torstai 18. elokuun 2016

uusintakierros: asu elokuulta 2007-2015

Miten mä muka voisin olla ottamatta uusintakierrosta muinaisista asuista, kun arkistojen uumenissa on olemassa vielä tällaisia helmiä, kuten:

elokuu 2007

elokuu22007

Aii että, mikä reppana siinä kädet suorassa ja katse varpaissa! Mä muistan miten tuohon aikaan puseroissa oli vakiovarusteena tuommoinen hintelä kangasvyö, joka toki sidottiin tunnollisesti vyötärölle. Ja viimeisteltiin kokonaisuus mätsäävillä puuhelmillä. Ja rannekorulla. More is more, näinhän sitä ollaan aika monessa muinaisessa asukatsauksessa tullut todettua.. Mutta olipahan tääkin setti kirvoittanut ainakin yhden ”ihana asu” -kommentin, ahhah en kestä :D

elokuu 2009

elokuu23009

Gina Tricotin nepparituubimekko oli jonkinsortin kulttituote aikoinaan, muistatteko nuo! Pötkylä tuli kiskaistua päälle monen monet kerrat, sekä mekkona että hameena, taisi olla jopa mun luottobaarivaate.. Tajusin muuten juuri, että meillä on ollut tuo sama Ikean Expedit nyt 8 vuoden ajan. Jokohan olis aika uudelle kirjahyllylle..

elokuu 2010

idelokuu22010

Polvisukat, mikä kadonnut asustamisen laji! Tää on aika kiva.

elokuu 2011

elokuu22011

Esimerkki vaatteesta, jota tulee käytettyä ihan liian harvoin mutta josta ei vaan voi luopua: Lanvin for H&M -erikoismalliston lakritsikermakakkuhame. Tuo tais olla toinen niistä kahdesta käyttökerrasta jonka hame on osakseen saanut, toinen kerta olikin viime syksynä osana halloween-asua.

elokuu 2012

elokuu22012

Tuo keltainen piparireunainen mekko on edelleen hurjan kiva! Olisko aika kaivaa se kaapista käyttöön näin viiden vuoden jälkeen.. Onkohan mulla joku ongelma noiden vaatteideni ikuisuussäilyttämisen kanssa.

elokuu 2013

elok22013

Tää oli taas näitä ”jos mä teen kuvan alle pienet pallerot asun väreistä niin kukaan ei tajua miten tylsä setti tämäkin on” -vaiheita.. Ihan hauskahan tuo.

elokuu 2014

elok22014

Tuo lappuhaalari on ollut aikalailla tuosta hetkestä lähtien kaapissa käyttämättömänä. Miksikö? No siitä irtosi yksi nappi, enkä ole saanut aikaiseksi ommella sitä vieläkään paikoilleen. Eihän se oliskaan kuin maksimissaan viiden minuutin homma.

elokuu 2015

elokuu22015

Tää on kivoin näistä kaikista! Paitsi että nuo kengät. Aivan kamalan kivuliaat jalassa. Note to self: Tasan heität pois vaikka kuinka olisivat ainoat ruskeat omistamasi kesäkengät.

Muthei, kelpaispa elokuu jossa tarkenee paljailla kintuilla ja olkapäillä! Viikonlopulle taisi olla jotain sen suuntaista luvassa, toivotaan parasta. Mutta mikäs menneistä elokuista herätti eniten tunteita? :D


Saatat pitää myös näistä:

40 Responses to “uusintakierros: asu elokuulta 2007-2015”

 1. Ihania asuja – todellista värien ilotulitusta! Onpa hauskaa, että olet aina pukeutunut niin oivaltavasti <3

  • ia sanoo:

   No kiitoksia! Heh joo on tässä jokseenkin samassa muotissa tullut oltua jo jokunen vuosi :D

 2. Taru sanoo:

  2011! Aivan upea tuo hame :)

 3. Krista se ex kajaanilainen kans sanoo:

  Oi ❤ niin ihana toi pinkki Neule ❤❤ 2013 kuvassa jos Muistan oikein vuoden :D

 4. Kasuuu_ sanoo:

  Vooooi kuinka ihana toi 2009 ja 2011, varsinkin toi lakritsikermakakkuhame (ihana sana <3 ) miksei mulla oo tollasta ;( Tuo pitää saada uusintamyyntiin H&M:lle, niin tuun hakeen sen salamana!

 5. Krista sanoo:

  Lempparit on 2012, 2013 ja 2015! Ihania värejä. Tulisipa vielä semmoisia kelejä, että tarkenisi ilman sukkiksia. T. rakastan mekkoja ja hameita, inhoan sukkiksia… :D

  • ia sanoo:

   Kiitti! No niinpä, mäkin olen jo tottunut huitelemaan ilman niitä mustia sukkiksia että nyt tuntuu superahdistavalta kammeta ne taas koipiin :D

 6. Mari sanoo:

  Hahhah, siis ei voi olla totta että muistan ton ensimmäisenkin!! :) Ja muistan erittäin hyvin ton nepparituubimekonkin, se tais löytyä jokaiselta bloggaajalta.. Olin silloin hyvin katkera ettei Ginaa Tricotia löytyny mistään lähistöltä. :D Mutta näistä mun suosikkeja on kyllä 2013 ja 2014! Ehkä ne on nuo neuleet jotka jo viehättää syksyn tullen. :D

  • ia sanoo:

   Voi apua et voi muistaa!! :D Siitä on niin ikuisuus! Ihana että oot vielä siellä kommentoimassa ^_^

 7. Ida sanoo:

  toi 2013 on ihana, samoin 2015! ensimmäinen kuva kyllä aiheutti sellaisia ”voieiii….” fiiliksiä, vaikka söpöhän sä tossakin olet.

 8. Taru sanoo:

  Hitsi, muistan ton ekan vuoden paidan!!! Se ei kyllä ollut toi asu jossa muistan sen, mutta se oli yksi suurimpia syitä miksi aloin seuraamaan blogiasi :D viime vuoden asu on kyllä ihana (:

  • ia sanoo:

   Haha eikä! :D No mut hei olipa sitten hyvä hankinta tuo paita jos sillä sain sut lukijaksi ^_^

 9. huldamaria sanoo:

  ooh miten etenkin tuo viimeinen asu ja suloisen elegantti malli! mistä tuo mekko on ♥__♥

 10. mennika sanoo:

  Nää sun asukatsaukset on niin kivoja, iso peukutus tälle uusintakierrokselle! Mun lempparit on kaks viimisintä, oon kohta varmaan pari vuotta haikaillut tommosesta murretun sävysestä keltasesta neuletakista, mutta missään ei ole tullut toistaiseksi vastaan! :( Ehkä vielä joskus, hän totesi toiveikkaana! :D

  • ia sanoo:

   Kiva kuulla, kyllä materiaalia taitaa riittää vielä toiselle kierrokselle! Käy tsekkaan Monki, siellä oli semmoinen ihanan muhkea okranoranssikeltainen neule :)

 11. Marie H sanoo:

  Elokuun 2013 asukokonaisuus on kiva sekä tuo elokuun 2015.

  Mukavaa ja toivottavasti vielä aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

 12. Myy sanoo:

  Elokuu 2012 ihana aurinko kasvoilla!

 13. Roosa sanoo:

  2011 ja 2015 aivan ihania!

 14. Milja sanoo:

  Moi!

  Nää tämmöset on niin kivoja postauksia :) Tulee aina mieleen, mitä on ite pitäny päällään muutama vuosi sitten. Tämänkertaisista toi vuoden 2014 versio on mun lemppari :) Kivaa syksyä sulle ja toivotaan tosiaan vielä lämpösiä kelejä!

 15. LauraL sanoo:

  Toi lappuhaalari-asu on kyllä lemppari! Toi 2013 vuoden neuletakki taas on ihanan pirtsakka!
  Intiaanikesä kyllä kelpais :)

  • ia sanoo:

   Kiitti, Laura! :) No niin kyllä kelpais.. Onneks tuo viikonloppu sentäs näyttää lupaavalta!

 16. anna sanoo:

  OI jeee ihanaa!!! Tää on ihan ehdoton postaussarja, muistan ihailleeni tuota vuoden 2009 asuakin aikoinaan ja himoinneeni tuota nepparimekkoa <3

  • ia sanoo:

   Ihanaa että sieltä löytyy näille katsauksille lukijoita! :) Ja ihanaa että oot siellä vieläkin näin 7 vuoden jälkeen, apua :O

 17. nnn sanoo:

  Ihanan värikkäitä asuja. Tuo vika on ihan ehdoton lemppari. Oh olisi pitänyt itsekin ostaa tuo mekko nghhgnnnnnn. ¨

  Haha eniten nauratti tuo 2007. Ihan mahtava. Tuo kuvastaa minusta niin hyvin miltei kaikkien pukeutumista tuona ajankohtana. Vaikka itselläni ei ole ollut mitään noista vaatekappaleista, on itselläni ollut ihan varmasti miltei samanlainen asu juuri tuolloin :D

  Niin outoa, kun vanhoille asuille aina nauraa ja sitten miettii nykyisistä vaatteista, että no nämä ovat nyt niin jees ja normaalit, että näille ei naura, mutta kyllähän sitä silloin 10 vuotta sittenkin koki niiden asujen olevan jees. Samoin kun katsoo vanhoja muotilehtiä on ihan wtf… Niin voiko näin käydä sitten nykyisenkin muodin suhteen? Kaikki kun on jo nähty. Niin jännä ajatus!

  • ia sanoo:

   Kyllä mä vähän luulen että muutaman vuoden päästä niille ranskanleteille, chokereille ja bombertakeille nauretaan ihan samalla lailla kuin tällä hetkellä joillekin kasariolkatoppauksille ja otsispermiksille :,D Tosin mä EN oo valmis siihen, että ne olkatoppaukset ja permikset tulee takaisin..

 18. elmatar sanoo:

  2012,2013 ja 2015!

  Piparihelma on herttanen, pallot on söpöt ja kirjavakuosi on herkullinen!

 19. Juli sanoo:

  Voi juku tuo nepparituubi on ihana! Luin sun blogia tosi aktiivisesti joskus… ööö… 2008-2009, kunnes se sitten jostain syystä jäi. Muistan kuolanneeni sillon tota nepparituubia ja yritin löytää itelleni samanmoisen kotikaupungin Ginasta. No ei löytynyt, kuten ei löytynyt semmoista muhkeahelmaista vetoketjumekkoakaan. Mutta vielä tota nepparituubia enemmän pisti silmään tuo sen kanssa käyttämäsi paita, ihana! Mitkä hihat! Mulla on joku liehuhihafiksaatio :D Ja nuo vuosien 2013 ja -14 neuletakit, voih! Rakastan neuletakkeja, etenkin ton mallisia.

  Nää muinaiset asut -postaukset on aina yhtä hauskoja, kun edelleen muistaa ison osan noista ensimmäisten kolmen vuoden asuista. Sulla oli niihin aikoihin H&M:n semmonen violettisävyinen mekko, jossa tais olla vähän oranssia ja jota käytit melko usein ja olin aivan älyttömän kateellinen, olisin halunnu semmosen niin kovasti! Olin ite niihin aikoihin yläasteella ja mietin aina, että sitten joskus kun oon ”iso” ja päässy yläasteelta, niin rupeen käyttämään enemmän hameita ja mekkoja, jotenkin ne ei vaan ollu mun mielestä yläasteikäsen vaatteita. No, rupesin käyttämään mekkoja ja hameita enemmän (ollenkaan) vasta vuos sitten, mutta onhan ne nyt aika mukavia. Jos vaan ois enemmän hameita, joissa ois taskut… Jaoit myös joskus aikoinaan mustikkamuffinien ohjeen, ja niitä tuli leivottua aika paljon. Oli muuten hyvä ohje!

  Kauheen pitkä nostalgisointikommentti, pahoitteluni. Pidä hauskaa Budapestissä!

  • ia sanoo:

   Hehee mä muistan sen mustan vetskarimekon! Tein siitä semmoisen ihme pussimallisen :D Ja muistan sen violettimekonkin, se on itseasiassa vaatekaapissa vieläkin vaikken ole käyttänyt sitä varmaan sitten sen vuoden 2009 :,D Ihana nostalgisointikommentti, kiitos siitä! Ihanaa että löysit blogiin takaisin ^_^

 20. SD sanoo:

  En vain suostu ymmärtämään, että miksi 2013 asua pitäisi parjata väkisin tylsäksi. Se on näistä kaikista kaikkein paras. :) Pirtsakka ja mielestäni vaan yksinkertaisesti toimiva kokonaisuus.

Kommentoi