maanantai 31. lokakuun 2016

helppo halloween-meikki

Virallinen pyhäinpäivähän on vasta ensi viikonloppuna, joten ajattelin jakaa oman viime lauantaisen ensembleni siltä varalta, jos jollain on vielä hakusessa halloweensetti tulevalle viikonlopulle niillä neljällä maagisella kriteerillä, eli

 1. ei maksa paljoa
 2. on helppo tehdä
 3. on söpö
 4. ei ole kissa.

Tässä ratkaisu, miimikkoklovni! Vaateparsi löytyy hyvällä mäihällä ilman lisähankintoja, ja meikki onnistuu melkeinpä taatusti meikkipussin tämänhetkisillä antimilla.

mime1

Ei tuo meikki ollut kyllä mitään rakettitiedettä, mutta tässä step by step:

 1. Tee meikkipohja normaalisti, ehkä vähän vaaleammalla meikkivoiteella kuin yleensä. Unohda kaikki varjostukset, ja lisää poskipunaa vain suoraan posken pulleimpaan keskikohtaan.
 2. Rajaa normaalisti ripsiraja, sekä myös alaluomen vesiraja. Vesirajassa pysyy parhaiten vedenkestävä kynämäinen kajal.
 3. Klovnikolmiot silmien alle on helpoin tehdä nestemäisellä rajauskynällä piirtämällä ensin ohuet viivat silmien alta kohti poskia, ja sen jälkeen paksuntamalla viivaa ylhäältä molemmin puolin jotta syntyy kolmio. Lisää täplät kolmioiden päihin.
 4. Nenänpään pyöritin geelimäisellä mustalla rajausvärillä, mutta nestemäinen eyeliner toimii varmasti myös. Käytä vedenkestävää jos mahdollista!
 5. Lisää huulipunaa vain huulten keskelle, ja häivytä huulten reunoja halutessasi meikkivoiteella. Tää oli aika laiskan naisen klovnihuulimeikki, voihan sitä halutessaan rajata suppusuun siististi tai vetää kunnolla överiksi, mutta mulle mikä tahansa ylimääräinen rajaus huulissa olisi ollut liian iso commitment mulle koko päiväksi :D
 6. Huomhuom. testaa ainakin silmämeikin teko kerran ennen h-hetkeä! Lakkaa vielä kynnet mustaksi.

mimedouble

Päälle mustavalkoinen raitapaita, alaosaksi mikä tahansa musta missä on henkselit (lappuhame, lappuhaalari, housut+henkselit, hame+henkselit, mitä näitä nyt on), ja päähän knalli. Valmis!

Käytössä olleet meikit: Ripsirajassa ja nenänpäässä Mac gel liner, silmän vesirajassa Lumene Natural Code vedenkestävä rajauskynä, kolmiossa Lumene Blueberry vedenkestävä nestemäinen rajausväri, huulissa Mac Flat Out Fabulous, kynsissä Essie Cashmere collectionin mattainen supertummansininen Spun in Luxe. Lumene ja Essie saatu aikoinaan blogin kautta.

mime3

Ei mulla sitten muuta. Kivaa uutta viikkoa, pukeutukaa pöljästi jos siihen vielä tarjoutuu mahdollisuus! ^_^


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “helppo halloween-meikki”

 1. Hanna sanoo:

  Söpöltä näytät ^_^

 2. Sina V. sanoo:

  Onpas ihana meikki-idis :)

 3. Heli sanoo:

  Kiitoksia sopivan helposta ja halvasta meikistä! :D

  • ia sanoo:

   Eipä kestä, hei ihan mahtavaa jos tämä päätyi käyttöön! Jee oon ihan innoissani ^_^

Kommentoi