perjantai 17. kesäkuun 2016

Se tunne part 3 ja pliseerattu oliivi

Se tunne..

.. kun menet ruokakauppaan ajatuksenasi ostaa vain pari juttua etkä ota koria, ja päädyt lopulta tasapainottelemaan sirkusammattimaisen lailla itsesi korkuista pinoa tavaroita sylissäsi etkä nää eteesi. Ja harkitset, että voisko sen talouspaperipakkauksen ottaa vielä hampaisiin roikkumaan.

oliivi1double

.. kun saman päivän aikana sulle tullaan huikkaamaan kahdesti, että hei luen sun blogia. Ja sulla on päällä se sama oranssi hame missä oot ollut kaks viimeistä blogipostausta ja instagramia…. Pukeudun mä normaalielämässä vielä johonkin muuhunkin! Nyt se oranssi hame on hetken käyttökiellossa, tämänhetkinen korvaajahame on tuo oliivinvihreä pliseerattu pitsiversio.

..kun jätät päivän eväät jälleen ostamatta kun tiedät, että edessä on tunnin tauko ja kerkeät hakea jotain hyvää ruokaa, mutta tajuat lounastauolla, että lompakko on jälleen kerran kotona. No voi ny helevetti! Siinä kun on koko nälkäisen aamupäivän fantasioinut Stockmannin vuohenjuusto-pinaatti-lasagnesta.. No onneks mulla on maailman parhaat työkaverit, ja sain kuin sainkin kimpaleen tätä jumalten ruokaa. Seriously, taivaallista.

oliivi3double

Paita ja hame H&M, kengät Vagabond

..kun heräät aamulla 7.52 puhelinsoittoon töistä. Työt alkoi 7.00 ja kello oli aivan satavarmasti soimassa 5.20, mutta sen soimisesta ei ole minkäänlaista mielikuvaa. Aaaaargh, se kun sun sydän hakkaa tuhatta ja sataa ja koitat hirveässä häsläpaniikissa saada itteäs ulos ovesta valoakin nopeammin ja päädyt pyörimään epätoivoista ympyrää keskelle olohuoneen lattiaa hammasharja suussa ja hiusharja tukassa.. Olen aivan varma, että joku avaruusotus tai Nasa nyt vähintään kontrolloi mun elektroniikkaa etäältä, ja laittoi sen herätyksen pois ennenkuin se ennätti soida. Mä lupaan etten enää koskaan mene nukkumaan ilman perinteistä patterikäyttöistä backup-kelloa!

oliivi2

Sateinen lauantai edessä, ei kyllä harmita yhtään olla töissä! Tai no okei ehkä ihan vähän harmittaa, sadesää olis ollut paras tekosyy hukuttautua uusimpaan Orange is the New Blackin kauteen koko huomiseksi.. Mut hei hyvää viikonloppua! Note to self: Varaa kampaaja!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “Se tunne part 3 ja pliseerattu oliivi”

 1. Avatar Maukka sanoo:

  Täällä kanssa yksi vannoutunut patterikellon käyttäjä. Sen nimi on Rämisijä, ja sen ääni on niin kamala ettei yksinkertaisesti ole mahdollista olla huomaamatta sitä. Lisäksi se on keittiössä, kahvinkeittimen vieressä, joten ei voi jäädä makoilemaan.

  • ia ia sanoo:

   Kuulostaa taktiikalta, joka munkin täytyis ottaa tavaksi :D Mun herätyskellossa on erittäin petollinen torkutusominaisuus, ja yleensä nukun se herätyskello kourassa torkkuhälyttäen vielä ylimääräisen vartin..

 2. Avatar pirpana sanoo:

  Mie just katoin että ihanat hiukset! Ja kauhia etutukka kriisi iski, miksi sen aina haluais leikata mutta aina siitä haluaa taas eroon!:D

  • ia ia sanoo:

   Ai niinkö :D Tää on kuule just siinä pahimmassa vaiheessa jossa otsis ei asetu yhtään mitenkään! Huomenna kampaajalle.. :D

 3. Avatar iitu sanoo:

  Ihanat kengät <3 millon oot ostanut ne? Tykkään blogistasi tosi paljon :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Ostin ne Vagabondin ystävämyynneiltä tuossa kuukausi/pari takaperin, vois kyllä löytyä vielä jostain :) Ihana kuulla että tykkäät blogistani ^_^

 4. Avatar mju sanoo:

  Hyvä vain, jos jollakin vielä näkee jumitusasuja. Kiva nähdä sama vaate eri tavalla asustettuna. Ärsyttää, kun ”päivänasuina” kuvataan joku rytky kerran ja kuvauksen jälkeen vaihdetaan toisiin vaatteisiin, jotka päällä viiletetään loppupäivä.

  • ia ia sanoo:

   Hei joo, musta se on niin huijausta! :D Siis eikö se idea ole just että ”nämä vaatteet mulla oli tänään” eikä se, että käydään kuvaamassa viidet huikeet asut peräkkäin eikä niistä yhtäkään käytetä irl? Kiitos kun kommentoit!

 5. Avatar Taru sanoo:

  Kissapaita on paras! <3 Jos mulla on aikainen herätys, laitan kaks herätystä ja mies laittaa vielä yhden... Olen tietysti harkinnut ihan perinteisen kellon hommaamista, koska sitä ei ehkä ihan osais (enää) unissaan laittaa pois huutamasta :D Ja on kyl ihan huippukivat työkaverit sulla!

  • ia ia sanoo:

   Kuulostaa hyvältä herätysmäärältä :D Tuo perinteinen herätyskello on kyl ihan pakollinen, vaikkakin mun kellossa on torkutusmahdollisuus jota oon oppinut käyttämään vähän liikaakin.. Joo onneksi heltisi lounaspiffaaja, kirosin varmaan niin onnettomasti pukuhuoneessa että jonkun oli pakko heltyä :D

 6. Avatar Emsi sanoo:

  Katoin tässä juuri sun vanhoja postauksia ja bongasin viime vuoden tammikuulta videon sun päivästä, ois kiva saada taas samanlainen! :-) ps. kokeilin juuri sitä samaa oranssia hametta eilen kaupassa, mut totesin, että musta pysyy omana värinä edelleen :’D sulle se sopii hurrjan hyvin, pyh mitään käyttökieltoa! :)

  • ia ia sanoo:

   Joo semmoinen pitäis kyllä taas tehdä! Otetaan korvan taakse :) No mut hei hyvä että päädyit sentään sovittamaan :D Kiitos ku kommentoit, Emsi!

 7. Avatar Nannu sanoo:

  Itselleni on käynyt tasan kerran kun olen myöhästynyt töistä kun ei herätyskello soinut. En ole vuosiin katsonut kelloa yöaikaan, koska jos katson niin en sen jälkeen ole pystynyt nukkumaan. Olin viisastellut, että on mulla vielä kännykkäherätys toiminut hyvin. Ihmettelin, että miten yö tuntuu niin pitkältä mutta kai se nyt vain tuntuu siltä. Oli vielä kesäaika ja valoisaa muutenkin. Sitten ihmettelin, että mikä jysähtelee, että ei kait nyt ennen seitsemää siellä työmaalla ole ennekään aloiteltu mitään. Sitten se kosahti mieleen ja katsoin kännykkää, joka näytti kellon olen 10:40 ja työt olisi alkaneet klo 7, mutta viimeistään liukuman vuoksi olisi pitänyt olla sieltä klo 8. Kännykkä oli aivan jumissa ja minä paniikissa! Ei ollut herätys toiminut japaniikki päällä kun koitin puhelimeen saada eloa. En oo ikänä lähtenyt niin nopsaan ja matkalla sain työkaverin kiinni ja pomonkin, oli aika moni ollut tavotellut ja huolestunut… Olin töissä puolta tuntia myöhemmin eli jo 11:10. Että semmonen päivä oli se. Sen jälkeen on kännykän lisäksi soimassa kaksi patterillista herätyskelloa. Mutta en edelleenkään yöaikaan katsele kelloa kun herään.

  • ia ia sanoo:

   Ai kamala mikä horror story!! Tuolle kyllä kalpenee omat pienet puolentoista tunnin myöhästelyni :D Voin vaan kuvitella minkälainen paniikki päällä, varsinkin kun puhelutkaan ei tulleet läpi?! Voi apua, tästä viisastuneena itsekin aivan ehdottomasti pidn sen patterikellon aktiivikäytössä..

 8. Avatar Omppu sanoo:

  Hei millon nähdään kesäkuun asut?!

 9. Avatar Amilei sanoo:

  Aivan ihanat nuo sinun kengät.. varsinkin tuo väri! <3
  Itse aloin myös käyttää patterikäyttöistä kelloa kun ei aamulla ollut mitään muistikuvaa herätyskellon soinnista. Se oli semmoinen "vanhanajan malli" josta lähti niin kamala ääni, että joka aamu sai kamalan slaagin. Viikon käytön jälkeen totesin, että paniikki herätys kerran 5 vuodessa ei ole niin kamala kun joka aamu herätä pelästyen ja odottaa muutamia minuutteja saaden sydämen taas lyömään normaaliin tahtiin.

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Haha, kuulostaa vähän liiankin brutaalilta herätyskellolta :D Toivottavasti niitä paniikkiherätyksiä ei ole kuitenkaan ollut liian montaa!

Kommentoi