tiistai 15. maaliskuun 2016

asu maaliskuulta 2008-2015

Ohho, kuu kerkesi jo puoliväliin ennenkuin ennätin tekemään jo perinteeksi muodostunutta muinaisten asujen katsausta menneisiin maaliskuihin!

Maaliskuu 2008

maalis2008

Voi pientä! Olin tuolloin lukemassa apinan raivolla ja en-tiedä-minkä-eläimen epätoivolla ylioppilaskirjoituksiin, ja asuna toimi useimpina päivinä poikaystävän t-paita ja peitto. Ylioppilaskokeetkin taisin käydä kirjoittamassa poikaystävältä lainatussa paidassa ja isoissa collegehousuissa: Se oli kuule hikarin maksimoitava mahdollinen onnistumisensa kun mikään vaate ei saanut hiertää häiritsevästi mistään kohtaa :D Lasit pilailupuodista, ai että tuotakin feikkilasivillitystä..

Maaliskuu 2009

idmaalis32009

No ohho, oltiin vissiin baariin lähdössä! Oonko tuo minä :D En voi käsittää että oon joskus omistanut niittivyön. Toki se on taas trendikkäästi kolmen eri vaatekappaleen päälle köytettynä.

Maaliskuu 2010

maalis22010

Kylmät väreet tulee tuosta muovilattiasta! Sekä myös tuosta kaulakoruviritelmästä, eikä tainnut olla edes ainoa kerta kun lisäsin tuohon rautakaupan ketjuosastoon rusetin hakaneulalla :D Ihan söpö hame! Ei sitä tosin olisi tarvinnut tuonne rintavarustukseen saakka kiskoa.

Maaliskuu 2011

maalis32011

Tuo oli aikaa, jolloin piti ostaa tuo joustamattomuuden vuoksi kainaloista kinnaava, helposti ryppyyntyvä ja vähän-liian-lyhyt hennesin halpisviskoosimekko joka ikisessä kuosissa koska iiih mekot ja iiih kivat kuosit. Onhan tuo lintuversiokin suloinen, mutta sittemmin olen tajunnut luopua noista. Ei, se ei ole sen vaivan arvoista että joudut silittämään kolttusi joka hemmetin aamu ennen käyttöönottoa, kun se rypistyy jo pelkästä väärästä katseesta.

Maaliskuu 2012

maalis22012

Hei tää on aika suloinen! Pilkullisesta huitulapaidasta jouduin luopumaan hiljattain, siinä alkoi olla jo vähän liian monta rumaa langanvetoa julkisilla paikoilla käyttämiseen. Kyllähän se neljä vuotta palvelikin, tahtoo samanlaisen tilalle!

Maaliskuu 2013

maalis2013

Hahhah, tää oli pakko poimia mukaan koska bleiseri :D Mulla oli joku hetken innostus näyttää pätevältä aikuisihmiseltä. Onneksi tästä ollaan taas taannuttu sittemmin takaisin teinirytkyihin, hahha. Noeivaan, kyllä mä ton bleiserin edelleenkin omistan! Harvoin vain tulee aamuja jolloin valitsen vaihtoehdoista ”rento pehmeä t-paita” vs ”särmä musta bleiseri” sen jälkimmäisen.

Maaliskuu 2014

maalis22014

No aika perus, kiva sukelluskangashame ja törkeän pitkä tukka.

Maaliskuu 2015

maalis22015

Tää piti valita ihan vaan siks, koska Kööpenhamina! Reissukuume!

Mikä oli lempparisi ja mikä järkytti eniten?


Saatat pitää myös näistä:

37 Responses to “asu maaliskuulta 2008-2015”

 1. Avatar Sanjana sanoo:

  Heh, 2010 miellytti vähiten, ehkä tuo hameenhelma ois olla vähän alempana:D voi niitä aikoja kun tuollaiset viritelmät oli itestäki tosi hyviä ideoita :’D lemppari tuo 2014, tuo neule on yhä aivan ihana ja hameeseen ihastuin palavasti, metsästin itelle saman mustana ja loppuunsa jäänyt sitte kuitenkin aika vähälle käytölle… :D ehkä se helman pituus vähän häiritsee arkipäiväkäyttöäni, luulen mä.

  • ia ia sanoo:

   Hehe, niinpä :D Joo mulla on itseasiassa kans jäänyt nuo sukellushameet aika vähäiselle käytölle! Ne on just inasen verran liian lyhkäisiä, ärrh :(

 2. Avatar Sariska sanoo:

  Miulle on kehkeytynyt näitä postauksia kohtaan ”viha-rakkaussuhde”. Tykkään näistä ihan hirveästi, mutta on kurjaa kuinka kritisoit vanhempia asuja (ja nuorta itseäsi) turhan ilkeään sävyyn. Minusta ne vanhemmat kuvat on näissä postauksissa monesti inspiroivempia, kuin uudemmat asut, vaikka totta kai niissä varmasti pistää silmään aina se sen hetkinen muotivillitys, joka jälkikäteen tuntuu ehkä vähän hassulta. :)

  • ia ia sanoo:

   Harmi kuulla että sua ärsyttää tuo! Mulle se on taas ainoa luonteva tapa näitä merkintöjä tehdä: En osaa olla kirjoittamatta mitään, ja en oikein tiedä mitä muuta kuvien alle voisi kirjoittaa kuin että mitä mieltä mä olin niistä.

 3. Avatar Jenna sanoo:

  Itse tykkäsin tosi paljon juurikin tuosta bleiseriasusta! Tosi kivat noi kauluspaidatkin :)

 4. Avatar Emilia sanoo:

  hhahhaa, pakko kommentoida ihan vaan sillä että muistan kun vuosia sitten ihailin noita asuja ja väänsinpä rautakaupan antimista samantyylisen kaulakorunkin :D se on kyllä sittemmin purettu osiin… jännä miten se tyyli ja silmää miellyttävät jutut muuttuu!

  • ia ia sanoo:

   Eikä, ihan mahtavaa apua en kestä :,D Niin sitä tosiaan silmää miellyttävät jutut muuttuu, saas nähdä miten sitä seittemän vuoden päästä hekottelee tämänhetkisille virityksille!

 5. Avatar Emmi sanoo:

  Tuo bleiseri on upea! Ja erityisesti paita sen alla.

 6. Avatar Emma sanoo:

  Nää postaukset on ihan parhaita

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Bleiseri ia oli kyl söpö!!! Mutta niin myös tuo viime vuoden keltainen takki

 8. Avatar Minna sanoo:

  Hii, mitä vikaa on korkeavyötäröisessä hameessa? :D Okei, tokan kuvan hame vois olla ehkä pikkusen alempana, mutta ei kyllä näytä mun silmään pahalta :) 2010-2014 asut on lemppareita! :)

  • ia ia sanoo:

   Ei mitään vikaa, käytössä on tuon mallisia edelleen vaikka kuinka, mutta kun tuo on just sen taktisen inasen verran liian ylhäälle kiskaistu :D Kiitti kommentista!

 9. Avatar Hellevi sanoo:

  Ooh, pakko kommentoida ihan vaan tuon vuoden 2013 asun takia! Muistan vieläkin kun bongasin tuon paidan (molemmissa väreissä) täältä blogistasi ja tallensin siitä kuvat koneellenikin, että muistaisin hankkia samanlaisen, kun se oli musta niiiin hieno! Jostain syystä tuollaista ei kuitenkaan ole mulla vieläkään, en yhtään muista mistä se jäi kiinni, laiskuudesta varmaan. :D Kauheat flashbackit iski kyllä, ja vieläkin huolisin tuon paidan.

 10. Avatar Tanja sanoo:

  Voi vitsi, muistan blogin vielä noilta sun yo-lukuajoilta – silloin omat lukion päättämispänttäykset tuntuivat vielä utopisilta ja kaukaisilta. Nyt niistä omistakin on jo 4 vuotta, mihin aika menee?!?

  • ia ia sanoo:

   Aii vitsit, ihan huippua että oot pysynyt matkassa jo noinkin kauan! Sanopa älä muuta, aika menee kyllä ihan liian nopeasti..

 11. Avatar anniina sanoo:

  Maaliskuu 2010…kuin katsoisi itseään, ihan tissien alle kiskottua hametta myöten. Oli oranssi tukkakin silloin ::D

 12. Avatar Maijjuhei sanoo:

  Hei eihän tuota vuoden 2014 kuvaa ole sattumoisin otettu Louhikadun ja Koivukoskenkadun risteyksessä sijaitsevan kerrostalon parvekkeella? Oon aiemminki jostain vanhoista asukuvista kahtonu, että onpa tutun näkönen tausta kuvassa, mutta en vaan oo saanu päähän mikä. Nimittäin jos tuo on sieltä mistä arvelen, niin katon ite ikkunasta päivittäin nuita samoja ikkunapareja :P

  • ia ia sanoo:

   Joo saattoipa ollakin! Noilla nurkilla ei enää tuttuja asu mutta tuolloin tuli joo sielläpäin kuvia joskus napsittua :) Hyvin bongattu!

 13. Maaliskuu 2011 on suosikkini mutta kaikki on hyviä! Rakastan värejä

 14. Avatar Halla sanoo:

  Sun postaukset on huippuja mut toivoisin niiiin että niitä tulisi useammin :(

  • ia ia sanoo:

   Mä postailen niin usein kun mulla tuntuu olevan sanottavaa, enkä usko että väkisin väännetyt postaukset olisi yhtä huippuja kuin ne, jotka on ollut mukava kirjoittaa :) Mutta jospa tää tahti tästä kevään mittaan taas tihenisi!

 15. Avatar Katar sanoo:

  Hei mulla olis tuo 2012 pilkullinen huitulapaita lähes käyttämättömänä. Se on tällä hetkellä kirppariöydässä myynnissä, mutta jos kukaan ei sitä osta niin se olis kaupan.

 16. Avatar Julia sanoo:

  Tuo keltainen neule on lempparini koko blogiurasi varrelta, oli kiva nähdä se taas! :)

  • ia ia sanoo:

   Se on kyllä kiva! Pitääpä katsoa josko saisi sen päälle näin pääsiäisen kunniaksi :)

Kommentoi