tiistai 26. huhtikuun 2016

IID + IBA 2016

Kun kerrankin ympärillä on muuta kuvattavaa kuin omat olohuoneen tuikkukupit tai meikkipöydän pumpulipuikot, niin pitäähän siitä tilaisuudesta ottaa kaikki ilo irti :D Varsinkin, kun ympärillä on tyyppejä, jotka räpsivät myös kuvia sen sijaan, että katsoisivat sitä kamera naamassa kiinni kävelevää kuin hullua oman elämänsä paparazzia.. Joten tässäpä muutama kameraan tallentunut otos viime lauantaisesta Indiedays Inspiration Daysta!

iidcolla3

Olympuksen kamera-asusteuutuuksia. Oon ollut niin lähellä tilata tuon maailman kauneimman kameralaukun sekä mintunvihreän nahkarannekkeen..

iidcolla1

Vilan uutuuksia // Jei, yhdestä goodiebagista on uudeksi kauppakassiksi! // neljä kassia, juomapullo ja kamera, aika vaativannäköinen kombinaatio // lisää Vilan uutuuksia

iidcolla5

Kukkaismuijat! Seuralaisena mulla oli ihana Katariina, jonka blogin löydät täältä.

iidcolla11

Kuten kuvasta huomaa, niin ihan itte koristelin Nespresso-kahvini. Itsehän ainakin maksaisin tästä luomuksesta kahvilassa. Eiku.. // Cloettan uutuuksia // A. Tillanderin Laukka-mallistoa // öö ilmeisesti oudosti rajattu kuva kukista, kerrassaan hienoa kameratyötä.

iidcolla10

Illalla oli vielä Indiedays Blog Awards, jossa käytiin myös iltaa istumassa. 
idiidcolla7

Mitään virallisia asukuvia illan lookista ei tullut otettua, koska noh, mun ”gaalalook” koostui sitten lopulta about kolme vuotta sitten hankitusta ehkä kympin maksaneesta ketjuliikkeen paljettipaidasta ja mustasta hameesta. Ihme kun eivät käännyttäneet mua ovelta pois koska pukukoodi oli ”inspiration”.. :D Mutta olipahan ainakin omantuntuiset ja mukavat vaatteet jos ei muuta.

iba3Mutta olipa mukava lauantai, kivaa vaihtelua mun tavanomaisiin ”koneella istumista ja pari jaksoa game of thronesia” -vapaailtoihin! (Game of Thrones, uusin kausi, ääääääk! Näin pakollinen btw-huuto!)


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “IID + IBA 2016”

 1. Marie sanoo:

  Just ihana asu! <3

 2. mivi sanoo:

  Aivan ihania kuvia, ja minusta paljettipaitakin on sievä! Itsekin olen muuten himoinnut tuota Olympuksen kameralaukkua, siinä olisi oiva arvontaidea heh :D Oliko nuo kameralaukut miten tilavan tuntuisia livenä?

  • ia sanoo:

   Kiitos paljon! Kyllä se vaikutti ainakin mun Olympus PEN -arsenaalille sopivalta, kevyesti menee runko ja joku kolme objektiivia! Mutta nimenomaan noille minijärkkäreillehän noi on, iso ei mahdu :)

 3. noora sanoo:

  Mulla oli goexpo messuilla vaan poikaystävän kanssa ajatuksena nopeesti kiertää kamerapuoli. Kierreltiin ja kattelin tota kameraa ja sen jälkeen lähettiin syömään. Syömisen jälkeen meni hetki kun yhtäkkiä tili näyttiki huonolta ja muovipussissa oli paketissa toi kamera ja toi laukku! Mitä! :D okei olin pitkään pohtinu että jonkun noista olympuksen tollasista kameroista tahon ja jossain vaiheessa ostan.. mutta en mä ikinä oo tehny tällasta heräteostosta, mutta siellähän oli tarjouksia ja sain lisää tarjouksia ja ja.. no se oli vaan pakko eikö? :D Mutta siis vitsi toi kamera on loistava! Ja kamera laukku tosi kaunis!:) kiva kantaa mukana, verrattuna kameralaukkuihin jotka näyttää.. kameralaukulta.

  • ia sanoo:

   Uu onnittelut loistavasta heräteostoksesta! Ostitko minkä mallin, E-PL 7 vai? Tuo kameralaukku on varmaan pakko hankkia, pääsis eroon niistä kaiken maailman pussukkaviritelmistä..

 4. Pauliina sanoo:

  Tosi kiva asu sulla! Musta on muutenkin kiva lukea sun blogia, kun et osta jokaiseen tapahtumaan uusia vaatteita, vaan käytät niitä jo kotoa löytyviä. :) En oikein ymmärrä kertakäyttökulttuuria vaatteiden(kaan) osalta..

  • ia sanoo:

   Voi kiitoksia :) joo tuo vaatteiden turha ostelu on kyllä vähentynyt, enää ei tuu ostettua jos kohdalle ei satu just täydellinen vaatekappale. Niitä ihankivoja kun tulee sit käytettyä yleensä tasan sen yhden kerran silloin, mihin tarkoitukseen sen hätäpäissään ostikin!

 5. hannavuo sanoo:

  Tuo paljettipaita on edelleen ihan superihana – sopii sulle kuin nenä päähän! Ja mikäs sen parempaa, että olet vielä viihtynyt asukokonaisuudessa. :)

 6. Katariina sanoo:

  Haha naurattaa edelleen toi sun ottama paparazzikuva! :D Mut eiks loistovalokuvaajat kuvaa missä olosuhteissa tahansa haittatekijöistä huolimatta?
  Voi ku oot söötti tossa vikassa! :)

 7. Panda sanoo:

  Mulla oli luottofarkut ja ehkä noin 7 vuotta vanha ”baaripaita” :’D Oli kyllä ilmeessä pitelemistä kun lompsin ovista sisälle siisteissä tennareissa ja samaan aikaan taakse huristaa taksi ja sieltä kampeaa ulos tyyliin huippumalleja :’DD Mummolle oli musiikki liian kovalla ja limpparista sai vain haaveilla – nää erilaiset illat on ihan hauskaa vaihtelua mutta taidan myös jatkossa kuluttaa viikonloput telkkarin ääressä ja reikäsessä jumpinissa x)

  Ja jos haluut vaihtelua omiin iltoihin ni saa tulla näätiä ulkoiluttamaan seuraksi ;D

  • ia sanoo:

   Joo ainakin nää ulkomaan vahvistukset oli melkoisia mallibeibejä :D Mutta onneks kaikkien ei tartte semmoisia olla! Eikä mun mielestä pidä ajatellakaan että tommoset hienommat eventit on tarkoitettu vaan niille pelkille mallibeibeille, vaan jos kutsu käy niin saadaan me ”taviksetkin” käydä niistä ilmaisista antimista nauttimassa selkä suorana ^_^ Sun näädät on kyllä niin syötävän söpöjä että vähänkö olis ihana päästä niitä silittämään!

 8. Sofia sanoo:

  Pakko tulla vielä hehkuttamaan kuinka mahtavaa oli törmätä suhun(!!!!!!!!!)! :) Sä olit just yhtä värikäs ja eloisa kuin blogikuvakin antaa olettaa! <3 Jos nyt oikein imeläksi aletaan, niin kyllähän se kruunasi päivätapahtuman ;)

  • ia sanoo:

   Voi sinua! Oli kyllä tosi kiva kun tulit juttelemaan, oot niin herttasen olonen tyyppi ^_^

Kommentoi