tiistai 24. toukokuun 2016

viikonlopun asuja ja kauhunsekainen tiistai

Mä oon yleensä tosi pedantti pakkaaja. Mietin aina turhautumiseen asti vaatevalintoja, että käyhän nyt kaikki varmasti kaiken kanssa yhteen ja voinhan pukea koko laukun sisällön ylleni halutessani vaikka yhtäaikaa ilman, että mikään riitelee keskenään.. Jep, tosi realistinen skenaario :D Tällä kertaa aikaa pakata pieneen viikonloppureissuun oli rapiat 15 minuuttia, mikä oli munkaltaiselle ikuiselle jahkaajalle yksinkertaisesti mission impossible. Siispä päädyin heittämään laukkuun vaatteita ilman mitään sen fiksumpaa ajatusta kuin ”no jotain jos siellä on kylmä ja jotain jos siellä on lämmin”.

mustahaalaridouble

Tämänkertaiseksi väripaletiksi sitten valikoitui selvästikin Eppun perusteella musta ja konjakinruskea. Tosi keväistä hei! Pari eka päivää olikin aika viluisaa, jolloin mokkatakille oli tarvetta. Ostin sen muuten viime alkusyksynä alennusmyynneistä vaikka olin samaan aikaan vähän sitä mieltä, että väri on tämän tukan kanssa turhan outo.. Mutta takki on kyllä osoittanut oikein kivaksi kesärotsiksi farkkuisan version rinnalle.

mustahaalari5

Housut! Housut! Housut! Tai no okei lappuhaalari.. Mutta eikö näytäkin oudolta? Kaivoin haalarin vastikään jossain aamun asukriisissäni esiin, ja työpäivän päätteeksi totesin, että nää kaksilahkeisethan on aika näppärä pukine kun ei tartte varoa helmojen kanssa. Niinpä ne päätyi matkakassiinkin.

pelikaanimekkodouble

Toisessa viikonlopun asuvariaatiossa mokkatakin alla oli H&M:n pelikaanimekko.

Mutta viikonlopun pakkaustyylin lopputuloksena oli myös vaatefiaskoja tyyliin ”otin hellettä varten mukaan kivan vaalean hellemekon, mutta lähdin yksillä kengillä jotka sattuu olemaan kuolemaakin mustemmat nahkatennarit, jotka näyttää paljaissa koivissa aika brutaaleilta”.. Joten siihen loppui edes jotenkuten kuvauskelpoinen asumateriaali tästä kuluneelta muutamalta päivältä :D

pelikaanimekko3

Mutta nyt ollaan taas takaisin kotona! Miniminiloman kruunasi tapahtuma, joka on piinannut mua jo viimeiset kymmenen vuotta. Jep, olen yksi niitä, hammaslääkäripelkoisia nimittäin.. Viime tarkastuskäynti suoritettiin varmaan joskus muinaisessa lukiossa/peruskoulussa?! Ja heti kun hamppilääkärivastuu siirtyi omalle kontolle, niin ihan vaan vahingossa unohtui ne kauhunväristyksiä herättäneet kontrollikäynnit n. kymmeneksi vuodeksi. Viime keskiviikkona sitten mulle tajuntaan jysähti jälleen muutamien kauhukertomusten jälkeen semmoinen skenaario, että entä jos mun purukalusto onkin vaivihkaa mennyt kokonaan purkukuntoon tai että mun alaleuka joudutaan poistamaan kokonaan tai muuta vastaavaa.. Joten nappasin ajan sitten suosiolla yksityiselle ettei pitkä jonotusaika piinaa mua enää yhtään enempää. Eikä tarvinnut onneksi alaleukaa poistaa! Pari reikää porattiin vain, ja nyt loppupäivän mä olen puudutukseni kanssa ihan levottoman koominen näky aina kun koitan hymyillä :D

Nyt mä meen koittamaan syömistä uuden Game of Thrones -jakson kera! Pitäkää peukkuja, etten syö kanasalaattini mukana myös tuota ylähuulta.


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “viikonlopun asuja ja kauhunsekainen tiistai”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  eka on muuten harvinaisen minunnäkönen asu – ei oo hameen voittanutta, mutta eiks ookki yllättävän kivoja nuo haalaritki (paitsi vessassa…) :D onko sinun yksilöt muuten mistä ja mitä ikäluokkaa, saatan kohta tarvia korvaajat minun ”kohtaa paistaa peppu” -yksilöille…

  ja voi jeesus tuota hammaslääkärihommaa, mulla on nyt koko kevään ollu pikkasen semmonen kutina puruskalustossa että siellä ehkä mahtais olla pikkanen reikä, mutta kuulun just tuohon samaan ”viiminen tarkistus vuonna nakki ja makkara” -kastiin ja jotenki se ajan varaaminen on tuntunu ihan ylivoimaselta. tässä yks yö sitte googlasin kaikkia hammasjuttuja itsediagnosointipäissäni (VIRHE) ja siinä vaiheessa ko luin juurihoidosta ja siitä, että joku hammastulehus voi olla oireeton pitkään ja sit pitääki poistaa koko hammas ja tyylii viis senttiä juurikanavia sen alta, aloin olla melko varma, etten mene hammaslääkäriin enää ikinä. koska sehän varmasti auttaa sitä minun kipuilevaa hampia, jossa todennäkösesti on vaan joku pikkanen normireikä…

  • ia ia sanoo:

   Haha joo, haalarit ja vessassakäynti.. Varsinkin semmoiset joissa on vetoketju selässä on melkoista akrobatiaa vaativia :D Tuo mun haalari on valitettavasti jo muutaman vuoden vanha, ihan vakkarihenkkamaukkaa.

   Varaa ihmeessä hamppilääkäriaika! Tarkastus yksityisellä ei itseasiassa ole edes kamalan paljon julkista puolta kalliimpi, ja sieltä saa tosi nopsaan ajan. Itse toimenpiteitähän voi sitten jäädä jonottamaan julkiselle puolelle – tuli nimittäin toi parin reiän paikkaaminen yksityisellä vähän turhan kalliiksi.. :D Mutta suosittelen kyllä lämmöllä sen tarkastuksen varaamista, kummasti kivi vierähtää sydämeltä kun on se asia pois päiväjärjestyksestä!

 2. Avatar essi sanoo:

  Lappuhaalari näyttää tosi kivalta. Itse olen omistanut kyseisen vaatekappaleen (raidallisena sateenkaaren väreissä) joskus 10-vuotiaana ja silloin pidin sitä vain äidin pakottamana Nyt kuvia katsellessa aloin pohtimaan, olisikohan nyt aika käydä sovittelemassa lappuhaalareita kaupoilla ja antaa vaatekappaleelle uusi mahdollisuus

  Ps. Ajattelin ensin postausta lukiessani, että sulla on housut, koska jouduit pakkaamaan pika-ajassa ja vahingossa pakkasit ne mukaan

  • ia ia sanoo:

   Hei todellakin lappiksille uus mahdollisuus! :D Ne on niin kätevä vaatekappale, alle ei tartte yleensä muuta kuin jonkun perus t-paidan ja ne näyttää yllättävän kivalta! Haha, ei yhtään utopistinen veikkaus, yleensä mulla näkyy housut jalassa vain äärimmäisen hädän edessä :,D

 3. Avatar Laura sanoo:

  Tosi symppis postaus! Hassua miten molemmat asut oli tosi mustia, mut silti ihan sun näkösiä! :–)

 4. Avatar Aino sanoo:

  Voi ihana, mistä tuo lappari?!

 5. Avatar Anne sanoo:

  Oikein hyvin sopii tuo takki ja sun hiusväri! Höpsis siis turhaan sitä mietiskelet :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 6. Avatar iines sanoo:

  mulla on kans ihan himmee hampulääkäripelko ja viimeset kolme vuotta oon sanonu itelleni et ”ens viikolla sitte varaan ajan” ja eihän sitä ikinä tapahdu :D itellä toisaalta vasta 5 vuotta viime käynnistä… tarvis jonku personal perseellepotkijan joka pakottais hoitaan tällaset inhat aikuisuusvastuullisuudet… aenivei, ihanat kuvat! ja näyttää just hyvältä mun silmään ainaki tuo tukka+takki väriyhdistelmä!<33

  • ia ia sanoo:

   Voi sinua! Mä oon nyt sun virtuaalinen personal perseellepotkija, you can do it!! :D Tai sitten sanot äipälle että varaa ajan sun puolesta, äidit on just semmosia että ne tekee sen saletisti ^_^ Kiitos paljon kivasta kommentista!

 7. Avatar Cerp sanoo:

  Oi että, ihan kuulla etten oo ainut hammaslääkärinysvääjä :D Mä oon 28 ja käynyt viimeksi siinä 18-vuotistarkastuksessa. Hammaslääkäripelkoni on niin jäätävää, että sain jo paniikkikohtauksen oireita odotushuoneessa, ku ootin miestä viisurinpoistosta :D Ja kamala sitä uusinta GoT-jakson loppua, tuli niin surku sitä erästä hahmoa kohtaan :(

  • ia ia sanoo:

   Mua taas lohduttaa että mä en ole ainoa jolla tarkastusväli hurahti kymmeneen vuoteen :D Hei nyt vaan rohkaistut!! Ja sanot siinä ennen kun aletaan tarkastamaan että edellisestä käynnistä on siksi niin kauan aikaa kun pelkäät hampilääkäriä niin paljon.. Niin ne on sitten ihan erikoishelliä :) Joo apua oli taas melkoinen wtf se viime jakson loppu! Ei ole oikein tuo uusi kausi ollut mielenkiintoinen, mutta viime jakso oli kyllä pitkästä aikaa ihan jepa!

 8. Avatar Saii sanoo:

  Hahaa, hampilääkäritarina melkeen just kun mun suusta! Tässä joku aika itsekin kävin ekaa kertaa hammaslääkärissä sitten 8 vuoteen. Oli reikä, mutta olin myös varma että hampaat on sulamispisteessä asti!! Googletin kaikki kauhutarinat läpi myös.. Tästä lähtien tarkastus kyllä vuoden välein :) ehkä..

  Kiva lyhyt tukka! Muokkaat kuvat aina kivan lämpöisen näköseksi, tykkään :)

  (Jee, noniin tästä tämä kommentointitsemppaus lähtee!)

  • ia ia sanoo:

   Haha google on kyllä pahin vihollinen noissa tilanteissa :D Onneks ei olleet sunkaan hampaat suuhun sulaneet! Ja jep, tarkastusväliä lupaan mäkin tihentää.. Mulla on vähän bad habit tuon kuvanmuokkauksen kanssa kun tykkään itse lämpimänsävyisistä kuvista, kiva kuulla että ne näyttää sinnekin kivalle :) Kiitos kun kommentoit, siitä se lähtee! Mä pistän kuule sun nimimerkin muistiin ja seuraan tästä lähtien sun tsemppausta :D

 9. Avatar Tytti sanoo:

  Just sairaan hieno takki! Kelpais itellekki tollane juurikin vaihtoehdoks farkkutakille näin kesällä :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! H&M:llä on itseasiassa tällä hetkellä sairaan hieno vaalea mokkainen bikertakki, käy tsekkaa :)

 10. Avatar Ronsu sanoo:

  Mä taas rakastan hammaslääkäreitä. Oon kunnon vammahammas ollu lapsesta asti: maitohampaat piti väkisin repiä irti lääkärillä, koska eivät pudonneet uusien tieltä pois. Tämä johti yli 10 vuoden hammasrautakierteeseen kun rautahampaat kasvoivat vinoon, reikiä paikkailtu samoilla kontrollikäynneillä muutamia. Mulle on myös tehty juurihoito, kun hampaassa ollut paikka halkesi ja puski hampaan juuria ikävästi ja voi luoja sitä kipua, minkä tää aiheutti. Mut hammaslääkäri aina auttanut, eikä usein edes ole sattunut sen kummemmin <3 Tykkään käydä muutaman vuoden välein aina kontrollissa, koska mun hampaat on vähän reppanat olleet aina :D Seuraavaks ois varmaan viisureiden poisto edessä.

  Mut mun mieheni taas on samanlainen jahkailija. Pakotin sen itse asias soittaan ittensä julkiselle puolelle tässä hiljattain hammaslääkärijonoon ja sielläki varausta tekevä nainen naurahti, että "Viimeksi oot käyny täällä vuonna 2008"... Hups. XD

  Mun mielestä toi tukka ei näytä ollenkaan hölmöltä ton takin värin kanssa. Itse asiassa jotenkin aika kivasti "matchaa". Just kun laittaa jotain kirkasta huulipunaa, niiku sulla näissä kuvissa onkin, niin näyttää super kivalle kun se vähän sit rikkoo sitä maanläheistä väriskaalaa :)

  • ia ia sanoo:

   Huhhu, en oo kuullut koskaan kenenkään sanovan pitävänsä hammaslääkäreistä! :D Oot varmaan just se poikkeus joka vahvistaa säännön! Hyvä asenne kyllä, vois nimittäin tolla operointimäärällä olla toisenlainenkin suhtautuminen hamppihommiin :D Mä oon varmaan sun miehen kanssa aikalailla samoissa vuosilukemissa mitä edelliseen tarkastuskertaan tulee.. Voi kiitti! Ehkä mä luovun sitten väriongelmistani tuon takin kanssa :D

Kommentoi