mut ei auta, asiakkaita palvelemaan vaan. Ekalla tauolla sit kerkesin perehtyä asiaan ja tajusin, että olin levittänyt meikkivoiteen vain toiselle puolelle naamaa :D

 13. Avatar Panda sanoo:

  Huikee operaatio :D

  Oon ite unohtanu pari kertaa dödön laittamisen aamulla, kääk! Vinkkivitonen: käsidesiä kainaloon niin kainalot pysty koko päivän kuivina ja hajuttomina :’D

  (Ollaa menty välil samal ratikal huikeen päättelyni ansiosta ni töihin tai just for fun ytimeen, hih!)

  • ia ia sanoo:

   Haha, aika ovela kikka! :D Eikää, ollaanko muka oltu samassa ratikassa!! Mä oon ilmeisesti aamuisin aina niin totaalisen kohmeessa etten rekisteröi mitään ympärillä tapahtuvaa :D Moikkaa ens kerralla!

 14. Avatar Halla sanoo:

  Tee videoita enemmän, ne on ihan huippuja :> päivä kuvina postaukset on myös tervetulleita!! Lisää jouluaiheisia postauksia myös!! Ja diy juttui! Ja ois kiva jos me lukijat saatais kysyä sulta kysymyksiä ja vastaisit niihin vaikka videolla tai jotain. Millos se mekko postaus tulee? Oon odottelu sitä innolla :)

  • ia ia sanoo:

   Joulujuttuja löytyy nyt enshätään uusimmasta merkinnästä :) Joo tommonen kysymys-vastausmerkintä vois kyllä olla hauska! Kiitti ideoista!

Kommentoi