perjantai 29. huhtikuu 2016

nuhjuasun pikapiristys

Viime aikoina laiskojen aamujen univormu on ollut nappihame+löysä paita. Jostain kumman syystä multa löytyy sekä nappihameita että löysiä paitoja vaatekaapista aika monen aamun tarpeisiin hups.. Jospa kukaan ei huomaa että mulla on päällä sama setti aamusta toiseen, värit vaan vaihtelee.

4

Tuo setti meinaa säkkimäisen yläosansa kanssa näyttää helposti vähän nuhjuiselta (eikä toi ”no kyllä tää menee vielä yhden päivän pesemättä / yhden viikon leikkaamatta” -tukka hirveästi kokonaisuutta freesimpään suuntaan huijaa..), joten olen hämännyt nuhjulookkia astetta huolitellummaksi tummalla huulipunalla ja siihen mätsäävillä kynsillä. Huulipunat on kyllä arkikäytössä ihan liian aliarvostettu ase!

7

Huulissa on L’oréal Color Riche Lip Palette -huulipunapaletista tummin sävy, sekä kynsissä Essien Jump in my jumpsuit.

6Nappihameet Monki.

tummapuna6frame

Se olis kohta vappu! Vähän ärsyttävä pakkojuhla, jos multa kysytään.. Mutta sekä lauantai että sunnuntai kuluu taas töissä, joten ei tarvitse väkisin vääntää mitään sen kummempaa vappuäksöniä. Ajattelin kuitenkin olla vappuhengessä mukana ja valita ylleni viikonlopuksi jotain vähän pirteämpää kun tommoista turvakaapua ja ankeuttajamustaa. Onko teillä vappusuunnitelmia?


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “nuhjuasun pikapiristys”

 1. Täälläkin yksi nappihameisiin ja löysiin paitoihin hurahtanut :D Helppoa ja nopeaa eli meikä tykkää. Mutta tuota huulipunalla freesausta voisikin kokeilla!

 2. Avatar Sofia sanoo:

  Höpöhöpö! Ei näytä lainkaan nuhjuiselta! :) Molemmat asukokonaisuudet ovat kyllä mun makuun, puhumattakaan punasta <3 Mä tykkään itsekin vähän viedä sitä huomiota muualle räikeämmillä huulilla, jos nyt vaikka tukka sattuu olemaan sotkulla ja vaatteet jotain eilisiä jämiä, hah! Täällä kanssa toinen, joka ei jaksa sitä ainaista vappuhypetystä, mulla tosin henkilökohtaiset syyt siinä takana, niin menkööt :D Lakki kyllä laitetaan päähän ja pyörähdetään jossain kotipihaa pidemmällä!

  • ia ia sanoo:

   No kiitoksia! :) Haha joo, huulipuna on kyllä hyvä hämääjä :D Toivottavasti vappu meni sullakin ihan leppoisasti!

 3. Avatar Amppeli sanoo:

  Heippa
  Muuttosiivousta olisi tänään vapunaattona ohjelmassa. Ehkä huomenna voi huokaista ja mennä vappubrunssille! :) Sun mustakeltaisesta paidasta tulee ihan mieleen Jaska Jokusen paita, ku se on saman värinen. :D

  • ia ia sanoo:

   Tsemppiä muuttopuuhiin! Toivottavasti sait muuttosiivouksen kunnialla loppuun ja pääsit palkintobrunssille :) Haha niin muuten ehkä vähän tuleekin :D

 4. Mä olen tosi huono käyttään hameita, tänä kesänä kyllä haluan opetella käyttään! Näytät kyllä upealta ”nuhjuasussakin” :)

Kommentoi