perjantai 04. marraskuun 2016

mun Kenzot!

H&M:n designer-yhteistyömallistot on harvoin olleet mulle mitään kovin kummoisia pakkosaada-asioita. Aikoinaan nappasin Lanvinilta itselleni nettikaupasta ihanan röyhelöhameen, ja kesällä löysin Tukholmasta Versace for H&M:n farkkutakin, jonka olemassaoloa en ollut itseasiassa edes rekisteröinyt varsinaisen malliston lanseerauksen aikaan. Viimevuotinen Balmain ei juuri sekään aiheuttanut sydämentytykyksiä, taisin käydä ennen työvuoron alkua kurkkaamassa oliko mitään kivaa jäljellä (no ei ollut jäljellä oikeastaan yhtään mitään, kivasta nyt puhumattakaan).. Mutta jokin tuossa Kenzossa kolahti! Olisko se ollut noi värit..? Ehkä, en tiedä, kenties?

Taisi olla muuten ensimmäinen vapaa-aamu ikinä, kun meikäläinen oikeasti nousi sängystä ylös vapaaehtoisesti kellon soittoon puoli seitsemän aikaan. Puoli kahdeksalta olin jo matkalla kohti keskustaa, ja jonotin pikkupakkasessa about vartin verran ovien avaamista. (No mutta, ekat jonottajat olivat olleet paikalla heti puolenyön jälkeen..) Tämmöiset mä sieltä sitten onnistuin nappaamaan:

kenzo111

Kaikki collegepuserot, simppelit logo-t-paidat sun muut nössöklassikot sieltä hävisi tietenkin heti ensimmäisenä, mutta onneksi mä en niiden perässä ollutkaan. Ykkösenä mun ostoslistalla oli tuo silkkisekoitemekko, jonka onnistuin suureksi riemukseni nappaamaan.

kenzo44

Se on kääntömalli, eli mekkoa voi pitää sekä vihreä-musta-kuviollisena kuten tuossa ylimmässä kuvassa, tai sitten humpsauttaa mekon nurinniskoin ja käyttää sitä leopardina! Aiii että, mä niin rakastan tämmösiä pikkujippoja.

kenzo333

Toiseksi bongasin rekistä sinisävyisen puseron supermuhkeilla hihoilla. Tää on niiin kivannäkönen päällä!

kenzo55

Viimeisenä saletisti ens kevään käytetyin kaveri, eli kimonomallinen silkkitakki. Sekin käännettävä, toiselta puolelta överipantteri ja toiselta puolelta vähän maltillisempi kukkakuosi. Iiiiiih!

Nyt sitten vaan pähkäilemään, että mitä mitä näistä mä puen lauantaina päälle Indiedays Blog Awardseihin! Leomekko, vihreämustamekko vai tuo pusero ja joku hame..? Ehdotuksia otetaan vastaan! Niin, ja löytyikö teille mitään hankkimisen arvoista Kenzolta?


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “mun Kenzot!”

 1. Hanna sanoo:

  Kannatan että puet awardseihin puseron jonkun hameen parina! :)

 2. heinihei sanoo:

  ei vitsi, nää on tosi ihania. täytyy kyllä myöntää, että muutin mieleni näiden kuviesi myötä. well done promotion! mutta oi että on kivoja ^^

 3. juulia sanoo:

  Onpa herkkuja! Asukuvia odotellessa.. :-)

 4. Ida sanoo:

  Nyt on kyllä sellaset kuosit että silmät sekoaa ja päätä alkaa särkeä :”D mutta kääntömahdollisuus on kätevä ja mekko on kiva!

 5. Marie sanoo:

  Mun mies (!!) toi mulle yllätyksenä kaksi vaatetta tästä mallistosta. Ihana silkkipaita, jonka olisin itsekin mieluiten valinnut, ja juuri tämä kääntömekko. Jälkimmäinen oli mulle väärän mallineen ja ehkä muutenkin liian villi kuosiltaan, joten palautettiin se. Sulle se sopii todella hyvin, oikea valinta! Odotan asukuvia muistakin Kenzoistasi ^_^

  • ia sanoo:

   Voi apua, miten ihana mies!! Pidä tollaisesta kiinni, osaispa omanikin ostaa mulle vaatteita :D Kiva että se paita oli mieluisa! Joo varmasti tulee kuvamateriaalia kun loputkin päälle eksyy :)

 6. Emma sanoo:

  Ai toi mekko oli tollanen käännettävä! Aika kätevä :D Kiva tää uus blogin ulkoasu ♡

Kommentoi