keskiviikko 15. kesäkuun 2016

3x kesäkynsitutorial

Crazy nail art lady on täällä jälleen! Tuossa pari vuotta takaperin mulla oli aivan hillitön kynsitaiteiluvaihe, ja blogissakin näkyi vaikka sun minkälaista kynsiäherrystä. Sittemmin tämä kynsitaiteiluinnostus vähän laantui, ja muutamat ovat ehtineet jo haikaillakin niiden mun nail art for dummies -henkisten tutoriaalien perään. No tässä niitä vihdoin tulisi, ja vielä kolmin kappalein! Oon mukana Indiedaysin ja Sally Hansenin yhteistyökampanjassa, jossa mut haastettiin toteuttamaan kolmet erilaiset kesäkynnet Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakoilla sekä viimeistelemään lopputulos uudella Miracle Gel -päällyslakalla. Kilometrin mittainen merkintä siis luvassa, mutta koittakaa pysyä messissä loppuun asti: Sieltä nimittäin selviää miten tuon hulppean kynsilakkaväriympyrän sekä muita kynsienhoitotuotteita voi voittaa ittelleen!

hansenit

Sitten niihin tutoriaaleihin! Jokaisen lakkauksen viimeistelin tuolla uudistetulla Miracle Gel -päällyslakalla, joka tekee lakkauksesta tuplasti kiiltävämmän ja täyteläisemmän, ja se lupaa saada lakkauksen kestämään kauniina jopa 14 päivää. Varsinkin erilaisissa nail art -tuherruksissa hyvä päällyslakka on erityisen tärkeä: Se sulauttaa eri sävyillä tehdyt kuvioinnit kauniin yhtenäiseksi, ja lopputuloksesta tulee viimeistellyn näköinen. Ja mikä tärkeintä, laadukkaalla päällyslakalla ne sun vaivalla askartelemat kynnet pysyy kauniina mahdollisimman pitkään!

TUTORIAL 1: SATEENKAARISADE

tuto20

Tarvitset: Vaalea pohjalakka, 3-6 kirkasta värilakkaa, 2 erikokoista dotting toolia TAI nuppineula/hiuspinni ja hammastikku.

Käytetyt lakat: Pohjalla Crème de la Crème, värilakkoina keltainen Lemon Heaven, liila Street Fair, pinkki Pink Up, oranssi Electra-cute, turkoosi Grey Matters, minttu B Girl sekä punainen Redgy, päällä Miracle Gel -päällyslakka.

tuto1-checker

Tee näin:

 1. Lakkaa kynnet vaalealla pohjavärillä.
 2. Laita ensimmäistä kirkasta sävyä pari tippaa alustalle. Painaise jokaisen kynnen kärkeen isommalla työkalulla yksi isompi väripisara, ja sen jälkeen pienemmällä työkalulla 1-2 pienempää pisaraa vähän alemmaksi.
 3. Kun kaikissa kynsissä on ekan sävyn tipat, ota esille toinen sävy, ja toista koko homma kaikkiin kynsiin.
 4. Jatka värikierroksia eri väreillä, kunnes kynsien kärjet ovat pisaroiden peitossa. Kärjen tipat saa ja pitääkin mennä toistensa päälle, pikkutipat saavat jäädä ”hajalleen”.
 5. Viimeistele Miracle Gel -päällyslakalla. Muista odottaa että värilakat ovat kuivuneet ennen päällyslakan levitystä, jottei kuvio leviä!

sallyhansen2

Kokeile myös: Lakkaa pohja reippaan läpikuultavalla sävyllä tai vaikkapa pelkällä kirkkaalla aluslakalla, lopputulos on vähemmän karnevaali ja enemmän chic.

TUTORIAL 2: KULTAMARMORI

tuto5

Tarvitset: 3-5 pastellinsävyistä lakkaa, kultainen lakka, pala muovia (mulla Minigrip-pussista leikattu pala).

Käytetyt lakat:  Kultainen Game of Chromes, vaaleansininen Tea Party, vaaleanlila All Chalked Up, vaaleanpunainen Pinky Promise, vaaleanharmaa Greyfitti,  päällä Miracle Gel -päällyslakka.

tuto6-checker

Tee näin:

 1. Lakkaa kynnet pastellisiksi eri sävyillä. Lisää tarvittaessa kaksi kerrosta, jotta lopputuloksesta tulee peittävä.
 2. Rypistä ja pyörittele muovinpalanen palloksi, ja sudi siihen kultaista kynsilakkaa.
 3. Paina muovipallosta ylimääräinen lakka talouspaperille, ja tuputtele sen jälkeen pallolla varovasti kynnet läpi.
 4. Putsaa ylimenneet kultalakat iholta pumpulipuikon ja kynsilakanpoistoaineen avulla.
 5. Viimeistele päällyslakalla.

sallyhansen4

Kokeile myös: Käytä pohjalla pelkkää yhtä sävyä hillitymmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Erittäin kaunis yhdistelmä on turkoosi ja kulta!

TUTORIAL 3: RETROKUKAT

tuto16

Tarvitset: 5 kirkkaanväristä lakkaa, sekä dotting tool TAI hiuspinni.

Käytetyt sävyt: Sininen Tidal Wave, punainen Redgy, oranssi Electra-cute, pinkki Pink Up, keltainen Lemon Heaven, päällä Miracle Gel -päällyslakka.

tuto10-checker

Tee näin:

 1. Lakkaa kynnet kirkkaalla värillä. Kirkkaansininen toimi punapohjaisten kukkien taustana erityisen kivasti.
 2. Kun pohjalakka on kuivunut, ota ensimmäistä väriä pari tippaa alustalle, dippaa työkalusi lakkaan, ja paina jokaisen kynnen pinnalle muutama kukanpuolikas, eli kolme palloa puolikaareen. Malta tehdä palloista tarpeeksi isoja ja vähän harittavia, jotta sisään mahtuu vielä kaksi pallorivistöä lisää!
 3. Ota seuraava väri, ja lisää pallot edellisten pallojen sisään osittain niiden päälle. En mä osaa selittää, katso kuvasta!
 4. Toista toimenpide vielä kolmannella värillä. Voit joutua vaihtamaan työkalun vähän pienempään, jotta saat kaikki pallerot mahtumaan. Viimeistele vielä neljännellä värillä painamalla sillä yksittäinen pieni piste jokaisen kukan keskelle.
 5. Viimeistele päällyslakalla. Malta taas odottaa hetki tippojen kuivumista ettei kukat leviä!

idsallyhansen5

Himottaisko saada tuo ekan kuvan väriympyrä kokonaisuudessaan kynsilakkavarastojasi täydentämään? Nyt olisi tarjolla yhdelle onnekkaalle koko Sally Hansenin Gel Effect -kynsilakkakokoelman 36 sävyä (arvo lähes 500 €) sekä läjä kynsienhoitotuotteita, ja kahdeksalle muulle 30 €:n arvoinen kynsilakkapaketti.  Jaa oma kesäinen kynsilookkisi Instagramissa hashtagein #SallyHansenFI ja #MiracleGel ja oot mukana arvonnassa! Lisää myös häsärillä sävynnimi tyyliin #PrettyPink mikäli lakkauksesta löytyy Sally Hansenin lakkoja. (Kilpailun säännöt löytyy täältä.)

Käy kurkkaamassa lisää inspiraatiota kesäkynsiin kamppissivulta täältä, mistä löytyy mm. muidenkin bloggaajien kesäkynsituotokset! Mikä näistä mun kolmesta äherryksestä miellytti eniten silmää? 


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “3x kesäkynsitutorial”

 1. Hanna sanoo:

  Voi jee! Mulla oli kanssa joskus muutamia vuosia sitten (ehkä 5?) kynsi-innostus jolloin askartelin lakkauksia harva se päivä. Nyt tuntuu, että tää innostus on hiipimässä takaisin, tuli niinku just sopivaan kohtaan tää postaus! Mun lempparit näistä on toi sateenkaarisade. Kivoja tutoriaaleja tosin kaikki, helppo saada oman näköisiä vaan värejä vaihtamalla! :)

  • ia sanoo:

   Mahtista jos tästä sai jotain inspiraatiota! :) Tuo eka oli näistä vielä se kaikkein helpoinkin, ei kun vaan testailemaan ^_^

 2. magic- sanoo:

  Lemppari on tuo kultamarmori, tosi hyvä koristeluidea, eikä vaadi kalliita välineitä :D Myös karnevaali pallurat näyttävät tosi kivoilta. Näitä täytyy kyllä koittaa, sinun ohjeillasi joskus koitin tuon tyylisiä kukkasia kynsiin ja tuli kyllä kivat. Voi harmi olisi ollut ihan mahtava voittaa tuollainen määrä kynsilakkoja, mutta ei ole instagramia.

  • ia sanoo:

   Joo suosittelen kokeilemaan! Ne kukat on kyllä näyttävyyteensä nähden ihan liian helpot :D Voi harrmi! Tuu käymään mun luona niin pakataan sulle kynsilakkoi messiin ^_^

 3. Kasuu_ sanoo:

  Voi mälsä! Taas huomaa kuinka ravintola-ala ja nail art ei vaan sovi yhteen :( Eikä ole edes mitään juhlaa tulossa johon voisi väsäillä kivat kynnet, yhden päivän takia kun ei ihan viitsisi.. Näistä kyllä suosikki oli iha ehottomasti toi kultamarmori

  • ia sanoo:

   No voi höh! Jonkun vapaan viikonlopun kunniaks tee jotkut oikein kunnon överikesäkynnet :)

 4. Saii sanoo:

  Kultamarmorikynnet on semmoiset mitkä sopisi itselle parhaiten, mutta vitsit nuo retrokukat on kyllä vaan niin hienot!
  Jes viimein näin kaikki kuvat, monta kertaa oon yrittänyt kännykän netillä käydä lukemassa näitä, mutta ei vaan millään ole latautunu kuvat :D yritin tekstejen perusteella mielikuvioida millaisia kynsiä oli..

  • ia sanoo:

   Voi kökkö, toivottavasti kuvien näkymättömyys oli vaan hetkellinen häiriö! Ja toivottavasti kynnet oli yhtä hienot kuin pelkkä teksti antoi ymmärtää :D

 5. Saara sanoo:

  Retrokukat on ihan sikamakeet!

Kommentoi