keskiviikko 21. syyskuun 2016

27 auringonympärysmatkaa myöhemmin

Tänään mä täytin 27. Oon tässä kuluneen vuoden aikana kriiseillyt enemmän ja vähemmän sitä, että oonko mä nyt saavuttanut tarpeeksi ikääni nähden. Facebookissa peruskoulututut juhlivat kolmatta hääpäiväänsä, pyöräyttelee muksuja, maksavat pois rivarinpätkäänsä, hankkivat kolmatta koiraa.. Mutta sitten mä vaan päätin, että mulla on asiat hyvin just nyt, just näin. Ihan sama montako auringonympärysmatkaa mun maagisesta syntymän hetkestä on kulunut. Tänään käydään mikon kanssa syömässä jossain kivassa paikassa ja mennään ehkä leffaan iskän lahjaksi postittamilla leffalipuilla, lauantaina juhlistetaan työkaveriporukalla, ja ensi viikonloppuna matkustan parhaan ystävän luokse ja päätin että saan syödä synttärikakkua vielä silloinkin. Mitäs valittamista tässä on!

tukholmakatolla1

Otettiin nämä asukuvat Tukholmassa Saijan ja Nadjan kanssa majapaikkamme sisäpihalla toissaviikonloppuna. Tiirailtiin muutamana päivänä ikkunasta, että tuonne mennään vielä kuvaamaan, ja kun vihdoin viimeisenä reissupäivänä päätettiin napata kuvat ennen aamiaiselle suuntaamista, niin eikös sitten huomattu ettei asunnon avaimet sopineetkaan sisäpihalle johtavaan oveen.. Onneksi vieressä oli isohko ikkuna, joka saatiin pienen puljaamisen jälkeen auki ja muijat kiipeämään kameroineen ulos!

tukholmakatolla12

Mekko oli löytö Beyond Retrosta, niiiin ihana tuo printti! Nahkalaukku puolestaan on synttärilahja mammalta. No okei, ihan itse sen löysin Other Storiesilta, mutta eiks mieleisimmät lahjat oo ne itte valitut!

tukholmakatolla3

Kivaa keskiviikkoa kaikille! (Ps helsinkiläiset, kertokaa minne me mentäis synttärilounaalle tänään!)


Saatat pitää myös näistä:

26 Responses to “27 auringonympärysmatkaa myöhemmin”

 1. Kasuuu^ sanoo:

  Onnea! Kriiseilin ite aivan samaa tossa tasan viikko sitten, kun täytin 21 :D Mutta niin kauan kun itellä on hyvä olo, niin on saavuttanut ihan tarpeeksi!

 2. Krista sanoo:

  Voih niin samat fiilikset Mulla oli vuosi sitten sun ikäisenä. Tein sitten jotain päätöksiä Näihin ’mitä pitäs jo olla tai ainakin tulossa ’ juttuihin nähden ja Johan helpotti. Nyt vuotta vanhempana ei kriiseytä yhtään koko lähestyvä 30. Itsehän sitä elää omaa elämäänsä just niinkun tykkää. Antaa muiden elää omaa elämäänsä niinkun ne tykkää.

 3. Halla sanoo:

  Hei, hyvää synttäriä!!! Ja hirvee mekkokateus täältä moi :<

 4. Surku sanoo:

  Paljon onnea! <3 Mullakin on synttärit tässä kuussa, 30 tulee mittariin, eikä näy rivareita tms. vielä suunnitelmissakaan, katsoo näkyykö ikinä. :) Itse välttelen tuollaista absoluuttista vertailua juuri siksi, että ihmiset haluaa elämältään niin eri asioita, ettei vertailussa ole järkeä. Jos olisit eniten ikinä maailmassa halunnut jo tuohon ikään mennessä ne häät, muksut ja muun vastaavan, niin sitten varmaan olisit tehnyt elämässä valintoja ne saadaksesi? :) Joten mahtavaa, että tulit siihen lopputulokseen, että just nyt just näin on hyvä. Sun elämä, sun valinnat. <3

  • ia sanoo:

   Kiitos! Sun elämähän näyttää just mahtavalta, ei tommoiseen reissailuun taidakaan rivarit ihan hetkeen sopia :D

 5. Marie H sanoo:

  Hurjasti onnea!

  Just tänään (21.9.) luin ääneen nauraen Facebookissa Fok_it-sarjakuvaa! Tässä linkki: http://nyt.fi/aihe/fokit/

  Jokseenkin osuva. :)

 6. Ellu sanoo:

  Hyvää syntymäpäivää! ♥
  Itselläkin on tulossa synttärit pian ja 17 ikävuotta tulee olemaan mulle ihan tarpeeksi iso kriisin aihe :D Pitää nauttia nuoruudesta kun vielä voi, siksi lupauduin lähtemään lukiobileisiin vaikka niitä vihaankin :D

  • ia sanoo:

   Kiitos! Voi eii, sulla on sitä nuoruutta edessä vielä niin monta vuotta että älä suotta ala vielä kriiseilemään :D Mukavia bileitä ^_^

 7. Missu sanoo:

  Hurjan paljon onnea, Juulia! :) Itsekkin kriiseilen välillä, vaikka olen vain 22 vuotta, mutta sitä vain aina ajautuu ajattelemaan, että 7 vuoden päästä pitäisi olla lapsia, asuntolainaa, ammatti.. Mutta se kriisi menee nopeasti ohi! Synttäripäivänä varsinkin sen kriisin ohittaa isolla kakkupalalla :D

 8. Larissa sanoo:

  Paljon paljon synttärionnea! <3

 9. hanna sanoo:

  On kyllä aika sunnäköinen asu! Ja mitä turhaa kriiseillä siitä että ikää tulee ja muut suunnittelee elämänsä eritavalla, jos on just hyvä näin ni antaapi olla :) Meikäläinen on vasta 22 ja aloitin just opinnot, ei tulis mieleenkään valmistumisen jälkeen kun oon 25/26 vielä miettiä muksuja. Asuntoa ehkä, mutta sekin on vahva ehkä.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 10. Liinu sanoo:

  Oi, miten ihana otsikko!! Auringonympärysmatka jo pelkkänä sanana tekee elämästä heti paljon kiehtovamman kuuloista :) Oikein hyvää syntymäpäivää!

 11. mennika sanoo:

  Myöhästyneet onnittelut! :) Itekin tulee välillä kriiseiltyä, kun kavereilla on omistusasuntoja, muksuja tai ainakin harkinnassa hankkia moisia, tyyppejä menee kihloihin ja naimisiin ja minä oon täällä ilman asuntosäästötiliä, ilman sormusta ja ilman minkäänlaisia lapsihaaveita silleen että jaa, mitä kattos Netflixistä. Oon sua toki muutaman vuoden nuorempi, mutta silti jotenkin kauhistuttaa, kuinka ”aikuinen” sitä oikeasti on kuitenkaan tuntematta itseään sen kypsemmäksi tai vanhemmaksi kuin muutama vuosi aiemmin :D Mutta mihkäs tässä elämässä kiire on, minä oon tyytyväinen elämääni sellaisena kuin se on, ja hyvä että oot siekii! :)

  • ia sanoo:

   Kiitoksia! Haha jep, meikäläinenkin keskittyy huolehtimaan ennemmin siitä Netflixin tarjonnasta kuin asuntosäästötilistä :,D Mutta eiköhän me selvitä tässä elämässä eteenpäin vaikkei nyt kaikkea suoritetakaan samaa tahtia kuin oppikirja-aikuiset ^_^

 12. Olppa sanoo:

  Paaaaaaaaaljon onnea, hieman myöhässä! :) Ollaan saman ikäisiä, ja ittellänikin oli hieman kriisin poikasta tässä alkuvuodesta, mutta sitten tajusin, että se on oikeasti vain numero. ;)

 13. KK sanoo:

  Mä en kyllä sitten ymmärrä tuota ikäkriiseilyä ollenkaan! Jos oletetaan että naisihmisenä elät 80 vuotta, et ole vielä edes puolivälissä elämää menossa :D Kriiseillä saa sitten kun on 77 v !

Kommentoi