tiistai 30. elokuun 2016

lentolaukulla lomalle

Terveisiä Budapestista! Noilla sanoilla tais alkaa kaikki viisi postikorttia, jotka äsken kirjoittelin.. Päätin sitten kirjoittaa samalla blogiinkin! Ennenkuin päästään reissukuulumisiin (mä en muuten tiedä miten hemmetissä aion oksentaa tänne kaikki ottamani kuvat! Kaks päivää takana ja 500 otettua kuvaa, suurin osa jotain ”kato miten kivanvärinen seinä” -otoksia.. ), niin palataan matkalaukun sisältöön.

budapack0

Koska koin kaikki Pinterestin what to pack -ohjekuvat niin mahdottoman kiehtovina, niin päätin sitten napata kuvan omastakin reissuun lähteneestä vaatearsenaalista, ennenkuin rullasin sen matkalaukkuun! Huomasin, että melkeinpä kaikki kartoittamani pakkausoppaat piti sisällään hyvin pitkälti harmonisia yksivärisiä asioita, jotka loksahtelee toki oikein vaivatta tyylikkäiksi asukokonaisuuksiksi.. Mutta kun mun vaatekaappi on kaikkea muuta kuin simppeleitä perusvaatteita väreissä musta/harmaa/valkoinen?! Onneksi ihan toimiva yhdistelmä löytyi tuosta kuosioksennusvaatekaapistakin!

Kaiken piti mahtua lentolaukkuun koska me ei otettu ruumaan menevää matkatavaraa ollenkaan, ja kaiken piti käydä jokseenkin yhteen jotta samoja kamppeita jaksaa kattella sen viikon verran. Mukaan lähti 2 alaosaa (+ lennolla päällä olleet lököhousut), 5 yläosaa, 2 mekkoa ja 1 takki. Noista puseroista olisi kyllä helposti voinut karsia jotain, mutta en vaan hennonnut jättää ketään kyydistä pois! Lisäksi kaikki ohkaiset matskut rullaantuu niin olemattomaan tilaan, että ei se yksi bonuspaita siellä paljoa paina.

BUDAOUTFUTS

Kyllähän noista saa onneksi tehtailtua vaikka minkänäköistä settiä! Ja sitten vaan kaikki burritorullaksi ja laukkuun. Rullaaminen tuntuu olevan kaikista tehokkain tapa pakata paljon tavaraa pieneen tilaan, ja lisäksi rullalla vaatteet pysyy yllättävän sileinä.

budapack11

Nyt nukkumaan, hyvää yötä!


Saatat pitää myös näistä:

28 Responses to “lentolaukulla lomalle”

 1. eerin sanoo:

  Kiva postaus! Noita yhdistelmiä katellessa tuli mieleen, et periaatteessa olis ideaalia, jos tää sama juttu toimis vaatekaappiin. :D Tai ainakin mulla on monta sellasta vaatetta, joiden kanssa toimii vaan joku yks toinen vaate ja yhdistely on aika vaikeeta. Ja sit ne kamat vie lopulta ihan turhaa tilaa juuri siks.

  • ia sanoo:

   Kiitti! Heh joo, sehän se unelma oliskin että kaikki vaatekappaleet kävis kaiken kanssa, mutta melkoinen mahdottomuus :D

 2. nadjastrange sanoo:

  Jotenkin tosi ihana ja inspiroiva postaus!

 3. Matkatar sanoo:

  Ihana pirtsakka postaus! Tykkään kovasti tyylistäsi koska itsekin olen aina pitänyt kuvioista ja väreistä. Tarkkaan saa matkalle lähdettäessä miettiä juuri tuota yhteensopivuutta. Hyvä idea ottaa tälläiset hauskat kuvat eri yhdistelmistä! Ja suuri plus käsimatkatavaroista, itse olen jo pitkään reissannut pitkiäkin matkoja pelkästään niillä -riittää kyllä kunhan käsipyykkää välillä!
  Ainiin ja hyvää matkaa!

  • ia sanoo:

   Voi kiitoksia! Joo on se ihmeen vapauttavaa reissata pelkillä käsimatkatavaroilla, ei tartte koskaan jännittää tuleeko kaikki tavarat perille tai miten kaltoin sitä matkalaukkua kohdellaan :D

 4. heinihei sanoo:

  En kestä, oon sucker tällasille matkalaukun sisältö/pakkaaminen -postauksille! Ihanan näköstä. Ihan mielettömän somia yhdistelmiä ja ”syksyvärejä” ♥

 5. ida sanoo:

  Tää oli kiva! :)

 6. Halla sanoo:

  Oih! Niin söpöjä vaatteita, en kestä! Ja hei, kato miten kivan värinen seinä-otokset on tosi tervetulleita :> Meikä lähtee sunnuntaina Romaniaan niin sain kivaa inspistä pakkaamiseen, kiitti! :-)

 7. Anni sanoo:

  Aivan ohi aiheen tämä kommentti, mutta ihan PAKKO saada tietää mistä tollasia ihania ruskeita farkku(?)takkeja saa! Tosi söpö!

 8. Saara sanoo:

  Ammattimainen suoritus! Tuutko mun stylistiksi, ees päiväks?

 9. Kittaa sanoo:

  Hei,

  Mäkin oon alkanut rullaamaan omat vaatteet aina matkalle. Saa mahtumaan reilusti enemmän, kuin laskostamalla kauniisti. Toki ne vähän rypistyy, jos kauan on rullalla.

  Btw upeita komboja.

  • ia sanoo:

   Joo mäkin vannon nykyään rullaamisen nimeen! Sitten vaan perillä aina nopsaa rullat auki ja henkariin :) Kiitos!

 10. Saii sanoo:

  Voi kun sitä joskus toivoo, että pääsisi sun vaatekaappiin käsiksi :)

  Mukavaa (loppu)lomaa!

 11. Annie Mink sanoo:

  Vau, ihan huikeita asukokonaisuuksia ja yhdistelmiä! Mun mielestä tällaiset postaukset ja Pinterest-kuvat on jotenkin ihanan inspiroivia ja mukavia :D Itselläni oli tarkoitus tehdä samanlainen postaus keväällä, kun matkustimme Roomaan käsimatkatavaroilla, mutta se sitten harmikseni jäi tekemättä :( Täytyy muistaa sitten kun seuraavan kerran lähden reissuun :D

 12. Katja sanoo:

  Tää oli mahtava, ihania kuteita :)

 13. Sku sanoo:

  Rullaus on paras tapa pakata! Terveisin toinen käsimatkatavarareissaaja.

  Pikku vinkkinä jos aiotte käydä Buda labyrintissä, vaikka iltasen lyhtykierrosta kuvataan kotisivulla sanoin ”Extremely romantic or awesome – depends on You”, on se kaukana romanttisesta! Käytiin tuolla pari viikkoa sitten, ja käännyttiin kannoillamme parin nurkan jälkeen kun alkoi spookyttaa liikaa. Pari öljylamppua ainoana valonlähteenä pilkkopimeässä luolastossa synkeän musiikin pauhatessa… Hrrrr! Mutta kaupunkina tosi kiva paikka ja kylpylässä löhöily oli aivan ihanaa!

  • ia sanoo:

   Haha apua, kuulostaa niiiin spookylta! :D Ei itseasiassa edes törmätty tuohon labyrinttijuttuun, mutta ehkä ei oltais sinne edes uskallettukaan :D Kylpylässä tuli kyllä löhöiltyä, ahh!

Kommentoi