torstai 05. toukokuun 2016

torstain randomit

Jälleen satunnaisia otoksia viikon varrelta! Tällä kertaa osa kuvista on ihan vaan kännykällä räpsäistyjä, joten tungin kaikki sitten tutun ja turvallisen polaroidkameran läpi niin laatu on tasaista keskinkertaista sitten alusta loppuun :D

pienempipola4

Vaikka vappu tuli juhlintojen osalta meidän osoitteessa skipattua lähestulkoon kokonaan, niin pakolliset vappueväät oli sentään kunnossa. Saatiin kolme litraa tädin tekemää simaa, ja mä kävin vappuaattona töiden jälkeen ostamassa meille pakastemunkkeja. Mua vähän huolestuttaa, miten nopeasti ne 8 vadelmamunkkia hupeni huomioonottaen tämän talouden koon..

pienempipola1

Eikunniin, opinhan mä vapun kunniaksi yhden uuden taidon! Ilmapallokoiran taittelun, wadap. Aika komee vai mitä. Päätin hänet rodultaan Irlannin Isoperäpuudeliksi (lat. Persus Maximus).

pienempipola6

Tällä viikolla kerkesin myös käydä kurkkaamassa mun lempparikenkämerkillä Vagabondilla tulevan syksyn mallistoa. Erityisesti mieleen jäi tämän syksyn erikoisuus, täysin vegaani Non Animal -mallisto (mm. kuvassa yläoikealla olevat paksupohjatennarit).

pienempipola2

Melkeinpä samaan syssyyn oli myös Vagabondin ystävämyynnit, joissa mopo meinas pitkästä aikaa karata vähän käsistä.. Mutta hei, yhdistelmä hyvä laatu + just mun jalalle tehty lesti + superedullinen hinta, ei siinä nyt hirveästi ollut vaihtoehtoja. Kello yhdestä myötäpäivään: Noor, Savannah, Casey, Dioon. Sain valita mallistosta yhdet kengät, ja valinta osui noihin mustiin paksupohjasandaaleihin. Veikkaan että noi on melkoiset mielipiteidenhalkojat, mutta mä tykkään niistä tuhdeista ysäriviboista huolimatta! (Tai ehkä juuri niiden takia, hmmmm..)

pienempipola3

Viikon varrella kuvasin myös kahvikuvia kampanjapostausta varten, ja olin ihan superyllättynyt, miten moni jätti osallistumiskommentin! Nimittäin viime aikoina olen koittanut tsempata blogin kanssa oikein erityisen paljon  ja kiristää bloggaustahtia, mutta kukaan ei oikein enää kommentoi. Se on kyllä nakertanut motivaatiota, meinasi nimittäin jo iskeä pieni epätoivo että nytkö ne lukijat on vihdoin mun juttuihin kyllästyneet.. Mutta onneksi teitä siellä vielä on! Tai sitten niitä arvontapostauksia vaan jaetaan jossain facebookin arpajaisvinkkausryhmissä.. :D

pienempipola5

Facebookista puheenollen, törmäsin skrollaillessani tutun päivitykseen iltateehetkestä. ”Mikäs toi jäätelö tossa teen vieressä on, Magnum Double Peanut BuMIKO PALJONKO KELLO ON KERKEÄNKÖ VIELÄ KAUPPAAN???” Siis maapähkinävoiset asiat on mulle niin lähellä sydäntä, että maapähkinäjätskiuutuus oli kyllä paras uutinen vähään aikaan :D Oon syönyt noita viikon sisään nyt kaksi..

Rentoa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

79 Responses to “torstain randomit”

 1. nnn sanoo:

  OO olen miettinyt tuon jäätelön ostamista. En yleensä oikein tykkää Magnumeista, vaan olen enempi Clasic ihminen, niin en ole tuota raaskinut ostaa, mutta nyt on varmaan pakko, koska MAAPÄHKINÄ <3

  Musta tuntuu, että yleinen trendi on, että nykyään kommentoidaan vähemmän. Moni silti varmaan lukee vuodesta toiseen lemppareitaan, mutta jotenkin ei vaan enää ehkä kommentoi yhtä paljon? Tavallaan aika kurjaa, kun moni bloggaja varmaan kaipaisi jonkinmoista vuoropuhelua. Itse ainakin aina ilahdun kommenteista todella paljon! :)

  • ia sanoo:

   Maista ihmeessä, ahh miten hyvää! Joo näin se on, kyllä kai sitä pitäis itsekin vaan kytätä jotain tilastoja joiden mukaan teitä siellä on mutta jotenkin se lukijoiden olemassaolo konkretisoituu vasta niissä kommenteissa :D

 2. Sariska sanoo:

  Voisko syy olla se että kännyköillä naputtelu on niin rasittavaa, ettei ihmiset jaksa kommentoida?

 3. lusene sanoo:

  Täällä on ainakin yksi vakilukija :D Pitäisi varmaan kommentoida useammin, koska voin hyvin kuvitella miten paljon se vaikuttaa bloggaajan motivaatioon, mutta eipä sitä aina lukijana tule ajatelleeksi. Olisi varmaan kätevää jos olisi joku tykkäysnappi, jolla voisi sitten kuitata lukeneensa jos ei jaksa kommenttia jättää. Vaikka kivempiähän ne kommentit joka tapauksessa on.

  Yleisesti voin sanoa, että siun postaukset piristää aina päivää ja on myös ilo silmälle! Jotenkin saat arkisetkin asiat näyttämään tosi söpöiltä. Miun kahvikuppikuvia ei pelasta edes Instan filtterit :D

  Itse postaukseen vielä että itsetehty sima best. Sain kaverilta puolentoista litran pullollisen kotitekoista simaa, joka sitten hupeni varmaan parissa tunnissa, hups… Munkkeja ei tullut ostettua, mutta varmasti olisivat nekin uponneet aika vikkelään.

  • ia sanoo:

   Joo tykkäysnappi vois olla ihan hyvä! Tosin silloin saattaisi muuntua ne viimeisetkin kommentit tykkäyksiksi.. Mutta hirmu kiva kuulla että tykkäät juttujani luskella :) Joo kotitekoista simaa on kyllä saatava joka vappu, muuten ei ala kevät!

 4. M sanoo:

  Hei! Tuli tosta kenkäkuvasta mieleen, että musta olis supermielenkiintoista tietää, että paljonko sulla on vaatteita? Siis ihan lukumäärällisesti, yksitellen laskettuna vaikka aina vaateryhmä kerrallaan.

  Kiitos kivasta blogista, alkuajoilta asti olen seuraillut, mutten monesti kommentoinut :)

  • ia sanoo:

   Huhhuh, tervetuloa laskemaan! :D No mutta ei niitä ole kuin yksi kaksiovinen vaatekaappi ja sit tommosesta lipastosta 5 laatikkoa ^_^ Jos joskus iskee joku älytön inventaariovimma niin raportoin kyllä tännekin! Ja kiitos kun kommentoit :)

 5. Miona sanoo:

  Täällä yksi innokas lukija, vaikka ihan liian harvoin jätän kommenttia, kun ei muka jaksa tai ehdi… Lupaan tsempata, koska tää blogi todellaki ansaitsee sen! sulla on ihan mahtavat jutut, kerrot arkisetkin kuulumiset hauskasti :) repesin äsken pahasti tolle Persus Maximukselle, loistava XD ja sain tietty itekin mielettömän himon tohon magnumiin, koska mikään maapähkinävoinen ei nyt vaan voi olla muuta kun herkkua <3 Ihanaa viikonloppua sullekin!

  • ia sanoo:

   Kiitos, kun kommentoit! <3 Tuu sit kertomaan mitä tykkäsit tuplamaapähkinäjätskistä :D

  • C sanoo:

   Myös minä repesin tuon persus maximuksen kanssa, olen nimittäin tässä paukuttanut menemään liikuntapuolen opiskelutehtäviä parin viikon ajan lyhyillä yöunilla ja latinankieliset lihakset alkaa olla ainoa kieli jota osaan enää puhua… :D

   • ia sanoo:

    Haha :D Tsemppiä opintoihin, toivottavasti tehtävät on pian pulkassa ja aivoihin mahtuu kohta muutakin kuin latinankielisiä maximuksia!

 6. Soina sanoo:

  Itse ainakin kannatan mustia paksupohjasandaaleja! Ostin omani viime kesänä Dinskosta ja oli ehkä parhaat kesäkengät. Odotan jo innolla et saa taas laittaa jalkaan :-)

  Ja kyllä mäkin joka postauksen aina innolla luen, mutta on tää kommentointi vaan paljon epämukavampaa puhelimella (tekosyitä…)

  • ia sanoo:

   Jee! Noi kyllä vaikuttaa niiiin mukavilta jalassa, on kuitenkin vähän korkoa mutta sitten ei kuitenkaan :) Ihana kuulla että tykkäät lukea ja kiitos kun näit vaivaa ja laitoit kommentin!

 7. essi sanoo:

  Täällä ollaan ja olen kyllä huomannut tiivistyneen postaustahdin, vaikka en kovin usein mitään kommentoikaan Eritysesti noihin arvontoihin mulla on usein sellainen ”en kuitenkaan voita mitään” -asenne, niin niihin harvoin osallistun.

  Ja siis maapähkinävoiherkut ❤ sitä sun joskus jakamaa maapähkinävoicupcake-ohjetta käytän edelleen.

  Ja siis innolla luen joka postauksen, vaikken usein kommentoikaan.

  • ia sanoo:

   Hehe, mä oon kyllä samanlainen arvontojen suhteen, en kuitenkaan voita koskaan mitään :D Ainiin ne cupcaket, ne oli kyllä ihan sairaan hyviä! Pitäisköhän leipoa niitä taas pitkästä aikaa.. Kiitos kun kommentoit! <3

 8. Sanjana sanoo:

  Aaaaaa kenkiä <3_<3 haluan mm.kaikki nuista.

  Ja kyllä me täällä ollaan, yhtään bloggausta en oo jättäny vuoden öö 09? jälkeen lukematta :D ei vaan aina jaksa ja ehdi ja tuhat muuta tekosyytä :D pitäs tehdä ryhtiliike.

  • ia sanoo:

   No sä oot kyllä suhteellisen aktiivinen kommentoija! :D Muistan sun nimimerkin ^_^ Ja jo 7 vuotta, huhhuh!!

 9. Mirame sanoo:

  Harvoin kommentoin, mutta täällä ollaan! :) ei sun juttuihin voi kyllästyä!

 10. Saii sanoo:

  Oon kyllä lukenu sun blogia varmaan 2008 vuodesta asti, mutta ehkä noin 10 kertaa on tullu kommentoitua :D mutta ehkä turhaltakin tuntuvat kommentit on kivempia kuin ei mitään, joten voisi koittaa petrata tässä asiassa.

  Persus Maximus!! :D

  • ia sanoo:

   No mut hei sehän on reilu 1 kommentti vuoteen! :D Turhat kommentit on just parhaita hei!

 11. szz sanoo:

  Täällä ollaan, no worries! Sitä on nykyään todella laiska kommentoimaan mihinkään :/

  Mä oon vasta nyt päässy yhteisymmärrykseen maapähkinävoin kans. Ennen en sietäny yhtään ja nyt laitan sitä kaikkeen puurosta lähtien :D Pitää siis testata tuo jäde! On muuten jännä juttu, että heti kun aurinko paistaa ja tulee vähäkään lämmin, niin kummasti alkaa tehä mieli jäätelöä :D

  • ia sanoo:

   Joo se on kyllä semmoinen love/hate -ainesosa! Tuo puuroversio kuulostaa kyllä aika erikoiselta.. :D Kiitos kommentista!

 12. Kasuuu' sanoo:

  Vähän ihanat nuo noiden paksupohjasandaalien yläpuolella olevat paksupohjakengät :3 Söpöt noi sandaalitki sun jalas, uskosin, mulle saattas olla liikaaki ysäriä :D Voi ei, kaikkialla tunnutaan ny puhuttavan tosta maapähkinäjätskistä ja meiän lähikaupassa ei sitä ole *itkee verta* ehkä ryhdistäydyn ja lähen hakemaan sitä vähän kauempaa :D

  • ia sanoo:

   Joo mulla on itseasiassa ne jo mattamustana, mutta kun ne oli niin kivat niin hankins it samat vielä kiiltävinäkin :D Toivottavasti maapähkinäjätski on ylimääräisen hakureissun arvoinen!

 13. m sanoo:

  Tuo jätski… täydellinen. Enkä edes yleensä tykkää Magnumeista koska se itse jäätelö ei jostain syystä miellytä. Mutta tuossa maapähkinävoi-karamelliasiassa yhdistyi kyllä monta niiiiiin hyvää elementtiä, ai että. Ne muutkin uutuudet olivat hyviä! ^_^

  • ia sanoo:

   Joo mäkään en yleensä ole Magnumien ylin ystävä mutta tuo kyllä tekee poikkeuksen! :D

 14. Emma sanoo:

  Tota jätskiä on kyllä ihan pakko maistaa!

 15. Tytti sanoo:

  Ääk, pitäisiköhän sitä itse kunnostautua sitten niiden kommenttien kirjoittamisessa! Voin varmasti puhua vähän muidenkin kuin itseni puolesta, että hei ei oo pelkoo, että me kyllästyttäis sun juttuihis. Siis siitä lähtien kun aloin ylipäätään lukea blogeja eli noin vuodesta 2012, sun blogi on aina ollut ensimmäinen, josta luen uudet postaukset. Enkä koskaan oo pitänyt taukoa lukemisessa, toisin kuin monen muun blogin kohdalla.
  Viime aikoina musta on tuntunut että oot kirjoittanut enemmän yhteistyöpostauksia, mitä en aina jaksa lukee kokonaan, mutta niistäkin kurkin kuvat vähintään (koska sun kuvat on aina nättejä). Ja jos saa toivoa, niin perinteisiä asupostauksia saa olla mun puolesta enemmän. Oot mahtava, muista se!

  • ia sanoo:

   Kiitos kun jaksoit kommentoida! Ja mahtista että oot pysynyt mun lukijana jo noin kauan :) Joo yhteistyöpostaukset menee vähän kausittain, joskus niitä ei ole kuukausiin yhtään ja joskus taas sattuu samoille nurkille vähän liiankin moni. Mutta tää on kuitenkin mulle toinen mun duuneista :) Asukuvia tulee taas varmasti pian lisää, no worries! Kiitti vielä kommentista!

 16. Niina sanoo:

  Siis onks tähän joku sovelluskiin millä kuvat saa tollasit ”polaroideiks” vai häh? Helpottas varmasti hiukkasen elämää :D

 17. tiinuska sanoo:

  Ehottomasti luen vielä sun blogia, käyn joka päivä kurkkaamassa ootko päivittäny. Vaikka en kommentoi, niin sun blogi on ihanin ja tykkään sun kuvista. On rentouttavaa istahtaa alas ja huomata että oot päivittäny taas tänään. Kiitos paljon ja ihanaa, aurinkoista kevättä!

 18. Ninni sanoo:

  Kyllä täällä luetaan, vaikka oonkin huono kommentoimaan! Tyyliin joka päivä pitää käydä kattomassa onko uutta postausta ;)

 19. Halla sanoo:

  Onks vagabondilla siis ihan oma liike Helsingissä? :) ihania kenkiä!! ♡♡

 20. Elina sanoo:

  Osaatko sanoa haalentaako couperosa voiteet pisamia? En haluaisi että vähäisetkin pisamat kasvoista katoaisi :(

 21. Heli sanoo:

  Heippa!

  Oon lukenut sun blogia enemmän tai vähemmän aktiivisesti nyt jo vuodesta 2011, ja on pakko sanoa, ettei uusien postausten ilmestyminen juurikaan aiheuta enää samanlaista iloa mitä ennen, vaikka nää kaikki kyllä tottumuksesta luenkin. Ymmärrän, että jokainen haluaa pitää yksityiselämänsä erillään blogista, mutta ihan vain postausten kiinnostavuuden vuoksi itsestään olisi hyvä antaa edes jotain blogiin. Päivän asuja, kynsilakkoja ja random-otoksia on kyllä riittänyt, mutta susta ei silti saa oikeen minkäänlaista käsitystä blogin myötä – vaikka tyylisi on perin söpö ja värikäs, niin ei se tahdo oikein riittää. Toki lukijoita varmasti riittää näilläkin jutuilla ja sehän on pääasia, että kirjoitat siitä mistä haluat :) Toivoisin kuitenkin jotain hieman syvällisempää kurkistusta ajatusmaailmaasi, arvoihisi tai elämäntapahtumiisi. Jään innolla odottamaan, tuleeko sellaisia joskus.

  Hyvää kesänjatkoa! :)

  • ia sanoo:

   Joo se on ihan tietoinen valinta, haluan pitää yksityiselämäni yksityisenä :) Oon nähnyt sivusta mitä voi käydä, jos jakaa itsestään liikaa. Toki sillä saa usein paljon lukijoita, mutta sillä on myös hintansa mitä mä en halua maksaa. Ja mä kirjotan sitä mitä multa kaikista luontevimmin syntyy, enkä oo oikeastaan koko 8v bloggailu-urani aikana oikein kirjoitellut mitään sen syvällisempiä pohdintoja arvomaailmoistani tmv. Mutta jos inspiraatio iskee niin kiva kuulla että semmoisetkin pohdinnat olisi tervetulleita :) Kiitos kommentista!

 22. LauraL sanoo:

  Oij, oi, tota jädee on kyllä pakko maistaa! Voisin melki elää maapähkinävoilla

 23. iine sanoo:

  Hitsi pitää kyl alkaa kommentoida enemmän! Kuulun just siihen ujoon/laiskaan lukijaleiriin joka syynää tarkkaan jokasen postauksen mut ei ikinä kommentoi :”D mut hei ihan sairaan ihanii vagabondit, pistä sit asukuvii millasiin asuihin yhistät noi läskipohjat! Viimein se ysärivillitys tarttunu suhunki xD <3

  • ia sanoo:

   Nomut hei kiva kun kommentoit nyt, kiitos! Noita tulee varmasti näkymään asukuvissa, yhdet läskipohjat mulla jo onkin joita oon käyttänyt yllättävän aktiivisesti :D

 24. SaarA sanoo:

  Hei, älä vaan lopeta blogiasi. Sun meikkivinkit on ihan parhaat tällaiselle saman väriselle. Just lähti tilaukseen vinkkaamasi poskipuna :-). Ja se Eppu-reppu -postauskin oli pelastus, kun mietin, mistä löytäisin asiallisen repun näin käsiveskavihaajana. Täytyypi petrata kommentoinnissa!

  • ia sanoo:

   Hehe, ei ole lopettamisaikeita ainakaan tällä hetkellä :D Kävitkö säkin hankkimassa Eppun? Onnea hyvästä reppuvalinnasta! Ja kiitos kommentista :)

 25. prettymurmel sanoo:

  Haha, täällä ollaan, aivan tajuttoman laiskoja vaan kommentoimaan mitään! Tai ainakin allekirjoittanut on. Aina välillä sitä yrittää tsempata ja ottaa kommenttispurtin kiittääkseen kaikkia teitä tyyppejä, jotka jaatte niin paljon elämäänne ja käytätte aikaanne tuottaaksenne meille inspiroivia sisältöjä. Mutta viikon päästä se laiskuus taas hiipii kaveriksi…

 26. Pimpu sanoo:

  Pakko kyllä nyt kommentoida (mitä en yleensä ikinä tee), että kyllä täällä sun blogia luetaan aina ihan innolla :)! Ihan superhauskaa tekstiä ja piristäviä kuvia. Isoperäpuudeli sai aikaan huutonaurut :’D..

 27. Innokas lukija sanoo:

  Eheei ei suinkaan sinun postaukset kyllästytä! Aina niin piristävä lukea sun juttuja:)) sitä vain on itse niun laiska ettei monesti jaksa kommentoida :D tai hyvän postauksen rinnalla omat kommentit kuulostavat hölmöiltä:o

  • ia sanoo:

   Nohei, ei mikään kommentti oo hölmö! :D Superkiva kuulla että tykkäät lueskella!

 28. Sanna sanoo:

  Hei, blogisi uudempi lukija ilmoittautuu! Olen nyt muutaman kuukauden seuraillut aktiivisesti.

  Joku kaipaili henkilökohtaisen elämäsi, arvojesi ym. jakamista. Omasta mielestäni tämä blogi on myös siksi ihana, että täällä sellaisia tekstejä ei ole. Minä luen blogeja rentoutuakseni ja inspiroituakseni, joten olen onnellinen kauniiden kuvien ja tyyli-inspiraatioiden blogeissa. Jatka samaan malliin :).

  • ia sanoo:

   Hei tosi kiva kuulla mielipide tältäkin puolelta asiaa! Mä kans oon järkeillyt sen niin että jos sitä syvällisyyttä ja superhenkilökohtaisia asioita kaipaa niin niihin löytyy sitten muita blogeja :) Kiitos kun kommentoit!

 29. inkaa sanoo:

  Minäkin olen vielä täällä! Luvattoman harvoin tulee vaan kommentoitua. Arvontoihinkaan en usein jaksa osallistua :D

  Ihanaa kesää! Taidanpa hakea Magnumin double nougatin kaupasta :p se on parasta! Ei mitkään maapähkinävoit, yyh. :D

  • ia sanoo:

   Jee kiva kun oot, ja kiva kun kommentoit! Ihanaa kesää sinnekin, jäätelövalinnasta huolimatta :D

 30. Atsume sanoo:

  Hahah! Kyllä täällä vielä lukijoita riittää, pitää vaan kommentoida välillä vähän ahkerammin. ;-) Vegaaninen kenkämallisto – kyllä kiitos. Magnum ja pähkinävoi – kyllä kiitos! ♥_♥

  • ia sanoo:

   Jee Atsume! Ihana että oot vielä siellä! Toi vegaaninen mallisto on kyllä tsekkaamisen arvoinen :)

 31. marjj- sanoo:

  Mä oon vaa muutaman kerran kommentoinu vaikka oon lukenu ties mistä asti tätä blogia, ja meinannu sillonku olit viel kajaanissa töissä sanoon et luen sun blogia ja sulla on ihana tyyli mutten kuitenkaa uskaltanu :D
  Ja tykkään seurata tätä blogia kans sen takia et saa inspiraatiota omaan tyyliin. :D

  • ia sanoo:

   Haha voi sua! :D Jos joskus törmätään niin tuut kyllä jutteleen! Mahtis juttu että joku täältä asuinspiraatiotakin saa ^_^

 32. Rose sanoo:

  Voi itku, kun tuli huono omatunto! Oon nimittäin niin monesti miettinyt viime aikoina, että sulla on ollut aivan erityisen hyviä postauksia! Joten nyt sanon sen häpeissäni ja pää painuksissa… Olisin voinut kommentoida aikaisemmin, huoh. Mutta on siis huomattu, että sulla on nyt todella ollut erityisen hyvä tahti päällä, sääli että laiskiaisia (itseni mukaan lukien) on ruudun toisella puolella, eikä jakseta kommentoida silloin kun pitäisi! :) Keep up the good work, jospa lukijatkin (itseni yhä mukaan lukien) tsempattaisiin.

  Oot suosikkibloggaajani ja täällä ollaan yhä! Oon monesta blogista luopunut kyllästymisen takia, vähän on vaivannut sellainen yleinen kyllästyminen koko blogimaailmaan, mutta Colour Me vetää puoleensa yhä. Enkä haluaisi tykkäysnappia blogeihin, vaikka ymmäränkin idean. Uskon, että se menisi nopeasti siihen, että ihmiset tykkäisi pelkän tykkäämisen vuoksi, eikä siksi että postaus olisi ollut erityisen hyvä.

  Saako ehdottaa postausideaa? Uusia huulipunia ja – kiiltoja, mitä oot tykännyt käyttää, mitkä on ollut hyviä ja suht edullisia. Haluaisin uuden vadelmaisen huulipunan kesäksi, enkä osaa itsenäisesti ostaa, joten katon aina mitä sä käytät ja matkin sitten haha :) Ja hei, joku kaikkien aikojen mekkopostaus olisi aivan ihana myös!

  Halaus Tampereelta!

  • ia sanoo:

   Aii vitsit miten kiva kuulla, kiitos tosi paljon! Jotenkin se kommentoimattomuus kirpaisee erityisen paljon postauksissa, joihin on nähnyt erityisen paljon vaivaa :D Mutta ihana kun tulit tähän kommentoimaan! Kiitos postausideasta, meikkijuttuja tulee kyllä aivan ehdottomasti. Huhhu, mekkopostauksesta tulis kyllä nälkävuoden mittainen :D Ehkä siihenkin ideaan pitää joskus tarttua! Kiitos vielä kerran superkivasta kommentista <3

 33. Rose sanoo:

  Ja tuo ilmapallokoira on hienointa ikinä! Laita tutorial blogiin :) Naurahdin ääneen tuolle wadap-termille, koska kuulin sen heti Barneyn äänellä!

  • ia sanoo:

   Hahha Barney :,D Toi koira oli kyllä niin työn ja tuskan takana että siitä tutorialista vois tulla kans aika tuskainen!

 34. Oili Boriskova sanoo:

  Pakko nyt on kommentoida, että kyllä mä vielä sun blogia luen ja ihana blogi sulla kyllä on. :) Sun blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle, joten jatka vaan samaan malliin! ;) T. Ujo kommentoja..

 35. Sra sanoo:

  Moikka!

  Kuten ilmeisesti moni muukin, oon pitkäaikainen lukija, varmaan jo vuodesta 2008 asti. Mäkin vaan valitettavasti olen kommentoinut yhteensä joku 5 kertaa, pahoittelen!

  Mun mielestä sulla on ihana blogi mutta yksi asia, mikä viime aikoina on pistänyt silmään, on se että tunnut vähättelevän itseäsi tosi paljon postauksissa. Siis tyyliin ”no nää kuvat on vähän tällaisia” tms. En tiedä, tunnistatko tätä, mutta oon ollut panevinani tällaista merkille ja halusin sanoa että tällaiseen ei ole mitään syytä! Oot kuitenkin ammattibloggaaja ja tosi symppiksen oloinen tyyppi ja voit olla ylpeä työstäsi

  Yksi juttu, mikä mua kiinnostaisi kuulla, on se että mitkä on sun mielestä parhaita paikkoja Helsingissä tms. Oon itse asunut täällä koko elämäni ja kiinnostaisi kuulla, mitä oot tykännyt täällä asumisesta. Näinkin sut yks päivä Stokkalla mut en uskaltanut tulla moikkaa. Ens kerralla sit

  Ihanaa loppukevättä ja alkavaa kesää!

  • ia sanoo:

   No mut hei ihana että kommentoit nyt! Ja huikeeta että oot pysynyt lukijana noin hurjan kauan <3 Joo mä tiedostan tuon tavan kyllä, mä harrastan vähättelyä jotenkin rasittavan paljon! Pitäis opetella siitä eroon.. Jotenkin musta tuntuu etten oo vielä niin helsinkiläistynyt että täällä olisi kerennyt muodostua jotain ehdottomia lempparipaikkoja, mutta pistetään idea korvan taakse! Ihanaa alkavaa kesää sinnekin, tuuhan moikkaamaan ens kerralla kun törmätään :)

 36. Rose sanoo:

  Eka en kommentoi pariin kuukauteen mitään ja nyt sitten pitää tunkea kolme kommenttia samaan postaukseen :)

  Sellainen postausidea tuli vielä mieleen, että olisi tosi mukavaa ja kiinnostavaa kuulla sun fiiliksiä Helsinkiin muutosta! Muuttuiko moni asia vai oliko enemmänkin yllättävän helppo muutos? En siis missään nimessä tarkoita, että pitäisi yksityiselämän juttuja kertoa, ymmärrän ettet halua niistä kirjoittaa ja se on musta tosi hienoa tässä kaiken mahdollisen jakamisen maailmassa, mutta yleisiä fiiliksiä ja pohdintaa lukisin mielelläni. Mun mielestä nimittäin yksi viehättävä juttu sun blogissa on aina ollut, että olit bloggaaja pienestä kaupungista, erilaista ja samaistuttavaa kaikkien kehä kolmosten lisäksi. Oon itekin pieneltä paikkakunnalta kotoisin, niin oon aina pystynyt hyvin samaistumaan siihen, että tapahtumiin on parin tunnin bussi – tai junamatka ja kaikki tapahtuu aina jossain muualla. Joten olisi kiinnostavaa kuulla, millainen muutto on ollut sulle esimerkiksi juuri blogin kautta. Vai onko mikään muuttunut? Blogi tietenkin kulkee siellä, missä läppärikin, mutta tällainen idea tuli mieleen! :)

  Ja kiitos, jos viitsit meikkijutuistakin kirjoitella! Se täydellisen huulipunan löytäminen on niin mahdoton juttu, että vinkkejä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan. Mulla on noin 85% huulituotteet sun blogin kautta löydettyjä, loput on äiti ostanut :) Että sellaista. Voin nyt jo luvata, että kun postauksen ehdit kirjoittamaan, kuvaan huulipunat puhelimeen ja lähden Sokokselle tutkimaan. Tai en edes tutki, ostan suoraan sen mikä on ollut susta hyvä, jos vaan sävy sopii itselle. Oma-aloitteellisuus sopii sitten muihin juttuihin :)

  Kiitos siis, että olet siellä!

  • ia sanoo:

   Kiitos postausideoista! Muuttojuttuja kirjoittelen kyllä varmasti, niitä on nyt niin moni toivonut :) voi apua, nyt kyllä aiheutit paineita mun seuraaviin huulituoteostoksiin :D pitää alkaa siis itekin urakalla googlaamaan että mitä uutta kivaa sitä kaupoista löytyy! Samoilla vanhoilla suosikeilla on menty jo tovi, heh. Ihana sinä kun kommentoit! <3

 37. Amilei sanoo:

  … myös minä kuulun muutaman vuoden (6 vuotta) blogia lukenut mutta yhden käden sormista voi laskea kuinka monta kertaa kommentoinut. Monesti kommenttiin ei ole mitään järkevää tulossa niin jättää laittamatta. Blogisi on ihan huippu tekstejä ja kuvia myöden! Törmäsin blogiisi ekaa kertaa koulussa kun tehtiin blogeihin liittyvää tehtävää. Sun blogis on ensimmäinen blogi mitä oon ikinä lukenut… ja koukutuin siihen heti.

  ps. kaikki maapähkinäjäätelöt on vain super hyviä!…varsinkin b&j peanut butter cup!

  • ia sanoo:

   Ei niissä kommenteissa tartte järkeä olla, kaikki otan yhtä riemulla vastaan ^_^ ihan superia että tykkäät lueskella juttujani! Kiitos kommentista <3 Jep ei oo peanut butter cupin voittanutta :D

 38. enni sanoo:

  Miten voi olla et luen uudesta maapähkinävoijäätelöstä viittä YLI kymmenen eli en pääse kauppaan ennen kun vasta huomenna töitten jälkeen! Why does bad things happend to good people?

  • ia sanoo:

   Hahhah mä nauroin ääneen tälle kommentille :’D Miten kävi, selvisitkö illasta ja saitko jäätelöä? Mitä tykkäsit?

Kommentoi