torstai 27. lokakuun 2016

ihan perus galaksitorstai

Itse asiassa tasan viikko sitten tuli mieliteko vetää Tukholmasta löytynyt supervärikäs mekko päälle töihin, ihan vaan syystä että lokakuinen torstai. Eiks se ole ihan riittävä merkkipäivä vetää samaan syssyyn myös naama ja kynnet kunnon galaktiseen sotatilaan? Ei kai sitä nyt muuhunkaan niitä aamupäivän ylimääräisiä tunteja ennen iltavuoron alkua kannata käyttää, kuin överimeikkaamiseen! (Ja sitten ihmettelen suureen ääneen miten en ole taaskaan saanut tällä viikolla pyykkiä pestyä.. Prioriteetit kunnossa.)

galaxy1

Liikkuvalla luomella ja silmän sisänurkassa Sephoran jättipaletista random-mattalila, luomivaossa ja alaluomella Mac Expensive Pink, huulissa Lumene Natural Code Wild Fuksia ja Maybelline Baby Lips Pink Punch, kynsissä Essie Cashmere Matte -kokoelman huurteinen harmaanlila Coat Couture. Huulijutut ja kynsilakka saatu blogin kautta.

galaxy2

Viikonloppuna sais kiskaista ihan luvan kanssa överit koko naaman täydeltä, meillä on nimittäin töissä halloween-pukeutumiskilpailu! Ajattelin koittaa keksiä jotain kivaa omasta vaatekaapista ja jo olemassaolevista meikkivarannoista ilman että tarttee kuluttaa ylimääräistä rahaa, saas nähdä keksinkö jotain mitä raportoisi tännekin asti. Voittoa tuskin lähdetään tavoittelemaan, siellä on ollut jo zombie-minnihiirtä ja muuta sarjakuvahahmoa, mutta jospa sitä jotain muuta keksisi kuin eyelineriä nenänpäähän ja korvat otsalle, heh. Olisko pelottava klovni hyvä? Tai okei, ehkei sittenkään. Vai onko siitä liian aikaista vitsailla..

galaxy4douvble

galaxy7

Onks teillä jotain vänkää suunnitelmissa halloweeniksi?


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “ihan perus galaksitorstai”

 1. kejer sanoo:

  Sulla kun varmasti on jos minkälaisia luomivärejä niin helppo ratkaisu olisi mermaid makeup! Linkkaan videon missä näkyy tekotekniikka hyvin :) https://www.youtube.com/watch?v=CdvwWbp9ZGM

 2. hanna sanoo:

  Halloween menee itseltä ohi ihan täysin tänä vuonna, mikä on sinänsä kyllä harmi. Kutsu yksiin pippaloihin kyllä tuli, mutta asua ei ole kasassa ja deadlineja pukkaa päälle sen verran että etenkin tämä ilta varmasti menee osaltaan duuneja hoitaen ja osaltaan relaten. Ihanan näköinen mekko kyllä!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia sanoo:

   Nooh, ens vuonna sitten! Ei sitä onneks aina jokaista juhlapäivää tartte olla juhlistamassa. Kiitti :)

Kommentoi