torstai 30. kesäkuun 2016

mummelin väridiagnosoima ja vinkkejä kesä-Helsinkiin

Mä en kyllä oo yhtään kesäpukeutuja! Eräs suloinen mummelikin sen tiesi kertoa, kun häntä tuossa joku päivä takaperin töissä palvelin: Siinä vaatteiden tutkailun lomassa tuli puhetta hänen värifilosofiastaan vuodenaikoihin ja pukeutumiseen liittyen. Hän itse oli kuulema viileänsiniseen mieluiten sonnustautuva talvi-ihminen, ja samalla hän katsahti mua päästä varpaisiin, ja totesi minun olevan vuodenajalta ehdottomasti syksy. Oon niin samaa mieltä :D Taisipa jopa sanoa että keltainen on mun ehdoton no-no, mutta sitä en kyllä suostunut allekirjoittamaan..

pistehame1

Mutta jep, tää kesä meinaa tuottaa ihan tolkuttoman paljon pukeutumispäänvaivaa. Ihan liian monena aamuna oon kiskonut koko vaatekaapin sisällön keoksi keskelle lattiaa, kieriskellyt siinä keossa kolme varttia ja saanut kolme hermoromahdusta ennen kuin onnistun poimimaan keosta jotain, joka on yhtä aikaa omaa silmää miellyttävää ja tarpeeksi vilpoisaa. Tänä kesänä ainoa järkevä hellevaatekombo tuntuu olevan jokin pitkä ja vilpoisa hame, ja sen kaveriksi hihaton mutta korkealle nouseva paita. Kaikki hellemekkoasiat, joissa raajat helottaa valkeina aurinkoa vasten, tuntuu vaan jotenkin liian groteskeilta.. Mihin mä oon oikein pukeutunut kaikki nää aikaisemmat kesät?! Ehkä pitäis vaan laittaa nuo aurinkolasit päähän kun omaa peilikuvaa kattoo niin ei häikäise ne paljaat raajat niin paljoa :D

pistehame2

Hame H&M Trend, paita ikivanha Monki, kengät Vagabond (saatu).

pistehame4

Mutta hei, enää yksi työntäyteinen vuorokausi erottaa meikäläisen ja kolmen viikon kesäloman!! Aiiettä. Suunnitelmissa on pysytellä aika pitkälti Suomen maan kamaralla, ja harrastaa kesä-Helsingin tutkiskelua! Viime kesä kun tuntui hurahtaneen niissä muuttotohinoissa, niin tänä kesänä voisi sitten harrastaa vähän kesäturisteilua täällä uudessa kotikaupungissa, ihan jo alkulomasta kylään saapuvan maman viihdyttämisenkin varjolla. Joten kertokaas parhaat tekemis-, menemis-, näkemis-, ja kahvittelemisvinkit kesäiseen Helsinkiin!

pistehame3


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “mummelin väridiagnosoima ja vinkkejä kesä-Helsinkiin”

 1. Avatar hanna sanoo:

  Sä oot niin kyllä syksy pukeutumisessa! Ite en oikein tiedä mikä oon, luottovärit on musta, valkonen, tummansininen ja kirkkaat väripilkut siellä täällä :D Niin ja punanen tukka, ota siitä sit selvää! Meinaa olla samaa ongelmaa rusketusjuttujen kanssa, tullut jo niin jäätävät rajat tiettyihin paikkoihin että esim topin on ihan nounou :D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Hehe, pitäis lähettää mummeli analysoimaan sutkin :D Onneks ei rusketu niin ei oo huolta rajoista, hehe!

 2. Avatar Sra sanoo:

  Ihanaa! Mukavaa lomaa
  Asun itse Punavuoressa, joten vinkit painottuvat keskustaan, mutta toivottavasti jokin nappaa: Löyly(sinne voi ilmeisesti varata vuoroja myös etukäteen!), Hietalahden kirpputori ja hallissa oleva Kitty’s Milkshake Bar, karkkikauppa Roobertin herkku, Holiday Barin terassi tai vieressä oleva ravintolalaiva Relandersgrund, Aurinkolahden uimaranta Vuosaaressa, Seurasaari ja piknik-eväät, Alppipuisto, Tähtitorninpuisto,..

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia hurjasti vinkeistä! Tuosta Löylystä on kyllä kuullut paljon, pakko se on varmaan testata :)

 3. Avatar Anne sanoo:

  Onpas iloinen ja aito kuva tuo viimeinen hymyotos! :) Mahtavaa kesälomaa sulle, nauti auringosta ja kauniista Helsingistä ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 4. Avatar Karita sanoo:

  Nyt on kyllä ikävä mielleyhtymä mulla, kun sun hameesta tuli automaattisesti mieleen joittenkin bussien penkkien verhoilu :D

 5. Avatar Piia sanoo:

  Pitkät hameet on kesällä ihan parhaita! Ei ole vilauttelu vaaraa ja silti sopivan vilpoinen.
  Jos jaksaa mennä niin Suomenlinnassa on semmoinen tosi suloinen pieni kahvila, nimeltään Café Vanille.

 6. Avatar Tulina sanoo:

  Kannattaa varata aikaa jonain aurinkoisena päivänä ja suunnata Vallisaareen ja Kuninkaansaareen. Ne kierrettyään samalla meno-paluulipulla voi katsastaa vielä Suomenlinnan ja Lonnan, jos vain jaksaa. Hyvät kengät ja juotavaa ja pientä evästä kannattaa varata, koska Vallisaaressa ei ole juuri palveluja.

  Puu-Käpylässä olevassa Kahvila Siilissä kannattaa myös käydä, se kun on auki vain kesäisin. Samalla reissulla voi sitten kavuta Taivaskalliolle ihailemaan näkymiä.

 7. Avatar Tytti sanoo:

  Iihana hame! Niin sun näkönen, tosi nätti :)
  Ja mahtavaa kesälomaa sulle!

 8. Avatar iine sanoo:

  mulla ei oo mitään sen kummempia vinkkejä tarjolla mut oli vaan pakko sanoa että näytätpä oikein erityisen ihanalta näis kuvis! varsinki tukka on ihan 10/10 <3

 9. Avatar Maukka sanoo:

  Suosittelen Seurasaarta, kuten moni muukin. Kannattaa ottaa keksejä tai vanhaa leipää mukaan, niin voi syöttää kesyjä oravia. Jos pitää kättä ylhäällä ja digestive-keksiä kourassa, lentää kädelle salamana pikkulintu nappaamaan keksin. Voi hetken kuvitella olevansa Disney-prinsessa.

Kommentoi