sunnuntai 24. heinäkuun 2016

4x kesäloma-asu

Ne oli sitten vissiin siinä ne mun kolme kesälomaviikkoa. Saisko vielä kolme samanlaista perään? Näiden viikkojen aikana kuvia tuli napsittua aika harvakseltaan, ja asukuvatkin oli lähinnä kadunkulmissa vähäsen sinne päin läiskäistyjä otoksia (ilman lisälähikuvia, eihän ilman niitä saa edes kokonaisia merkintöjä!). Joten päätin sitten koota nuo neljä kameralle tallentunutta tähän samaan merkintään: Näin pukeuduin kesälomalla, kun mentiin rehellisesti sillä linjalla, että mikä vaate oli vähiten rypyssä matkalaukun jäljiltä.

kesälomaasu

Näissä kävin istumassa puuvillahamettani ryttyyn pitkäksi venähtäneellä lounaspiknikillä puiston nurtsilla Katan kanssa. Piknik oli fotogeenisen take away -safkan ja vegaanismoothieiden sijaan ihana alepakokoelma pikkuriisipiirakoita, aamupala-sulatejuustoa, pillimehuja ja paistopisteen viinereitä, just parasta!

kesäloma2double

Näissä kävin kiertelemässä eräs iltapäivä maman kanssa aurinkoisen kotikaupungin katuja ja syömässä mansikoita joenrannassa. Alla oli yön mittainen bussimatka Helsingistä ja päässä ikkunaa vasten torkkumisen viimeistelemä laimea röllikihara, joten pikapiristin nuhjuista olemusta huulipunalla. Toimii aina! Päällä oli näköjään sama t-paita jossa tuli junamatkakin istuttua, alaosan sentään vaihdoin nyppyisistä trikoohaaremipöksyistä hameeseen. Kesän paras hamematskuvinkki: Tönkkö farkku. Eipähän heittele tuuli korviin.

kesäloma3

Näissä puolestaan käytiin metsästämässä mikon kanssa kolmen tunnin verran Pokémoneja ja valtaamassa saleja (kortteli piti vaan kiertää..). Löytyi pari uutta poksua, joista ei ole näkynyt Helsingissä edes kartalla ääriviivoja! Hame aivan tuhannen kurtussa matkalaukkumatkan jäljiltä ja tukka kylläistetty kuivashampoolla äärimmäisyyksiin saakka, mutta ei se lomalla oo niin justiisa.

kesäloma4double

Näissä taas kului yksi matka lähikaupunkiin moikkaamaan miehen puolelta sukulaisia, joita on tavannut viimeksi reilut viisi vuotta sitten. (Niin, ja kaikissa neljässä asussa näköjään yhdet ja samat Vagabondin nahkaballerinat, jotka on muotoutuneet omaan räpylään täydellisiksi läppösiksi. Miks omistaa kymmenen paria kivoja kesäkenkiä jos käyttää siltikin aina vaan niitä yksiä ja samoja??)

Semmoiset lomasetit! Se olis huomenna edessä paluu työarkeen. Ja ehkä myös paluu vähän panostetumpaan pukeutumiseen..


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “4x kesäloma-asu”

 1. Reija sanoo:

  Mulla on myös toi ekan kuvan puuvillahame! Oon ihan myyty siihen :D Mietin vaan et pidänkö sen tollasena jännän mittasena vai lyhennänkö, mut kyllä se taitaa saaha mittansa pitää :)

  • ia sanoo:

   Älä lyhennä! Tuo pituus tekee siitä just ekstraihanan ja vähän erilaisemman kuin ne perus polvimittaiset hameet :)

 2. Halla sanoo:

  Awwws söpöjä asuja! :> kolmas asu on mun lemppari! Sulla on aina niin ihanii hameita (esim. se keltanen!!) Niin mistä sää hankit niitä? Onks ne ihan perus hooämmää? :)

  • ia sanoo:

   Kiitoksia :) Haha joo, sattuneesta syystä ne on aikalailla kaikki H&M:ltä tai Monkista :D

 3. Annu sanoo:

  Nättejä hamosia, jonkilaista ihastusta nappirivistöihin on havaittavissa. Mä niin haluaisin napillisen mokkahameen, jossa olis pituutta polven alapuolelle, mutta en ole löytänyt. Toinen materiaali, josta kovasti tykkään on ihan vaan sametti. Olen viilettänyt koko kesän samettisorteissa, jotka ostin r-collectionin outletistä ja jotka kaupassa näyttivät aika kauheille mutta päällä kivoille ja ennen kaikkea mukaville.

  • ia sanoo:

   Haha joo, napit taitaa olla mun heikkous :D Jep samanmoinen mokkahame kelpais mullekin, on niin pirun hankalaa löytää asiallisenmittaista hametta nykyään! Kaikki on joku supermini tai sitten joku midihässäkkä. Samettishortsit kuulostaa suloisilta!

 4. Nimetön sanoo:

  Ihanana kesäisiä ja värikkäitä asuja! Miten sun asukuvat saa mut aina haluamaankin suunnilleen kaiken, mitä sulla on päällä! :’DD

 5. Johanna sanoo:

  Mistä toi viimeisen kuvan ihana farkkuinen t-pata on? :)

 6. Hanna sanoo:

  Mun mielestä just söpöjä ja onnistuneita asuja kaikki! :) Toisinaan just ne intuitiolla valitut asut ilman turhia panostuksia/miettimisiä onkin just niitä parhaimpia. Tuossa lauseessa, missä kirjoitat, että ”ei se lomalla oo niin justiisa”, pystyin kuulemaan sen mielessäni niin jotenkin aidosti sun äänellä, että tuli ikävä sun videoita missä höpöttelet. Voisitko tehdä sellaisen? :)

  • ia sanoo:

   Kiitos paljon :) Hehe aijaa :D Videota ei ole kyllä tullut tehtyä niin pitkään aikaan, että voisi kyllä olla moinen paikallaan!

Kommentoi