maanantai 09. toukokuun 2016

asu toukokuulta 2008-2015

toukokuu 2008

toukok2008

Voi pientä ylioppilasta! Näytän kyllä niiiin juniorilta tässä. Johtunee tuosta vähäisestä meikistä? Ja nähtävästi kulmakarvojen meikkaaminen ei tuolloin ollut vielä niin tärkeää.. :D En käynyt virallisessa ylioppilaskuvassa lainkaan, vaan kiitoskortteihin lähti tuo poikaystävän nappaama kuva kotikodin huoneestani. Smaragdinvihreä mekko oli kyllä unelmieni ylppärimekko, jonka äiti mulle ompeli.

toukokuu 2009

toukok2009

Tässä ollaan puolestaan menossa kaverin lakkiaisiin. Päällä taas äidin ompelema mekko, ihan superkiva tuokin! Käyttäisin edelleen, mikäli siitä ei olisi pesussa lähtenyt nuo mustat raidat leviämään. Höh. Aivan sairaat jalantappajat kenkinä, en ymmärrä miten oon koskaan pysynyt noilla pystyssä..

toukokuu 2010

toukok2010

Hei tää on kyllä hauska edelleen! Ostaisin tuon mikkipaidan varmaan vieläkin jos se vastaan osuisi. Tuosta polkupyörästä tuli mieleen, että pitäisköhän mun jo uskaltautua kruisailemaan täällä Helsingissä mun pinkillä Velottarella. Pelkään vaan niin pirusti sen katoavan pitkäkyntisten huomaan..

toukokuu 2011

toukok2011

Perussöpö! Tosin jättirusetti päälaella on ehkä vähän too much jos rusettia löytyy jo puserostakin.

toukokuu 2012

toukok2012

Tuo hame on kyllä niin kiva. En ole osannut luopua siitä vieläkään, vaikka se tekee takalistosta aivan hervottomankokoisen :D

toukokuu 2013

toukok2013

Joko huomaatte mikä alkaa olla toistuva elementti näissä asuissa paria poikkeusta lukuunottamatta?

toukokuu 2014

toukok2014

No nuo mustat sukkahousut.. Ja tajusinpa juuri, että mä en oo osannut luopua niistä vieläkään! Jotenkin erityisesti keväisemmissä maisemissa nuo alkaa näyttää todella tunkkaiselta. (Paitsi tää on kiva asu!)

toukokuu 2015

toukok2015

No mutta toisaalta, jos nuo hameenhelmojen mitat on tuota kaliiberia, niin oikein ilmankaan ei voi olla. Onneksi tälle kesälle oon varustautunut parilla vähän pidemmällä hameella, jossa ei tarvitse pelätä vilautteluvaaraa vaikka alla ei turvakalsareita olisikaan!

Löytyikö lemppareita?


Saatat pitää myös näistä:

52 Responses to “asu toukokuulta 2008-2015”

 1. Avatar Kasuuu_ sanoo:

  Sä oot aina vaan niiiiin suloinen!! ❤ ja voiko rusetteja oikeasti olla liikaakin :D vielä puoltoista vuotta sitten en ois voinu kuvitella mun tukkaan rusetin rusettia, mut nythän se jo sopii, hassua :D

 2. Avatar Sariska sanoo:

  Kaikki aika kivoja mut suloisin kuva ehdittomasti 2010 <3

 3. Toi sun äidin tekemä mustavalkoinen mekko on kyllä aivan upea!! Muutenkin kyllä tosi kivoja asuja löytyy joka vuoden kohdalta :)

 4. Avatar mivi sanoo:

  Nää postaukset on niin kivoja!! Kauhistuttaa ajatus kun oot saanu kohta käytyä jokaisen kuun läpi :(
  Lempparini on YO-kuva, mekko on upean värinen!

 5. Avatar mju sanoo:

  Onpas toukokuisin ollut jo lämmintä. Ylppärimekko on herkullisen värinen. Mikkipaidan ostaisin myös, jos vastaan tulisi. Viimeisen kuvan värit kanssa kivat. Itsellä etsinnässä olisi A-linjainen farkkuhame, joka olisi nykymuotia pikkaisen pidempi.

  • ia ia sanoo:

   Samaa ihmettelin itsekin! Se on kyllä totta että täydellisenmittaisia hameita on haastava löytää. Ne on aina joko liian lyhyitä tai sitten ihan liian pitkiä. Mä ostin mun oman a-linjaisen farkkuhameen kokoa isompana ihan vaan niiden lisäsenttien toivossa :D

 6. Avatar Essiiij sanoo:

  Aaaaaa noi jalantappokengät <3<3 kaikki keltainen on tällä hetkel mulla niin ahnam.

  Mukavaa kevättä! :)

 7. Avatar essi sanoo:

  2012 vuoden asu on jotenkin tosi kiva. Erityisesti tuo keltaisen ja mustavalkean yhdistelmä. Ja tuo polkkatukkakin näyttää pirteältä :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kun mainitsit polkkatukan, kävin vastikään kampaajalla ja tukka tuntuu nyt aivan liian lyhyeltä :D Jospa tää onkin pelkästään pirteä!

 8. Avatar Saara sanoo:

  Kyllä tuo toukokuun 2012 asu on mun mielestä tyylikkäin. Siinä ei ole mitään liikaa eikä liian vähän, sellanen selkeä kokonaisuus. Höpö höpö hervoton takamus, tuo mekkohan korostaa sun hoikkaa uumaa.

  • ia ia sanoo:

   Tykkään siitä kyllä itsekin! Haha siis joo, edestäpäin toi on todella hyvin istuva, mutta takaa tarina on toinen.. :D

 9. Avatar Sanjana sanoo:

  2009! Tosi kaunis mekko ja sievät kengät, vaikka ei nuilla tosiaan kävelis montaa metriä :D ihanan värikästä kaikissa kuvissa!

 10. Avatar Nilli sanoo:

  Tykkäsin kaikista, whaat?! :D Erityisesti Mikki Hiiri-paita ja tuo farkkuhame-kukkapaita -yhdistelmä lämmittää, mutta ehkä tosiaan ilman mustia sukkiksia…

 11. Avatar Salkko sanoo:

  Monta tosi kivaa asua, mutta 2012 taitaa hameen ja söpöjen kauluksien takia olla suosikki. Lisäksi sulla on tossa kuvassa ihan uskomattoman näköinen vyötärö, vaikka kaikissa asuissa näytät kyllä tosi hyvältä! :-)

  • ia ia sanoo:

   No kiitos :) Haha, toi leveä vyötärökaistale ja takaa tuleva valo kyllä hämää hyvin :D

 12. Avatar Halla sanoo:

  Vitsi kuin ihana mekko 2013!!!

 13. Avatar Tanja sanoo:

  Kaks alimmaista, ou mama <3_<3

 14. Avatar Iitanen sanoo:

  Ihana toi ylppärimekko! <3

  Mulla oli ylppäreissä sellainen fuksianpunainen mekko, ja myöhemmin ajattelin etten varmaan ikinä enää käytä sitä - teinin värivalinnat junou. Pari vuotta sitten oli kavereiden kesähäät ja vaatekaapin mekkojen värit oli joko valkoista tai mustaa. Ei hyvä. Sitten puolivitsillä vetäisin pinkin mekon päälleni ja jalkaan mustat avokkaat, enkä näyttänytkään yhtään niin teiniltä kuin voisi kuvitella! Fuksiaihanuus sai kehuja häissä, ja voi olla että laitan sen päälle vielä uudelleen! (kunhan ensin käytän sitä pesulassa, rötväsin samoissa häissä vähän salaatinkastiketta helmalle..)

  • ia ia sanoo:

   Ihanaa että mekko sai vielä pääjuhlienkin jälkeen käyttöä! Kuulostaa just herkulliselta väriltä kesäjuhliin :) Itsehän kokeilin tuota omaa ylppärimekkoa viimeksi joskus vuosi sitten ja ei ollut kyllä pelkoa että se olisi enää päälle mahtunut :D Toivottavasti ne kastiketahrat lähtee!

 15. Avatar Kia sanoo:

  Aika söpöjä!! Mä ostin myös vuonna 2010 samantyylisen mikkipaidan, kun rakastuin tuohon sun blogissa niin! :D

  • ia ia sanoo:

   Haha, tais olla Mikki Hiiri kova juttu tuolloin, ihan kun mulla olisi ollut parikin mikkipaitaa? :D

 16. Avatar miona sanoo:

  Voisin pistää noi kaikki asut päälle, ihanan keväisiä :) Jos pitää lemppari valita niin se on ehkä toi keltainen hame vuodelta 2012, ihastuin siihen jo sillon ja oon siitä postauksesta lähtien metsästäny ton tyyppistä hametta huonoin tuloksin :`D

  • ia ia sanoo:

   Voieii, toivottavasti kriteerit täyttävä hame vielä joskus kohdalle osuu! Varmaan just silloin kun oot lopettanut sen metsästyksen :D

 17. Avatar Nimetön sanoo:

  Toukokuu 2013.
  Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)
  Oot tosi sievä :)

 18. Avatar Joa sanoo:

  Toi lakkiaismekkooo! Ihailin sitä jo sillon vuonna nollakaheksan. Tykkään kyllä vielä omastanikin, siellä se kaapissa riippuu ja odottaa jatkokäyttöä :D Tulipa vanha olo, kääk…

  • ia ia sanoo:

   Voi että, toivottavasti sun ylppärimekko pääsee vielä käyttöön! Mä taisin mennä hävittämään omani kun se ei enää päälle mahtunut.. Nyt kyllä vähän harmittaa!

 19. Avatar Juulia sanoo:

  Moi iatar!

  Etsin sun (iki)vanhaa postausta, jossa (yhteistyön kautta?) olit saanut teetättää läppärillesi suojakuoret, jotkut iloiset tarrasysteemit. Oma kone kaipaisi kipeästi verhoilua, ja nyt koitan metsästää sitä puljua joka noita tekee :D Toki on ebay, mutta jos vähän lähempää löytäisi…

  Eli osaatko linkata/vinkata mistä postaus löytyy? On myös mahollista että oon kuvitellut koko suojatarrat tai mulla menee jonkun muun blogin kanssa sekaisin :D

  Kiitos!

 20. Avatar Amilei sanoo:

  Oooi! Noi sun äipän tekemätä mekot ja hameet on aina kadehdittavan ihania! Eri oten jäänyt mieleen se Marimekon siirtolapuutarha hame… sellaisen jos saisi! …ja tuo pyörä! <3_<3

  • ia ia sanoo:

   Ne on kyllä melkoisia aarteita! Semmoinen perus kellohame on varmaan aika simppeli tehdä/teettää jos joskus innostut :) RIP mintunvihreä pyörä, byää!

 21. Avatar Essi sanoo:

  Kaikki ihania, kuten aina! :D lempparein kuitenkin 2014! Ja oon sit kai jotain ernukansaa, kun miun mielestä mustat sukkikset ei näytä tunkkaisille lainkaan… :P

  • ia ia sanoo:

   Haha :D No mut hei kiva jos ne ei kaikkien silmiin ole kamala tyylirike, sitä tulee nimittäin harrastettua laittoman usein :D

 22. Avatar Anna sanoo:

  Sulla on niin söpö tyyli!! Onko sulla ollut jossain vaiheessa nuoruutta ihan erilainen tyyli? Ois hauska vielä vanhempia kuvia. :D

  • ia ia sanoo:

   No siis olin mä peruskoulussa ihan semmonen perus farkkutyyppi :D Pitää koittaa kaivaa jostain sen ajan kuvia!

 23. Avatar papu sanoo:

  On kyllä upea edelleen tuo sun ylppärimekko, toi väri!

  Ja tottakai uskallat kruisailla myös stadissa, hankit vaan kunnon lukon (jos sellasta ei vielä oo) etkä ikinä lukitse etupyörästä :) Mä oon ainakin suht huoletta uskaltanu oman pyöräni jättää ties minne (en tietty yön yli!), vaikka se onki about 1500e arvoinen. Kotona säilytän kyllä partsilla :D

  • ia ia sanoo:

   Joo toi on toinen seikka mikä pyörän käyttöönotossa häiritsee, kun en tosiaan uskaltais sitä meidän pyörävarastoihin laittaa kun sieltä on tiettävästi lähtenyt pyöriä kävelemään, mutta meidän kämppä on miltei ylimmässä kerroksessa eikä pyörä mahdu hissiin.. :D

 24. Avatar Kristuli sanoo:

  Kaikki ovat kivoja :) Ihanan värinen tuo ylppärimekko, sopii hyvin punertavan tukan kanssa. 2012 ja 2013 nappaavat eniten, 2014 myös, mutta ilman sukkiksia!

 25. Avatar Rose sanoo:

  Ehtiiköhän vielä kommentoida tähän, vaikka uusi postaus on jo tullut?

  Mun on pakko äänestää tuota ylppärimekkoa, se on mun mielestä ihan sun tyylinen ja yhä hieno! Muutenkin tosi onnistunut ja luonteva kuva susta. Muistan, että ihailin tuota mekkoa jo pari vuotta sitten, se on musta edelleen ihana ja ylioppilaalle sopiva. Oman lisäyksen tekee vielä se, että sun äiti on sen tehnyt! Äitien tekemä ruoka ja vaatteet on vaan parasta :) Ylppärimekon lisäksi asu 2014 on tosi hyvä, oikein skarppi ja tyylikäs.

  Tasainen sarja oli nyt tämä, ei ollut yhtään sellaista asua, mikä olisi ollut huti, selvästi toukokuu ja lähestyvä kesä on inspiroinut sua! :) Ja en tiiä, kuinka tosissasi olit, mutta mun mielestä olisi varsin hyvä idea jatkaa näitä postauksia, vaikka vuosi tuleekin täyteen. Sulla varmasti on monia asukuvia tallessa, joten uutta kierrosta vaan, kun yksi vuosi tulee täyteen. Milloin se muuten on? Mikä oli ensimmäinen kuukausi, mistä aloitit?

  Mustiin sukkahousuihin en kiinnittänyt huomiota, johtuu varmaan siitä että itsellä on sellaiset aina jalassa :) Onhan ne tunkkaiset, hiostavat ja paljaat sääret on ihanat, mutta on vaan mukavampi olo olla töissä kun ei tarvi murehtia missä asennossa voi olla ja uskaltaako noukkia lattialle pudonneita vaatteita hameessa…
  Ja tuleehan siitä ehkä vähän siistimpi yleisvaikutelma kuitenkin? Vaikka aionkin ehdottomasti laittaa pelkästään polvipituisen mekon, kun päästään taas sinne 20 asteeseen.

  Niin ja ps vielä. Eipä mahdu munkaan ylppärimekko enää, et ole siis yksin! :) Uskottelen itselleni, että painoa on tullut oikeisin paikkoihin ja näin… Ja onhan siitä nyt hyvänen aika jo viisi vuotta, kun kirjoitin. Mekko on tallessa kuitenkin, pukupussissa säilytyksessä, ja on hieno muisto ja tykkään siitä kyllä yhä. Ai ai, tuli ihan nostalginen olo :)

  • ia ia sanoo:

   Tietty voi kommentoida aina kaikkiin postauksiin, julkaisuajankohdasta huolimatta :) Kiitoksia! Se oli kyllä niin kaunis mekko, tismalleen sellainen kuin silloin halusinkin ^_^

   Ei kyllä mitään muistikuvia milloin nämä kuvasarjat alkoi, olisko ollut alkusyksyä? Katsotaan jos vielä vuoden täyteen tullessa on intoa näitä tehdä niin eiköhän sitä vähintäänkin toisen kierroksen saisi vielä aikaiseksi!

   Joo mulla on kyllä sama homma, oikeastaan suurin syy noiden sukkiksien pitämiselle on juurikin se että pakko pystyä liikkumaan töissä muutenkin kuin sievästi sipsutellen :D

   Jep ehkä se on ihan hyväkin asia ettei sitä ole enää samankokoinen kuin hädintuskin 18-vuotiaana.. Mutta kyllä se mekko on ihana muisto vaikkei päälle enää päätyisikään!

Kommentoi