tiistai 28. kesäkuu 2016

juhannusfilmejä

Moikka! Hengissä ollaan. Tämä juhannus vietettiin kaveriporukalla mökillä Kainuussa, josta kotiuduin vasta maanantain puolella, koska tottakai kaikki järkevät junayhteydet sunnuntailta oli loppuunmyyty. Pitäiskö ne ens juhannuksen junat varata suosiolla jo nyt.. Eilen alkoi myös uusi työviikko, joten reissun jäljiltä kamat jäi keskelle eteistä ja rojahdin suoraan nukkumaan, ja aamulla sitten koitin jotenkuten räpiköidä itseni sinne työmaalle ajoissa. Onneksi tänään on vasta iltavuoro, joten sain reissukassin purettua ja kerkesin vihdoin istahtaa kahvin kanssa myös blogin ääreen!

juhannus1.jpg_effected-checker

Tähän väliin siis muutama fiiliskuva juhannukselta! Ei ollut juhannusmekkoja, kukkaseppeleitä, juhannus-photoshootteja eikä juhannussometusta, vaan 10 vuotta vanhat tuulipuvunhousut ja savulta tuoksuva olemus, sekä lentokonetilassa oleva puhelin, joka kaivettiin esille vain äärimmäisessä hädässä akun säästämiseksi, koska mökillä ei ollut sähköjä.

juhannus4.jpg_effected-checker

Jätin itseasiassa kaiken ylimääräisen elektroniikan kotiin, joten muutama satunnainen otos tuli taltioitua ihan vaan puhelimeen. Aika vapauttavaa! Tosin seuraavalle levelille tämän homman vei muutama muu mökkeilijä porukasta, joilla oli mukana ehta filmikamera.. Mä koitan olla vähintäänkin yhtä uskottava näillä filmirullamuokkauksillani :D

IMG_20160624_175746.jpg_effected-checker

juhannus6.jpg_effected-checker

Ei myöskään ollut Spotifyta ja juhannussoundtrackia enää ensimmäisen illan jälkeen kun akut vielä riitti, vaan hyvää musiikkia koitettiin kaivaa perinteisestä radiosta. Ei muuten varmaan olis tullut valittua sieltä Spotifysta jotain Rahmaninovin pianokonserttoa, mitä klassinen radio tarjoili puolenyön jälkeen. Mua alkoi jo vähän huolestuttaa miten paljon innostuin jostain hiton antenniradiosta?! Pitäisköhän mun viettää yksi kesä eristyksessä digitaalimaailmasta ihan kokonaan, kun tuntuu että tässä alkaa olla ihan vieraantunut internetittömästä todellisuudesta :D

juhannus14.jpg_effected-checker

Juhannusmuki mulla sentään oli! Siitä hörpin tyylikkäästi mun hädin tuskin viileitä tölkkijuomia, koska ei jääkaappia.

juhannus10.jpg_effected-checker

Olipa rento viikonloppu. Mutta voin kertoa, että kyllä tuntui hyvältä nukkua viime yö pehmeissä lakanoissa makuupussin sijaan, ILMAN ITIKOITA.

Mites teidän juhannus sujui?


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “juhannusfilmejä”

 1. Avatar Atsume sanoo:

  Ihanan tunnelmallisia kuvia! Välillä sometauko tekee enemmän kuin hyvää, ja mikäs olisikaan sen parempi paikka kuin mökki. :-) Meidän mökillä oli tosin tänä vuonna kaikki hienoudet ilmastoinneista sähköihin, joten se aito mökkitunnelma vähän jäi. :-D

  • ia ia sanoo:

   Ihana kun tulit pelastamaan tän merkinnän kommenttiboksin :D Oi, teidän mökkeilyt kuulostaa just hyviltä, kyllä mulle kelpais ilmastointi- ja sähkömökkeily any day ^_^

 2. Avatar Hanna sanoo:

  Hei somettamisesta puheenollen, käytätkö snapchattia? Ja jos juu, onko se julkinen? Olisin ekana jonossa seuraamassa! :)

 3. Avatar Ellu sanoo:

  Ihan sairaan söpöjä kuvia! <3
  Oma juhannus tuli vietettyä vaarin mökillä. Ne perhanan hyttyset, sääsket, mäkäräiset ja kaikki maailman öttiäiset tuntui leiriytyneen juuri sinne vierailuni ajaksi, nyt sitten on varmaan 30 hyttysenpistoa eri puolilla kehoa :D Sähköä onneksi löytyi joten puhelinta sai ladattua ihan huoletta... 25. päivä kesäkuuta sattui vähän kurjasti tänä vuonna olemaan just silloin juhannuksena Michael Jacksonin kuolinpäivä, joten kaikki somekanavat mulla täyttyi masentavista ja surullisista kuvista, videoista ja vuodatuksista :D

  • ia ia sanoo:

   Joo itikanpuremat saa kyllä rrraivon partaalle! Onneksi allergialääkkeet auttaa siihen pahimpaan kutinaan :D Vai semmosia lieveilmiöitä sun harrastuksella, mielenkiintoista! :O

 4. Avatar Ellu sanoo:

  Jääkaapin virkaahan ajaa myös itse järvi ;) varsinkin juomapuolella!

 5. Avatar Saii sanoo:

  Kuvakateus, oon jo tovin harmitellut kun ei voinu mitään hienoja maisemakuvia juhannuksena ottaa :( Juhannus meni nimittäin vähän tylsästi kerrostalossa. Mutta onneksi muiden kuvia voi ihastella :)

  Makee muki!

  • ia ia sanoo:

   Kaupunkijuhannus on hei oikein varteenotettava vaihtoehto! Silloin voi ottaa lähikuvia kaikista herkuista ruuista mitä ei voi valmistaa mökillä alkeellisissa olosuhteissa :D

Kommentoi